Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 155, 156, 157  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 27.02.2007 14:49:07 vasta tsitaadiga

No hiljuti lasti välja uus versioon, seal peaks olema palju muutunud.

Servereid on küll ja rohkemi veel.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
TõnuTõukemõnu
HV kasutaja
TõnuTõukemõnu

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 28.02.2007 19:29:53 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:

Ma oman Battlefield 2 Deluxe editinoit. Olen viimased poolteist päeva mänginud BF2 ja BF2 Special Force'i ja pean kahjuks tunnistama, et servereid, eriti mängitavaid, kus ka midagi teha oleks, on heal juhul 2-3. Kokku on neid ka äärmiselt vähe. 64 playeri mapi mängida, kus oleks ka 50+ tüüpi sees, on paras ulme imo.

Ning SFis pole peaaegu üldse midagi onlines.

Muidu juttu oli vist mingist modist vms, kui nii, siis paneb imestama, kuidas mingis modis on mängijaid piisavalt, ent isegi originaal BF2-s pole suurt kedagi..

inc
HV veteran
inc

sõnum 28.02.2007 20:32:03 vasta tsitaadiga

Dendroid kirjutas:
Pihv kirjutas:

Ma oman Battlefield 2 Deluxe editinoit. Olen viimased poolteist päeva mänginud BF2 ja BF2 Special Force'i ja pean kahjuks tunnistama, et servereid, eriti mängitavaid, kus ka midagi teha oleks, on heal juhul 2-3. Kokku on neid ka äärmiselt vähe. 64 playeri mapi mängida, kus oleks ka 50+ tüüpi sees, on paras ulme imo.

Muidu juttu oli vist mingist modist vms, kui nii, siis paneb imestama, kuidas mingis modis on mängijaid piisavalt, ent isegi originaal BF2-s pole suurt kedagi..

No pane viimane patch peale, siis saad ~200000 mängijat juurde.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
TõnuTõukemõnu
HV kasutaja
TõnuTõukemõnu

sõnum 01.03.2007 00:08:53 vasta tsitaadiga

inc kirjutas:
Dendroid kirjutas:
Pihv kirjutas:

No pane viimane patch peale, siis saad ~200000 mängijat juurde.

Olen juba patsutanud. 1.4 peale. See on ju viimane? icon_rolleyes.gif

Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 01.03.2007 00:15:10 vasta tsitaadiga

link :: 1.41 päts gamershell'ist

Kas mitte 1.41 pole viimane? 64 mängijaga serverid on ~30 kanti ja täis. Osad asuvad jah kuskil teiselpool ookeani, aga soome, taani, eriti inglismaa omad on alla 100 ms ja täiesti mängitavad!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
TõnuTõukemõnu
HV kasutaja
TõnuTõukemõnu

sõnum 01.03.2007 12:36:51 vasta tsitaadiga

Le Inc kirjutas:
Kas mitte 1.41 pole viimane? 64 mängijaga serverid on ~30 kanti ja täis. Osad asuvad jah kuskil teiselpool ookeani, aga soome, taani, eriti inglismaa omad on alla 100 ms ja täiesti mängitavad!

No selge, tänan selle info eest icon_smile.gif

Muidu nii üldiselt, ei tea, kas kõigil on selles mängus teatavad kalad? Kandilised varjud kõikidel maasõidukitel, relvadel värelevad tekstuurid jne. + see et mõnikord jääb automaadil valang knii, st ei saa lasta valanguga, vaid ainult üksiklaskudega.. 1.4 olid mul vähemalt kõik need vead sees. Kui 1.41-s niipalju rohkem mängijaid on, siis ehk on seal need tüütud vead parandatud?

rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 01.03.2007 12:45:18 vasta tsitaadiga

Dendroid kirjutas:

Muidu nii üldiselt, ei tea, kas kõigil on selles mängus teatavad kalad? Kandilised varjud kõikidel maasõidukitel, relvadel värelevad tekstuurid jne. + see et mõnikord jääb automaadil valang knii, st ei saa lasta valanguga, vaid ainult üksiklaskudega.. 1.4 olid mul vähemalt kõik need vead sees. Kui 1.41-s niipalju rohkem mängijaid on, siis ehk on seal need tüütud vead parandatud?

