Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Adata Vitesta PC4500 ei tööta. Kas saab parandada? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
eeroj
HV kasutaja

sõnum 15.03.2007 14:12:04 Adata Vitesta PC4500 ei tööta. Kas saab parandada? vasta tsitaadiga

Ostsin e-bayst 2x512MB Adata Vitesta mälud, aga need olid p.... Viskasid mul vist lausa 4 erinevat errorit ette, kui ma neid paaris, ükshaaval ja koos mu enda Vitestadega proovisin käima saada. Viisin aurvutipoodi ja seal arvati, et mälud on staatilist saanud ja tõepoolest p... Võibolla saaks ka parandada, mis ei garanteeri midagi ja hind on 1000kr

Andke palun nõu, mida peaksin tegema? Vb on siin mõni spets, kes taolisi parandusoperatsioone juba hulgim teinud?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.03.2007 14:14:29 vasta tsitaadiga

Mis errorid need sellised olid siis? Ja kuskohas neid viskas?
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 15.03.2007 14:21:22 vasta tsitaadiga

vigaseid ram'e parandada...1000 eeku eest ja käimaminek peale seda parandamist ei ole garanteeritud (kuid summa tuleb ära maksta)??? icon_eek.gif icon_lol.gif ei tahaks kellegi kohta nüüd pahasti öelda, aga saada üle t*rapea selline pakkumine, siin pole isegi millestki rääkida!
huvipärast küsiks, et kes siis sellist huvitavat "mitte midagi garanteerivat" ja samas võiks öelda, et küllaltki kulukat mälude remonditeenust pakub? icon_biggrin.gif

kui need pulgad sul tõesti omadega metsas on, olgu siis staatilisest või millestki muust, siis midagi seal parandada väga tõenäoliselt ei ole. kui ka oleks, siis majanduslikus mõttes oleks see täiesti pointless.

pulgad ise on vist väärt kuskil 1k kokku, või isegi natuke vähem?! icon_biggrin.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 15.03.2007 14:29:05 vasta tsitaadiga

Saada pulgad tehasesse, vb saad uued vastu

Postitatud mobiililt
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
eeroj
HV kasutaja

sõnum 15.03.2007 14:34:06 vasta tsitaadiga

MiXeR kirjutas:
Mis errorid need sellised olid siis? Ja kuskohas neid viskas?

Erroreid ei mäleta enam. Osad said kuskile lehenurgale ka kirja, osadele järgnes restart. Mingi oli seotud kõvakettaga, sest olin juba 100% kindel, et partitsioonid läksid. Õnneks enda mäluga oli kõik kombes.

Wilz, otsi mulle sellised mälud 1k eest. Ostaks suurima heameelega kohe ära! Ma arvan, et 1k oleks umbes tüki hind. See koht, kes sellise hinnaga mälu on nõus parandama on AS Taig Paides.

Ise veel mõtlsin, et neil on eluaegne garantii. Huvitav, kui saadaks tootjale, siis mille järgi nemad otsustavad, kuidas mälud on katki tehtud? On kellelgi kogemusi?
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 15.03.2007 14:37:34 vasta tsitaadiga

eeroj, kui väliseid vigastusi pole, siis nad saadavad (võivad saata) uued vastu. icon_smile.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 15.03.2007 14:41:48 vasta tsitaadiga

nendel vitestadel peaks punased radikad peal olema. kui kleeps alles ja pole tingmärke, et radikaid on eemaldatud (selle klambri järgi saab vaadata), siis pöördu a-data supporti poole, äkki saabki nad sinna saata. transa pead küll maksma, aga vast leiavad soodsa mooduse kuidas seda madalal hoida.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 15.03.2007 14:46:12 vasta tsitaadiga

eeroj, sinna taigi pole mõtet neid küll saata. ma pigem kahtlustan, et nemad üritavad just saata need klotsid Adata esindusse.
muidugi iga firma võtab sellise teenuse pealt vahelt. seda siis sel juhul, kui klient ei oska oma katkiste juppidega midagi peale hakata ning pulgad pole nendelt ostetud. sel juhul tuleb appi arvutipood, mis sobiva summa eest saadab pulgad tehasesse.

viimati muutis heikis 15.03.2007 14:48:04, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
eeroj
HV kasutaja

sõnum 15.03.2007 14:46:23 vasta tsitaadiga

On jah punaste radikatega. Pole ainult uurinud, kas neid on maha võetud või mitte.

Aga aitäh nõuannete eest thumbs_up.gif, ma võtan siis kõigepealt adataga ühendust.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 15.03.2007 15:08:06 vasta tsitaadiga

eeroj, ei otsi...mis minul neist otsida! icon_biggrin.gif ma pakkusin lihtsalt välja umbkaudse kasutatud 1gb ddr hinna, üle kilo see ikka ei kipu olema, vot nii icon_wink.gif

aga jah, heikis kirjeldas asja õigesti...eks taig saadaks või üritaks saata mälud ära ja siis vaataks, mis tulemus on icon_biggrin.gif kindel on see, et midagi ise parandama üks väike paide nurgapealne arvutipood seal ei hakka icon_smile.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Adata Vitesta PC4500 ei tööta. Kas saab parandada?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.