|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
| PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
| PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
| RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
| RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
| Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
| hääli kokku : 68 |
|
| autor |
|
koromon
HV vaatleja

|
14.02.2007 19:50:49
|
|
|
| ronley kirjutas: |
| tsitaat: |
Pihv,
... blablabla...
|
Ma ei palunud su arvamust.
Otsitav teema oli ühes populaarsematest inglise keelsetest wow-i teemalistest foorumitest, kus aegajalt saab päevakorras olevate teemade kohta tarka juttu sirvida.
Vaja just ühele wannabee-tankile ette näidata, et ta endast liiga palju ei arvaks. |
See oli EJ foorumis. Aga kuna teema on ikka päris igivana siis mina seda üles leida ei suuda. Minu arust ei ole see muidugi midagi erilist, üks minu guildi warr suutis kokku ajada ka 21k hp pre TBC. Ja tal ei olnud Blessing of Kingsi ja Battle standardit. Ma olen kuskil näinud ~25k hp screenshotte ja need oli kuskil battlegroundides ja alliance poolt tehtud :p
Link ise: http://www.darkstormguild.com/members/LOLWHAT.JPG
edit:
@pihv, kui midagi tarka ei ole rääkida siis on parem suu kinni hoida. Praegust selle jutuga tegid küll endal margi täiega täis. Ja mis teema on et lvl70 warr ja ainult 10k hp? wth???
_________________ Pilvik/Pivvack |
|
| tagasi üles |
|
 |
ronley
HV kasutaja

|
14.02.2007 22:44:24
|
|
|
EJ. Arvata võis Suured tänud meeldetuletuse eest.
|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
H!tman
Piiratud kasutaja

|
14.02.2007 22:46:14
|
|
|
Müüa siis WoWi acc ilma mängu ajata
charid on ka aga suht mõttetud
tehke oma pakkumised PS
ja on wow ilma TBC ta
|
|
| Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
5 :: |
3 :: |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
14.02.2007 23:09:50
|
|
|
| müügifoorum omab.. onju
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
0 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
15.02.2007 02:34:11
|
|
|
Wowi accounte ei tohi osta, müüa ega vahetada.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
15.02.2007 11:14:14
|
|
|
Margi täis, sest ei tea WoW mängust midagi? Tere tulemast Real world, meie serveri tangid ütlesid LOL selle jutu peale seega ei usu ma seda siiani.
Ligi 11k@70 on mul unbuffed ja enamus enchante puudu hetkel. Soovitan sul tutvuda WoW Warriori foorumiga.
Ja koromon vali oma sõnu, kui midagi on kobiseda või paukuda tule ütle seda mulle näkku, ülespuhutuid mängureid olen ennegi näinud.
viimati muutis Pihv 15.02.2007 11:30:38, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
15.02.2007 11:27:28
|
|
|
| ülespuhutuid mängureid olen ennegi näinud. |
ja seda ta tõesti on
mis puutub kõrgetesse hp valuedesse,siis hoorates kõiki world buffe võid muidugi selle haiglaselt suureks tõsta, aga tuletame meelde, et ükski encounter ei NÕUA mingeid worldbuffe selle ärategemiseks.
tegu on sama asjaga, kui sportlane võtaks steroide selle asemel, et rohkem treenida ja taktikaid harjutada.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
15.02.2007 12:02:13
|
|
|
Just märkasin seal screenil et sellel tüübil ju Last Stand peal , no cmon, st. et tegelik HP on umbes 16k
Last Stand annab +30% of total HP 15 sekundiks.
Samuti peal Life giving Gem.
Sel juhul kulla mehed on minul 15k unbuffed hetkel kui ma oma Last Standi ja trinketi aktiveerin.
Naljamehed ikka küll. Sorry tõesti tegin endal margi täis
|
|
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eldarion
HV vaatleja

|
15.02.2007 12:10:42
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
mis puutub kõrgetesse hp valuedesse,siis hoorates kõiki world buffe võid muidugi selle haiglaselt suureks tõsta, aga tuletame meelde, et ükski encounter ei NÕUA mingeid worldbuffe selle ärategemiseks.
tegu on sama asjaga, kui sportlane võtaks steroide selle asemel, et rohkem treenida ja taktikaid harjutada. |
Lõpetasin just video vaatamise, kus alliance guild time võitleb Anub-Rekhani vastu ja main tank-l on seal videos 9500 hp, seda siis flask of titans ja blessing od kings-ga, ühtki world buffi mai ei n2inud ja v2gagi edukalt võeti boss maha...
