Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
soulshaker
HV Guru
soulshaker

sõnum 11.02.2007 16:37:07 vasta tsitaadiga

fuckit, Vista ei tunne mu kaardilugejat ära (väline ja Trusti toodang), siis lisaks veel kalab sound teinekord (mingid praksud käivad kõlaritest läbi), Trackmania Nations ei lähe käima (no mida närv).
Minu meelest Vista on nii toores kui veel olla üldse saab.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 11.02.2007 16:56:07 vasta tsitaadiga

soulshaker, minul töötab seeest kõik, ja kõik mängud mida mängin Samuti....

oz, downloadi uus nero7 kodukalt...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
soulshaker
HV Guru
soulshaker

sõnum 11.02.2007 17:02:54 vasta tsitaadiga

d3t, kas sul on äkki mingi teine versioon?
Kust saaks üldse vaadata mis versioon on?
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 11.02.2007 17:40:22 vasta tsitaadiga

mul ka siiani kõik töötab. lisasin ka 1GB ReadyBoost-i ja väledam kui XP eales icon_razz.gif

samuti on Windows Mail-i sisseehitatud SPAM filter laitmatult töötanud - siiani 100% kõik jama junki visanud thumbs_up.gif

kuidas see Tallinna ilm sinna käib. ma panin linnaks Tallinn, aga siis ütles, et Service not available... icon_rolleyes.gif

Motiv8
Kreisi kasutaja
Motiv8

sõnum 11.02.2007 18:42:25 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:

kuidas see Tallinna ilm sinna käib. ma panin linnaks Tallinn, aga siis ütles, et Service not available... icon_rolleyes.gif

http://www.thehotfix.net/forums/index.php?showtopic=8016&st=0&p=52106&#entry52106
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 11.02.2007 19:19:16 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
mul ka siiani kõik töötab. lisasin ka 1GB ReadyBoost-i ja väledam kui XP eales icon_razz.gif

Mis see Readyboost mälu on?pole kuulnud enne sellest. icon_redface.gif

mihhkel
HV veteran
mihhkel

sõnum 11.02.2007 20:34:55 vasta tsitaadiga

ReadyBoost on kiire mälukaardi või USB-mälupulga kasutamine pmst lisa-RAM'ina. Saalefaili peaks Vista sellele tekitama, nii et pole vaja [aeglasemat] kõvaketast saalimisel kasutada. Tulemus - OS liigutab end kiiremini.
G80
HV Guru
G80

sõnum 11.02.2007 21:59:19 vasta tsitaadiga

Ehk siis ühendab tavalise USB-mälu pulga arvutiga ja saan seda kasutada lisa RAM-ina?
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/M%E4lukaardid/40480/
Ühendan selle ja mul on 4GB RAM -i? icon_eek.gif

Max Powers

sõnum 11.02.2007 21:59:55 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ehk siis ühendab tavalise USB-mälu pulga arvutiga

Päris tavaline siiski ei sobi
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 11.02.2007 22:02:19 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
tsitaat:

Ehk siis ühendab tavalise USB-mälu pulga arvutiga

Päris tavaline siiski ei sobi

Aga milline siis sobib?

Edit:selline sobib? http://www.apacer.com/en/products/Handy_Steno_HA202_200X.htm#

Max Powers

sõnum 11.02.2007 22:02:56 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=284325&highlight=ReadyBoost

On natuke juttu
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 11.02.2007 23:56:15 vasta tsitaadiga

ei ei, ta ei pane sinna swapfaili, vaid ta peab sinna swapfaili cache. pulga võib iga hetk eemaldada, et midagi juhtuks.
teeb pulgale ReadyBoost.sfcache nimelise faili, mille suurust saab muuta. üle 1GB ei ole erilist mõtet.
plussid tulevad välja aeglasema kõvaketta või/ja väiksema mälumahu puhul. mida kiirem pulk, seda parem. ise kasutan Apacer-i HT203 pulka.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.02.2007 01:40:15 vasta tsitaadiga

Motiv8 kirjutas:
Skeptik kirjutas:

http://www.thehotfix.net/forums/index.php?showtopic=8016&st=0&p=52106&#entry52106

Sain kah nüüd ilma tööle icon_wink.gif thumbs_up.gif .Ma ei saa aru miks pidivad nad selle ilma gadeti peesse keerama alates RC2-st või kuna see enam ei funksinud icon_confused.gif
tagasi üles
bud
HV vaatleja

sõnum 12.02.2007 02:14:52 vasta tsitaadiga

Nüüd on siis pidu ka meie tänaval. Selgus, et 64-bit Vista Windows Movie Makeriga ei õnnestu video capture Mini DV kaamerast FireWare kaudu.
Driverid on paigas ja eelvaadegi toimib. Vista tunneb ka kaamera ilusti ära.
Näiliselt nagu alustaks video importimist, aga peale 60 minutilist tralli on video suuruseks 5 kb.
Vista seda veaks ei loe ja vastavalt ka ei jaga abi selles asjas. Pinnacle 10-ga sama asi ainult, et eelvaade on puudu.
Kaameraks on Sony DCR-HC 16E.
On keegi sarnase asjaga maadelnud?
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 12.02.2007 03:46:26 vasta tsitaadiga

Äkki ütleb keegi kes asja rohkem näppinud Vista 32bit vs 64bit tavakasutaja jaoks midagi?
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 12.02.2007 11:18:35 vasta tsitaadiga

