|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
a1
Kreisi kasutaja

|
13.03.2007 13:47:03
|
|
|
| mightythor kirjutas: |
| kas ZuumTV DVB-T signaal on krüpteeritud sedasi, et seda lahti krüpteerida oskab vaid nende poolt pakutav Zoom TV digiboks |
Saab ka arvutiga, loomulikult on vajalik legaalne vaatajakaart.
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
13.03.2007 15:39:45
|
|
|
| a1 kirjutas: |
| kas ZuumTV DVB-T signaal on krüpteeritud sedasi, et seda lahti krüpteerida oskab vaid nende poolt pakutav Zoom TV digiboks |
Saab ka arvutiga, loomulikult on vajalik legaalne vaatajakaart. |
jaha, praegu käib see vaatajakaart siis lihtsalt ZuumTV digiboksi(ilmselt on tegu mingi kiipkaardiga)? Kui aga vaadata arvutiga, siis kuhu ma selle vaatajakaardi torgata saaksin?
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
| tagasi üles |
|
 |
a1
Kreisi kasutaja

|
13.03.2007 15:45:47
|
|
|
| kuhu ma selle vaatajakaardi torgata saaksin? |
näiteks SEB kaardilugejasse.
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
13.03.2007 17:28:41
|
|
|
| aga kui mpeg-4 dekodeerimise saab tarkvaraliselt ära lahendada, siis kuidas on Conax'i dekrüpteerimisega? On selleks mingi tarkvara olemas, mis oskab suhelda SC lugejas oleva vaatajakaardiga ning sedasi võimaldada teleka vaatamist?
|
|
   |
53 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jossi 1
Kreisi kasutaja
|
13.03.2007 18:49:55
|
|
|
| On.
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M3-Marek
HV kasutaja
|
13.03.2007 19:00:27
|
|
|
Nii, minu mure sai täna lahendatud. Viga oli digboxis, testiti 5 erinevat boxi - kõik olid vigased, arvatavasti
praak-partii või praak-soft. Elan otsevaatega teletornist ca 1km ja signaalitugevused alati üle 90%, kuid
pilt ligidalt vaadates ei ole ideaalne, nö DVDga võrreldav nagu starmani lehel on kirjas. : ) muidu rahul, oleks see box
ainult suuteline kiiremini kanaleid vahetada.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
13.03.2007 20:11:41
|
|
|
Kehv Ping näitab kas koormatud kanalit või ka pikki vahemaid Ning üsna reaalne, et kaablisse topitakse niipalju ühendusi kokku kui veel annab
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
14.03.2007 11:16:04
|
|
|
| no kui ping ikka üle 100 kukub, siis on midagi hädasti vale. isegi "ülekoormatud kanal" ei tohiks sellist asja teha. üle 150-sed pinge starmani võrgus olen näinud AINULT p2p tarkvara ja jagatud võrgu kasutamise puhul.
|
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
1 :: |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.03.2007 11:24:56
|
|
|
High-Q: Vahelduseks üks palju prostam küsimus - Tallinnas, Mooni tänava kandis on Starmani pilt "mitmekordne", ehk siis kanalite piltide all jooksevad teiste kanalite pildid. Pildid on negatiivsed, samuti jookseb lisaks sellele läbi tihti sünkronisatsiooni"triip" nendel nagatiivsetel piltidel. Ning need nagatiivsed häired esinevad kõigil Eesti Tv kanalitel ja on eriti hästi näha mustal taustal.
Ehk oleksid nii kena ja keeraksid selles piirkonnas mingi võimendi võimenduse maha või vahetaksid genereeriva võimendi välja 8)
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
14.03.2007 22:05:44
|
|
|
ok.. nüüd viskas natuke närvi üles jälle
kolmas kord vist kus peale hooldustöid minul kaabelmodem ei suhtle starmaniga enam ja peab tehniku kutsuma
eelmine kord sai seetõttu juba uus kaabelmodem ostetud (vanal oli vanust 3.5 aastat)
hetkel ka ainult tänu sellele netis et naabril on vaid wep'iga kaitstud wifi
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Celeron
Kreisi kasutaja
|
14.03.2007 22:15:51
|
|
|
| mikk36 kirjutas: |
kolmas kord vist kus peale hooldustöid minul kaabelmodem ei suhtle starmaniga enam ja peab tehniku kutsuma
eelmine kord sai seetõttu juba uus kaabelmodem ostetud (vanal oli vanust 3.5 aastat)
hetkel ka ainult tänu sellele netis et naabril on vaid wep'iga kaitstud wifi |
Oi oi, ega ometi ei h4xinud?
