Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
OskarR89
HV Guru

|
26.02.2007 21:34:27
|
|
|
kuul kirjutas: |
siim_138 kirjutas: |
ei no ekstreemspordi tegemiseks ka üli head noh mõnus lükkad junnid kõrva siis lauaga sõites ka soojem on ja üldse püsivad hästi ei tule kõrvast välja hüpates  |
Nõustun!, ainult autoalla võib jääda:D isegi tänavapeal niisama kõndides |
Njaa ise peaaegu jäänud:D
|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
Robska
HV kasutaja

|
26.02.2007 21:48:26
|
|
|
Sa pole ainuke.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
OskarR89
HV Guru

|
26.02.2007 21:54:30
|
|
|
Robska kirjutas: |
Sa pole ainuke. |
Arvata on:D
Ohtlikud asjandused need tuleb välja Peab tähelepanelik olema
|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
StaticMoth
HV veteran

|
26.02.2007 22:32:26
|
|
|
Raadiost jäi üks hommik kõrva, et kuskil (arvatavasti USA maal) tahetakse nö "kõrvaklapi zombiede" ohtlik tegevus trahvitavaks teha ehk kõrvaklappidega tänaval liikumine ära keelata
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
Robska
HV kasutaja

|
26.02.2007 22:53:04
|
|
|
Killer89 kirjutas: |
Robska kirjutas: |
Sa pole ainuke. |
Arvata on:D
Ohtlikud asjandused need tuleb välja Peab tähelepanelik olema  |
Ise õnneks ple, aga sõber küll.. =D.
Ise nendega aint kodus kuuland, kusjuures. Ipodi taga kõlasid sitasti,aga sõbra san diski taga liialtki hästi. Hevi, ja raskemat muusikat on vastik kuulata, nagu plekpurgis oled, aga ülejäänd... ..
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
27.02.2007 17:10:00
|
|
|
Peaaegu oleksin ka Accordi alla jäänd Aga sama on juhtund ka ennem teiste klappidega. Aga siiani on õnn minu poolel
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jorsik
HV kasutaja

|
04.03.2007 18:51:49
|
|
|
Sai ka ära proovitud plugid. Võrreldes minu Altec-Lansingutega alumised sagedused isegi kannatasid võrdlust aga kesk ja ülemised olid ikka väga mannetud Siiski, võrreldes mp3 pleiereitega kaasasolevate nööpidega on need muidugi paremad.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vanquish
HV kasutaja

