Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  netikuller märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Maramaa
HV veteran
Maramaa

sõnum 10.02.2005 00:32:49 vasta tsitaadiga

natuke kõhedaks võtab selline pakkumine, http://www.netikuller.ee/index.php?leht=kataloog&algus=24
et Zalman 6-Channel Fan Speed Controller on hetkel netikulleri kaudu 1,225.- kui www.beesting.ee pakub täpselt sama asja 450.- krooniga
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 10.02.2005 08:35:36 vasta tsitaadiga

seal neid sarnaseid pakkumisi veelgi... just eile uudistasin ja ikka jube mõttetu koht tundub... kui krediitkaart olemas, siis on mitmeid asju oluliselt mõttekam tellida otse USA-st või pigem otsida EL'i neti poodidest icon_wink.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 10.02.2005 09:41:19 vasta tsitaadiga

Magic, ja su kasu krediitkaardist on 0, kui see firma, millelt sa osta tahad, seda asja eestisse ei too... ise vaatasin kunagi Koolance korpust tellida... kui nemad selle UPSiga eestisse saadavad (nende poolt ainus võimalus), osutub ainuüksi saatmine kallimaks kui korpus ise... arvutasin ja uurisin, netikulleri kaudu tuleks odavam...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 10.02.2005 13:51:56 vasta tsitaadiga

suured asjad jah... nii mõnigi korpus on kaalult ikka väga raske icon_wink.gif
eraldi ei ole jah selliste asjade tellimine kuigi mõistlik...
üldiselt isiklikult pole kunagi olnud sooovi midagi nõnda suurt tellida ja seetõttu olen asjad siiski eraldi tellides saanud odavamalt kätte kui netikulleri kaudu...
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Marguzzz
Kreisi kasutaja
Marguzzz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.03.2006 17:15:20 vasta tsitaadiga

Ise sai sealt ostetud Laadija LG mobiilile. Maksis vist 2.99 $ ja mina maksin lõpuks mingi 200 eek. icon_cry.gif
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 92
tagasi üles
STX
HV vaatleja

sõnum 14.03.2006 23:39:18 vasta tsitaadiga

Marguzzz kirjutas:
Ise sai sealt ostetud Laadija LG mobiilile. Maksis vist 2.99 $ ja mina maksin lõpuks mingi 200 eek. icon_cry.gif

aga selleks on seal lehe peal ju kalkulaator et näha palju maksma läheb lõpuks... vaatad kas tleb odavam või ei

Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 25.07.2006 15:49:50 vasta tsitaadiga

Siin aasta tagasi oli soov Diablo Battlechest tellida, kuna Eestis üksi pood seda enam ei müünud. Netikulleri tegelased olid üpris abivalmis & leidsid ise ebays soodsa pakkumise (mis lisakuludega läks siiski liiga kalliks). Mõni nädal peale seda õnnestus hv'st 400ga battlechest osta.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
kaits1234
HV vaatleja

sõnum 01.08.2006 16:39:08 vasta tsitaadiga

Sai ka kunagi netikulleri kaudu tellitud läppari lcd kaabel. Läks maksma 450kr.
Nüüd sai tellitud floppy läpakale, uurisin veel enne järgi, kuidas tuleb odavam, kas netikulleriga või otse postiga Eestisse, siis netikulleriga tuli umbes 100kr odavam. icon_wink.gif
Miinusteks võib aga tuua selle, et vahepeal võtab kauba saabumine kaugeltki üle 3 nädala aega. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Marks123
HV vaatleja

sõnum 04.09.2006 22:45:15 vasta tsitaadiga

Ned Hilfigeri kellad on ikka orginaalid?Kellade hinnad ei tundugi seal nii kõrged.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
Marguzzz
Kreisi kasutaja
Marguzzz

sõnum 12.09.2006 09:24:14 vasta tsitaadiga

Marks123 kirjutas:
Ned Hilfigeri kellad on ikka orginaalid?Kellade hinnad ei tundugi seal nii kõrged.

