Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mario153
HV veteran

|
22.12.2006 23:23:14
Armed Assault |
|
|
Armed Assault Demo
http://www.gamershell.com/news/35266.html
A game from creators of 2 million+ bestseller Operation Flashpoint
400 square kilometres to explore
20 mission singleplayer campaign
15 multiplayer missions
2 players cooperative gaming mode
40+ realistic weapons from modern battlefields
2-5 kilometres view distance
30+ battle vehicles including APC's, tanks, boats, helicopters and fighter planes
100+ players on one battlefield in join in progress multiplayer battles
viimati muutis Mario153 16.02.2007 13:09:57, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
22.12.2006 23:49:50
|
|
|
Armed Assault GameSpotis
Sprocket'i andmetel nõuded:
Minimum requirements
Operating system: Windows 2000/XP
Processor: Pentium 2 GHz
Memory: 512 MB RAM
Video card: Nvidia Geforce FX w/128 MB RAM, ATI Radeon 9500 w/128 MB RAM
Sound card: DirectX 9 compatible
Hard disk: 3 GB free space
CD ROM: DVD ROM
Other: MS DirectX® 9
Recommended requirements:
Processor: Pentium 3 GHz
Memory: 1 GB RAM
Video card: Nvidia 6800 and better or Ati x800 and better with minimum of 256 MB RAM
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andre9971
HV kasutaja
|
24.12.2006 17:23:53
|
|
|
Jääme ootama!
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
22.01.2007 20:52:22
|
|
|
tirisin demo ära ja esmapilgul tundub huvitav. kahju ainult, et demos single player'it pole.
see vist teine mäng, mida olen üle interneti mänginud.
sai isegi paar uhket lahingut maha pidada, mis meenutasid juba mõnda Hollywood lahingufilmi.
_________________ Does "genuine" mean "with the real bugs"? |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
16.02.2007 12:55:26
|
|
|
Armed Assault ingliskeelne alates tänasest väljas
eurogameri review
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
16.02.2007 20:25:40
|
|
|
Paganarh kirjutas: |
Armed Assault ingliskeelne alates tänasest väljas
eurogameri review |
Ehk 505 games'i toodang ka Eestisse jõuaks. Hind paistab tulevat sinna 500..600 kr kanti. Proovime demo ära ja eks näis kuda asi kärab. Gamershell.com tõmmates tuleb täita ~700 KB/s
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
18.02.2007 19:12:11
|
|
|
Mäng on iseenesest vahva, kuid mäng jookseb ikka väga halvasti ~15..20 fps keskmiselt ... ühe FPS kohta on seda vähe. Kuigi siin ühes kuulist piisab, siis ümber pööramised, zuumimine jms. toimuvad ikka liiga aeglaselt. Ehk 8800 seeria suudab midagi paremat näidata!?
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
18.02.2007 19:17:07
|
|
|
Le Inc kirjutas: |
Mäng on iseenesest vahva, kuid mäng jookseb ikka väga halvasti ~15..20 fps keskmiselt ... ühe FPS kohta on seda vähe. Kuigi siin ühes kuulist piisab, siis ümber pööramised, zuumimine jms. toimuvad ikka liiga aeglaselt. Ehk 8800 seeria suudab midagi paremat näidata!? |
mina ütleks vastupidi
keerasin varjud ja asjad enamus very high peale, distants jäi 1200 ja reso panin 1152x864 ning draiverites oli määratud forced 4xFSAA ja 16xAniso
ning täitsa hästi liikus mingit hakkimist ei olnud, kuigi FSAA võiks ehk 2x olla, siis oleks nobem
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
18.02.2007 20:13:41
|
|
|
mnjah, muidugi ka prose võib mul pidurdada ... ega resolutsiooni tõstmine/langetamine suurt midagi FPS osas ei muutnud.
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
18.02.2007 21:45:26
|
|
|
Le Inc kirjutas: |
Mäng on iseenesest vahva, kuid mäng jookseb ikka väga halvasti ~15..20 fps keskmiselt ... ühe FPS kohta on seda vähe. Kuigi siin ühes kuulist piisab, siis ümber pööramised, zuumimine jms. toimuvad ikka liiga aeglaselt. Ehk 8800 seeria suudab midagi paremat näidata!? |
Pean tõdema et ka hetke tippkaart ei jooksuta seda üllitist sugugi hästi. Kõik põhjas optionsi alt ja 1280x1024 resol oli fps masendav alguses kui autos sõitsin siis fps oli nii 26-40 aga sellise rämeda lägiga et hiirt oli ebamugav liigutada. Vedasin settinguid maha ja osad medium peal sain fps veits üles ajada kuid kohati ikkagi väga madal. Ühesõnaga kehv mootor minu arvates, vaevalt et patchid asja radikaalselt muudavad.