Link ka siis Link
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
15.02.2007 12:16:41
|
|
|
Jeesas, mida muud sa lootsid? Kui sellised pilte tehakse siis on all out, kasutatakse kõik mis vähegi võimalik. Kuskil on ka lifegiving gem kui sa ei märganud. Ja high end raidimisel on/oli nii palju hp-d vaja. Näiteks Kel'thuzad oli enamvähem hp fight ja sama oli ka sapphirioniga. Ja painkillah, naxxi viimased bossid NÕUDSID nii palju buffe et neid ära teha. Nii et ära tule midagi sellel teemal rääkima kui ei ole naxxi nii kaugele clearind.
Ja pihvi hp teemal. Sorry. Lippasin natuke mööda orgit ringi ja küsisin casual warridelt kui palju neil keskmiselt hp-d ja enamusel on tõesti 10-11k hp-d. Ma olen siiani ainult enda guildi warri/druuididega instasid teinud ja noh, 14-15k on suht tavaline teema neil tankimis gearis.
Ja siis ülespuhutud mänguri teemal. wtf, ma parem ei ütle välja mida ma sinust arvan hetkel
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
15.02.2007 12:26:00
|
|
|
| eldarion kirjutas: |
Lõpetasin just video vaatamise, kus alliance guild time võitleb Anub-Rekhani vastu ja main tank-l on seal videos 9500 hp, seda siis flask of titans ja blessing od kings-ga, ühtki world buffi mai ei n2inud ja v2gagi edukalt võeti boss maha...
Link ka siis Link |
kui te kullakesed ei tea naxxist midagi, ei tasu ennast lolliks hakata tegema
A-R on Naxxi esimene boss, kelle võtaks ka pottideta 30 man maha.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
15.02.2007 12:27:21
|
|
|
Siin polegi midagi vaielda Last Standi ja selle laadseid ei saa arvestada.
Sa siis väidab et tal Block chance ka 100%, kuna Shield wall suurendab Blocki 75% võrra.
Oleksin pidanud ette teadma et ega nad muud pole kui mingid mõttetud ülespuhutud tangi hakatised kes muidu ei saagi bosse maha.
Painkillah 9500 oli jah siuke keskmine raiding hp.
Anyways Case Closed.
Vähemalt tean milliste meeste poste ei tasu tõsiselt võtta. Terve WoW coomunity sellised ohmoone täis nagu meil siin üks.
|
|
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
15.02.2007 12:39:43
|
|
|
link :: kae siit
ahjaa, peaaegu oleks meelest ära läinud (kae linki)
ja neile, kes väidavad, et Naxxi viimaseid bosse tehti ilma world buffideta.... soovitan tõsiselt järele mõelda ja ümber hinnata oma teadmised high-end raidingust.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
15.02.2007 14:34:46
|
|
|
Esiteks, shield wall ei suurenda block (chance? valuet?) 75%. Kui warri mängid siis peaksid ju ise teadma mis see teeb :c
Teiseks, ronley tahtis topicut kus arutati kui kõrgeks võib warriori hp-d ajada. See tehti siis kui tulid välja tier3 andmed ja siis oli hea theory craftida kui palju hp-d on üldse võimalik saada.
Ja kolmandaks, ma võin enda isikliku listi lisada veel ühe isiku kes on clueless high end raidimise poole pealt ja ei suuda kaugemale vaadata/mõelda kui enda nina esisest ja ubrs-st
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
16.02.2007 04:24:57
|
|
|
mitte ühtegi encounterit ei ole wowis nii üles ehitatud et oleks VAJA world buffe kokku kraapida, et saaks asja tehtud.
see kui neid buffe kasutati, näitab lihtsalt kuskilt otsast mingit puudujääki - kas taktikas, gearis või kogemuses.
tüüpiline on et rushitakse viimaseid bosse, ning ei panda rõhku just maksimaalsele geari kogumisele mis bossi peal tegelikult vajaka jäi.
see on olnud läbi aegade, oli siis kui kõrgeim raid instance oli mc, bwl kui ka järglased.
