Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  .wmv'st .avi mis mängiks ka DVD mängijas märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
elgordo
HV kasutaja

sõnum 25.02.2007 22:29:48 .wmv'st .avi mis mängiks ka DVD mängijas vasta tsitaadiga

Olen teinud mitmeid endatehtud filmitreilereid (kui kedagi huvitab, siis neid saab näha siin: http://www.youtube.com/profile?user=matjusm ) ning sooviksin teada, kuidas teha nendest (algselt .wmv) .avi failid, mis mängivad ka DVD mängijas. Kasutan Sony Vegas 7-et, kuid need .avi failid, mis see teeb, mu DVD mängija ei mängi (ning üldiselt mängib ta mul enamus .avi'sid). Oskab keegi aidata?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 26.02.2007 11:45:23 vasta tsitaadiga

avi on konteiner, mis võib sisaldada pakkimata või peaaegu suvalise koodekiga pakitud videot ning audiot.

Koodekitest on levinumad divx ja xvid. Uuri, mida su DVD mängija suudab mängida ja vastavalt sellele pakid ka video. Pakkimiseks muidugi vajalik koodek.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.02.2007 16:43:44 vasta tsitaadiga

mina kasutasin miskit "Cucusoft dvd creater" vms, suutis igast videoformaadist dvd encodida ja valmis kärsatada.
yllar
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.02.2007 18:52:30 vasta tsitaadiga

Kui sul need algsed failid ja projektifailid alles on, siis soovitaks nendest kirjutada otse avi (kas siis DicX või XVid koodekiga pakkides), kuna wmv formaat on juba üsna tugevalt pakitud ning seega ka kvaliteet oluliselt langenud, seega ka avi-ks ringi convertides saad madala kvaliteediga pildi. Kuna ma Sony Vegas programmi ei tunne, siis ei oska öelda, kas see DVD-d kirjutada oskab või mitte, aga kui see võimalus on, siis soovitaks loomulikult otse seda kasutada.

Muidugi kui teha nö. Data Disc, millel on videofailid, siis omadest kogemustest soovitaks avi failide asemel kasutada hoopis mpg faile täpsemalt siis MPEG2 formaadis. Neid peaks lugema pea iga DVD mängija, kuna kõik DVD videod on sarnases formaadis seal plaadil. Siis on seda koodekite jama märksa vähem.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  .wmv'st .avi mis mängiks ka DVD mängijas
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.