Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 200, 201, 202 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.03.2007 14:06:43 vasta tsitaadiga

Jou kirjutas:
ajate segadusse mind nüüd jällegi. Tahan tegelast, kellega poleks üliraske mängida, saaks pvp-d , funni.

wowis pole olemas sellist asja, nagu raske klass. kõik klassid suudavad sooloda ja 1-70 on lapsemäng.

kivi89 kirjutas:

pala ei suuda midagi teha, seevastu priestiga käib täitsa norm andmine

ahah.

kui oled uus ja otsid põnevust, võta paladin - eriti kui tahad Horde olla. belf pällid on oma Alliansi vendadest peajagu üle, nii et lase aga käia ja sa ei kahetse.

viimati muutis Scart 04.03.2007 14:13:37, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aurah
HV vaatleja

sõnum 04.03.2007 14:09:35 vasta tsitaadiga

@jou
shaman ka suht kõva klass...nii healingus kui ka pvps(kõik suhteliselt oleneb talent specist).......kui nats arenast rääkida siis minuarust perfect 2v2 arena team oleks resto shaman+ rogue/dps warrior icon_smile.gif see ainult minu arvamus
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 04.03.2007 15:06:55 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
wowis pole olemas sellist asja, nagu raske klass. kõik klassid suudavad sooloda ja 1-70 on lapsemäng.

ohoh.. sa oled siis vast küll väga proff kui mingid elite questid warriga ära solod. ise meenutan küll, et nt ma ei solonud ühtegi elite vastast ära ei netherstormis, et nagrandis. rääkimata veel, et see peaks "lapsemäng" olema. aga nojah, juusiis sa oled lihtsalt kogenum ja ma ei hakkagi vastu väitma, et sa pole. lihtsalt minu jaoks ei olnud üksi elite quest warrioriga "lapsemäng". alatihti pidin kedagi appi kutsuma.

e:* saan aru, et lock on suuteline küll kõik ära soloma. enda rl friend ka lock ja olen tõesti näinud kuidas ta omab neid "suuri elite kolle" icon_smile.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.03.2007 17:04:42 vasta tsitaadiga

Rasvane kirjutas:
Scart kirjutas:

ohoh.. sa oled siis vast küll väga proff kui mingid elite questid warriga ära solod.

misajast on eliitquestid vajalik osa mängust? kasuta LFG kanalit, kui muidu hakkama ei saa ja leiad alati kellegi veel endale appi. egas see, et vanasti oli olemas MC ja BWL ja muud sellised kohad, ei tähendanud see seda, et nende mittenägemine mängu kuidagi rikuks icon_wink.gif
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 04.03.2007 18:20:40 vasta tsitaadiga

selles suhtes, et kui sa tahad soloda 70'ni siis pole vaja elite queste teha, saab ka tavaliste questidega hakkama ja ei pea üldse elite questidega jaurama hakkama
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Ca3s3r
HV vaatleja

sõnum 04.03.2007 21:31:15 vasta tsitaadiga

WoW Scape keegi? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 04.03.2007 21:33:37 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Rasvane kirjutas:
Scart kirjutas:

ohoh.. sa oled siis vast küll väga proff kui mingid elite questid warriga ära solod.

misajast on eliitquestid vajalik osa mängust? kasuta LFG kanalit, kui muidu hakkama ei saa ja leiad alati kellegi veel endale appi. egas see, et vanasti oli olemas MC ja BWL ja muud sellised kohad, ei tähendanud see seda, et nende mittenägemine mängu kuidagi rikuks icon_wink.gif

ohh please "kasuta seda ja toda" tänan aga ma saan ise ka mängus hakkama :)70 paar nädalat tagasi käes. peace, im out icon_wink.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.03.2007 22:52:06 vasta tsitaadiga

Rasvane kirjutas:
70 paar nädalat tagasi käes. peace, im out icon_wink.gif

nagu öeldud, wowis saaks ka 5 aastane 70 kätte icon_razz1.gif
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 05.03.2007 13:16:21 vasta tsitaadiga

attrs kirjutas:
priest on rõve tegelane pvp-s ronib tagaplaanile ja healib.