world buffid on lihtsalt asendus eelnimetatud asjadele.
idiootne on juba vaadata kuidas üks, oma õhust kokkuklopsitud templi otsas vaatab ja muliseb elitaristlikku soppa, teine casual geimer räägib kah ning suudab mööda panna.
kui natuke pead tööle panna ja enda õigustamine lõpetada siis vast jõuaks midagi kohale ka, aga no epeeni peab koguaeg silitama ju, kuidas ilma saab.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.02.2007 11:09:53
|
|
|
mitte ühtegi encounterit ei ole wowis nii üles ehitatud et oleks VAJA world buffe kokku kraapida, et saaks asja tehtud.
|
tule mängi serveris, kus täiestt normaalne on poole - sekundiline lääg bossfighti ajaks ja räägi siis uuesti.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
16.02.2007 11:59:05
|
|
|
| Scart kirjutas: |
|
tule mängi serveris, kus täiestt normaalne on poole - sekundiline lääg bossfighti ajaks ja räägi siis uuesti. |
Tuleks korralik netiühendus sebida?
Painkillah jutt jumala õige, tore et leidub mõni oskaja tüüp ka ühinen sinuga täiesti selles asjas.
Hämmastav on see et kui mõni guild on äpusid täis ja ei saagi ilma hakkama kui on ilgelt üles puhvitud siis nad arvavad et on kunnid ja teisiti ei saagi. Hale.
Aga noh sellised vaidlused on WoW puhul täiesti tavalised ja ei tule sellel jauramisel siin HV's ka lõppu.
Lepiks äkki kokku et las igaüks mängib nii nagu soovib, kui tahad mine tõmba boss buffidega maha , kui oskad või on võimalusi teisiti siis ju ainult hea, mõttetu siin üksteist laimata.
|
|
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.02.2007 12:40:09
|
|
|
link :: kae siit
| Pihv kirjutas: |
Tuleks korralik netiühendus sebida?
|
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
16.02.2007 13:13:40
|
|
|
Interneti ühendus ... mm .. kahtlen,
Painkillah : Kust sa peaksid siis geari saama kui sa ei saa highend bosse maha ilma buffideta? Mis kasu üldse buffidel on?
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
16.02.2007 14:15:40
|
|
|
see kui neid buffe kasutati, näitab lihtsalt kuskilt otsast mingit puudujääki - kas taktikas, gearis või kogemuses.
tüüpiline on et rushitakse viimaseid bosse, ning ei panda rõhku just maksimaalsele geari kogumisele mis bossi peal tegelikult vajaka jäi.
see on olnud läbi aegade, oli siis kui kõrgeim raid instance oli mc, bwl kui ka järglased.
world buffid on lihtsalt asendus eelnimetatud asjadele.
idiootne on juba vaadata kuidas üks, oma õhust kokkuklopsitud templi otsas vaatab ja muliseb elitaristlikku soppa, teine casual geimer räägib kah ning suudab mööda panna.
kui natuke pead tööle panna ja enda õigustamine lõpetada siis vast jõuaks midagi kohale ka, aga no epeeni peab koguaeg silitama ju, kuidas ilma saab. |
hahahahahaha
oh deem, tõlkisin selle teksti engrishe keelde ja postitasin meie foorumisse, deem sa oled koomik alles.
Aga buffimine on vajalik. Muud moodi sa server first või siis world first kille ei saa. Ja ma tean et sa ei usu mind aga ei buffita selle pärast et skilli ei ole või gear lackib. Kui sa vähegi jälgid asjalikumate guildide geari siis näed et neil on kõik maximumi peale viidud.
Ma räägin nüüd kuidas tegelik raidimine toimub. Raidimine kus tehakse strate nullist ja kuhu mingeid spoiliereid sisse ei hiili. Ja kui sa ikka arvad pärast seda et buffitakse selle pärast et ei osata/geari ei ole siis oled sa küll idioot
Näiteks ma toon Nightbane'i, Karazhani viimase bossi. Esimesed 2-3 runni summisime bossi kohale ja lasime lihtsalt tangil teda tankida võimalikult kaua. Kõik healisid teda. Samal ajal logisid paar inimesed combat logi ja märkisid üles debuffe. Tangil oli flask of titans ja veel paar hp buffi et oleks võimalik koguda võimalikult palju informatsiooni. Alles neljandal runnil lubati dpsi teha ja nägime ära seda kuidas ta õhku tõusis ja mis ta siis tegi. Tegime veel ühe katse kuni ta õhku tõusis ja lõpetasime raidimise ära selleks päevaks. Kõik olid buffitud aga mitte maksimumi peale. Eesmärk oli võimalikult palju infot koguda.
Järgmine päev arutati ircus strate ja paar asjalikumat tüüpi sirvisid läbi ka combat logi ja rääkisid bossi skillidest, kui palju nad dammi teevad ja kuidas/kuna nad dammi tickivad. Teine raidimis päev Nightbane kukkus. Strat oli paigas ja asi oli ainult harjutamise taga. Tehti paar prac runni ja siis buffiti maxi ära ennast et oleks võimalik üldse teda tappa sest et fight ise võib väga pikkaks venida. Üks kill võib võtta 20 minutit ja kui hiileritel ei ole mana regen buffe siis on nad oom poole fighti peal. Sellised asjad ei saa geari taha jääda.
Nüüd aga ma tahaks küsida painkillah kui palju on sul raidimis kogemust? Mina olen näinud vanas wowis suremas kõiki bosse. Ja bc olen aitanud ära tappa kõik karazhani bossid ja maulgari gruul lairis. BC kogemus ei ole midagi erilist veel, 2 revered repi on puudu ja gear on "khm" puudulik 2 sloti pealt, kuigi ma pakun et see on vabandatav, leveldasin paladini lvl1 pealt üles.
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
16.02.2007 14:44:58
|
|
|
paras debiilik oled ikka, kas sa või keegi teine suudab minu teksti välja lugeda et buffe ei ole vaja. selleks buffid ongi, kuid ma pean silmas just world buffe, zadalar, ony/nef jms klassi kuuluvad mida ei ole vaja ühegi bossi mahakoksamiseks. see kui teie guildi skill niivõrd pask on, et muidu hakkama ei saa - aga palun, kasutage. keegi ei keelagi neid buffe kasutada, vaid kui sa ükskord mu posti loeksid, selle asemel et enda 14 aastase egoboosti ila mulle pasteksid siia, mis juba ammu üle visanud, saaksid aru ka mis point mu jutul sees on.
| Aga buffimine on vajalik. Muud moodi sa server first või siis world first kille ei saa. |
jälle näide et sa mu posti ei loe, võta nüüd mu post, prindi välja, loe läbi, ona paar minti ja tule tagasi.
ma selgelt ütlesin, et world buffid on ASENDUS (tead mida see sõna tähenda? või tunned ainult aggro, debuff ja heal mõistet?) millegi puudumisele, olgu selleks gear, taktika või kogemus. ja kuna just geari, ning arvatavasti ka kogemust jääb puudu world firstidele pürgimisel, siis võetaksegi appi väljaspoolsed buffid.
ma absoluutselt ei viitsi enam sinuga suhelda kui sa ei vaevu mu lühikesi postegi läbi lugema, ise rääkisid et tõlkisid ära - kus on mu autoritasu?
saage nüüd üle sellest, et mingi vend ei palveta teie eliitsuse ees, ja alustagem peaga mõtlemist. seda mida sa mulle siin räägid oled sa juba mitukümmend korda korrutanud, ja kasu see ei oma.
mõtleme loogiliselt ka natukene, eksole.
ja scart, järelikult on aeg serverivahetuseks
või siis laggi nautida ja loota et blizzard kukub riistvara upgradema.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.02.2007 14:48:56
|
|
|
ja scart, järelikult on aeg serverivahetuseks
või siis laggi nautida ja loota et blizzard kukub riistvara upgradema. |
lahkuda serverist, kus on oldud aastaid ja on veel vähemalt paarsada teist eestlast?
räägi parem, kui kaugele olete oma gildiga jõudnud... buffe te ei vaja ilmselt, seega Kel enne TBCd maas?