|
05.03.2007 00:01:50
|
|
|
Keegi äkki omab neid SE handsfree klappe(w810i-ga sain kaasa) ja siis neid kosse. Et sooviks teada, kummad mõnusamad on? just heliliselt, selle kõrvapanemise jne elame üle.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
05.03.2007 18:04:30
|
|
|
Vanquish, Mulle isiklikult meeldivad KOSSid rohkem. Heli on parem. Tõsi kõrva panek on tüütum
|
|
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
07.03.2007 17:06:41
|
|
|
Mina ostsin need ka umbes 2 kuud tagasi. Kaks nädalat hiljem ostsin Sennheiseri omad....hind sama, kvaliteet sama, aga in-ear minu kõrva ei mahu.....Ma ei suutnud neid isegi 10-ks minutiks sisse saada kõrva. Ja pealegi välismüra täiesti isoleerivad asjad on ohtlikud rulluiskudega/rattaga linnavahel sõites.
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
mad
Kreisi kasutaja
|
21.03.2007 21:31:25
|
|
|
st imo on täielik suitsiid minna kõrvaklappidega sportima avalikele teedele! ühest napikast piisas, et sellest aru saada.
isiklikest tähelepanekutest koss the spark plugidega - musta junni ei mudi, läheb niisamagi kõrva, vatti on saanud, vastu peavad. ipodiga volüümi üle poole ei ole tervise huvides julenud keerata
heli kvaliteet võiks parem olla, samas arvestades hinda ja suurust siis ei nurise.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
09.04.2007 23:17:17
|
|
|
Minu arust on need koss the plugid, parimad tümaka klapid üldse. Alguses kui ma nad endale soetasin siis oli kogu aeg ja tümakas põhjas kinni, õnneks on need esimesed klapid mul, mis hakkavad üle peksma\pragisema alles pärast seda kui mu kõrvadel on valus
+ on veel see, et ma unustan tavaliselt ära musa kuulamisel, et mul on punnid kõrvas, kuna sound(tümakas siiski) meenutab suure kõlari soundi Ma ise suurte kõlarite fänn, kahjuks ei saa enam kõvasti tümistada tänapäeval: naabrid kutsuvad kerge käeliselt politsei, seega oli õnnelik leid see va koss the plug.
- on see, et liikuda ei kannata, kuna punni asendi väikselgi muutumisel kõrvas kaob madal tümakas olematuks, seega on nad statsioonaarseks kasutamiseks ainult.
Üleüldist helikvaliteeti ei oska kommenteerida, kuna tümakas on alati üle kõige
Hilisemas koss spark plugis ma pettusin, kuna sound on teine- tümakas on undamist juures, seda va u tümakat, püsivad mul kõrvas kah viletsamalt, ja tavalised koss klapid ajasid lihtsalt vihaseks, masendav tümakas ja vilets sound ei oleks pidand ostma; aga noh kui ise ei proovi ei saa ju teada.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
siim_138
HV vaatleja
|
10.04.2007 00:11:50
|
|
|
egas jah oleneb sellest kuulmekanali ehitusest n. ma talvel poognal tlauda ja kõike nednega sõitsin üldse ei nihkunud paigast ega liikunud kõrvast välja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mibbeh
HV vaatleja
|
29.04.2007 21:21:26
|
|
|
Tellisin ka hiljuti need kõrvaklapid tevalost. Peab tunnistama, et ma olen küllaltki pettunud nendes kõrvaklappides. Ma pole küll muusika ja selle kvaliteedi osas eriline asjatundja, kuid nende klappidega inimese lauluhäält on nigelalt kuulda, sest bass/musa peksab üle. Isegi peale mu iPodi "bass reduceri" kasutamist. Ostsin nendega koos ka Koss Portapro'd, millega väga rahul olen. Portadega ja Plugidega kordamööda kuulates on Portapro ikka tunduvalt parem. :/
Sisestamine on suhteliselt keeruline. Äkki teengi siin vea? Ma ei taha uskuda, et need klapid halvad on . Review'd ju nii head! Aga jamh, enda arust teen nii nagu tegema peab. Rullin/pressin otsa kokku ja pressin kanalisse, nii et välishelisid kuulda enam pole. Eks ma proovi veel siis ...
DnB'd on küllaltki hea nendega kuulata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
zim01
Kreisi kasutaja

|
29.04.2007 21:40:37
|
|
|
Mina kuulan dnb'd ja muud siukest tüminaga mussi rohkem. Eq on acoustic'u peal ja heli on super! Ainult et nüüd läksid just katki paar päeva tagasi. Kartulisalongi garantiisse.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mibbeh
HV vaatleja
|
29.04.2007 22:42:31
|
|
|
Kuulge, ma siin vaikselt juba oma sisestamise skilli arendanud ja lükkasin zim01 soovitatud akustilise EQ peale. Peab tunnistama, et enne andsin oma arvamuse liiga kiiresti. Heli tunduvalt paremaks muutunud, kuid leian siiski, et Portapro annab parema heli, aga need ikkagi kallimad ja üldse uberklapid . Välisheli isolatsioon on väga tugev!
Kui kedagi huvitab, siis sisestan niimoodi:
1) Rullin nuustiku tagumise poole kokku, eest natuke/vähem.
2) Tõmban kõrva ülesse
3) Lükkan klapi kanalisse
4) Hoian näpuga 5 sekundit umbes survet peal
|
|
tagasi üles |
|
 |
zim01
Kreisi kasutaja

