praegune kellaaeg 21.06.2025 18:29:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
puna
HV Guru

|
19.02.2007 23:14:40
|
|
|
Siin teemas on selle proge reklaam juba olemas.
Ei hakka sedarohkem mainima.
Võin ka miski raha eest taastada asju vaja oleks ka ju raha tagasi saada.
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
20.02.2007 15:41:09
|
|
|
Ühesõnaga keegi ei ole valmis kasutajaid suunama toodete poole, millest neil endil reaalset kasu on olnud? Kas tõesti on nii, et kui oma probleemi eest raha välja käidud, siis tuleb sarnasesse olukorda sattunutel võimaluse korral enda kulud kinni mätsida... Äri on muidugi äri, aga mul tekib küll kahtlusi oma raha kasutamise otstarbekuses, kui kogu info piirdub sellega: käisin millegagi vindi üle ja kätte sain sellised asjad...
Toivos, niipalju võid ju öelda, kas minu poolt loetletud nimekirjas on sinu tööriistad olemas või on mu nimekirjast midagi võimekat veel puudu?
_________________ ..::ToTuMaN::.. |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
20.02.2007 15:50:19
|
|
|
ToTuMaN, kas sulle ei tundu, et su tegevus/eesmärk natuke devalveerib turgu? okei, jagame oskusteabe poolikutl laiali ja tekib igasugu hulk "käkkijaid" kes om ybermegasuperkettataastetool'idega vehivad, samas rikkudes oma poolikute teadmistega proffesionaalse kasutaja jaoks lahendatava olukorra ning lisaks viivad veel ka " hinnad alla " v2gagi spetsiifilist asja hakataks tasuta tehtama. lisaks j6uaksid need piiksus asjad siis l6ppeks ikkagi proffide k2tte kuid oluliselt kehvemas seisus. teeks nii, et kui getdataback/easyrecovery/jms asjad sind ei aita, siis sa teed toivosele privaatse pakkumise, kus tema ajakulu ja sinu andmed m6lemale poolele m6istliku kokkuleppe tulemusena taastatud saavad.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
20.02.2007 18:30:33
|
|
|
laurx kirjutas: |
ToTuMaN, kas sulle ei tundu, et su tegevus/eesmärk natuke devalveerib turgu? okei, jagame oskusteabe poolikutl laiali ja tekib igasugu hulk "käkkijaid" kes om ybermegasuperkettataastetool'idega vehivad, samas rikkudes oma poolikute teadmistega proffesionaalse kasutaja jaoks lahendatava olukorra ning lisaks viivad veel ka " hinnad alla " v2gagi spetsiifilist asja hakataks tasuta tehtama. lisaks j6uaksid need piiksus asjad siis l6ppeks ikkagi proffide k2tte kuid oluliselt kehvemas seisus. teeks nii, et kui getdataback/easyrecovery/jms asjad sind ei aita, siis sa teed toivosele privaatse pakkumise, kus tema ajakulu ja sinu andmed m6lemale poolele m6istliku kokkuleppe tulemusena taastatud saavad. |
Ma ei saa aru, kas siin on ärifoorum?
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
20.02.2007 18:35:34
|
|
|
ToTuMaN kirjutas: |
ToTuMaN, kas sulle ei tundu, et su tegevus/eesmärk natuke devalveerib turgu? okei, jagame oskusteabe poolikutl laiali ja tekib igasugu hulk "käkkijaid" kes om ybermegasuperkettataastetool'idega vehivad, samas rikkudes oma poolikute teadmistega proffesionaalse kasutaja jaoks lahendatava olukorra ning lisaks viivad veel ka " hinnad alla " v2gagi spetsiifilist asja hakataks tasuta tehtama. lisaks j6uaksid need piiksus asjad siis l6ppeks ikkagi proffide k2tte kuid oluliselt kehvemas seisus. teeks nii, et kui getdataback/easyrecovery/jms asjad sind ei aita, siis sa teed toivosele privaatse pakkumise, kus tema ajakulu ja sinu andmed m6lemale poolele m6istliku kokkuleppe tulemusena taastatud saavad. |
Ma ei saa aru, kas siin on ärifoorum? |
Aga siin pole ka koht, kus igaüks õpetab, kuidas teised saaksid tasuta sama teenust mida abistaja ise jagab raha eest
Ahjaa, kuna tegemist on üsna nämmutatud teemaga, siis saad ju vanu teemasid lapata ja võid leida veel mõne töörista nime. Kas sellestki sinu jaoks abi on, sõltub juba nii X asjaolust, et seda ei suuda sulle sedasi eemalt keegi öelda.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
20.02.2007 18:41:18
|
|
|
no mis ma siis ikka vaidlen. Siiski pole tegemist tõsiseltvõetavate ärimeestega, sest oma teenust nad müüa ei oska. Mõistlik müügimees oleks ammu mingi pakkumise teinud, kuid siin venita tangidega infi välja. Kui sellest ikka sul leib lauale tuleb, siis võiks natuke omapoolset initsiatiivi üles näidata ja oma tingimusedki avalikustada (privas näiteks). Iseasi, kui see laud muidugi juba lookas on ja igasugu kiibitsejatega tegelda ei viitsita...
Minu poolest jääb siinsetele "ärimeestele" raha andmata.
Peace ärikad
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
20.02.2007 18:47:49
|
|
|
no mis ma siis ikka vaidlen. Siiski pole tegemist tõsiseltvõetavate ärimeestega, sest oma teenust nad müüa ei oska. Mõistlik müügimees oleks ammu mingi pakkumise teinud, kuid siin venita tangidega infi välja. Kui sellest ikka sul leib lauale tuleb, siis võiks natuke omapoolset initsiatiivi üles näidata ja oma tingimusedki avalikustada (privas näiteks). Iseasi, kui see laud muidugi juba lookas on ja igasugu kiibitsejatega tegelda ei viitsita...
Minu poolest jääb siinsetele "ärimeestele" raha andmata.
Peace ärikad |
Raha suhtes on teenuseosutaja positsioon tugevam, kui sina palujana teenuseosutaja poole pöödud.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
20.02.2007 19:18:50
|
|
|
tsitaat: |
Raha suhtes on teenuseosutaja positsioon tugevam, kui sina palujana teenuseosutaja poole pöödud.
|
Sellise loogika esindajatega ma ei viitsi tõepoolest edasi jaurata. Loe ülevalt poolt, kui kiivad ollakse oma ärisaladusi kaitsma ning vaata, mitu äriettepanekut on tehtud, et oma taskut täita. Loe: teenida. Mis tulemuseks on?
Edukat äri mehed
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
20.02.2007 19:36:26
|
|
|
Ei mina tea mis tulemuseks on, see pole ju minu äri. Mul lihtsalt pole vähimatki tahtmist kellegi võõra inimese kettalt andmeid taastama hakata ja riskida, juhul kui asi 100% õnneks ei lähe, abivajaja kahtlustustega, et äkki ikka keegi osavam oleks rohkem kätte saanud.....
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
20.02.2007 21:48:12
|
|
|
Ma ei saa aru, kas siin on ärifoorum? |
mina leian, et a) proff on endale asja selgeks tegemiseks viitnud 6ppimise eesm2rgil aega, katsetamise k2igus nii m6endki apsakad omal nahal teinud ja seet6ttu teadlik ning oma hooletuse eest maksnud nn "kooliraha", OSTNUD kalli raha eest seadmed/programmid ning oskab neid kasutada tagamaks minule kui potentsiaalsele teenuse ostjale vv6imalikult valutult väga oluliste andmete taaste mille eest ma olen valmis maksma hinda, mis kompenseeriks selle, et eeltoodud investeeringud aega/vahenditesse lubaks seda p6hit88na teha. mulle meeldib teha ise asju aga on midagi, mida mina j2taks "proffide " hooleks, 1 neist asjadest on andmetaaste. minu teadlikkusega saab nende teenuste ostmist ainult vältida aga kui on vaja kelleltki sellist teenust, siis tahan ma seda saada kvaliteetselt, ilma riskideta ning olen selle eest valmis maksma kysitud summa. keegi ei ole keelanud kellelgi kaaslugejal saada andmetaasteguruks aga palun tehke seda viisil, mis austab proffe: raisates aega 6ppimisele, uurimisele ja raha vahenditele ning p2rast pakkuge korralikku teenust samalaadselt, mitte 2rge yritage omale pirada v6imalikult palju utikaid ning nendega siis mingit k2kki keerake. saad sa minu m6ttest natukenegi aru hetkel ?
mulle tundub, et sa yritasid leida naiivi, kes hakkab oma "oskustega hyppama" lootes tekitada sama efekti nagu pisikesed poisid kelgivad oma reidi"tuuninguga" "pane see sinna ja si.taks hea asi " aga kuna keegi liimile ei l2inud, hakkasid sa isikutele oma "mitte raha kulutamise" soovi eest inimesi solvama. mina maksin kasutajale X, kes on siin p2ris nimekas tegija 300! krooni selle eest, et ta jootis ketta skeemi yle ning andmed sealt taasteutiliidiga teisele kettale lugeda 6nnestus. andmeid oli u 13gb aega l2ks selleks kaks p2eva. palun mine ja v6ta ordi vms kettataastega tegeleva firma hinnakiri ja kalkuleeri. ahjaa, sa ei pidanud siinsetele 2rimeestele raha maksma, seega palun mine ja r22gi oma mure ordile 2ra, ehk nad aitavad.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
21.02.2007 00:13:29
|
|
|
tsitaat: |
mulle tundub, et sa yritasid leida naiivi, kes hakkab oma "oskustega hyppama" lootes tekitada sama efekti nagu pisikesed poisid kelgivad oma reidi"tuuninguga" "pane see sinna ja si.taks hea asi " aga kuna keegi liimile ei l2inud, hakkasid sa isikutele oma "mitte raha kulutamise" soovi eest inimesi solvama. mina maksin kasutajale X, kes on siin p2ris nimekas tegija 300! krooni selle eest, et ta jootis ketta skeemi yle ning andmed sealt taasteutiliidiga teisele kettale lugeda 6nnestus. andmeid oli u 13gb aega l2ks selleks kaks p2eva. palun mine ja v6ta ordi vms kettataastega tegeleva firma hinnakiri ja kalkuleeri. ahjaa, sa ei pidanud siinsetele 2rimeestele raha maksma, seega palun mine ja r22gi oma mure ordile 2ra, ehk nad aitavad.
|
Kle kasva natuke suuremaks ja ära näe tonti igal pool. Olen natuke rohkem nende asjadega kokku puutund, kui siin enamus halajaid. Enne räuskama hakkamist loe korra uuesti: siin enamus halajaid - s.o. "tegin valele pardile formatti, mis nüüd saab?"; "vint kolksus kuu aega ja lootsin ema palgapäeval uue saada aga ennem juhtus nii, et arvuti enam ei lähe tööle"... Ja kuna enam iseseisvalt süviti edasi polnud suuteline minema, siis lootsin siit leida mõnd asjalikku venda, kes oleks nõus vähe kogemusi jagama. Paraku on aga kõik siin puhtalt (enda sõnul) bisnese peal väljas ning on omale hinnad selgeks teinud, alla mille pole mõtet lille liigutada - tähelepanuta on aga jäänud, kuidas võimalik turul ringi uitav klient pihku haarata. Selline suhtumine või kuidas seda nüüd õigesti nimetadagi... misaiganes, ongi põhjuseks, miks ma siinsest kogukonnast hästi enam aru ei saa. Kui pakud teenust, siis müü seda, tunne huvi, milles kala ja tee oma pakkumine, mitte ära targuta üleolevalt, et see sinu leib ja midagi kommenteerida ei saa.
Olen muret "spetsile" ka privas kurtnud, kuid paraku ei ole sealtpoolt tulnud täpsustavaid küsimusi ja pakkumist, mis raha eest asja oldaks valmis ette võtma. Ja mis sa sest ordist ikka pakud, paaril korral on tulnud nendes pettuda.
Mis piramisse puutub, siis ei maksa kõike ega kõigi kohta ikka enda tasemelt läheneda. Paljud recovery proged võimaldavad ka ilma nende eest maksmata testida, milleks nad võimelised on. Mul pole vaja teie ärimaailma sekkuda ning hakata selliste asjadega pappi teenima, sest on muudki teha. Sõber kurtis muret, et vint lendas ja otsustasin teda lihtsalt aidata ja kuna enam mõistust ei jagunud, siis otsustasin abi siit küsida. Mis aga juhtus - esimest korda pean pettuma HinnaVaatluse foorumi tegelastes, sest kõigil on käed pikalt ees - anna raha, anna raha aga keegi oma küsimist asjalikult põhjendada ei oska. Mis veel hullem - ei oska otse küsidagi. Nii et lugupeetud HV ärimehed, tehke omale selgeks, kuidas kundesid võita, küll siis äri ka minema hakkab ja ei pea iga küsimuse peale nii tusane olema.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
21.02.2007 00:40:51
|
|
|
..on tore, et j2tlame samalaadse m6nitamise ja v2ljaelamisega stiilis "kasva suureks" ma arvan, et see natuke ka seletab, miks sa ei saa oma kettaprobleemi lahendatud. mina oma "pisikesele kasvule" vaatamata, sain oma ketta parandamises kasutajaga X, kes siin sõna v6tnud pole, kokkuleppele umbes 15 minutiga PS ide teel. 300eeku maksis vist kiip/elektroonikajupp, millega asi elule tagasi toodi ja mingeid probleeme polnud. sa " loodad leida m6ne asjaliku venna" et ta teeks sulle mida? koolitaks omast vabast tahtest/t88ajast/millest veel ? sa ytled, et oled asjaga piisavalt kokku puutunud ja ikka tuled "midagi lootma" ? okei, nii vana mina juba olen, et tunnetada seda kohta, kust "allapoole" tasustamist aja/n2rvikulu l2heb nii suureks, et sellega EI OLE m6tet tegeleda. mis selle asja nimi oli, altruism?