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
16.02.2007 14:58:43
|
|
|
| lahkuda serverist, kus on oldud aastaid ja on veel vähemalt paarsada teist eestlast? |
varemgi nähtud kus terved guildid liiguvad üle. ja usu mind, te pole ainukesed kes laggi käes kannatavad. õnneks on arathoril see asi üle läinud, aga kui meil kaks top guildi sapphi tegid korraga, kukkusid iga kord pea et nädal jutti naxx nende jaoks ümber.
mis puutub minu guildi siis pole see arengult eriti märkimisväärne, aga suhtlen piisavalt hardcore raideritega, et teada mis maailm ka kaugemal ees ootab.
Mis puutub nihilumi, siis nagu ma ütlesin - world firsti jaoks ohverdatakse väga palju, seega tuuaksegi sisse asendavad faktorid, ehk world buffid.
huvitav nüüd, kus hordil on olemas BoK, julgeb keegi mulle siia veel postitada et BC s on vaja world buffe? mitte muidugi et ma selle vajadusse enne tbc usuks
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
16.02.2007 15:01:51
|
|
|
Mkay, sõna "world" jäi mul kuidagi kahe silma vahele, unise peaga pärast 12 tunnist arena sessiooni võib vigu tekkida ya know :s
Aga overall sõnumit see ikkagi ei muuda. World buffe oli vaja naxxi viimaste bosside jaoks ja see on fakt,
Ja miks sa alati sõimama ja emotama kukkud kui ma sinu kallal ilgun? Ja postita nüüd enda boss kill count. Ma olen seda juba ma ei tea mitu korda küsinud.
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
16.02.2007 15:06:57
|
|
|
| Ja miks sa alati sõimama ja emotama kukkud kui ma sinu kallal ilgun? |
loe nüüd enda postid üle ja siis ehk saad aru ka, samas võibolla mitte.
nagu ma ütlesin, areng pole märkimisväärne. septembris saime nefi maha, siis lagunes guild ära. sellest ajast peale nautinud mängu sotsiaalset osa, nüüd kus guild uuesti kokku sai peaks tulema teisipäeval esimene khara run.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.02.2007 15:15:10
|
|
|
Mis puutub nihilumi, siis nagu ma ütlesin - world firsti jaoks ohverdatakse väga palju, seega tuuaksegi sisse asendavad faktorid, ehk world buffid.
huvitav nüüd, kus hordil on olemas BoK, julgeb keegi mulle siia veel postitada et BC s on vaja world buffe? mitte muidugi et ma selle vajadusse enne tbc usuks  |
TBCs pole ühtegi world buffi as far as i know nii et seal neid tõesti kasutada ei saa.
ja tõesti, oled näinud ainult neffi. alliance omas väga ränka eelist PVEs, hordi jaoks olid Naxxis world buffid viimase bosside oneshottimise jaoks täiesti vajalikud asjad, muidu poleks nad lihtsalt kukkunud.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
16.02.2007 15:30:05
|
|
|
| väga ränka eelist PVEs |
ära hakka palun. boki ja shamani tootemite kasulikkusi võib lõpmatuseni heiatada.
pealegi oli tangi eeliseks alliance poolel vaid 5%, kas nüüd võin siis mina hakata kisama et horde on easymode
| look at it this way, if you need all the advantadges in the game on your side there is something fucked about your raid not the game |
piisavalt hea lause kokku võtmaks seda teemat.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
16.02.2007 15:50:27
|
|
|
| Ja miks sa alati sõimama ja emotama kukkud kui ma sinu kallal ilgun? |
loe nüüd enda postid üle ja siis ehk saad aru ka, samas võibolla mitte.
nagu ma ütlesin, areng pole märkimisväärne. septembris saime nefi maha, siis lagunes guild ära. sellest ajast peale nautinud mängu sotsiaalset osa, nüüd kus guild uuesti kokku sai peaks tulema teisipäeval esimene khara run. |
Kui sa ei ole isegi naxxi, aq-d teinud miks sa seletad nagu sa teaksid midagi raidimisest?
Tõsiselt vihkan sinusuguseid kes seletavad nagu teaksid midagi aga hämavad midagi mida kuulsid kellegi sõbra sõbralt ja kui keegi tuleb midagi ütlema siis pisavad kisama ja nutma
Ning jah ma olen vastik elitist ja nõmedik!
|
| tagasi üles |
|
 |
sotamees
Kreisi kasutaja

|
16.02.2007 16:29:46
|
|
|
Mõtlen siis see mäng endale soetada,,
Oleks vaja teada mis siis osta ja palju kõik kokku läheb, tahaks arvestada 6 kuu mänguajaga,
Palju see mäng siis, ostes kõik kogu kupatus kokku läheb, ja ega sela lisapakke pole ..
