Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Wilts
HV veteran
|
22.02.2007 21:15:57
"Ettevaatust- Eesti post" |
|
|
Panen lihtsalt siia üles.. et teised ka lugeda saaks.
Sai siin samsa videokaamera garantiisse saadetud Tallinna.
Asi tuleb siis tagasi koos teiste pakkidega... kaamerat pole- saatsin kulleri lehega tagasi.
järgmine päev siis tuleb uuest, seekord koos kaamera karbiga ikka.
Noh allkirjad all pakk käes kõik hea... imelik oli see, et ELSi see sinine teip oli mingi pruuni teibiga kinni mässitud.
Teeme siis paki lahti ja WTF!!! kaamerat pole!!!
garantiist on pakk üle kilo kaaluvana postile üle antud.. meile jõudis ainult 500g pappi sellest.
ELS väidab et pakk on kuskilt pärapõrgust aluse sees olevana läbi käinud.. kuigi ELSi vend ütles et neid pakke ei panda kunagi alusena.
Kuna see vend on tuttav ja nüüd peab tema selle oma palgast kinni plekkima on ikka kuradi tore küll.
nii et jõudu Tallinna ELSi matsidele!! jätkake ikka samas vaimus
_________________ L.A.M.P/ LAMP "Loose Association of Mercenaries & Privateers" |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
WerteX
HV Guru
|
22.02.2007 22:51:01
|
|
|
Väga informatiivne! Ma ootan ka eelmisest nädalast juba videokaarti siiamaani ei ole midagi kuulda olnud. Huvitav kas sama jama?
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terminator III
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
15 :: |
21 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
23.02.2007 08:09:16
|
|
|
sinnani on viinud madalad palgad ja usaldusväärsete töötajate puudumine.
madalalaubalised satuvad tegema vastutusrikkaid töid ja kukuvad endale kõikvõimalikku ette kujutama..
kodanikud, kolhoosiaeg on tagasi jõudnud- varastatakse kõike, mis midagi väärt ja sellega "kompenseeritakse" oma madalat palka 8)
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
23.02.2007 10:12:31
|
|
|
kui midagi saadate olgu see kindlalt pakitud pruuni mitte midagi ütlevasse karpi... vähe tõenäolione, et naad igat pakki lahti kisuvad
_________________ L.A.M.P/ LAMP "Loose Association of Mercenaries & Privateers" |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
23.02.2007 11:35:33
|
|
|
Detsembri jooksul läksid postis 4 sülearvutit kaduma. Riigifirma asi, maksis kõik ilusti kinni.
Jõulukaart jõudis kohale sõbrapäevaks.
Ei tea kas jaanipäevaks saab sõbrapäeva kaardi kätte?
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
peamaha
HV kasutaja

|
23.02.2007 12:59:42
|
|
|
Saatsin müüdud kauba ühele tuttavale ära ja ütlesin et hiljemalt kahe päeva pärast saad kätte. nii siis mingi 10 päeva pärast küsisin (tema polnud ka huvi tundnud) et kuidas siis kaubaga rahul on, tutkit, ta polnud midagi veel kätte saanudki. Eesti post oli saatnud valele aadressile lehe mille kaudu paki kätte saab. Õnneks nad küsivad dokumenti ka enne kui kauba kätte annavad. Nii et siis pakk seisis seal mingi pool kuud ja sõber hakkas siis helistama et kas pakk on postkontoris olemas. Nemad ei leidnud midagi ja siis läks veel nädalake enne kui kätte sai. Edu.ee neile siis.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
miq599
HV kasutaja
|
23.02.2007 16:32:48
|
|
|
Minul on veebruari algusest saadik üks ELSiga saadetud pakk kadunud ...
Paki sisuks siis .. üllatus-üllatus: sülearvuti.
saatelehte alles pole ja sihtkohta pakk ka jõunud ei ole.
Üritasin saada väljavõtet kindlal ajavahemikul minule saadetud pakkide kohta (lepinguline klient) millepeale tädi telefoniotsas kukkus jubedalt ohkima ja kurtma, et saaja järgi otsida ei saa ..
Ütlesin siis saatja nime, lubati otsida. 3 päeva pärast helistasin, et noh - kus on väljavõte? mille peale tädi ütles, et pole võtnud (otsekohene vähemalt...) lubas meiliga saata - see oli nüüdseks siis jälle 3 päeva tagasi..
_________________ "Ooops. My brain just hit a bad sector." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
matu21
HV Guru