pealegi shadow priest teeb suht tugevat dämmi kah

1 priest 1000ndest ronib "tagaplaanile" ja healivad. Ülejäänud teevad dpsi. Vähemalt seda ma olen allide omadest märganud. Horde poolel suts rohkem. Pigem ütleks seda tagaplaanile ronimist paladinide kohta. Kui on midagi mida vastased vihkavad, on see hellerpala. Sa ei saa teda 12 sekundit puutuda ning see ajab närvi mustaks. Ja kui preestrit ka parajasti bg's pole (või lähedal, ja level 70 nimelt) siis pole sellega midagi peale hakata. Vut nii. Mitu bg'd ainult puhtalt seetõttu võidetud, et healinggearis mööda maad ringi tormatud saadud ja neid dpsereid healitud. Kurat ma ei saa aru mida hetkeseisuga paladinid ette ronivad ainult, dps enam ei ole nii suur et kedagi twoshottida saaks, selle jaoks peab ikka imba gear olema ning 95% paladinidest sellist geari ei oma. Okei eksju, 5% võib ju dämmi teha aga tõesti, odavam oleks healida.

Hetkel igastahes paladin omab täiega, melee classida nemesis, shadowpreestrid lähevad ka oom kui holypaladinidega kokku juhtuvad. Feral druidid on samuti suht helpless selliste vastu... balance on ainuke millel võimalus icon_razz.gif Oh well, an overpowered class if ever I saw one, holypaladin that is.

tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 05.03.2007 13:17:41 vasta tsitaadiga

kuidas hunteril pally vastu lood on?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Psych0
HV veteran
Psych0

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.03.2007 21:37:06 vasta tsitaadiga

Herr Kurm kirjutas:
kuidas hunteril pally vastu lood on?

Ise kui hunter tean seda, et BE pallyde vastu mängida pakub isegi pinget, kuigi kui pallyl mullid cooldown-is, siis saab lõdvalt maha võetud..
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
desktop
HV vaatleja

sõnum 05.03.2007 21:38:35 vasta tsitaadiga

Aurah kirjutas:
@jou
shaman ka suht kõva klass...nii healingus kui ka pvps(kõik suhteliselt oleneb talent specist).......kui nats arenast rääkida siis minuarust perfect 2v2 arena team oleks resto shaman+ rogue/dps warrior icon_smile.gif see ainult minu arvamus

Shamani väga ei soovita, ta võib küll hästi healida aga pvp on ta praegu suht niru.
Kui siis kuhugile non-pvp servu vms.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 05.03.2007 22:20:00 vasta tsitaadiga

madedog kirjutas:
Hetkel igastahes paladin omab täiega. Feral druidid on samuti suht helpless selliste vastu...

Vihje: hit & run & stealth & hit & run a& stealth & hit & surnud paladin (kui ei, siis korda samme 1, 2, 3)
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Aurah
HV vaatleja

sõnum 05.03.2007 23:09:11 vasta tsitaadiga

desktop kirjutas:
Aurah kirjutas:
@jou

Shamani väga ei soovita, ta võib küll hästi healida aga pvp on ta praegu suht niru.
Kui siis kuhugile non-pvp servu vms.

tegelt on elemntal spec shaman+ suht norm gearing ikka hea tegija pvp's....võib päris korralike lakse panna.....endal kah shaman, olen suuteline tema omama kõiki klasse välja arvatud lock:P millega on mul tõsiseid raskusi ära peksmisel:P lihtsalt liiga haige klass on see lock
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
zywex
HV vaatleja

sõnum 05.03.2007 23:18:06 vasta tsitaadiga

5vs5 arenades on shammy must-have - berserking on viimasepeal buff
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 06.03.2007 03:25:48 vasta tsitaadiga