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xav
HV vaatleja
|
16.02.2007 16:32:52
|
|
|
| Sai isegi vana HV account uuesti aktiveeritud, lihtsalt et nentida sama mida Pivvack: miks kurat kobisevad need, kes ei ole näinud isegi oma main charidega nii paljut contenti, kui teiste rääkijate alt-charid? :S Kui teil ei ole kogemusi raidbossidega, siis pole mõtet loopida lihtsalt mõttetult lauseid "aga kui meie neffi tapsime" või "aga see gild suutis selle insta esimese bossi ilma selle staminabuffita maha saada", sest tõenäoliselt on mingi põhjus, miks nii nendega sai teha. Reeglina põhjuseks on see, et tegemist on lihtsate bossidega (korralikus gearis pre-tbc gild suudab anub-rekhani maha võtta ka 20man raidiga, kui mängijad teavad, mida teha. Ning kui neil on korralik gear, siis reeglina järelikult ikka on raiditud ja teatakse). Kes vingub midagi shamani ja paladini erinevustest raidimise osas, et need on tegelikult sama tulemust andvad, ning et tootemid on raidis kasulikud, võib südamerahuga tahapoole Tori põrgut kerida. Mängi Horde'i, raidi bosse mis on ka ülevalpool altide gearimisinstadest, ning tule uuesti rääkima. Kui seda ei tee, fuck off, sa ei tea, millest sa jutustad. Ehkki kui sa võrdled totemeid blessingute ja auradega, siis sa nagunii ei tea, millest sa räägid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
16.02.2007 18:06:24
|
|
|
Painkillah, sa võiksid ise ennem siiski lugeda enda kirja korragi läbi, et saaksid ikka aru mida sa kirjutanud oled Tundub, et sinul raidimiskogemused suuremas osas puuduvad.
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
17.02.2007 10:20:39
|
|
|
palju seal 1 kuu kroonides maksab? 200 eeku v?
ei viitsi selle piraga jamada eriti
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
17.02.2007 10:21:55
|
|
|
| DrZ, umbes 205.-
|
|
| Kommentaarid: 418 loe/lisa |
   |
368 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
17.02.2007 10:33:05
|
|
|
| attrs kirjutas: |
| DrZ, umbes 205.- |
ja kuidas see maksmine käib?
krediidi pankaga saab?
ühispankaga ?
kas eesti kroonid peab kuidagi dollariteks ka muutma vms ?
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
17.02.2007 10:36:28
|
|
|
Ei pea valuutakontot tegema, piisab sellest kui sisestad oma (krediit)kaardi nr-i blizzardi lehel.
Poodidest saab osta ka game cardide näol mänguaega. Hind jääb enam-vähem sama.
|
|
   |
368 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ronley
HV kasutaja

|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sotamees
Kreisi kasutaja

|
17.02.2007 11:38:50
|
|
|
| Aga kas ta tasub siis selle ilgelt suure raha ikka ära.?
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ronley
HV kasutaja

|
17.02.2007 11:54:27
|
|
|
...?
Esiteks, kindlasti pole tegemist "suure rahaga". Võrdle summadega, mida sa kuu jooksul raiskad õlle/viina/suitsu, hilpude või rate.ee sms-ide peale.
Teiseks, ei, peale seda, kui sa mängimise lõpetad ei maksa mängufirma sulle raha tagasi.
_________________ Jumal annab, maksuamet võtab. |
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
17.02.2007 11:59:28
|
|
|
kas ta mittte automaatselt ei tiri burning crusade , kui sa 1.12.1 ga joinid näiteks? ja kas on mõlemal servereid , tavalisel ja TBCl ? kus rohkem mängiaid ja kumb parem ?
kas neid prepaid carde saab lõpmatuseni osta ? kui sul aeg osta saab , ja sa näiteks kuu või aasta ei mängi , kas acce ja chare ära ei kustutata ??
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
17.02.2007 11:59:51
|
|
|
| ronley kirjutas: |
...?