|
25.02.2007 23:37:48
|
|
|
Neil on jah asi käest ära läinud...
1) Saatsime kliendile LCD monitori. Paari päeva pärast helistas ta mulle, et pole monitori saanud.. Samas ütles ta, et oli juba ise uurinud välja, et - polevat tel numbrit pakil ja seega ei saanud ära tuua - no see ajas marru
Lõpuks öeldi talle veel, et kui tahate siis toome ära aga peate selle kinni maksma - olgugi, et meil oli maksab saatja!
Läksin ise postkontorisse ja võtsin paki välja ja näitasin neile, et tel number oli suurelt peal kirjas - oh seda hala ja vabandamist...
2) Järgmine päev ootasin ise pakki, ELS 14. Kell juba 2 ja kiireks läks, seega helistasin neile. ca 10 min ootasin toru otsas ja siis sain vastuse - Teile ei ole sellest firmast mingit pakki saadetudki
See ajas juba S¤ta keema, sest teadsin täpselt, et pandi teele. Uuris veel ja vastas kurjalt, et EI OLE!
Samal hetkel helistas kuller ja teatas, et on maja ees ja mulle on pakk....
Kurb kui niimoodi oma maine täis lastakse
_________________ Kõik, mis mul müügiks on, küsi julgelt soodushinda : www.digimarket.ee
Kõiki kaupasid saan müüa ka järelmaksuga
Kasutatud arvutid ja laptopid Tartus, Vanemuise 43 |
|
Kommentaarid: 1376 loe/lisa |
   |
1049 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
26.02.2007 04:19:06
|
|
|
kui võimalus tekib siis situks neile niipalju kui võimalik... tõsiselt.. endal on vaid ühe korra pakk koju toodud.. sel korral ka helistati, ükski teine kord pole koju toodud asja, olemata kauba suurusest
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
26.02.2007 16:39:30
|
|
|
Samas mul on kuller käinud nii, et mind ei olnud kodus ja siis järgmine päev tuli uuesti. Nii et ei ole ainult negatiivseid siin.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mäger
HV kasutaja
|
26.02.2007 17:11:18
|
|
|
see on ka negatiivne, kui suvevaheaja varahommikul (kell 9või10) tullakse ja lastakse uksekella, et emale mingit pakki tuua. ja kuigi mulle räägiti et mingi 12 aeg tullakse alles.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
26.02.2007 17:16:55
|
|
|
täna pidi ka kaks pakki tulema kella 14. . Üllatus üllatus kui mulle koolis pool üheksa esimese tunni aeg helistatakse et kas saan vastu võtta paki peal kirjas ka et els 14.
Tabasalus helistatakse mulle ikka mitu korda kui kätte ei saa ja tuuakse ka paar tundi hiljem ära kui on vaba aega...
viimati muutis Mario. 26.02.2007 17:19:02, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
26.02.2007 17:18:34
|
|
|
Enda kogemused ka Eesti Postiga. Nimelt oli tarvis paar kuud tagasi saata kiiresti üks pakk vanematele. Eramaja - suur koer aias jne. Nii sai ekstra pandud suurelt telefoni number peale. Lisaks sai eelnevalt põhjalikult kasutustingimusi loetud, kuna teadsin inimeste kogemusi, et saadetakse ainult teatis, et tulge pakile järgi. Oli aga üli oluline, et pakk soovitud päeval kohale jõuab, sest järgmine päev pidi see juba euroopasse edasi liikuma.
Ja kuidas siis asi välja kukkus - kuller helistas värava tagant - kuid ei saanud just see moment ema kätte, sest viimane oli WC-s. Ja põrutas minema. Kui ema telefonini jõudis ja tagasi helistas, siis käratati, et nemad enam tagasi ei tule ja paki saate lähimast postkontorist kätte esmaspäeval. Ema helistas siis paanikas mulle, et selline asi nüüd ja mis nüüd saab. Pakki kuidagi kätte ka ei saa.
Tegin siis kõne Eesti Posti - esimene asi kohe peamajas öeldi, et väljastuskatse ju tehti ja tehaksegi ainult üks väljastuskatse. Selle jutu peale saatsin nad **** ja küsisisin, kas nad ise on ELS-i tingimused läbi lugenud, mis sättestavad eraisikutele pakkide väljastamise korda. Selle peale ei öeldud midagi vaid anti mulle kohaliku ELS jaama number, et saaksin otse nendega rääkida.
Helistasin sinna - alguses seal sama jutt, et kuller on juba teises kohas jne. Mina ütlesin konkreetselt, et kui pakk kohale ei jõua, siis annan asja Tarbjakaitsesse ja viitasin ka konkreetsed punktid lepingust, mida Eesti Post rikkus.
Tulemus - 10 minuti pärast helistas ema, et pakk ilusti kohal. Kuller polnud enam ei A ega O öelnud.
Loo mõte - tasub alati lugeda lepingu tingimusi. Nimelt on ELS-i tingimustes selline tore asi, et kui saadetis on eraisikule, siis tuleb talle enne väljastuskatset ette helistada. Kui inimesega ei saa kontakti, siis tuleb vähemalt tund aega hiljem teha teine katse ühendust saada, et üleandmise koht ja aeg täpsustada. Kui kummagil juhul ei õnnestunud inimesega kontakti saada, siis on alles õigus pakk postkontorisse jätta.
EDIT: tegelikult peaks selle teema hoopis arvutifirmade alla tõstma. Pole küll arvutifirma, kuid väga tihedalt tänu online kaubandusele sellega seotud teema ja kogemused.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
26.02.2007 17:27:08
|
|
|
crashsmash kirjutas: |
täna pidi ka kaks pakki tulema kella 14. . Üllatus üllatus kui mulle koolis pool üheksa esimese tunni aeg helistatakse et kas saan vastu võtta paki peal kirjas ka et els 14.
Tabasalus helistatakse mulle ikka mitu korda kui kätte ei saa ja tuuakse ka paar tundi hiljem ära kui on vaba aega... |
see tähendab, et hiljemalt kell 14.
lapsik oleks ju loota, et üle eesti kell 14.00 heliseb pakisaajatel uksekell ja rõõmsanäoline kuller vastu vahib.
isiklkult olen küll väga tänulik, kui paki 10 paiku kätte saan, sest els 14 kasutan eelkõige soodsama hinna tõttu
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
26.02.2007 17:29:06
|
|
|
eino ma tean et see nii on. Ma olen harjunud et siiski tuuakse selle järgi kella kaheks pakk ukse taha v.a täna siis, kuna hommikupoole on kool.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
27.02.2007 00:51:52
|
|
|
Mul tuli pakiga läänest läpakas ja veel üht teist mis olin tellinud.
Läksin järele ja mida muti seal pakiga tegi, hakkas veeretama asja minuni kuna pakk oli 12,5kg
Röögatasin talle siis, et vaadku ette seal väärtuslik nodi sees.
Siis hakkas mokaotsast kobisema, et liiga raske pakk.
Fõkk rais mingu sööklasse siis nõusi pesema taldrikud ju kerged äkki jõuab neid tõsta.
Ülejäänud postiga ka pidev jama küll ei jõua ajakirjad jne... kohale.
Ükskord oli küll naise ajakirjaga hommikul tegin postkasti tühjaks ja rabasin kõik kaasa,
Kuna naise sõbrannale viidi samapäev sama ajakiri siis ta kohe helistas ja lasi häälepaelad valla ja paari tunnipärast oli ajakiri kohal.
Õhtul tõin talle teise samasuguse veel juurde.
Hetkel ka 2 pakki tulemas ei kujuta ette millal võivad jõuda ja kas üldse tulevad.
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
matu21
HV Guru