hmm, kui hunterit pole mänginud ja natukene juba melee classide ning healer classidega PvP's kokkupuudet pole, siis paladini maha ei võta nii kergelt, muidugi kui paladinil on bubble ja LoH CD peal, siis pole erilist probleemi, aga kui tal kõik olemas on, siis võib tekkida raskusi, kui ei tea mida teha. Holy paladinide kohta ütlen ma seda, et osasid holy paladine ma võtan parema meelega healeriks kaasa kui holy prieste. Lihtsalt ma arvan, et paladin suudab rohkem ette võtta, bubble ja LoH ja sellised spellid. Muidugi eks iga healing class ole nii hea kui see inimene on, kes temaga mängib, aga millegipärast on mul tunne, et holy paladine ei saagi manast tühjaks jooksutada 5 man instance'tes.
Berserkingu kohta niipalju, et ise hunterit mängides on lahe, kui shaman paneb berserking, siis tuleb AotH proc ja siis paned rapid fire ka peale. Mana kokkuhoid missugune, sest aimed shot teeb vähem damage kui auto shotid selle ajaga teeksid kui kõik need buffid peal. Hmm, huvitav kui saaks kuskilt selle haste trinketi ka ja selle proc tuleks ka sellel ajal, kui kõrgele siis DPS ulatuda võiks....
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 06.03.2007 10:09:14 vasta tsitaadiga

Djomka kirjutas:
hmm, kui hunterit pole mänginud ja natukene juba melee classide ning healer classidega PvP's kokkupuudet pole, siis paladini maha ei võta nii kergelt, muidugi kui paladinil on bubble ja LoH CD peal, siis pole erilist probleemi, aga kui tal kõik olemas on, siis võib tekkida raskusi, kui ei tea mida teha. Holy paladinide kohta ütlen ma seda, et osasid holy paladine ma võtan parema meelega healeriks kaasa kui holy prieste. Lihtsalt ma arvan, et paladin suudab rohkem ette võtta, bubble ja LoH ja sellised spellid. Muidugi eks iga healing class ole nii hea kui see inimene on, kes temaga mängib, aga millegipärast on mul tunne, et holy paladine ei saagi manast tühjaks jooksutada 5 man instance'tes.
Berserkingu kohta niipalju, et ise hunterit mängides on lahe, kui shaman paneb berserking, siis tuleb AotH proc ja siis paned rapid fire ka peale. Mana kokkuhoid missugune, sest aimed shot teeb vähem damage kui auto shotid selle ajaga teeksid kui kõik need buffid peal. Hmm, huvitav kui saaks kuskilt selle haste trinketi ka ja selle proc tuleks ka sellel ajal, kui kõrgele siis DPS ulatuda võiks....

Kas see haste trinket ei kuku mitte BM teise bossi käest? mingi samalaadne trinket sealt igastahes kukub, kuna ise pole melee klass siis väga täpselt pole uurinud
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 06.03.2007 14:10:57 vasta tsitaadiga

jah kukub, praegu madistangi, et see kätte saada, aga enamasti kõik partyd lõppevad enne esimest bossu või peale esimest bossu otsa, sest kas tank läheb afk või saab DC, või siis lihtsalt ei teata mida teha tuleb icon_sad.gif
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 06.03.2007 15:19:01 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
madedog kirjutas:
Hetkel igastahes paladin omab täiega. Feral druidid on samuti suht helpless selliste vastu...

Vihje: hit & run & stealth & hit & run a& stealth & hit & surnud paladin (kui ei, siis korda samme 1, 2, 3)

Ära lõika mu teksti ära. Ma rääkisin holypaladinidest, mitte retardinidest. Jah, nonde vastu võib selline asi töötada, kuna enamus neist pole kuulnudki sellisest asjast nagu "judgement of justice rank2". Druid kas võitleb või sureb, joosta pole kuhugi. Kiisuna pole sul armorit (noh mitte et see holypaladinide vastu suurt vahet tekitaks, dämm tuleb nagunii holy damagest) ega hp'd, karuna pole dämmi (peale järgmist patchi) ning paladini dämm läheb läbi nii või naa. Pealegi, kui hit & run läbi läheks...

hit & run & stealth -> paladin uses flash of light -> hit & run & stealth -> paladin uses flash of light -> rinse and repeat
Kui olla valmist paariaastaseks fightiks siis jah selline asi võib fungata. Pealegi saab alati juua kui low mana ja oodata kuni durid esimese sammu teeb.

tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 06.03.2007 16:15:01 vasta tsitaadiga

madedog kirjutas:
möla
madedog kirjutas:

Ära lõika mu teksti ära.