Ei ole küll selliseid probleeme kohanud(muidugi masina konf on ka teine). Ainuke asi, mis sinu kirjeldatud probleemidele natukenegi sarnane on, on see, et vahepeal kui keegi valanguga laseb, siis jääb laskmise heli edasi kostma ka peale seda, kui mees juba niisama ringi kimab. Ja kui praegu järgi mõelda, siis sedagi pole enam kaua aega juhtunud.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 01.03.2007 12:56:26 vasta tsitaadiga

rixk kirjutas:

vahepeal kui keegi valanguga laseb, siis jääb laskmise heli edasi kostma ka peale seda, kui mees juba niisama ringi kimab. Ja kui praegu järgi mõelda, siis sedagi pole enam kaua aega juhtunud.

Eks ole, eile just vaenlase kopter oli peakohal. küll ma vahtisin aga ei näinud midagi ega kedagi:D
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 130
tagasi üles
TõnuTõukemõnu
HV kasutaja
TõnuTõukemõnu

sõnum 01.03.2007 13:11:21 vasta tsitaadiga

rixk kirjutas:
Dendroid kirjutas:

Ei ole küll selliseid probleeme kohanud(muidugi masina konf on ka teine). Ainuke asi, mis sinu kirjeldatud probleemidele natukenegi sarnane on, on see, et vahepeal kui keegi valanguga laseb, siis jääb laskmise heli edasi kostma ka peale seda, kui mees juba niisama ringi kimab. Ja kui praegu järgi mõelda, siis sedagi pole enam kaua aega juhtunud.

Võiks arvata ju et see viga on ehk seotud sellega, et mul WinXP64bit. BF2 karbil on kirjas et testitud ainult 32bit versiooniga, aga ei, see viga ei tule sellest. Enne oli tegu 32bitise versiooniga ja samad probleemid eksisteerisid... ehk on mu Ati chipset emaplaadil liiga fancy selle mängu jaoks icon_lol.gif. Hea küll, nali naljaks, ma olen suht nõutu selles osas. Eks tõmban siis ka uue pätsi ära, kuid vaevalt see midagi muudab peale mängijate arvu..

bladerunner
HV Guru

sõnum 01.03.2007 14:59:31 vasta tsitaadiga

1.41 paikas mõned ainult serveripoolsed vead ära.
Aga mis BF2 helisüsteemi puutub, siis see on lihtsalt bugine, mul nt. kordi juhtunud, et mängust väljudes ning juba XP desktopil olles, sõjaheli kostub edasi... icon_confused.gif

kivi89
HV kasutaja

sõnum 01.03.2007 15:34:08 vasta tsitaadiga

Dendroid kirjutas:

mõnikord jääb automaadil valang knii, st ei saa lasta valanguga, vaid ainult üksiklaskudega..

kas sa ise juhuslikult ei sättinud seda üksiklaskude peale?? nimelt enamikul relvadel saab valida laskmisviisi (valang, üks lask, kolm lasku) kui relv on välja võetud ning uuesti vajutada selle relva shortcut nuppu (by default 3)
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
serif
HV kasutaja
serif

sõnum 01.03.2007 19:25:38 vasta tsitaadiga

kivi89 kirjutas:
Dendroid kirjutas:

mõnikord jääb automaadil valang knii, st ei saa lasta valanguga, vaid ainult üksiklaskudega..

kas sa ise juhuslikult ei sättinud seda üksiklaskude peale?? nimelt enamikul relvadel saab valida laskmisviisi (valang, üks lask, kolm lasku) kui relv on välja võetud ning uuesti vajutada selle relva shortcut nuppu (by default 3)

wow tõesti

mul kah hiljuti esimest korda oli nii et maast uue kiti võtsin sain ainult üksiklaske lasta :S...... WTF :S.... noh probleemi polnud võtsin oma tühja tagasi aga siiski imelik bug :/

tagasi üles
TõnuTõukemõnu
HV kasutaja
TõnuTõukemõnu

sõnum 02.03.2007 18:13:35 vasta tsitaadiga

Le Inc kirjutas:

