Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
zojaubin
HV vaatleja
|
09.02.2007 15:59:25
Win32:Horst-GH-ga jama algas |
|
|
Vot selline asi juhtus, et mingi hetkel hakkas Avast alarmi andma, et kõvakettale on tulnud viirus nimega Win32:Horst-GH [Trj]. Interneti lehekülg ei olnud lahti! Kustutasin ta siis ära (oli kaustas Documents and Settings->Local Settings->Temp). Avast andis ikka ja jälle alarmi ja seda umbes 2 min. tagant . Internetist asja kohta lugedes ei saanud ma muud abi kui seda, et panin ZoneAlarmi peale. Tundub, et nüüd asi enam sisse ei roni (kuigi ega ma sellest ZoneAlarmist veel midagi tarka ei tea, olen uus kasutaja nüüd).
Nüüd siis 3 küsimust, mille vastused mind targemaks teeks:
1) Miks ADSL send-recieve-b mul ka siis kui arvuti on kinni ? (kasutan ka viirusetõrjet, spyboot'i ja ad-aware'd)
2) Kuidas saab viirus tulla minu arvutisse, kui internetis ei olda ?
3) kui ZoneAlarm on aktiivseks "taustakaitseks" ja ma näen, mis IP tahab nn. sisse ronida, siis kas hmmm .... kas iga IP, mis sisse tuleb on kohe tuhnija?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
zojaubin
HV vaatleja
|
09.02.2007 22:23:06
|
|
|
Tänan info eest . Video on tõesti hea. Seda, mis on firewall, ma tean kuid lihtsalt ei ole veel konkreetse firewalliga tutvunud.
Ainult, et nüüd tekitas küsimuse see 2) pt. Ma ei jaga praegu välja, kus see system restore on
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
09.02.2007 23:08:48
|
|
|
see on tegelikult peidetud.
Seda niisama ei näe.Võta my computer-properties-system restore.Seal lylita korraks välja, safe modes tee scann ja siis pane uuesti system restore tagasi.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silver112
HV kasutaja

|
11.02.2007 22:46:02
|
|
|
Soovitan Kasperskyt. 30päeva vaba kasutus ning minul 2a jooksul pole mingit probleemi olnud..
Selle pluss on see, et see scannib 1seciga faili läbi ennem millegi netist tõmbamist ja kui leib viiruse siis blockib ligipääsu. Viiruste kohta saab interetist igasugust infot (www.virus-watch.com vist..)
Olen proovinul üle 10 anti viiruse kuid Kaspersky is the best. (Kui ei sobi siis võid poodi tagasi viia ja saad raha back )
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
zojaubin
HV vaatleja
|
12.02.2007 13:18:00
|
|
|
Tänan Teid soovituste ja abi eest. Mmm, Kaspersky on ära proovitud ja kahjuks minul on sellega probleeme olnud. Üleüldse mulle tundub, et viga on minu teenuse pakkujas (võrguhooldust küll tehakse, aga mudkui süüdistatakse kliente, et kliendil viirus sees. Huvitav kuidas siis nendepoolne ADSL ilma arvutit sisse lülitamata juba send-recieve-ib). Reklaami ei tee aga eelmise teeusepakkujaga ei olnud aastaid mingisuguseid probleeme . Tuleb vist teenusepakkujat vahetada.
_________________ Ei panda tähelegi, mida Sa teed - kuni jätad midagi tegemata |
|
tagasi üles |
|
 |
maxorator
HV kasutaja
|
14.02.2007 21:10:06
|
|
|
See send-receive värgendus on kõigil nii, ruuter saab internetist informatsiooni (ping jne) isegi siis kui sul arvuti ei tööta. Selles ei ole midagi veidrat. Viirus võib väga vabalt arvutis peidus olla.
Millise teenusepakkujaga tegu on? Üldiselt ei saa lihtsalt kuskilt mujalt sinu arvutit mõjutada kui sul just mingi backdoor vms lahti ei ole.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
zojaubin
HV vaatleja
|
19.02.2007 09:08:12
|
|
|
maxorator kirjutas: |
See send-receive värgendus on kõigil nii, ruuter saab internetist informatsiooni (ping jne) isegi siis kui sul arvuti ei tööta. Selles ei ole midagi veidrat. Viirus võib väga vabalt arvutis peidus olla.
Millise teenusepakkujaga tegu on? Üldiselt ei saa lihtsalt kuskilt mujalt sinu arvutit mõjutada kui sul just mingi backdoor vms lahti ei ole. |
Tean seda, et Elioni ADSL-il ei ole seda send-recieve värgendust. Jutt on sellest, kui arvuti on kinni (kasvõi vooluvõrgust väljas) .
Kuid Starman ... see värgendus töötab. Viirus võibki väga vabalt arvutis olla ( kuigi regulaarne arvutihooldus on minu puhul teretulnud )
_________________ Ei panda tähelegi, mida Sa teed - kuni jätad midagi tegemata |
|
tagasi üles |
|
 |
lnxab
HV kasutaja

|
19.02.2007 20:55:04
|
|
|
Netijuhe välja, safe modesse ja tee iga võimaliku programmiga viirusele skänn
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|