Kek.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
indrek309
HV kasutaja
indrek309

sõnum 06.03.2007 19:12:39 vasta tsitaadiga

uurin selle mängu kohta ja mul selline loll küsimus, et kuda seda mänguaega maha arvestatakse? kas on reaalne aeg või tiksub see aeg maha ainult siis kui serverisse oled loginud ja mängid? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 06.03.2007 19:14:56 vasta tsitaadiga

reaalne aeg ikka 1 märts kuni 1 aprill on 1 month olenamata sellest , kas sa logid sisse 100x või ei kordagi thumbs_up.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 06.03.2007 23:33:42 vasta tsitaadiga

madedog, sinu kogemused druiididest vastastega on küll suht nullilähedased ma vaatan.
pre 2.0 olid feral druidid sigakerged tappa, kuid kui talent treed laiendati, ning tbc välja tuli, on feral kassil ja karul üks haigemaid dpse üldse. kui vastas on druiid kellel pvp/duel kogemust piisavalt jääb iga speciga paladin kaotajapooleks.
isegi vana hea taktika, et ma "outlastin" su tehtud damage ära ei tööta enam, kuna feral druidi dps on segane, ning outhealimise korral oleks sina oomis mis tähendab druiidile free killi.
eks näeb peale järgmist patchi mis saab, kui karu damaget veidike "Kohendatakse", sest no isegi tuttavad druiidid, kellel kogemust üle kahe aasta, nõustuvad et pvps on nad liialt OP.

offtopic, aga eile sai wsg grupiga alakiri premade grupp alla lastud , 3-0, märkasin ka paari kalevlase memberit. et teile eriti närvidele käia, l2p poisid icon_wink.gif

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 07.03.2007 04:30:19 vasta tsitaadiga

Painkillah, väga võimalik et need suhteliselt paljud duridid kellega ma madistanud olen, on kräpp geari või kräpp skillidega... enamus fighte mis kestavad 15 minutit kuni pool tundi lõppevad sellega, et mul on 50% mana ja 100% hp. St, mis kestsid... ja nad ei olnud resto spec, mangle oli vähemasti olemas ning see recolored roogide tier2 on ka valdaval enamusel peas olnud (väga populaarne müts peaks mainima). 55% damagemitigationi on päris kobedalt. Ahjaa, fyi mul õnnestus bc's pidada maha üks pikimaid lahinguid enda wowikarjääri jooksul, asi algas sellega kui ma sattusin AV's kokku ühe taurenipreiliga sel hetkel kui ma koboldikoobast mõtlesin capturema minna, mingi 5-10 minutit mängu sisse, lahing lõppes sellega, kui druid otsustas lihtsalt taganeda, tegime üksteisele /bow ja lahkusime... elusalt. Samal ajal kisati "drek 5%" Kogu av peale kummalgi 0 kõike (va damage ja healing done >_>) ma vist lõpetasin healing done 1st isegi icon_razz.gif enivei fun on selles, et bg ise kestis kuskil tunnikese. Et nagu suht jah... näha oli et väga sitt gear ei olnud asjal, mu pally oli tol momendil veel 69 ja istusin täielikult selle geari otsas mis kogunes 60-69 vahel. Ühesõnaga, ahem, buff druids or nerf paladins, vahet pole, nendest >5 minuti kestvatest fightidest on siiber, kui näha, et fight kisub pikale oleks vist targem kohe alla anda et mõlema aega säästa. Aga noh, hetkel ei huvita kuna ei peli enam, vbla kunagi saab jälle pelima hakatud, loodab et warhammer online on rohkem väärt kui wowi pidevad nerfid ja overpowerednessid, aga et parem oleks kui asjad oleks tolleks hetkeks rohkem balansis icon_razz1.gif

ot:

Timberg kirjutas:
madedog kirjutas:
möla
madedog kirjutas:

Ära lõika mu teksti ära.

Kek.

bur

tagasi üles
sotamees
Kreisi kasutaja
sotamees

sõnum 07.03.2007 14:33:18 vasta tsitaadiga

piix normaalne fuck asi see ikka on, 95% tõmmatud ja ei lase enam edasi tirida, perse.... fuck

Mingi connect error,. wtf piix küll icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 200, 201, 202 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.