Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
27.02.2007 08:20:33
|
|
|
eks ma natuke kritiseerin jah teda...
mis teha kui hakkasin neid kahte võrdlema... suht vastased ju.. mõlemad suure maailmaga action rpg'd.
Hää seegi et ma Gothic 3 ja mingit FEAR i siin võrdlema ei hakka
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
27.02.2007 09:33:17
|
|
|
mulle küll meeldiks vähemalt mapisüsteem oblivionist gothikusse panna, see kaootiline ringijooks, mis siin paljudele meeldivat paistab, muutub ikka väga tüütuks. ja see võitlus paljude kollidega shoot&run&shoot.... ka üsna puine pikapeale.
üks templitest nüüd avatud peale seda pikka möllu sealt ainult keep leida oli paras pettumus.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
27.02.2007 10:19:45
|
|
|
"kaootiline ringijooks" - mismoodi? Linnade kaardid olid olemas, kaevanduste, tombide kaart anti ka kui õieti rääkida, ülesannete puhul öeldi päris täpselt kuhu suunas minema peab... Quicktravel oli samuti olemas (teleportkivid) - mida veel tahta? RPG puhul oleks võinud rohkem erinavaid itemeid olla ja rohkem tegelase spetsialiseerumist (swordmaster 350strenght + allmighti mage oli minu lõputegelane).
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
27.02.2007 10:57:01
|
|
|
gothicu mäpisüsteemis küll mina midagi valesti ei näe.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
27.02.2007 11:43:24
|
|
|
just huvitav oli ringi tatsata... igasugu huvitavaid asju leiab. Ükskord läksin ühte asja tegema aga pärast koperdasin metsas hoopis 5 uue questi otsa. Püüa siis meeles pidada kus miskit teha tuleb
Metsas olid mõned kohad suht kavalalt ära peidetud ja isegi otsisin ühte vennakest mingi 1h metsas ringi tatsates. Samas oma viga <--- käisin ringi rattast
Aga jah... mõnele vast vaja varste isegi kodus punane joon maha joonistada et näha kuhu minema peab. Gothic 3 map ju suht väike ja kõik kohad suht "erineva" välimusega. ainult kõrbes on sageli mapi passides liikumine kuna seal võib ära eksida ja kuramuse koopad on väga häste ära peidetud.
Enamus asju oli seal väikese mapi tõttu suht üksteise otsas.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
27.02.2007 14:20:10
|
|
|
'püüa siis meeles pidada' on väga õige väljend. journal/questilist sakkis umbes kahesaja viiekümnega seal. pluss bugid.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
27.02.2007 15:45:24
|
|
|
Marduuhin kirjutas: |
Peale viimase viie posti lugemist sain lõpuks aru, miks järjest lihtsamaid mänge tehakse. okse |
minu post kaasa arvatud?
endale see "mitte ette näitamine mapil kus mis on" meeldis
aga see oli sutsu jura et sageli journal'is vms raamatus ei olnud kirjas mida täpsemalt tegema peab. Ehk siis kui sa oled mingi kuuke tagasi mänginud ja otsustad järsku jätkata on suht raske meenutada kõike seda mida tegema pidi. Oleks veel kogu dialoog seal raamatus kirjas mis on seotud questiga aga ei... sageli on seal väga mõttetu tekst.
Kohe mängides ja questi saades ei olnud jah probleeme. Aga vat kui kogemata neid sinna kuhjasid ja pärast seda hunnikut arutama hakkasid võis asi sutsu "keeruliseks" minna.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
27.02.2007 15:56:24
|
|
|
Mulle ka meeldis.
Ja see ongi parem, et pole kõik kirjas.. Ma saaks aru, kui peategelane oleks kurt, et kõik vaja ülesse kirjutada. Aitab reaalsuse efektile kaasa.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
27.02.2007 18:01:30
|
|
|
Marduuhin, kaardil mitte näpuga näitamine ja hämarate vihjete vastu pole mul midagi, aga...
- kui vihjed on hämarad ja neid ei korrata ja journalisse ka ei kanta. YAY!
- kui kaardile ei saa märkmeid teha. YAY!
...ja karbis kah paari soditavat suurt kaarti ja märkmikku + pastakat millegipärast kaasas ei olnud.
selle reaalsuse osas tahaks hirmsasti nüüd ise ka oblivioniga paralleele tõmmata - sealne suur ja tühi countryside oli sitaks reaalsem kui gothicu sajameetriste vahedega vaenupoolte suured laagrid. aga noh, eks valikuline vaatamine ka omab
edit: ahjaa, nende eelneva 2 punkti kohta. reaalsuses lähed tüübi juurde tagasi ja küsid, et wtf sa just ütlesid? ja annad igaks juhuks kaikaga pähe kui niisama uuesti hämarat vihjet ei taha anda vms. ja kaart oleks kah üsna kirju märkmetest.
pluss siis huvitav tõsiasi, et millegipärast on mul seal meelde jäänund miskid ebakõlad subtiitritega, mis mahakeeratud heli või millegipärast mängimata jäänud lausete pärast minu kõrvu ei jõudnud (mhmh, kurt peategelane või nii).