Oot, oot. Kas seda saab nüüd ikka otse 1.4-le peale lasta? Sel juhul peaks olema 1.4 to 1.41 vist. Ma ei näinud seda sealt lingilt.

oravapoiss
HV kasutaja

sõnum 02.03.2007 19:05:02 vasta tsitaadiga

1.41 tuli vist ainult 1.0 to 1.41
TõnuTõukemõnu
HV kasutaja
TõnuTõukemõnu

sõnum 02.03.2007 19:36:38 vasta tsitaadiga

oravapoiss kirjutas:
1.41 tuli vist ainult 1.0 to 1.41

Selge, seega tuleb see uninstallida 1.4 puhul ja uuesti peale panna ning alles siis saab 1.41 korralikult tööle. Ma uninsallin ja installin BF2 uuesti juba 4ndat korda vist kokku icon_lol.gif.

sotamees
Kreisi kasutaja
sotamees

sõnum 04.03.2007 12:34:10 vasta tsitaadiga

piix fuck küll.. Lähen serverisse, hakkan mängima, kogemata rammisin adminni lennukit,, sain kick selle eest, siis teinekord adminn ründas koguaeg peabaasi aga teistel ei lubanud , tegin ka et ründasin vastu, sain kick, kolmas kord seal sees sain kicki kuna sain lennuki ennem kui tema, ja lõpuks BAN kuna kogemata rammisin vastase helikat,, fucking idiooodikari,,, serveri nimi algab ---BBBUK---- hoidke EEMALE KUI TAHATE NÄRVIRAKKE SÄÄSTA.......

Õige mäng oleks nii,, kõik lubatud, SÕJAS ON KÕIK LUBATUD ET VÕITA........ krt
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 04.03.2007 12:46:07 vasta tsitaadiga

admin abusib oma võimeid ?? ei ole võimalik! icon_eek.gif

ära närvitse, disconnect lihtsalt icon_wink.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 04.03.2007 14:20:44 vasta tsitaadiga

sotamees kirjutas:
<b>piix</b> <b>piix</b> küll.. Lähen serverisse, hakkan mängima, kogemata rammisin adminni lennukit,, sain kick selle eest, siis teinekord adminn ründas koguaeg peabaasi aga teistel ei lubanud , tegin ka et ründasin vastu, sain kick, kolmas kord seal sees sain kicki kuna sain lennuki ennem kui tema, ja lõpuks BAN kuna kogemata rammisin vastase helikat,, fucking idiooodikari,,, serveri nimi algab ---BBBUK---- hoidke EEMALE KUI TAHATE NÄRVIRAKKE SÄÄSTA.......

Õige mäng oleks nii,, kõik lubatud, SÕJAS ON KÕIK LUBATUD ET VÕITA........ krt

lol

muuseas "russian public ranked" server on ka koht kust võid kergelt kicki saada, (ise vist mingi 3korda juba saanud) kui admin ka ringi tolgendab, map kurba dam läks kuradima hästi US bomberiga killingspree, 5-7 killi (mitte uncappe) ühe laksuga ja järsku ban, reason "high ping", ping on selles rootsi serveris kõigest 20ms keskeltläbi, ju siis adminile ei meelinud et ta selles pommirahes surma sai

viimati muutis KuriVaiM1 04.03.2007 14:37:56, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
oravapoiss
HV kasutaja

sõnum 04.03.2007 14:33:02 vasta tsitaadiga

vene serverid on debiilsus kuupi võetuna. ja mitte aint BF2 servud, kõik mis vähegi Mulitplayer mängudega seotud.
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 04.03.2007 14:40:31 vasta tsitaadiga

See ju kõik BF2-s tavaline.. kui natukenegi hästi läheb, hakkab keegi kraaksuma, et chiiter. Kehvemal juhul tuleb kick või ban.
tagasi üles
TõnuTõukemõnu
HV kasutaja
TõnuTõukemõnu

sõnum 04.03.2007 15:46:15 vasta tsitaadiga

rixk kirjutas:
See ju kõik BF2-s tavaline.. kui natukenegi hästi läheb, hakkab keegi kraaksuma, et chiiter. Kehvemal juhul tuleb kick või ban.