64-bit draivereid on vähem icon_biggrin.gif
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 12.02.2007 12:38:38 vasta tsitaadiga

Põhimõtteliselt peaks olema 64bitisel prosel ju 64bitine OP süsteem kiirem icon_question.gif icon_exclaim.gif
tagasi üles
Krizto
Kreisi kasutaja
Krizto

sõnum 12.02.2007 12:47:34 vasta tsitaadiga

tundub et hetkel on 32-bitine MS-i op süsteem mõttekam. 64-bitine on küll mõningates programmides kiirem, kuid draiverite ja programmide toetus on väiksem. ning nii palju kui ma MS-i kohta kuulnud olen, panustavad nad hetkel rohkem 32-bitisele süsteemile. ühilduvuse probleeme on 64-bitisega rohkem
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 12.02.2007 13:52:04 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
64-bit peaks veidi 'turvalisem' ehk siis kinnisem olema. võõraid draivereid ligi ei lasta jms.

...Ehk siis asi nimega Kernel PatchGuard icon_wink.gif .Pmst jooksevad kernelis ainult kõige põhilisemad asjad.Ma pole kindel kas isegi driveritel lastakse kernelis joosta aga tõenäoliselt mitte.Kindlasti on see turvalisem kui 32bit versioon kus Symantec oma saasta kernelisse topib icon_lol.gif .Aga post ülalpool nimetatud põhjustel eelistaks ise samuti seni veel 32bit.64bit on ikka veel ilma suurema toeta icon_rolleyes.gif
tavaliselt kirjutas:
Põhimõtteliselt peaks olema 64bitisel prosel ju 64bitine OP süsteem kiirem icon_question.gif icon_exclaim.gif

Ei teagi mida selle peale öelda icon_neutral.gif .Tänapäeval müüdavatest prosedest..(uutest,karbis mitte igivanadest kasutatutest jne)...Suudab pakun,et 98%+ jooksutada nii 32bit kui 64bit OS-e.kui mingi kindel OS(antud juhul Vista) on 64bit peal kiirem siis prosega on sel vähe pistmist icon_rolleyes.gif

EDIT: keegi oskab öelda kust saada 720p või 1080p/i HD videoid Dreamscene tarbeks icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif .Mõtlen selliseid mis desktopi taustaks sobiksid.Midagi loodusega seoses vms icon_rolleyes.gif .Apple lehel mõned on aga need pean .mov-st convertima niikuinii mpg või wmv-ks.Pealegi pole need kuigi sobivad taustaks icon_confused.gif .Olen oma tund aega googlest otsinud aga midagi mõistlikku pole leidnud veel icon_neutral.gif .
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 12.02.2007 14:53:54 vasta tsitaadiga

Ei ole see 64bit essugi kiirem... Counter-Strike Source's FPS stresstest tuli 64bitisel ligi 3x väiksem kui 32bitisel (draiverid mõlemal versioonil windowsi enda poolt pakutud, reso jms sama)...
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 12.02.2007 15:02:06 vasta tsitaadiga

64bit on kiirem vaid sel juhul kui sul vastav rakendus seda kasutada oskab asjalikult
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 12.02.2007 16:01:29 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
64bit on kiirem vaid sel juhul kui sul vastav rakendus seda kasutada oskab asjalikult

+ rohkem mälu.

patchguardi kohta seda, et 'tänu' suurte anti-... firmade halamisele vist lastakse neid nüüd kerneli ligi. enne ei olnud sinna suurt midagi plaanis ligi lasta.

Etsike
HV veteran
Etsike

sõnum 12.02.2007 20:42:08 vasta tsitaadiga

Nüüd siis hõigati juba järgmine Vienna kah välja, mitte, et ma sellest midagi head ootaks...
http://www.postimees.ee/120207/esileht/olulised_teemad/tarbija24/tehnika/244403.php
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 12.02.2007 20:47:57 vasta tsitaadiga

Etsike kirjutas:
Nüüd siis hõigati juba järgmine Vienna kah välja, mitte, et ma sellest midagi head ootaks...
http://www.postimees.ee/120207/esileht/olulised_teemad/tarbija24/tehnika/244403.php

mis mõte on neid Windows'i versioone nii tihti välja lasta... nu raha teenimis mõttes võiks jah iga aasta iga juppiga vaja minna uut Windows versiooni.

Arvatavasti see Wiiner vms versioon ims tuleb nüüd omab neid asju mis Vista'sse ei jõudnud. Ehk siis tuleb vista selline nagu ta loodeti valmis saada.

Huvitav kas siis DX11 tulekul et siis Vista aegub ja kõik peavad uue ostma icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 12.02.2007 21:36:57 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Etsike kirjutas:

mis mõte on neid Windows'i versioone nii tihti välja lasta... nu raha teenimis mõttes võiks jah iga aasta iga juppiga vaja minna uut Windows versiooni.

Arvatavasti see Wiiner vms versioon ims tuleb nüüd omab neid asju mis Vista'sse ei jõudnud. Ehk siis tuleb vista selline nagu ta loodeti valmis saada.

Huvitav kas siis DX11 tulekul et siis Vista aegub ja kõik peavad uue ostma icon_rolleyes.gif
mismõttes mis kuradi mõttega?
miks inimesed tööl käivad? miks keegi üldse midagi teeb?
ET RAHA SAADA!

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.