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
27.02.2007 19:37:03
|
|
|
See oleks küll armas, kui saaks uuesti küsida, mis ta rääkis ja kui liiga palju küsid, siis läheb tüüp närvi ja katkestab quest'i ära.. Samas mina küll mingite orc'ide käest teist korda ei tahaks midagi küsima minna.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheBadOmen
HV vaatleja
|
28.02.2007 22:02:45
|
|
|
ma just sain selle mängu ja tahaks küsida, et kust saab täpsemaid settinguid muuta? selles suhtes, et mängus sees menüüs ainult paned kas high, medium või low detailid. Installi folderis ka sellist asja ei ole nagu config.exe vms...sry, kui nats loll küsimus, aga saate äkki aidata?
Btw, mäng on minu profiilis oleva arvutiga high sätete peal selline:
Et mina suht üllatusin meeldivalt, et ta ei tõksigi pidevalt, vahest korraks ainult, kui teed eriti järsu pöörde vms.
Väga meeldib mäng, pole kunagi sellist sorti mängu mänginudki, aga hakkas kohe külge, koguaeg on põnev, väga hea
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.02.2007 22:09:22
|
|
|
Peaks olema valik nagu custom settings.
viska patchid peale (kui juba ei ole) siis peaks sutsu see jõnksutamine vähemaks minema.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.02.2007 22:57:38
|
|
|
TheBadOmen, patchid peal? mul umbes sama klassi konfiga jõnksus algul mis jube.
deem, peab ikka uuesti mängima hakkama, loen siin vaikselt ja mäng sikutab varbast vms
winterwind, mul 1g rammiga jõnksutas ikka päris hooga. ühe koha peal seistes piisas jah 360 kraadist. aga kui tekkis tahtmine joosta kuskil siis hakkas oi-oi, mis jõnksutamine pihta. ja 1,25g ei olnud ka parem
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 28.02.2007 23:26:00, muudetud 1 kord |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
28.02.2007 23:27:38
|
|
|
mul giga rammiga jõnksas ainult alguses, keerasid 2x360 krraadi ja siis oli juba ok ning ei ragistanud praktiliselt kordagi..
proovisin 512mb-ga pelada aga see juba liiga julm - vähemalt siis kui kõik settingud põhjas on
ja imho parim gothic läbi aegade - iga osaga läheb aina paremaks.
buge on aga midagi häirivat pole kohanud, seivid iga natukese aja tagant siis ei ole hullu.
ja lampi asju rottides/vante killides ei imesta üldse kui rahvas kallale tuleb.
sellevastu spellid ja muu säärane olemas - kasutage siis neid
e: mul küll joostes ei jõnksuta, isegi sprintides mitte
fps oli ka sujuvalt 46+
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
cyclo101
HV vaatleja

|
01.03.2007 13:04:00
|
|
|
londiste, miks nii sina kui paljud teised küsivad kas patchid peal (peaaegu iga kolmandas postituses on see küsimus sees!)
Piisab sellest kui viimane (1.12) patch peale lasta ja asi korras
Ja seda ei ole ilmselt keeruline teha kui kohe pärast installi küsib kas soovid otsida mängule update'i.
Nii et arvatavasti on enamus uusi mängijaid viimase patchi peale lasknud.
Vanad mängijad muud ei ootagi kui uusi uuendusi ja teavad, kust ja millal tulemas on
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.03.2007 13:09:26
|
|
|
cyclo101, arvestades mu kogemust koleda nõksutamisega ja tõsiasja, et rohkem kui peale 1. patchi näinud pole mängu, siis lihtsalt huvitas
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheBadOmen
HV vaatleja
|
01.03.2007 15:00:30
|
|
|
panin custom settingutest textuuride kvaliteedi põhja, pmst on kõik põhjas peale selle anisotrofic analising vms mis on mediumi peal ehk 4x ja pilt muutus kohe kaks korda paremaks, ja jõnksutab ainult kuskil linnas olles, üksi metsas ringi joostes pole mingit probleemi
mängu kohta, et ma olen praegu level 8 vist ja igasugu queste on kaelas murdu juba, et ei mina tea kuidas ma jaksan need kõik ära teha, hakkad ühte tegema saad varsti kaks tükki asemele ja ma olen alles päris alguses, hakkan vaikselt aimu saama mängu sisukusest
edit: selline küsimus ka, et kas mängu hea jooksmine oleneb protsessori gigahertsidest peaaegu sama palju kui mälust ja videost? Ehk kas asi muutuks palju sujuvamaks kui mul oleks 2,66 GHz asemel näiteks 3,0 või enam?
