Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
wirx
HV Guru

|
12.03.2007 19:56:15
|
|
|
amddude kirjutas: |
Wii sportsis saab niivisi Golfi, bowlingut ja kõiki training mode teha... Warioware's saab niivisi mängida multit et üks hõiab nunchucki ja teine wiimote... |
poksi saab ka nii mängida, et üks hoiab nunchucki ja teine wiimotet iseküsimus kui kaua see kaabel seal vahel vastu peab :d
tegelt võiks mortal combat vms tulla välja, koos 2 lisa puldiga, mis jalgade külge seotakse....
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
lakota
HV vaatleja
|
13.03.2007 08:24:04
|
|
|
et muuda riik ära, kellelgi kellel siin wifiga probleem oli. pane soome nt.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
13.03.2007 14:26:42
|
|
|
Mida arvavad mänguarendajad Wiist:
tsitaat: |
US, March 7, 2007 - During a session at GDC this morning entitled "Burning Mad - Game Publishers Rant," time was taken about half way through to allow developers a chance to spew their own rants. One speaker, Chris Hecker, currently working on Spore at Maxis, took the opportunity to call out Nintendo for not taking games seriously.
"The Wii is a piece of shit!" Hecker began his talk, which was called "Fear of a Wii Planet." He blasted a few bars of Public Enemy to set the tone. Hecker said the Wii is nothing more than two GameCubes stuck together with duct tape, and that the console isn't powerful enough to provide the next-gen experience he has been waiting for.
Although he stated the system is "severely underpowered," Hecker noted that he wasn't simply referring to the Wii's graphical capabilities. He wants to spend a console's CPU making games more intelligent, and he has found the Wii doesn't have the power to process things like complicated AI.
Hecker also took Nintendo to task for not taking games seriously enough. "It's not clear to me that Nintendo gives a s*** about games as an art form," he said. To illustrate his point, he searched for references to games as art on all three console manufacturers web sites. While he found numerous such references on both the official PlayStation 3 and Xbox 360 sites, Wii.com had none at all. He then shared quotes from executives at Sony and Microsoft talking about games as a serious artistic medium, and then a quote from a Nintendo executive saying the company only wanted to make "fun" games.
Hecker ended his spirited rant with two demands for Nintendo: First, recognize and push games as serious art. And two, "make a console that doesn't suck ass." |
Sedasi paistab Wii siis neile, kes sellele koodi kirjutavad...
http://wii.ign.com/articles/771/771785p1.html
EDIT:
Huvitav, meil on siin 2 väga vastakat informatsioonikildu. Ühelt poolt tundub, et Wii-l ei tohiks olla kaugeltki mitte piisavalt võimsust, et tervet maailmatäit AI-sid välja vedada, teiselt poolt on terve kari nimekaid dev'e selle nimel tööle hakanud...
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomaz
HV kasutaja