Sameold, sameold icon_lol.gif

sotamees
Kreisi kasutaja
sotamees

sõnum 04.03.2007 16:12:50 vasta tsitaadiga

Kas korraliku eesti servut pole?

Sattusin just hea servu peale. Kõik lubatud, baserape, main base arty , kõik lubatud. hea oli hiinlane olla ja snipiga vastase laeval ringi askeldada.
Nii peakski olema, et china võtab garrieri üle, nii et notib vastaseid, et nad ei saaks nende wake saarele tulla icon_wink.gif
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 04.03.2007 16:56:14 vasta tsitaadiga

ja kogu hiina tiim läheb usa poole üle või disconnectib.. mis reipijatele lõbus see vastaspoolele samavõrra närviajav icon_wink.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 04.03.2007 17:37:41 vasta tsitaadiga

Üldiselt on reipimine lõbus ainult reipijatele. Mulle näiteks ei meeldi isegi see, kui ma hiina tiimis olen ja minu tiimikaaslased teisi reibivad wake islandil. Sellisel juhul usa tiim ei saa baase võtta ja kogu raund tuleb vaikselt kuskil kalda ääres nina nokkida ja loota mõnele üksikule läbilipsajale.
tagasi üles
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 04.03.2007 18:27:46 vasta tsitaadiga

oravapoiss kirjutas:
vene serverid on debiilsus kuupi võetuna. ja mitte aint BF2 servud, kõik mis vähegi Mulitplayer mängudega seotud.
Armed assaultis nõuavad venelased ainult teami tööd ..üksiküritajad lüüakse pärast hoiatust välja....
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
TõnuTõukemõnu
HV kasutaja
TõnuTõukemõnu

sõnum 04.03.2007 18:29:53 vasta tsitaadiga

rixk kirjutas:
Üldiselt on reipimine lõbus ainult reipijatele. Mulle näiteks ei meeldi isegi see, kui ma hiina tiimis olen ja minu tiimikaaslased teisi reibivad wake islandil. Sellisel juhul usa tiim ei saa baase võtta ja kogu raund tuleb vaikselt kuskil kalda ääres nina nokkida ja loota mõnele üksikule läbilipsajale.

Kusjuures Wakel on üldse nagu Hiina ülekaal imo suht võimas.. ma ei saa aru, mida see USA seal peakski niiväga suutma, osa ronib kopterile, üks läheb Harrierisse, paar tükki paati, mis on nagunii aeglane ja juba on teda tervitamas vastase kopter nt. Suur osa passivad lihtsalt passiivselt laeval ju. Ning hiinakad vahivad lihtsalt oma saarel, kes istub tankis, kes tiirutab lennukiga ümber saare, ja kusagil on ka üks hiina kopter. Imo võiks seal olla rohkem lennukeid mõlemal poolel nt.

rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 04.03.2007 18:45:57 vasta tsitaadiga

Dendroid kirjutas:
Kusjuures Wakel on üldse nagu Hiina ülekaal imo suht võimas.. ma ei saa aru, mida see USA seal peakski niiväga suutma, osa ronib kopterile, üks läheb Harrierisse, paar tükki paati, mis on nagunii aeglane ja juba on teda tervitamas vastase kopter nt. Suur osa passivad lihtsalt passiivselt laeval ju. Ning hiinakad vahivad lihtsalt oma saarel, kes istub tankis, kes tiirutab lennukiga ümber saare, ja kusagil on ka üks hiina kopter. Imo võiks seal olla rohkem lennukeid mõlemal poolel nt.