okei, teenusepakkumine. ehk siin eelpool ylesastunud "teenusepakkujal" on veel m6ni" kohustus" mis tema aega t2idab? ja millest yle j22va aja puhul ta "Konkreetsete pakkumistega, millest on v6imalik yheselt v2lja lugeda aja/n2rvi/vahendi kulu versus tasu" mitte mingitele " kuidas seda teha v6iks tore olla" asja tegeleb? veelkord, tegemist on suht spetsiifilise "turuga" kus klient " ei tillerda mööda poodi" nina vastu bling-bling värki, mida myykar talle joonelt p2he m22rima hakata saab ja äriturul siukseid vendi, kes hakkavad vaikselt kyljealla ujuvad et " ei tea mismoodi seda/toda lahe teha oleks" ei v6eta seal t6siselt. kohati nimetatakse sellist k2itumist t88stusspionaaiks. su s6ber v6ib nt. mu telefoninumbri mu profiilist saada ja ma siis juhatan ta selle kasutaja juurde kust mina abi sain. too aitas mind, aitab vast ka teda. ofc v6id sa muidugi ise oma telnr i 2ra varjata ja ennast temana esitleda, ma ei pane pahaks, tundub sinu stiili hulka k2ivat.
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakunne
HV veteran

|
21.02.2007 01:11:05
|
|
|
laurx, võta lõdvalt - ToTuMaN algselt küsis
Toivos äkki kommenteerid siis, mille abil sa regeneraatori alt läbi käinud kettalt datat taastad?
Ei maksa karta, et hakkan sinu toidulauale trügima või muud moodi konkurentsi tekitama, mul selle kohta lihtsalt puht sportlik huvi  |
Pole kuritegu ju - oleks võind saata privasse nt.
http://www.ontrack.com/easyrecoveryprofessional/
A'konspiratsioon - kommertsialiseerume
_________________ Kuna ei pruugi õigel ajal foorumisse sattuda:
SMS: 5051598 [võõraid tel. ei vasta]
Email sakunne@seenior.ee
viimati muutis sakunne 21.02.2007 01:16:12, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakunne
HV veteran

|
21.02.2007 01:55:02
|
|
|
laurx, lahmida pole vaja jah, a'ega ta vastust ikka ei saand kah - üks 'ei kommentaari' ja teine tahaks oma raha tagasi saada
Kui sa nüüd teraselt loed, siis, millist asjalikku infot pakuvad nt. 'ei kommentaari'-mehe tekstid
_________________ Kuna ei pruugi õigel ajal foorumisse sattuda:
SMS: 5051598 [võõraid tel. ei vasta]
Email sakunne@seenior.ee |
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
21.02.2007 07:30:27
|
|
|
sakunne, on asjale ivale lähemale jõudnud, kui keegi teine siin...
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
21.02.2007 08:12:35
|
|
|
sakunne kirjutas: |
puna kirjutas: |
Siin teemas on selle proge reklaam juba olemas.
Ei hakka sedarohkem mainima.
Võin ka miski raha eest taastada asju vaja oleks ka ju raha tagasi saada. |
NoNihukeSaSiisOledki - ei reeda saladust - päris kommunist kohe  |
Pigem kapitalist.
siis Ontrack-i oma on tasuline, kuid see-eest sobib kõigile
http://www.ontrack.com/
Kas ülevalpool on selline asi kirjas?
Ok leidsite nüüd ostke sealt see ära ja tööle.
Ega see ei karanteeri ka veel asju tagasi.
Võin ise ka miskise raha eest proovida.
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|