Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Syncmahv
HV Guru

|
22.12.2006 01:29:28
|
|
|
Eks ma ikka üritan nati mängida kuni laupäevani... siis arvutist eemale, jõulud ja uus aasta aeg... Suurem pidu maha pidada.
Ei ma enam ei saa aru kas ma olen BCU's või ma ei tea kus... igatahes pealinn on Arlington.
Heh jõulud jõuavad ikka igale poole... Jõululaulud on taustaks
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
22.12.2006 16:48:28
|
|
|
No enda süü,et toppisid oma linuxi peale
Endal updateb 03346 -03348...oeh... võiks veidi kiiremini minna
Ei viitsi I-gear/A-gear builde teistest foorumitest vahtida juba
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
purexpure
HV veteran
|
22.12.2006 16:54:31
|
|
|
~45 mindiga tegi kõik update`id mul ära
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
22.12.2006 16:58:57
|
|
|
Huvitav jah et mõndadel teeb ikka väga kiiresti need updated ära samas mõndadel läheb pool päeva
Eks see ole mingi õnne asi.
Muide mängus on praegu mingi special monsterid vms... ma nt tapsin ühe lumememme ennem ära, sain igast kallist kraami temalt.
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
19.01.2007 02:35:05
|
|
|
Nii,sai veidi pelatud seda uuesti.
Lvl 45 I-Gear.Hetkel 21 milli käes ja suht pro lennukikere ja mõned relvad.
Leidsin nimelt ühe haruldase Finish Skill Cardi mis maksab jubedalt,müüsin siis ta maha.
Muidugi sain veidi vastu pükse müügiga aga noh mõned kümned miljonid siia-sinna
ANI Trimus
Spiritus
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
PeepMall
HV vaatleja
|
14.02.2007 11:34:01
|
|
|
aeh, need mmorpg-d... peale 2 nädalast runescape pelamist sain aru, et need on ikka ühed mõttetud ajaraiskamisasjad...
a oli hetkel parajasti mingi moment kus vaba aega jubedalt ja siis mõtlesin et oh cool mingi lennukimäng anime värk ja puha (mõtlesin, et on selle cowboy bebopiga seotud...
nüüd ikka päris mehine aeg raisatud selle peale, mmorpg sõltuvus + vinge asi, et ei ole ainult clickfest vaid ikka veidi lendamisskille kah vaja, ja kohati action päris põnev... ühesõnaga, kui ikka aega jagub ja selline lihtsamat tüüpi lendamine istub siis päris hea mäng. ainult et (mäng sai alguse juunis) asi on nüüd suht niikaugele jõudnud, et suht kaua tuleb oma lennukit leveldada, enne kui põhiaction huvitavaks muutub... ~lvl40 gear ikka sõjas lendab väga kähku pilbasteks ja korraliku levelini jõudmiseks läheb parasjagu aega... loodetavasti mängijate soovitusi võetakse kuulda ja tehakse noob-only pvp area kuhu kõrgemad levelid ei pääse sisse, et ka uued mängijad saaksid kiiremini sõjast lõbu tunda...
a noh, kui keegi alustab alles mängimist siis paar soovitust : kui mäng tirib siis foorumis veidi ringi tuhnida ja vaadata iga geari faq läbi korra, et vaadata mis tundub kõige rohkem meeldivat... www.sco-fans.com on hea sait kus saab kah enamvähem head infot, kuigi kohati pisut vananenud... mängu enda saidi informatsioon on veel rohkem vananenud aga veidi ikka abiks. Ma lisan siia väikese maakeelse lühiintro kah nüüd :
kumb nation valida:
ANI: sellel on üsna head alguse map-id, et veidikene nobedam on alguses leveldada kui kollide tapmine käpas juba veidi on, teine asi on et kui üks main event "mothership defense/attack" parajasti peal on, siis neil on seda kergem kaitsa... kuid jah, kui jõud parajasti vähegi võrdsed on siis ründav pool enamasti ikka võidab
BCU: bcu-l on pisut rohkem boss-kolle kes nö "unique"-sid dropivad, siis veel on rohkem teatud spetsiaalseid sidestory missioone - nendega saab tasuta näiteks kiiremini põhilisele sõjatandrile "warpida" (hint, ära viimaseid Sunken City missioone ära lõpeta, nende eest eriti midagi ei saa), lisaks saavad kõik BCU-d lv40neks ühe kohati päris laheda relva "ancient arrowi" mis on ANI vastandist veits kasulikum
mis gear valida:
I gear - ennemuist kõige populaarsem ja räägitakse kah et kõige võimsam gear - lendab kõige kiiremini, leveldab kõige kiiremini, ja üldjuhul kõige lihtsam kasutada, praeguseks on oma sära suhtkoht kaotanud, osad ütlevad et underpowered, teised et käravad küll päris hästi... no neid patche ja updatesid tuleb päris tihti nii et paari kuu pärast mine tea mis seis I-gearidega on. selline fighter tüüpi lennuk
B-gear - lendab kah päris nobedalt, tal on päris lahedad skillid ja omab kõige suuremat potentsiaali hullult damaget teha, aga see nõuab tunduvalt rohkem harjutamist, idee poolest peaks nagu pommitaja olema
M-gear - selle mängu buffija ja healija - saab parandada teisi lennukeid, leveldab üsna aeglaselt, väga suurt damage potentsiaali ei ole, aga väga vastupidav ja üldjuhul parimate M-geari vastu üksühele ei saa ükski teine gear - support tüüp idee poolest aga tegelikult üsna vihane gear
A-gear - lendav tank, aga saab ka maanduda igale poole ja oma siege-modega igeare alla tulistada (muid geare kah), et kui sa siege modes oled siis tuleb sul vaid target valida ja niikaua kui ta sul läheduses on, autoaimib cannon ise. üsna aeglaselt leveldab, aga üsna ohtlik gear...
Stattide kohta tuleks kah paar asja ära mainida: Igearil ära pane ühtegi punkti shieldi või defensi. Bgearil ära pane ühtegi punkti shieldi. Mgearil ära pane ühtegi punkti shieldi või agilitisse. Agearil ära pane ühtegi punkti agilitisse ja shieldi ainult nii palju kui mootor vajab. Ja fueli ära pane kunagi, et oleks rohkem kui 30. Ja spiritit ka alguses ära väga palju pane.
Ja kui lvl11 jõuad ja nationi valid siis abiks küsida ega kellelgi UNIQUE CPU-d üle ei ole. joymuses on neid tavaliselt kuhjaga, päris tasuta keegi ära ei anna, aga kui näiteks lvl19 teed ära ja paar adv attack cardi saad siis nende vastu peaks kindlasti mingise saama.
mnjah, rohkem ei viitsi eriti seletada... ja krt, finishing move skill card... ma oleks 10mil rohkem pakkund, a noh teises serveris
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
14.02.2007 18:20:24
|
|
|
PeepMall, väga hea ülevaade aitab uusi mängijaid mõnevõrra orienteeruda.Ning jah, SCO pole just kõige kergemate mmorpg'de killast iga geariga piloteerides on oskusi ja veidike mõistust vaja
Igear pidi hetkel jah suht nerfitud olema..."paberlennuk" nagu ta on aga siiski Agility statside peal üles ehitatud ja tigedate relvadega Igear on jõhker pill
Praeguse seisuga teevad endale kõik Bgeare,kuna ta on nii air-to-ground ning air-to-air üks parimaid lennukeid.Isegi madala leveliga Bgearid saavad teisi kõrgemalevelisi geare pilbasteks lasta kergesti.Aga jah,sellel on ka omajagu oskusi vaja.
Ning kui joppab skill cardidega siis nähtamatus ja bigboom on ülihead
Agear on ka päris tore,istud maas ja nopid kille veidi suurevõitu ja aeglane on aga hea siiski.
Mgear kõrgemates levelites ja hea buildiga suht ownivad iga geari ära.Reverse engine vihjeks
Mainiks veel et http://sco.gpotato.com/forum ametlik foorum on ka päris hea,vägagi aktiivne ning abistav kuigi ärge general forums vaadake,väga palju vingumist on seal
Eile õhtul/öösel saime Horose MotherShipi ka spawnitud.Kaitsesime edukalt ära,kuigi BCU ründas hästi ja sai 50% Horose HP'st maha.Igatahes väga tore ja eepiline võitlus oli 8)
Spiritus 63 I-Gear
Ani Trimus
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
14.02.2007 22:49:26
|
|
|
Palju erinevaid lennukeid seal on muidu? Või vaid need mis alguses valid?
Edit: See ka tundub suht huvitav link olema.. http://sco-rss.blogspot.com/
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
PeepMall
HV vaatleja
|
15.02.2007 19:38:08
|
|
|
hmm jah, seda veel mainiks kah, et see on Item Shop mäng, ehk siis kuigi mäng on ise tasuta siis firma teenib raha müüdava ingame nänni eest, millest osa visuaalne ja teine osa funktsionaalne, et Mõlemaid on lubatud mängu sees vahetada/müüa kah mängijatel omavahel. Üldiseltl saab seal ilma raha maksmata täiesti edukalt hakkama ja need raha eest müüdavad asjad väga suurt eelist just ei anna võrreldes sellega mis mängust muidu leida võib.
screenshottidest rääkides : mu arust üks parimaid näiteid kuidas mäng välja näeb : http://sco.gpotato.com/forum/viewtopic.php?t=6919 siit saab valida omale meelepärase kvaliteediga varianti ühest suuremast sõjast. (parima kvaliteediga variant on 400mb ja 3:37 minutit.. .ei tea mis pagana settingutega see seal renderdatud on.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
15.02.2007 22:46:48
|
|
|
Ei tea midagi
Item Shop võib veidi eeliseid anda aga kui piisavalt mängida pole probleem oma gear teatud levelini aretada ning papp kokku ajada.
Kuigi jah,võin öelda nendest missioonidest saadud nänniga ja rahaga kaua vist ära ei ela.
Samas kui veab ja leiad mõne unique relva,mootori/skill cardi/etc. siis on hea põli kindlustatud
Ning kui satud mõne evendi otsa nagu oli jõulude Snowman event,oioi...saad hulga Item Shop SuperGamblesi kokku ajada,ning siis teed endale jõhkra relva või müüd maha.
Räägi mis nimi,lvl,arsenal sul seal teises serveris on?
Ise olin kunagi ka Joymus BCU's,kurikuulus Xarfox pesitses ka seal,enne kui ta GM'ks sai Soovitan soojalt tema videosid vaadata.Youtube's tal xarbon kasutaja.
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
16.02.2007 00:17:01
|
|
|
Kolmandat serverit ei ole plaanis neil teha ?
Oma esimese serveri kontoga ei viitsi uuesti mängima hakata ja teisse serverisse pole ka vist mõtet enam midagi aretada...
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
16.02.2007 00:24:13
|
|
|
Polegi ammu mänginud.. Ega vahepeal reset'i pole tehtud? Saaks vana char'iga edasi teha..
Mõtlesin I-Gear teha.. statsid siis 2:3 (attack:agility)
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
16.02.2007 02:27:39
|
|
|
Kolmas server on ju Trimus aga vbl plaanitakse mingit Europe serverit ka tulevikus,ei tea,foorumis jutud levisid.
Reseti pole vast tehtud.
Praegu sain 800 fame piiri kätte,120 neist veteran,90 topgun killmargid 8) varsti saab omale CPU valmis ka teha neist.
DenA-Bark City-DenB oli suht räme sõda,mõlemad pooled võitlesid hästi aga saime nad lõpuks tagasi aetud.Kohati oli päris tubli rush mõlemi tankirivistu ja lendavate gearide poolt
Spiritus 6x IGear
Ani Trimus
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
PeepMall
HV vaatleja
|
16.02.2007 07:14:02
|
|
|
eh, ma pragu Slylandro nime all tegutsen, I-gear joy bcu's, hetkel vaikselt lvl75 areneb.
ma eriti oma arsenali ei viitsi just siia panna aga põhiliselt kasutan neid kahte asja:
- Sniper Gate Edrill of Stinger 5 reatk kaardiga (8max damage, -25 reatk ja 5.7VA siis)
- Gold Demonhunter X-VII of Xingco 5 prob kaardiga (29% distance ja 20% prob)
ei julge hetkel neid üle kaartida, ja enchant protectid on kah parajalt kirved tänapäeval, et ei raatsi
nende peale raha raisata... üks duel gate edrill of stinger +6prob on kah agi igearide jaoks ja -33reat elim
grindimiseks, aga midagi eriti paremat ei ole...
muidu olin ennem aeraal Joymus ANI-s, aga mingi hetk viskas kopa ette ja mõtlesin et proovin kuidas bcu poole peal
olla on, mingil hetkel aga kutsuti LoB-i ja tänu sellele ma sinna jäingi.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
20.02.2007 12:21:34
|
|
|
ei ole tehtud reset'i ... suvest üks Lv65 ig jäi Hov servusse ANI poolele idle olekusse, nänn jne kõik alles
oleks vaid olnud aega grind'ida terve sügis ja talv
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
20.02.2007 16:19:27
|
|
|
paistab et vanakooli mängijaid ka meil siin,väga tore
btw,ega grind mängu ainuke osa ole,lvl 65 IG on vägagi arvestatav jõud Nation waris/Strategic Pointides/Mothership battle's/Raidides jne.
kusjuures enamus vendi lihtsalt teeb duelle pidevalt,et oma piloteerimisoskusi lihvida ning teise nationi pilootidega siis hiljem võidelda.
P.S - Mängu Dev'id töötavad Igear skillide kallal,ning confivad nad ümber.Samas tulevad mängu ka paremad arrow'id kui lvl37 Power Arrow.
Iga 5leveli tagant tuleb uus arrow
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
nadussee
HV kasutaja
|
20.02.2007 21:08:34
|
|
|
Nonii, mina mängin kah seda mängu suht aktiivselt, alustasin umbes 8 kuud tagasi, siis kui serverid avati.
Joymus, BCU peal oli lvl 76 I-gear umbes 16,600 fame'iga, see kahjuks minu hooletuse tõttu hävis.
Nüüd siis lvl 70 M-gear samuti Joymus BCU
Mängin "nad" nime all
Minu arsenal
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
15.04.2007 20:54:39
|
|
|
Minu uus arsenal :
Spiritus Ani/Trimus lvl 72 I-gear.
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
05.06.2007 13:14:34
|
|
|
Kas siis uuest serverist on mingit lõhna olnud?
Vend tegi küll mingisse vanasse servusse uue konto ja saab seal tolmutatud nagu ei tea mis
|
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
05.06.2007 19:21:40
|
|
|
Einoh,mis mängus sa algajana tolmutatud ei saa?
Pead ikka nati leveldama ja harjutama,skilli peab olema.
Näiteks on praegu 1hit killerid Bgearid.Las teeb selle,ning teatud levelina omab ta enamus 20-40levelit kõrgemad vennad ära.
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
05.06.2007 20:47:40
|
|
|
Dominus, ma tean ma tean
Me lammutasime ka ühes serveris kunagi ammu. No enne mingit kampaaniat ja siis kui tehti restart ja tuli mingi kampaania, siis lammutasime ka
Aga nüüd siin vend hakkas uuesti mängima paar päeva tagasi ja pommitab mind ka, et osa võtaksin, et saaks kahekesi rohkem paremat stuffi kokku ajada ja missioone koos teha ja võõral maal käia kiusamas.
Kui noh, seal ainult vanad olijad koos ja suht mõttetu hakata alles nüüd leveldama, kui kõik sust juba peajagu üle on. Ikka tahaks värskes resetitud serveris uuesti alustada ja siis lammutada
|
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
21.03.2008 14:53:30
|
|
|
Teema päris kaua juba uinunud. Keegi seda enam ei pela?
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|