On jah võimas ülekaal, hiinal on lihtsalt J10. Aga üks võimalus USA-l on see, et squad leader lendab F35-ga saarele, hüppab välja mõne lipu juurde ja peale maandumist tekivad jao liikmed tema peal ning võtavad kiiresti lipu. Enamus hiinlasi nagunii passivad kas airfieldil või jõlguvad saare tippudes, et ameeriklaste arty saarelt juhuse peale mõne jänki maha nottida saaks. See kõik muidugi eeldab kokkulepet, et jao liikmed ootavad tekkimisega.
tagasi üles
NorthB
HV kasutaja

sõnum 04.03.2007 23:08:40 vasta tsitaadiga

OT: selgitage ära...
kas pean ostma esmalt battlefield 2, ja siis mingi lisa?
Mis lisa hetkel kõige levinum on ka?
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
neoman
HV veteran

sõnum 04.03.2007 23:14:42 vasta tsitaadiga

NorthB, Esmalt BF2 muidugi. Ainuke hea lisa on Special Forces ( saab uued Battlefield 2-te).
Mindfreak
HV kasutaja
Mindfreak

sõnum 05.03.2007 00:27:10 vasta tsitaadiga

Sai siis renditud avalik BF2 Ranked server. Kellel huvi, astuge läbi ja külastage http://bf2.pri.ee

Serveri nimi: Estonian Ranked Server
IP: 89.234.10.147
Port: 16567
Slotte: 24
Mod: Special Forces ( Võib vahetada iga kell )

Lisainfot saab http://bf2.pri.ee
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
neoman
HV veteran

sõnum 05.03.2007 08:12:12 vasta tsitaadiga

Tore ,et Eestis ka nüüd BF2 server on. Siiski tavaline BF2 tooks servusse rohkem mängijaid kui sf. thumbs_up.gif
sotamees
Kreisi kasutaja
sotamees

sõnum 05.03.2007 09:41:57 vasta tsitaadiga

Jup,, tava bf2 servu oleks rohkem mängijaid.. icon_wink.gif
tagasi üles
Mindfreak
HV kasutaja
Mindfreak

sõnum 05.03.2007 11:22:33 vasta tsitaadiga

sotamees kirjutas:
Jup,, tava bf2 servu oleks rohkem mängijaid.. icon_wink.gif

Kusjuures ei too.
Oleme proovinud mitu päeva järjest tavalist BF2 aga mängu on tõsiselt raske alustada. SF-is ei ole see probleem, lähed 2 sõbraga sisse ja umb 15min pärast hakkab ranked mäng.
tagasi üles
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 05.03.2007 11:52:44 vasta tsitaadiga

See arvamus tuli ehk inimestelt kes ei oma SF i lisa.... icon_smile.gif
tagasi üles
Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 05.03.2007 11:55:46 vasta tsitaadiga

Ei nõustu eelmise postitajaga. Oman SF, kuid südamelähedasem on ikkagist tavaline BF2.
(Jama ainlt selles, et ei viitsi alla 32 playeriga servus pelada icon_rolleyes.gif )
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 05.03.2007 12:28:45 vasta tsitaadiga

Tava BF 2 l on servereid ropult rohkem.... SF il ranked servereid võrreldes põhimänguga ainult näpuotsatäis..... See pärast ehk jooksebki SF kiiremini mängijaid täis..... Valik ju väiksem....
tagasi üles
Mindfreak
HV kasutaja
Mindfreak

sõnum 05.03.2007 14:11:00 vasta tsitaadiga

Erik_Est, täpselt nii.
tagasi üles
taipohh
HV kasutaja

sõnum 05.03.2007 15:01:20 vasta tsitaadiga

keegi ikka ei andnud mulle aimu,miks mul ja mu tuttavatel installib patchi 3 tundi!!
:O

Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 06.03.2007 00:50:35 vasta tsitaadiga

Kas mängid profiilis oleva arvutiga? icon_smile.gif
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 06.03.2007 03:14:16 vasta tsitaadiga

Adminid on viimasel ajal väga imelikuks läinud.
Nt täna kämpisin adminniga koos vastase ucb's kuigi see oli keelatud icon_razz.gif
Üldse on väga palju admine viimasel ajal, kes rikuvad reegleid või siis lihtsalt mängivad lolli (hoiavad masinaid niisama kinni, blokeerivad teid,....) icon_rolleyes.gif

sotamees
Kreisi kasutaja
sotamees

sõnum 06.03.2007 09:02:42 vasta tsitaadiga

mis teha .. kui väiksed lapsed adminniteks saavad,, icon_evil.gif
tagasi üles
taipohh
HV kasutaja

sõnum 06.03.2007 10:25:04 vasta tsitaadiga

Erik_Est kirjutas:

ei...
amd 2500+
ddr 333mhz 1024mb
radeon 9700 pro

probleem pole selles et mäng ei jookseks..
vaid et enamusel siin installib patchi mingi 2-4 tundi..
lihtsalt nii aeglaselt,ja tõmmab arvuti nii kinni

taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 06.03.2007 10:43:20 vasta tsitaadiga

taipohh, mis sul patchide installimine selle arvuti peale on siis igapäevatöö või? icon_razz.gif
WEC
Kreisi kasutaja

sõnum 06.03.2007 19:08:31 vasta tsitaadiga

taipohh kirjutas:
Erik_Est kirjutas:

ei...
amd 2500+
ddr 333mhz 1024mb
radeon 9700 pro

probleem pole selles et mäng ei jookseks..
vaid et enamusel siin installib patchi mingi 2-4 tundi..
lihtsalt nii aeglaselt,ja tõmmab arvuti nii kinni

Mul oli patchi installiga sma luhu.
Tundub nagu mingi vigane oleks, aga lõpuks ikka installib ära.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
serif
HV kasutaja
serif

sõnum 06.03.2007 19:21:36 vasta tsitaadiga

Mindfreak kirjutas:
Sai siis renditud avalik BF2 Ranked server. Kellel huvi, astuge läbi ja külastage http://bf2.pri.ee

Väga kõva icon_wink.gif EDU !! icon_smile.gif

Kodukas kah ikka tasemel !

tagasi üles
pealuu
HV veteran
pealuu

sõnum 06.03.2007 19:31:06 vasta tsitaadiga

Mindfreak kirjutas:

see ka üks selline koht kus Middle East on tõlgitud eesti keelde mingiks värdjalikuks uudissõnaks "Keskida".
kui veel kellelegi peaks uudiseks olema, siis inglisekeelne Middle East on eesti keeles Lähis-Ida!
Kommentaarid: 211 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 170
tagasi üles
TõnuTõukemõnu
HV kasutaja
TõnuTõukemõnu

sõnum 06.03.2007 20:18:13 vasta tsitaadiga

Mindfreak kirjutas:

Wow icon_eek.gif, väga kõva töö tõesti, tasemel kodukas jah, kõik statsid ja asjad nähas igaühel, kõik medalid, relvad, kui täpselt laseb ja mis aegadel lasi täpsemalt jne. Tõesti tore näha, et BF2 commjuuniti hakkab ka meile tulema thumbs_up.gif icon_smile.gif

Ma ise hakkasin kah BF2 onlines pelama mingi aeg tagasi, niiet tore tore, keep up the good work icon_razz.gif

madness
HV veteran
madness

sõnum 06.03.2007 20:24:39 vasta tsitaadiga

see bf2s.com süsteem nüüd küll nende valmistatud pole ju :p
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Egert143
HV kasutaja
Egert143

sõnum 06.03.2007 21:20:42 vasta tsitaadiga

Kas seal serveris oleks võimalik vahest kaarte ka vahetada ? Näiteks mõnda sellist kus oleks helikoptereid ka icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 06.03.2007 21:56:56 vasta tsitaadiga

Pange mingi muu kui SF peale .. siis saavad ka ristiinimesed läbi hüpata ... icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 155, 156, 157  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.