edit2: kas memory ja videokaardi klokkimine annab midagi märgatavalt juurde?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
01.03.2007 15:07:22
|
|
|
TheBadOmen kirjutas: |
panin custom settingutest textuuride kvaliteedi põhja, pmst on kõik põhjas peale selle anisotrofic analising vms mis on mediumi peal ehk 4x ja pilt muutus kohe kaks korda paremaks, ja jõnksutab ainult kuskil linnas olles, üksi metsas ringi joostes pole mingit probleemi
mängu kohta, et ma olen praegu level 8 vist ja igasugu queste on kaelas murdu juba, et ei mina tea kuidas ma jaksan need kõik ära teha, hakkad ühte tegema saad varsti kaks tükki asemele ja ma olen alles päris alguses, hakkan vaikselt aimu saama mängu sisukusest
edit: selline küsimus ka, et kas mängu hea jooksmine oleneb protsessori gigahertsidest peaaegu sama palju kui mälust ja videost? Ehk kas asi muutuks palju sujuvamaks kui mul oleks 2,66 GHz asemel näiteks 3,0 või enam?
edit2: kas memory ja videokaardi klokkimine annab midagi märgatavalt juurde? |
2.66vs3ghz P4 vahet eriti vast ei ole. Võibolla heal juhul mõni fps. Klokkimine väga märgatavalt ei annaks juurde ,aga võibolla mõne fpsi saaks jällegi. Ja vabandust. Olen rikutud mõtlemisega.
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
06.03.2007 11:12:17
|
|
|
öelge keegi kuskohast mingi korraliku armori/relva saab?
ma mõtlen mingit koobast vms
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
06.03.2007 15:35:53
|
|
|
Kõige lihtsam kaupmeestelt siiski osta. Armorit kuskilt kirstust ei saagi. Korraliku relva leiab tavaliselt sellistest kohtadest, kus hunnik trolle ja gargoyle ja minecrawlereid. Üldiselt leiab väga harva korralikke relvi. Isetehtud ning teritatud bastard sword väga korralik kui mälu ei peta.
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
06.03.2007 15:39:58
|
|
|
ühe korraliku kilbi leiab põhja poolt kõrbes mapi taga otsas koopast mida kaitsevad hunnik lõvisid.
parim armor on vist paladin armor vms... selle sai vist siis kui paladinidega vms tontidega 75 resp. on.
Mõõgad suht ise teed või ostad. Ise eriti vahet ei teinud enam lõppu poole mõõkadel... kuna suure skill leveliga on see mehike suht surematu....
Gotha juures (see veski lähedal olev linnake luupea märgiga) on ka olemas üks koobas kus saad endale kõvasti XP genereerida. Samas madala skill leveliga sinna minna ei tohi kuna seal suht kõige jubedamad tondid hunnikute viisi kokku korjatud.
Ise peksin neid tonte seal igale poole laiali ja XP punne tuli kõvasti. Iga teatud aja tagant peaks need tondid sinna tagasi tulema.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
06.03.2007 18:03:56
|
|
|
angel kirjutas: |
Gotha juures (see veski lähedal olev linnake luupea märgiga) on ka olemas üks koobas kus saad endale kõvasti XP genereerida. Samas madala skill leveliga sinna minna ei tohi kuna seal suht kõige jubedamad tondid hunnikute viisi kokku korjatud.
Ise peksin neid tonte seal igale poole laiali ja XP punne tuli kõvasti. Iga teatud aja tagant peaks need tondid sinna tagasi tulema. |
kas see on see koobas kus need röövlid olid koopa ees kellelt sai seda jahu veel?
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
06.03.2007 18:27:12
|
|
|
need vilja vargad vist olid jah seal koopa ees... koobast saab veel uurida ühest teisest kohast aga seal on need kuramuse trollid vms tondid ees... enne neist lahti ise ei saanud kui kõrge xp ja korralik vibu vms asjandus oli.... + sealne mets on kuramuse palju igasugu elukaid täis
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
r4ido
HV kasutaja

|
06.03.2007 20:23:35
|
|
|
kui ma nordmaris kõik questid ära olin teinud (v.a. main quest), siis tulin sealt lähedalt alla ja sattusin kah rõõmsalt selle koopa peale...trollid lahmisin lightning scrollide ja vibupüssiga(+190 att) maha ning sees sai vibu harjutatud seal kaljunuki peal..edasi sai sees lahmitud suht kaua ikka.
Metsa käisin kah risti rästi läbi mille puhastasin ikka korralikult ära +sain lampi mingitelt hunteritelt reppi veel, kes kuskil lähedal varemetes istusid.
btw Nordmari läksin lvl 10-15 ...tagasi tulin 40 midagi olles+hunnik relvi ja raha ning see sarvedega kiiver koos heavy nordmarian armoriga 8)
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|