|
30.04.2007 01:19:05
|
|
|
Kõrva ülestõmbamise tehnikat ise ei kasuta. Mudin plug'i näppude vahel nats, siis lükkan kõrva ja hoian näppu ees niikaua, kuni tunnen, et ta enam sealt ise välja ei tule.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
30.04.2007 22:26:09
|
|
|
flameas kirjutas: |
Vanquish, Mulle isiklikult meeldivad KOSSid rohkem. Heli on parem. Tõsi kõrva panek on tüütum |
Pean oma arvamust muutma. SE klapid hakkasid kuidagi hästi "kõlama". Ja on mugavad ka ning ei paista silma. KOSSidega käid nagu mingi idikas ringi. SE puhul on juhtmete asetus kuidagi mage, jäävad liiga pikalt igale poole tilpnema või siis on liigal ühikesed kohati
|
|
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
mad
Kreisi kasutaja
|
08.05.2007 18:25:36
|
|
|
mnjaa, klapid head ja värki, aga mure selles, et vasak klapp mängib ainult siis kui juhet teatud asendis hoida. ehk ilmselt mingi tinutus hakkab järgi andma.
teine mure on selles, et ma olen suutnud ära kaotada nende klappide ostuteki, ning et techmarket hoiab omi mingeid kviitungeid alles kuu aega siis neilt ka abi ei saa. lisaks mure selles, et maksin sularahas (jääb ära internetipanga väljavõtte variant).
võimalik lahendus on... osta uued klapid ja siis rõõmsalt vanad remonti viia uute teki alusel. siiski läheks remont ju maksma uute klappide hinna, sest kahe paari klappidega korraga ei kuula, maha neid pole ka mõtet vist müüa (sest hind ju nii väike).
teine mõte veel selline, et äkki saaks kuidagi maaletoojaga otse suheldes midagi "ära rääkida"? samas pole kogemust ja õrna aimu, kes neid eestisse toob.
aga põhimõtteliselt kui keegi teab midagi kellestki, kes kuskil normaalse hinnaga on võimeline neid parandama, siis oleks väga armas
, mate
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
clemm
Kreisi kasutaja

|
08.05.2007 19:59:52
|
|
|
mad, vasaku klapiga oli endalgi väike probleem, kuid lahendasin selle ise. st kui tinutuskolbi käes veidikenegi hoida oskad siis pole see üks pisike juhtmeke kinni lasta midagi nii suur töö. 15min max, töö tehtud ja raha kulutatud ainult elektri jagu.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
mad
Kreisi kasutaja
|
09.05.2007 01:03:32
|
|
|
hmm, okei, mõte ju iseenesest hea, mingi tinutusmasina tekitan ka kuskilt. võtsin selle kesta lahti tal ja vaatan, et nagu tinutus on enamvähem korras ja lahtisi juhtmeid ei ole. eks siis peab natuke juhet maha nüsima ja uued otsad tegema kontaktideni. naljakalt väike on see kõlar-kuular-element küll
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
M|S|W
Kreisi kasutaja

|
10.05.2007 13:58:39
|
|
|
Krt mis te teete nende klappidega, et nad niimoodi lagunevad? Endal juba vist pool aastat need ja töötavad nagu uued Kuigi uusi padjakesi oleks varsti vaja.....sai ühte paari lolli peaga vee all pestud
|
|
Kommentaarid: 197 loe/lisa |
   |
171 |
|
tagasi üles |
|
 |
mad
Kreisi kasutaja
|
10.05.2007 21:59:10
|
|
|
M|S|W, kannan igapäevaselt koolis kaasas, ipod taskus, klapid särgikaelusest sisse. eks see pidev liigutamine jms nad ära kulutab. pealegi on nad korduvalt millegi taha kinni jäänud ja hea hooga kõrvast tõmmatud.
kle aga mina pesen enda padjakesi koguaeg vee all ja neil ei ole mitte midagi viga
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
M|S|W
Kreisi kasutaja

|
11.05.2007 00:04:47
|
|
|
mad kirjutas: |
kle aga mina pesen enda padjakesi koguaeg vee all ja neil ei ole mitte midagi viga  |
Ma vist pesin, siis liiga põhjalikult neid, igaljuhul enam nad kokku ei tõmba ennast Õnneks saab nende padjakeste asemel kasutada ka poes müüdavaid kõrvatroppe....isoleerivad heli isegi paremini, aga pole nii mugavad.
|
|
Kommentaarid: 197 loe/lisa |
   |
171 |
|
tagasi üles |
|
 |
mad
Kreisi kasutaja
|
12.05.2007 21:33:57
|
|
|
tõepoolest, võrdlesin "pestud" ja pesemata mürasummuteid ja pesemata varianti mudides deformeerus ta pikemaks ajaks. samas mind see küll ei häiri, sest ma panen nad kõrva ilma, et ma neid eelnevalt mudiks.
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|