Võrdle summadega, mida sa kuu jooksul raiskad õlle/viina/suitsu, hilpude või rate.ee sms-ide peale.
|
Ja kui wowi mängid siis ei kuluta sa enam ühegi asja peale neist
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ronley
HV kasutaja

|
17.02.2007 12:08:59
|
|
|
Lisapaketti ei tirita automaatselt. Tegu on ostetava tootega, peale mida tuleb oma WoW account apgreidida. Küll saab seda ka online`s Blizzardilt osta. Serverid on samad, TBC lisab uue kontinendi, kuhu saab ainult omades lisapaketti ja võimaluse leveldada kuni lvl70-ni.
Prepaid kaarte saab osta seni, kuni Blizzard mängu jooksutab. Kui aeg otsa saab, säilitatakse sinu acci vähemalt pool aastat (Blizzi järgi). Tegelikult ilmselt kauem.
Sõber sai poolteist aastat tagasi kustutatud lvl60 rogue kätte.
Ja kui wowi mängid siis ei kuluta sa enam ühegi asja peale neist
|
Me püüame korra kuus osade guidikaaslastega ikka õlut joomas käia.
_________________ Jumal annab, maksuamet võtab. |
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
17.02.2007 13:11:21
|
|
|
Tore on et püüate vähemalt
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Fisher
Kreisi kasutaja
|
17.02.2007 14:43:32
|
|
|
| selle esimese variandiga saad ju 10päeva trial + 30päeva mänguaega ka.
|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
17.02.2007 15:25:53
|
|
|
| Fisher, See trial on suhtkoht narrimine. Jube palju võimalusi on seal kinni keeratud jne...
|
|
   |
368 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kivi89
HV kasutaja
|
17.02.2007 18:03:49
|
|
|
hehe, trial ei vajagi enam kaardi numbrit 8)
saab ka lõpuks endale konto teha
|
|
| Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
17.02.2007 18:48:44
|
|
|
"etc_Shelob" oli küll tore poes kohata näost oli kohe ära näha, et vend jälle WoW-i pelama hakanud räigelt
Karva kasvanud ja tohutult magamata öid.
I miss those times
Anyway plaanis endal ka WoWi pelama hakata.. pole nagu uurinud aga palju inimesi korraga ühes servus pelab? Everqust 2 toksides siis Raide eriti ei toimu seal ja inimesi on ikka suht vähe... päris harva kohe näeb. Vähemalt siis kui kuu tagasi proovisin uuesti pelada. Hea mäng a krdi vähe mängijaid nagu.
Endal WoWis mingi lvl5 Paladin aga tasub mingi maag teha vist
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
17.02.2007 19:12:52
|
|
|
| PlatoonSgtElias kirjutas: |
"etc_Shelob" oli küll tore poes kohata näost oli kohe ära näha, et vend jälle WoW-i pelama hakanud räigelt
I miss those times
Anyway plaanis endal ka WoWi pelama hakata.. pole nagu uurinud aga palju inimesi korraga ühes servus pelab? Everqust 2 toksides siis Raide eriti ei toimu seal ja inimesi on ikka suht vähe... päris harva kohe näeb. Vähemalt siis kui kuu tagasi proovisin uuesti pelada. Hea mäng a krdi vähe mängijaid nagu.
Endal WoWis mingi lvl5 Paladin aga tasub mingi maag teha vist |
katseta... ei pea tingimata tugevaim olema:D mulle meeldib rogue ... ma privas mingi lvl 60 olen teinud vist
teised ei sobi nagu üldse
mõtlen kas tasub 1300 ära raisata
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
17.02.2007 20:52:32
|
|
|
| DrZ kirjutas: |
| PlatoonSgtElias kirjutas: |
I miss those times
Endal WoWis mingi lvl5 Paladin aga tasub mingi maag teha vist |
katseta... ei pea tingimata tugevaim olema:D mulle meeldib rogue ... ma privas mingi lvl 60 olen teinud vist
teised ei sobi nagu üldse
mõtlen kas tasub 1300 ära raisata  |
sa ei pea ju TBC'd ostma.. siis ei saa ainult algul draeneisi või BE teha ja jewelcrafti õppida. aga kui on TUNGIV soov teha 1 uutest rassidest siis jah osta. muidu võid ilma TBC'ta ka hakkama saada. kuna Outlandi nigunii sa ennem lvl 58't ei tiku
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|