|
03.03.2007 23:25:26
|
|
|
Asi on päris hulluks läinud peale seda kui võeti kasutusele need uued blanketid..
Seal nimelt lahter "loobun ettevaatlikust" mida peab kinnitama ka allkirjaga.
Ning nüüd 90% pakkidest, mis saadetud on kahjustustega
jääb mulje, et "no tahaks näha, kaua me veel peame teie pakke puruks loopima, enne kui hakkate meile topelt maksma"
_________________ Kõik, mis mul müügiks on, küsi julgelt soodushinda : www.digimarket.ee
Kõiki kaupasid saan müüa ka järelmaksuga
Kasutatud arvutid ja laptopid Tartus, Vanemuise 43 |
|
Kommentaarid: 1376 loe/lisa |
   |
1049 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
04.03.2007 11:50:57
|
|
|
Neil on vist igavaks läinud.
"loobun ettevaatlikusest" Kas see on tarbikaitsega kooskõlas?
Mina loen siit välja teeme mis tahame?
Lauri
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
Brom
HV kasutaja

|
04.03.2007 12:03:28
|
|
|
Järelikult tuleb siis kullerit hoida nii kaua kinni, kuni asi kontrollitud ja siis allikiri anda.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
51004
HV kasutaja

|
04.03.2007 13:45:05
|
|
|
Ei tule kullerit kinni hoida, loe teenuse tingimusi, kui pakend väliselt terve, siis kirjutad alla ja siis avad oma paki jne.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
04.03.2007 13:46:19
|
|
|
Sa ei saa pakki üldiselt enne kui alkirja paned.
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
04.03.2007 14:08:55
|
|
|
seni koik önnelikult endal löppenud need saatmised, voibolla see ka loeb et elan väikelinnas ja üsna enamus ikka asjalikud kullerid ja postitöötajad
_________________ dell somm ding mi poi |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
04.03.2007 14:35:32
|
|
|
Pole õnneks veel midagi kaduma läinud, kuigi saadetud juba vist üle 50 paki.
Loodetavasti läheb see nii ka edaspidi.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |