praegune kellaaeg 21.06.2025 18:57:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
v6saneeger
HV vaatleja

|
21.02.2007 00:18:55
Helikaart ja salvestamine, help needed |
|
|
Selline probleem et kui ma üritan salvestada raadiot või mängu, sis millegi pärast salvestatav heli on pärit mikrofonist. Mitte kuidagi ei saa ise sedasi korraldatud et ta lindistaks mängu heli või seda mida ma parasjagu kuulan. Olen sealt Sound and Audio device alt proovinud kõik võimalused läbi. Üks tähelepanek tho, kui ma tavalise volume kontrolli torkisin, sis tavaline winamp/mängud on wave kanali alt kontrollitavad. Aga kui ma võtan recording controls, sis ta ei paku mulle üldse wave kanalit lindistamiseks. Aint stereo mix, mono mix, line in jne. Teab keegi aidata?
aijaa.. seda ka et integreeritud helikaart ja nvidia nforce2 emme.
_________________ ema on sul loll |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
21.02.2007 00:45:03
|
|
|
Stereo või mono mix peakski ehk salvestama kõike, mida arvut kuuldavale toob. Ega int. soundikalt eriti palju oodata vist maksa...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
v6saneeger
HV vaatleja

|
21.02.2007 00:48:33
|
|
|
jah, peaks. kunagi lindistas ka. kas asi võib olla driverites? proovisin nVidia originaal drivereid nende kodukalt, need ei aidanud
_________________ ema on sul loll |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|