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
19.02.2007 21:46:40
|
|
|
samuti keerasin kõik põhja mis andis ja erilist läggi ma küll ei tundun kohati natukena vast a lasin mängu peale ja kohe 10 minuti pärast maha sest see on ikka mega piixus mäng krt 2007 ja pildi järgi nagu 2000a
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
19.02.2007 21:49:19
|
|
|
omgwtf, äki seletad, mis seal kõik nii piiksus siis oli?
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
19.02.2007 22:14:17
|
|
|
psydeblo kirjutas: |
omgwtf, äki seletad, mis seal kõik nii piiksus siis oli? |
Kui ametlikku foorumit lugeda, siis on see üks paras suur BUG.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
19.02.2007 22:39:20
|
|
|
Nagu esimene flashpoint juba, sellele tuli ka parandusi vasakult/paremalt kuni v1.96 välja.
Aga ega see mängimist ei takistanud
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
19.02.2007 23:07:22
|
|
|
killergoder kirjutas: |
Aga ega see mängimist ei takistanud |
Nagu ma olen lugenud, siis on suht võimatu mängida kui missioon ei lõppe või mehed ei tee, mida kästakse; kui lihtsalt üldseandeid ei anta, mida täita (leader ei anna käske) jms.
Flashpoint oli selle koha pealt vähe kobedam ju
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
19.02.2007 23:15:32
|
|
|
Seda missiooni mittelõppemist kogesin assauldis ise ka. Lihtsalt missioonile restart ning loksus paika. Juhtub mõnikord.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
20.02.2007 16:29:50
|
|
|
demo jaoks on servereid ikka suht vähe ja normaalselt mängitavad tunduvad olema CTF servud proovisin paari "Team" serverit ja megakaua võttis aega sissesaamine.. "Receiving Data", "Receiveing Mission File", "Receiveing Data".. Crash to desktop.. otsast peale, uuesti crash and 3-ndal katsel sain alles sisse ja spawnida
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
20.02.2007 18:32:28
|
|
|
psydeblo kirjutas: |
omgwtf, äki seletad, mis seal kõik nii piiksus siis oli? |
mnjh mis siin seletada tõmba omale see mäng ja vaata kui ma seletama hakkaks siis ilmselt saaks mul klaviatuuril aku tyhjaks ennem kui lõpetada suudan
a suht hämmingut tekitab kindlasti asjaolu,et ei tiagi mis masinal see mäng korralikult jookseb esimene osa suht ok no lägg a teises osas ainult yks mega lägg ongi midagi teha ei saa nagu hullult venib pilt järgi ja ka graafika annab ikka megalt soovida krt mehed hõljuvad majad paistavad läbi,esimeses osas jäi see hummer millele järgi jooksma pidi mingi kivist myyri kylge kinni pildi järgi võiks seda mängu jooksutada mingi 64mb videokas:S
odavam tuleks ilmselt mängutootjal täiesti uus mäng valmis vorpida kui hakata lahmima paranduspakke
|
|
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
20.02.2007 19:12:00
|
|
|
EI tea. Minu gonfiga jookseb täitsa hästi. Setinguid ei oska peast öelda, aga low nad küll pole. Pilt on ju tegelt täitsa kobe, kui mitte buge arvestada. Paraku neid buge ikka jagub. Autost väljuvad mehed sulanduvad üksteise sisse, õhkulastud tehnika kuulipildujatest jääb tulelont välja turritama, mõnikord paistavad mõned seinad korraks läbi jms. Imelikult tühi on kah see maailm. Parandada on palju mängutootjal aga päris lootusetuks juhtumiks ma seda mängu nüüd kah ei nimetaks. Terve nädalavahetuse sai seda toksitud. Täitsa põnev oli.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
20.02.2007 21:09:48
|
|
|
Bastardo kirjutas: |
EI tea. Minu gonfiga jookseb täitsa hästi. Setinguid ei oska peast öelda, aga low nad küll pole. Pilt on ju tegelt täitsa kobe, kui mitte buge arvestada. Paraku neid buge ikka jagub. Autost väljuvad mehed sulanduvad üksteise sisse, õhkulastud tehnika kuulipildujatest jääb tulelont välja turritama, mõnikord paistavad mõned seinad korraks läbi jms. Imelikult tühi on kah see maailm. Parandada on palju mängutootjal aga päris lootusetuks juhtumiks ma seda mängu nüüd kah ei nimetaks. Terve nädalavahetuse sai seda toksitud. Täitsa põnev oli. |
huvitav võib ta tõesti olla sisu poolest kuna olen ainult 2 misiooni teinud ei tia kaasa rääkida ega ka maha teha
aga eks igayks kes mängib ytleb oma arvamuse ja see eelmine post oligi minu arvamus mängu pildi kvaliteedist ja nagu visuaalsest poolest
miks ka mitte kui tuleb hunnik parandusi kunagi mängule siis prooviks raban isegi uuesti ligi ja proovin ja ehk siis arvan juba hästi sellest mängust a praegu 10 punnist 2.5 punni 8)
|
|
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
22.02.2007 16:39:54
|
|
|
Bugine on jah. Võiks suisa öelda, et igal misjooni läbitegemiseks on niipalju eri võimalusi kui buge developeride poolt ettenähtud stooris Silla õhkulaskmises jäädki mõnikord ootama, mil selleks käsk antakse kuna AI eksis kuhugile ära vms. Lisaks miks ei saa mitte mingi valemiga BMP soomukile AT-ga pihta kui too veekogu läbib ?