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
14.03.2007 22:19:52
|
|
|
| Celeron kirjutas: |
| mikk36 kirjutas: |
hetkel ka ainult tänu sellele netis et naabril on vaid wep'iga kaitstud wifi |
Oi oi, ega ometi ei h4xinud?  |
noh... kuidas siis veel... ma isegi ei tea kus see naaber asub... vähemasti on ta niipalju tark olnud et ruuterile on parool nüüdseks peale pandud, mitte et mul seal midagi muuta oleks vaja olnud, ainult ehk kontrollida et kas tal nett olemas (tal ka alles päeval taastus)
levi tugevuse järgi ütleks et naaber asub 1-2 paraadna raadiuses
mängida ja sikutada selle netiga ei kannataks, iga 10 sek tagant on 3sek blackout, mitte et mul soovigi oleks sikutada, seda ju märkab wifi omanik ning seda ma ei soovi ju
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
14.03.2007 22:43:35
|
|
|
| tahanteada, miks mulle personaalselt? ma ei tööta ju seal (enam, st juba paar aastat mitte).
|
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erxxx
HV kasutaja
|
15.03.2007 22:58:59
|
|
|
kas ZuumTV DVB-T signaal on krüpteeritud sedasi, et seda lahti krüpteerida oskab vaid nende poolt pakutav Zoom TV digiboks Küsin sellepärast, et mul on kodus Saksamaalt ostetud DVB-S toetav komplekt(kaasasolev tarkvara toetas vaid MPEG-2 kodeeringut, kuid Saksamaal oli see piisav), mis sügise alguses suutis toaantenni taha yhendades isegi mingeid Eesti katsetamisjärgus olnud kanaleid leida. |
Oled kindel, et dvb-s, mitte dvb-t (s-sat, t -maapealne) ? Kui dvb-t kaart, siis osadel mudelitel on võimalik aretada.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jossi 1
Kreisi kasutaja
|
16.03.2007 00:07:46
|
|
|
kas ZuumTV DVB-T signaal on krüpteeritud sedasi, et seda lahti krüpteerida oskab vaid nende poolt pakutav Zoom TV digiboks |
Zuum-tv signaali oskavad näidata kõik boxid, arvutikaardid, mis toetavad mpeg-4/avc kodeeringut ning conax krüpteeringut, seega mitte ainult zuumbox.
| Küsin sellepärast, et mul on kodus Saksamaalt ostetud DVB-S toetav komplekt(kaasasolev tarkvara toetas vaid MPEG-2 kodeeringut, kuid Saksamaal oli see piisav), mis sügise alguses suutis toaantenni taha yhendades isegi mingeid Eesti katsetamisjärgus olnud kanaleid leida. |
Ilmselt siiski Saksa DVB-T komplekt. Saksas on DVB-T ainult mpeg-2 kodeeringus ja sügisel õnnestus Eestis vastuvõtt kuna siis olid veel katsesaated osaliselt mpeg-2 koderingus. Praegu Eestis ainult mpeg-4/avc conax, Soomes aga mpeg-2 ja Soome vastuvõtuks su Saksa box kõlbab.
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
16.03.2007 01:21:03
|
|
|
| erxxx kirjutas: |
kas ZuumTV DVB-T signaal on krüpteeritud sedasi, et seda lahti krüpteerida oskab vaid nende poolt pakutav Zoom TV digiboks Küsin sellepärast, et mul on kodus Saksamaalt ostetud DVB-S toetav komplekt(kaasasolev tarkvara toetas vaid MPEG-2 kodeeringut, kuid Saksamaal oli see piisav), mis sügise alguses suutis toaantenni taha yhendades isegi mingeid Eesti katsetamisjärgus olnud kanaleid leida. |
Oled kindel, et dvb-s, mitte dvb-t (s-sat, t -maapealne) ? Kui dvb-t kaart, siis osadel mudelitel on võimalik aretada. |
vabandust, minu viga. Mõtlesin ikka DVB-T kaarti. Rääkisin ka Starmani klienditoega ning nemad ka kinnitasid, et see on võimalik. Samas mul endal kadus natukese huvi ära, sest kuuldatavasti on ikkagi levi küllaltki nigel ning mingi auto katusele pandud 20cm antenniga seda ei püüa...või saab vaadata(äkki peale Kristiine masti paigaldamist)?
| jossi 1 kirjutas: |
kas ZuumTV DVB-T signaal on krüpteeritud sedasi, et seda lahti krüpteerida oskab vaid nende poolt pakutav Zoom TV digiboks |
Zuum-tv signaali oskavad näidata kõik boxid, arvutikaardid, mis toetavad mpeg-4/avc kodeeringut ning conax krüpteeringut, seega mitte ainult zuumbox.
| Küsin sellepärast, et mul on kodus Saksamaalt ostetud DVB-S toetav komplekt(kaasasolev tarkvara toetas vaid MPEG-2 kodeeringut, kuid Saksamaal oli see piisav), mis sügise alguses suutis toaantenni taha yhendades isegi mingeid Eesti katsetamisjärgus olnud kanaleid leida. |
Ilmselt siiski Saksa DVB-T komplekt. Saksas on DVB-T ainult mpeg-2 kodeeringus ja sügisel õnnestus Eestis vastuvõtt kuna siis olid veel katsesaated osaliselt mpeg-2 koderingus. Praegu Eestis ainult mpeg-4/avc conax, Soomes aga mpeg-2 ja Soome vastuvõtuks su Saksa box kõlbab. |
kuid dekoodri probleem on ju tarkvaraliselt lahendatav?
|
|
   |
53 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
16.03.2007 01:22:56
|
|
|
keegi mingit klippi ei vitsi kuskile ülespanna, et kui hea pilt siis on selle Zuum tv-ga
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
| Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
135 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
16.03.2007 02:13:54
|
|
|
| kas ZuumTV DVB-T. |
vabandust, minu viga. Mõtlesin ikka DVB-T kaarti. Rääkisin ka Starmani klienditoega ning nemad ka kinnitasid, et see on võimalik. Samas mul endal kadus natukese huvi ära, sest kuuldatavasti on ikkagi levi küllaltki nigel ning mingi auto katusele pandud 20cm antenniga seda ei püüa...või saab vaadata(äkki peale Kristiine masti paigaldamist)?
|
No mis tallinna ümbruses sel traadijupil auto katusel viga peaks olema.
Zoomi kast oli autos, TV kah ning "seesama" traadijupp auto katusel. Tallinnast 10-25km. Narva poole sõites oli levi missugune.
|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
16.03.2007 02:22:53
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
| kas ZuumTV DVB-T. |
|
No mis tallinna ümbruses sel traadijupil auto katusel viga peaks olema.
Zoomi kast oli autos, TV kah ning "seesama" traadijupp auto katusel. Tallinnast 10-25km. Narva poole sõites oli levi missugune. |
jaha Aga kuidas kvaliteet arvutiekraanil oli? Ikka parem kui analoogiga?
|
|
   |
53 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jossi 1
Kreisi kasutaja
|
16.03.2007 02:50:15
|
|
|
digi-tv kas on või ei ole ja kui on, siis on kvaliteet parem kui analoog-tv korral tänu peegelduste ja müra puudumisele.
Autos on digi-tv kindlalt parem kui analoog. Paremaid tulemusi liikuvas autos saad diversity antenni korral.
viimati muutis jossi 1 16.03.2007 02:57:29, muudetud 1 kord |
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
16.03.2007 02:53:37
|
|
|
Autos sõitis kaasa ikka TV mitte monitor ja antenniks oli miskisugune läpaka tv kaardi sukavarras.
Ja nagu öeldud juba pilt kas on või seda pole. Minu katsetuste käigus oli korralik signaal olemas.
Täpsemalt ei mäleta enam, jääb see sõit juba möödunud aastasse.
|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jossi 1
Kreisi kasutaja
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
16.03.2007 07:38:46
|
|
|
Siin Tartu Hiinalinnas on Starman juba mitu kuud olnud ja midagi hullu pole olnud sealtpoolt. Nett on vahel läinud küll, aga siis ikka vaid seetõttu, et mul kas viirused sees või mingid seaded paigast ära. Hetkel ping www.starman.ee nii 12-14 ns, Mini kolmik, ja saab kasutada ka p2p stuffi-kui muulas sätted sobivalt paika panna, saab korraga üleval hoida muula, kuulata netistriimi ja niisama veebis ringi tuulata
|
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
16.03.2007 15:59:26
|
|
|
| Kas kusagil Starmani kodulehe sügavustes on saadaval ka kanalijaotusnimekiri? Täna on nad jälle midagi muutnud. Kuna mul on mingi vana 29" telekanäss, mille menüüsüsteem on jube, siis tahaks kanaleid manuaalselt määrata.
|
|
| Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
16.03.2007 16:08:15
|
|
|
| gemini kirjutas: |
| Kas kusagil Starmani kodulehe sügavustes on saadaval ka kanalijaotusnimekiri? Täna on nad jälle midagi muutnud. Kuna mul on mingi vana 29" telekanäss, mille menüüsüsteem on jube, siis tahaks kanaleid manuaalselt määrata. |
Pane otsingusse nelonen ja starman ja 15 ja vast suudad üles leida uudised kus asi ära seletatud..................
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
| tagasi üles |
|