|
13.03.2007 15:23:40
|
|
|
Tüüp siis pärast hakkas vabandama, kui EA talle pikku näppe andis selle ütlemise eest:
"I don't know who has read the internet, yesterday. In a [unintelligible] panel I said a bunch of things. I was trying to be thought provoking and entertaining and fun and a lot of the stuff went too far over the top - on the entertaining and fun side, so that it was no longer thought provoking, just inflammatory. And in the process I hurt a bunch of people I care about. And so, I want to apologize now.
"When I'm on stage, I'm me. I'm talking talk from me. From me. I'm not representing EA or Maxis. I do not think the Wii is a piece of shit. Nintendo needs to be applauded for trying to interface on the controller front, the user interface front, on making games accessible, on making a console that you don't need to mortgage your house to afford." |
Aga karta on et ta mõtles seda tõsiselt kui juba selliseid karme sõnu avalikult kasutas
_________________ NC |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
ikruusa
HV kasutaja
|
13.03.2007 15:49:53
|
|
|
erick kirjutas: |
Mida arvavad mänguarendajad Wiist:
US, March 7, 2007 - During a session at GDC this morning entitled "Burning Mad - Game Publishers Rant," time was taken about half way through to allow developers a chance to spew their own rants. One speaker, Chris Hecker, currently working on Spore at Maxis, took the opportunity to call out Nintendo for not taking games seriously.
|
Sedasi paistab Wii siis neile, kes sellele koodi kirjutavad...
|
Vana uudis. Aga tore jälle lugeda Ei tea, mida ta nii hullusti plõksib... ärgu siis kirjutagu Micro$oft .NETis mänge, mis mällu ära ei mahu ja CPU kuivaks imevad. Wii ei ole jah kõige võimsam platvorm ning selle peale ei saa kõige kiiremini kõige ilusamat mängu teha. Graafikamälu arvatakse olevat 24MB + 3MB textuurimälu Mul oli aastal 2000 ATI Rage 128 32MB... Aga reso on ka tavaline PAL ja seal annab kõik trikid ära teha. Graafika kallal see mees ei urisegi.
CPU kohalt tal võib mõnes osas õigus olla. Nintendo on ehk liialt koonerdanud - võrreldes teistega. Mina usun samuti, et see Broadway CPU on natuke uuendatud PowerPC G3. See oli igati vihane prose kunagi. Tegi P3'le ära. Eriti mööda vist ei pane kui seda konkreetset moditud proset kõrvutada AthlonXP'ga, mis käib ca. 730MHz- 1GHz. Võimsam kui Xbox, aga 7GEN müügimehe jaoks nõrk. Mängijate jaoks, nagu öeldud, ei sõltu fun ainult CPU kiirusest
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
keilakaz
HV vaatleja
|
13.03.2007 16:50:27
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Aga kas sa parooli õieti kirjutasid, võibolla võis tulla apsakas sisse. Aga proovi erinevaid connectioneid. Mul oli ka vahepeal nii et ei võtnud Wii wifit sisse, siis ma panein uue ühenduse ja läks lupsti. |
Mul on ainult 1 vaba connection, minu oma modem.
Paroolid on õiged, riik on soome, aga connection test failib iga kord.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
13.03.2007 17:52:09
|
|
|
Väga imelik. Kuid ükskord oli sama asi ka mu sõbra DSiga, et püüdsime ühendust saada ja ei saanudki, pärast tuli välja et DS ei toetanudki sellist Ruuterit. Kahjuks ma ei tea, kas Te kasutate wirelessi või wired, Kuid äkki võib olla ka nii et Wii ei toeta seda ruuterit. Vabandan kui midagi segamini ajasin.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
keilakaz
HV vaatleja
|
13.03.2007 18:18:40
|
|
|
Väga imelik. Kuid ükskord oli sama asi ka mu sõbra DSiga, et püüdsime ühendust saada ja ei saanudki, pärast tuli välja et DS ei toetanudki sellist Ruuterit. Kahjuks ma ei tea, kas Te kasutate wirelessi või wired, Kuid äkki võib olla ka nii et Wii ei toeta seda ruuterit. Vabandan kui midagi segamini ajasin. |
Wireless on hetkel.
Juhtme jaoks on lan-usb adapterit vaja, poest öeldi, et selliseid polegi Eestis.
Jee..
Peab toetama seda ruuterit, muidu ei leiaks üldse üles seda. Selles konks ongi, üles leiab, võtab vastu, aga netti sisse ei tule.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ikruusa
HV kasutaja
|
13.03.2007 18:21:45
|
|
|
keilakaz kirjutas: |
Peab toetama seda ruuterit, muidu ei leiaks üldse üles seda. Selles konks ongi, üles leiab, võtab vastu, aga netti sisse ei tule. |
Muuda Wii asendit. Pööra vertikaali, siis pane kõhuli jmt.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomaz
HV kasutaja

|
13.03.2007 19:00:38
|
|
|
mine ruuteri confi ja võta sealt encryption(nt. WEP) üldse maha ja proovi siis ühendust saada
_________________ NC |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
lakota
HV vaatleja
|
13.03.2007 20:50:39
|
|
|
mul aitas kui ruuteris channelit muutsin. default oli 6 aga pidi panema 1 või 11. minul toimis channnel 1 väga hästi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
fredd
Kreisi kasutaja
|
13.03.2007 22:04:33
|
|
|
lakota kirjutas: |
mul aitas kui ruuteris channelit muutsin. default oli 6 aga pidi panema 1 või 11. minul toimis channnel 1 väga hästi. |
11 on paljudel kõige paremini töötanud.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
ikruusa
HV kasutaja
|
13.03.2007 23:22:11
|
|
|
Sain täna Excite Trucki kätte. Mängisin ja nähh... maitse asi, aga polnud päris see, mis arvasin olevat. Huvitav on muidugi Wiimotega roolida ja üldiselt on lahe, aga mõned asjad panevad õlgu kehitama. Minu jaoks ei ole põnev mingi õhulend veel pikemaks ajada või orgunnida autole pehme maandumine. hetkel vähemasti. Kõike päris pole veel proovinud ja kindlasti on veel huvitavaid radu jne. Üldiselt võib selline mäng ju teiste seas olemas olla, aga kui keegi hirmsasti tahab, siis võib hinda küsida.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ossa
HV kasutaja

|
14.03.2007 09:19:43
|
|
|
Keegi võiks soovitada milline Wii mäng sobiks nii 8- aastasele lapsele kõige paremini, s.t. millist tasuks osta Wii Sports on muidugi olemas
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
14.03.2007 09:53:32
|
|
|
ossa kirjutas: |
Keegi võiks soovitada milline Wii mäng sobiks nii 8- aastasele lapsele kõige paremini, s.t. millist tasuks osta Wii Sports on muidugi olemas  |
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
ossa
HV kasutaja

|
14.03.2007 09:58:53
|
|
|
terry, thanks
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
14.03.2007 10:06:27
|
|
|
ka barnyard ei ole paha. mu laps lõhub seda pc peal juba tüki aega, kui saab hea tunnistuse, ootab teda üllatus!
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
14.03.2007 11:03:35
|
|
|
Mul rayman olemas ja väga hea mäng on. Vahel ikka taon seda, et oma high score üle teha
Tänu ikruusale sain teada natuke Exite truckist, tnx dude.
Wii play on ka lahe, eriti meeldib mulle lehmamäng seal.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
14.03.2007 15:38:57
|
|
|
Mul rayman olemas ja väga hea mäng on. Vahel ikka taon seda, et oma high score üle teha
Tänu ikruusale sain teada natuke Exite truckist, tnx dude.
Wii play on ka lahe, eriti meeldib mulle lehmamäng seal. |
ot: |
Nüüd peaks uue ütluse välja mõtlema... üldiselt kui wii puldiga kedagi/midagi tagud ei ole see arvatavasti kannatajale meeldiv ja tervislik.. sellepärast ma nüüd kuulutan selle tegevuse vehkimiseks |
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
14.03.2007 15:45:43
|
|
|
Möh, ma rääkisin taon selles mõtes et mängin. Sry, lihtsalt ma kasutan mängimise asemel sõna taon.
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
18.03.2007 00:41:23
|
|
|
Sa ikka ei saa üldse naljast aru?
Edit: WTF? Kas Wii ei loegi üle kahe gigaseid kaarte? Aga.. aga.. see tähendab et ma ei saa nelja gigast kaarti osta ja...ja see tähendab et ma ei saa vaadata filme oma telekast... Kurat... tõsiselt... miks see kuradi Wii Video 9 peab kõik filmid tegema just 2,1 Gigaseks... Whyyyyy....
*läheb nurka nutma ja raha lugema, ehk saab Divx/DVD pleieri.... ei saa ka :,( *
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
18.03.2007 01:01:30
|
|
|
DVDd poes maksavad nüüd 600KR kanti, I'm sure et leiad endale õiged DVD mängijad
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
18.03.2007 10:12:58
|
|
|
Jamh.. mul on vaja et ta mängiks video CDsid ka ja muid formaate nagu avi,mpeg,divx jne
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
18.03.2007 12:30:03
|
|
|
amddude kirjutas: |
Jamh.. mul on vaja et ta mängiks video CDsid ka ja muid formaate nagu avi,mpeg,divx jne |
Selliste seadmete kasutamine on lihtsam
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Godhand
Kreisi kasutaja

|
18.03.2007 13:34:45
|
|
|
Kui sa ostsid Wii eesmärgiga teha ka midagi muud peale mängimise, siis see oli küll vale ost. Proovi arvutiga neid formaate mängida?
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|