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
22.02.2007 16:48:14
|
|
|
mnjah, jõudlus on müstiline ehkki mäng ise täiesti põnev ettevõtmine.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
JonXu
HV vaatleja

|
21.03.2007 00:38:21
|
|
|
copy siis oma posti ühest teisest teemast
Ise hankisin selle enne jõule.käisin saksas ja siis ta ilmus lettidele sinna.Suht norm.Ütleks et peale 5 aastat ootust,olen enam-vähem rahul.loodetavasti tulevad uuendused teevad asja veel paremaks.ise ootan kuniks cr(cleanrock) saab oma cti valmis.muide mfcti beta on saadaval.aga kuidagi väga bugine hetkel.aga eks aega parandab.Minu võrgunimi on -=[E.C.F]=-JonXu Nii ArmAs kui ka OFPs.Erik Esti serverit olen ka vahel ikka silmanud.Momendil on aga lemmik võrgumissioon BerZeki omad.Public servudes on seal ainuke võimalus Rambot mängida.Kuid kui saad suletud serveris võimaluse mängida siis on päris hea strateegiaid välja mõelda jne.ühesõnaga hardcore teamplay. veel niipalju et demo map on poole väiksem kui originaal Safrani.Mõni aeg tagasi sai hangitud TrackIr 4 pro
selle vidinaga on hea selles mängus suvaliselt tuld anda ise samal ajal ringi piiludes.Näiteks on teada kust vaenlane liigub siis kuulipildujaga tuld andes nurga tagant saad ise jälgida hoopis teises suunas toimuvat tegevust.Enam pole head üllatust kui vaikset kuskil kükitades keegi sulle paremalt vasakult kuuli annab.hea on seegi et kui oled liikel siis ei pea enam suunda muutma kui tahad kuhugi vaatada.autode ja tankidega sõitmine on ka lihtsustatud kuna piisab ainult peapöördest et,vaadata kuhu tahad.kuid kõige paremini annab see seadeldis siiski tunda lennukite ja kopteritega lendamisel.näiteks kopteriga maandumine kitsasse kohta.TrackIr annab selle eelise et sa saad ohtlikut kohta jälgida ja ise samal ajal vaikselt õigesse kohta maanduda.mis puutub lahigutesse siis annab see küllalt hea eelise nende ees kes ei kasuta trackir-i kuna minu meelest teeb trackir natuke parema zoomi leveli.nt kui ma zoomin klaviatuuriga siis zoom lõpeb ja samas kui klavituuri zoom on läbi siis natuke pead ekraani poole liigutades suureneb zoom natuke.
nati sellest ka mis häirib asja juures.häirib see et kui liigutad ennast teise asendisse siis seadeldis tõlgib seda kui pea liikumist ja siis pead vajutama seda nuppu mis on sul pandud seadeldise settinguid nullima.st et siis saad jälle rahulikult edasi mängida kuid vahel see ununeb ja siis on ikka mitu minutit pea kõver otsas et,õiget pilti ees hoida .hea on ka see et seda saab pausile panna.st seade välja lülitada.
_________________ MiTtE,kUi,MiLlEsTkI,eI,SaA,aRu &TeE pUuSt&PuNaSeSt iKkA Ei sAa |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
DN
HV kasutaja
|
26.03.2007 16:35:24
|
|
|
JonXu
Tore näha, et mõned eestlased ofp/aa võrgus ikka tõsiselt mängivad!
Tervitused =CA= teami poolt!
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |