Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  konsoolid ???xbox, ps2, gamecube jne. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

ja või ei konsoolide foorumile ?
jah
71%
 71%  [ 33 ]
ei
28%
 28%  [ 13 ]
hääli kokku : 46

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Max Powers

sõnum 14.02.2007 09:18:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:

eriti mis puudutab O/M'i.

Ostu-müüki küll pole mõistlik panna muu jutuga kokku.
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 14.02.2007 10:00:39 vasta tsitaadiga

erick, mille järgi sa minu sobivuse kohta küll nii paikapanevaid järeldusi teed ? Kas konsoolide foorumis peaks olema kriitika keelatud või on moderaatoritel paslik ainult kõiki mänge taevani kiita ja seda isegi siis, kui need moderaatori arvates seda väärt pole ? Miks omistatakse moderaatoritele alati igasugu üleinimlikke omadusi, tulge omati maa peale tagasi, moderaatorid on täpselt samasugused inimesed, nagu iga teine siin foorumis ja loomulikult omavad enda hallatava temaatika suhtes arvamust. Minul isiklikult on mängukogemust ajast, mil arvuti tähendas terve elutoasuurust kummutit ja vahepeale jääb lugematu hulk erinevaid arvuteid ja konsoole. Mul pole mingit põlgust konsoolimängude vastu, olen neid nüritumiseni mänginud ja mul tekkinud mõnede kohta neist tõepoolest natuke erapoolik arvamus, kuid mis õigus on sul seda mulle pahaks panna ? Pealegi, kes mängumaailmaga kursis, siis peaks üsna hästi teadma, kui kergekäeliselt ja subjektiivselt jagavad igasugu üle ja eelvaateid koostavad lehed omi hinnanguid ...

Mulle on DODONPACHI samuti silma jäänud konsoolimängude andunud fännina, kuid mulle paistab hetkel tema andumus natuke liiga fanaatiline ja tema rünnakud oponentide vastu liiga isiklikku laadi ja vähemalt esialgu, ei toeta ma tema kandidatuuri küll mitte ühegi hea sõnaga ...

Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 14.02.2007 10:18:14 vasta tsitaadiga

Seni kuni selliseid asju ei juhtu... "Oh see on jama mäng, selle ülevaate kustutame ära, inimesed ei tohikski üldse seda mängida, teema lukku!" .... on kõik korras. icon_lol.gif Miskipärast usun et selliseks asi kätte ära ei lähe
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 14.02.2007 10:22:55 vasta tsitaadiga

... siiamaani pole minuteada sellist suhtumist küll mitte keegi praktiseerinud, kui teema on kustutatud, siis on selleks olnud ikka adekvaatsed põhjused, mitte kellegi antipaatia mängu vastu, kui sul on vastupidiseid tõendeid, siis paluks need konkreetselt välja tuua ...
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 14.02.2007 10:31:01 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... siiamaani pole minuteada sellist suhtumist küll mitte keegi praktiseerinud, kui teema on kustutatud, siis on selleks olnud ikka adekvaatsed põhjused, mitte kellegi antipaatia mängu vastu, kui sul on vastupidiseid tõendeid, siis paluks need konkreetselt välja tuua ...

Ei väidagi et selline asi juhtunud, mainin lihtsalt, et kuni midagi sellist ei toimu, siis pole mõtet suurt kisa tõsta.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.03.2007 13:26:22 vasta tsitaadiga

Võiks teha sinna ka sellise valikriba nagu ärifoorumis on, ainult, et konsoolinimedega. Et nagu see firma valik.. kui pole seda valinud, siis ei saa teemat teha..
Eriti närvidele käis seal kui keegi tegi teema nimega... "HDDVD"... oleks ees olnud X360 oleks kohe aru saanud millest jutt käib... Aga jah.. kuna oli uus inimene.. tegi sinna kohe teema ära ilma kohustusliku [???] märgita ja ongi.. vott
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 30.03.2007 13:34:18 vasta tsitaadiga

Noh, minu arust on just vastupidi need kandilistes sulgudes lühendid teema nime alguses totaalselt üleliigsed. Kui nad nime lõpus oleksid, oleks OK, aga alguses on nad lihtsalt asjatu müra, mida peab üle lugema enne kui teema sisuni jõuab.
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 30.03.2007 13:54:55 vasta tsitaadiga

DODONPACHI

... vaata, kõike ei saa võtta ainult vilunud konsoolifanaatiku silme läbi vaadates, kuna keskmine foorumikasutaja ei tuvasta iga mängu platvormi vaid vilksamisi pealkirjale peale vaadates ja lisaks on ju ka palju mänge mitme platvormi peal korraga, seega on laiema üldsuse jaoks need kandiliste sulgude vahel olevad täpsustused igati omal kohal ...

DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 01.04.2007 13:00:31 vasta tsitaadiga

DigeBeni, kas sa mu postituse teist lauset üldse lugesid?

Neil lühenditel on oma praktiline otstarve täiesti olemas, ma ei vaidle sellele vastu (pooldan, pigem), kuid ma ei mõista miks nad teemanime alguses olema peavad. Loetavuse aste langeb tunduvalt kui foorumit skänneerides on vajad silmad üle laste ebatasandlikult paigutatud lühenditest.

Siit ka praktiline soovitus: kõik lühendid kolmekohaliseks.

Ka jääb mulle arusaamatuks miks on vajalik ühe mängu iga väljalaske jaoks eraldi teemat, kui valdav enamus diskussiooni puudutab mängu sisu, mis kattub kõikidel platvormidel.

EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.04.2007 13:41:11 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
DigeBeni, kas sa mu postituse teist lauset üldse lugesid?

Neil lühenditel on oma praktiline otstarve täiesti olemas, ma ei vaidle sellele vastu (pooldan, pigem), kuid ma ei mõista miks nad teemanime alguses olema peavad. Loetavuse aste langeb tunduvalt kui foorumit skänneerides on vajad silmad üle laste ebatasandlikult paigutatud lühenditest.

Siit ka praktiline soovitus: kõik lühendid kolmekohaliseks.

Ka jääb mulle arusaamatuks miks on vajalik ühe mängu iga väljalaske jaoks eraldi teemat, kui valdav enamus diskussiooni puudutab mängu sisu, mis kattub kõikidel platvormidel.
Online mängimine ehk? Näiteks kui mingi online mäng tuleb igale platformile peale, siis saavad ju PS3, Wii ja 360 ajada juttu seal oma PSNist, Wifist ja Livest... kuigi jah... Tegelikult sellel liiga suurt otstarvet ei näe (sama mängu eri väljalasete teemad)
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 01.04.2007 17:02:00 vasta tsitaadiga

DODONPACHI

... aga sa mu öeldu mõtet tabasid ? Lõppu tõstes, kaoks nad lihtsalt pealkirjade rägastikku ära ja oleks märksa raskemini loetavad ehk kaotaksid osa oma kasutegurist ...

DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 01.04.2007 18:40:00 vasta tsitaadiga

Tabasin, ning leian jätkuvalt, et see on kasutajavaenulik ning ebapraktiline. Konsoolimängurid huvituvad kõigest kolmest platvormist, isegi kui neil kõiki kolme olemas ei ole, mistõttu platvormi enda spetsiifilisus vähemtähtsam on kui mäng ise.
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 02.04.2007 12:12:35 vasta tsitaadiga

... julged kohe nii kindlalt kõigi konsoolihuviliste eest sõna võtta ? Peale sinu, pole nagu keegi selle lahenduse üle kurtnud ...
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 02.04.2007 13:07:05 vasta tsitaadiga

Lähtun peamiselt sellest, et enamik seal boordil postivatest inimestest postivad kõigis kolmes suures konsooliteemas.

Ning ega see mind nii väga ka ei sega, teemasid ju palju pole ning HV ülimalt praktiline (!!, müts maha selle implementeerimise eest) egosearch on ka abiks. Ma lihtsalt ei suuda reageerimata jätta kui sa mulle midagi üleoleval toonil vastanud oled, is all.

Edit: Ehk siis, ignoreerin sind lihtsalt edaspidi, sest need vaidlused ei tee meile kummagile head. Ma ei oska enda suud/sõrmi eriti kontrollida ka.

alliance
The Transporter

sõnum 02.04.2007 13:25:04 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
erick, mille järgi sa minu sobivuse kohta küll nii paikapanevaid järeldusi teed ? Kas konsoolide foorumis peaks olema kriitika keelatud või on moderaatoritel paslik ainult kõiki mänge taevani kiita ja seda isegi siis, kui need moderaatori arvates seda väärt pole ? Miks omistatakse moderaatoritele alati igasugu üleinimlikke omadusi, tulge omati maa peale tagasi, moderaatorid on täpselt samasugused inimesed, nagu iga teine siin foorumis ja loomulikult omavad enda hallatava temaatika suhtes arvamust.

eks vast mõeldakse pigem seda et moderaator peaks olema enda modereeritavas foorumiosas neutraalne.

Mulle on DODONPACHI samuti silma jäänud konsoolimängude andunud fännina, kuid mulle paistab hetkel tema andumus natuke liiga fanaatiline ja tema rünnakud oponentide vastu liiga isiklikku laadi ja vähemalt esialgu, ei toeta ma tema kandidatuuri küll mitte ühegi hea sõnaga ...

arvestades eespool olevat võrdlust ja juttu,pole see arvamus hetkel vast eriliselt erapooletu.
pealegi,pannes isiku millegi eest vastutama-hakkab ta oma sõnade ja tegude yle rohkem enne mõtlema,kui tegutsema hakkab.suured teadmised mängumaailmast ,tulevad vaid kasuks.

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 02.04.2007 13:28:16 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
Ma lihtsalt ei suuda reageerimata jätta kui sa mulle midagi üleoleval toonil vastanud oled, is all.

Edit: Ehk siis, ignoreerin sind lihtsalt edaspidi, sest need vaidlused ei tee meile kummagile head. Ma ei oska enda suud/sõrmi eriti kontrollida ka.

... sellisel juhul oled küll valel teel, minu eesmärk pole kellelegi pähe istuda, kui seda silmas pidasid, vaid tegeleda antud valdkonna moderaatorina ettepanekute ja probleemidega, ning anda neis asjus tagasisidet ehk ei midagi isiklikku ega üleolevat, lihtsalt tavapärane rutiin, mida olen juba aastaid praktiseerinud ...

vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 02.04.2007 15:58:15 vasta tsitaadiga

IMHO: Lühendid teemade eesotsas pigem häirivad oma ühetaolisuse tõttu, tagaotsas oleksid nad rohkem OK. Psühholoogiline tasand on ka olemas, aga see on rohkem maailmavaate küsimus. Samas ma mõistan seda lahendust ja pean seda HV-sugusele foorumile isegi sobivaks.

Nimelt kuulub selline range sildistamine riistvarafoorumile omase mõtteviisi alla, kus mänge identifitseeritakse läbi riistvara, mille peal mänge käitatakse - seda võiks nimetada ka tarbimispõhiseks vaatenurgaks ("huvitun ainult mängudest, mis jooksevad masinal, mida ma oman"). Sellele vastandub nende inimeste mõtteviis, kes huvituvad mängudest kui kultuuriilmingust ja kelle jaoks on head mängud ühtviisi atraktiivsed, olenemata sellest, kas need inimesed omavad vastavat riistvara või mitte - võõrkeeli content-oriented vaatenurk.

Ise kuulun viimaste hulka (ja ilmselt ka DODONPACHI) ning minu jaoks on need lühendid teemade alguses infomüra, millest tuleb end läbi närida enne poindini jõudmist. Ent samas - HV on ju peamiselt riistvarafoorum ning enamiku kasutajate kirg lööb pigem lõkkele vaidlustes "minu PC on parem kui sinu konsool" või "mina oskan F.E.A.R.'il paremini seadeid kruttida kui sina" kui nt teemal "oblivionlik "liivakasti"-RPG vabadus versus JRPGde lineaarsus". Selline mulje on vähemalt jäänud, mistap arvan, et enamikule siinsetele see läbiv nurksulgudega paugutamine istub.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 02.04.2007 16:07:13 vasta tsitaadiga

Suht-koht kõvasti lisavaeva nägev lahendus oleks teha need lisamääratlused valitavaks samas stiilis, kui on ärifoorumites ning siis vastavalt profiiliseadetele kas neid näidata või näitamata jätta.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 02.04.2007 16:07:52 vasta tsitaadiga

... jah, kõike kannatab lahti kirjutada paljudest erinevatest aspektidest lähtuvalt, kuid nagu ma juba oma esimeses repliigis nende lühendite kohta välja ütlesin - üldsuse huvides ei saa juhinduda vaid mõne üksikindiviidi eelistustest, eriti veel nende, kellel on laiema üldsuse ees mingeid olulisi eeliseid ! Juhinduda tuleb nö. "average joe" järgi, kes tegelikult foorumis kõige arvukamalt esindatud ja ma pakun, et temale on need lühendid üsna esmatähtsad, filtreerimaks visuaalselt välja just neid mänge, mis tema konsoolil jooksevad. Samas, kui tulevikus saab teoks, ärifoorumites tuntud kategooriate alusel filtreerimine, siis võib need lühendid pealkirjade ees ära kaotada küll ...

viimati muutis DigeBeni 03.04.2007 08:18:19, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 02.04.2007 16:51:42 vasta tsitaadiga

Lisan ka oma viis senti: minagi eelistaksin ärifoorumile sarnast lahendust. See on ikka märksa selgem kui pealkirjadega juramine, eriti multiplatvormsete mängude puhul.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  konsoolid ???xbox, ps2, gamecube jne. mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.