Tunduvad küll, sai isegi eelmine aasta naisele Hilfigeri kell tellitud ja see on küll oeiginaal.
tagasi üles
Tauri1
HV vaatleja

sõnum 12.09.2006 11:21:30 vasta tsitaadiga

Plaanis endale ka sealt midagi soetada... igasugu lahedaid asju müüakse, hind ka soodne aga tore oleks kui ilma netikullerita hakkama saaks, nad panevad ka ikka üpriski palju hinnale juurde icon_biggrin.gif
Marguzzz
Kreisi kasutaja
Marguzzz

sõnum 13.09.2006 18:48:05 vasta tsitaadiga

Tauri1 kirjutas:
Plaanis endale ka sealt midagi soetada... igasugu lahedaid asju müüakse, hind ka soodne aga tore oleks kui ilma netikullerita hakkama saaks, nad panevad ka ikka üpriski palju hinnale juurde icon_biggrin.gif

Kusjuures liigagi palju icon_evil.gif aga alati on ka võimalik otse osta, ilma netikulleri teenuseta.
tagasi üles
ready
HV kasutaja

sõnum 19.11.2006 16:22:54 vasta tsitaadiga

Minu poolt pluss kirja, hind no jah, see võiks parem olla, kuid pole hullu. Ahjaa, tellitud sai pool aastat tagasi tolmuimeja. thumbs_up.gif
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 05.12.2006 19:09:26 vasta tsitaadiga

kõik on väga super. tellisin u. kuu aega tagasi ühe dvd-kõik töötab ja on ok ja kavatsen netikulleri kaudu paari päevapärast saksa ebayst tellida siemensi telefonile laheda läbipaistva korpuse 8)
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
jjk
HV veteran

sõnum 05.12.2006 19:39:10 vasta tsitaadiga

lu1de kirjutas:
kõik on väga super. tellisin u. kuu aega tagasi ühe dvd-kõik töötab ja on ok ja kavatsen netikulleri kaudu paari päevapärast saksa ebayst tellida siemensi telefonile laheda läbipaistva korpuse 8)

milleks kasutada saksa ebayst tellimiseks netikullerit? anna toote link, vajadusel aitan ise, kui tõesti abi vajad.

M00t
HV Guru
M00t

sõnum 08.12.2006 17:16:23 vasta tsitaadiga

jjk kirjutas:
milleks kasutada saksa ebayst tellimiseks netikullerit? anna toote link, vajadusel aitan ise, kui tõesti abi vajad.

oih, oleks seda hea meelega teinud aga nägin su pakkumist liiga hilja - juba on tellitud, hinnaks sai 218 + sendid (mitte et see info vajalik oleks olnud...)
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 09.02.2007 19:11:19 vasta tsitaadiga

lu1de kirjutas:

Netikulleri kaudu EI SAA tellida väljaspool USA-t pakutavat-müüdavat kaupa! See on üks nende suuremaid miinuseid, eriti peale EU-ga ühinemist - tolli-ja käibemaksu ei pea enam maksma EU-siseselt, erinevalt ameerikamaast ning USA hinnaeelis tänu sellele suuresti on kadunud... Vot kui nad sellest võimalusest lõpuks kinni haaravad ja EU-s kulleriteenust hakkavad pakkuma, siis on tõesti tegija firma... Ja kui tahate teada aega, kaua kaup USA-st tuleb, siis on see kokkuvõttes üle kolme nädala. Seda juttu toimetamise tähtaegadest, mis nad oma lehel ajavad, soovitan mitte lugeda... Ainuke mõte neilt tellida on siis, kui kaupa tõesti kuskil mujalt ei saa ning olete valmis selle eest enamusel juhtudel rohkem maksma kui EU-s oleksid hinnad(ja just tänu tolli-käibemaksule-transpordile)... Ja räägin oma kogemustest...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 11.02.2007 21:16:29 vasta tsitaadiga

Hinnad tunduvad küll kirved. X1950Pro maksab seal 4260 eeki
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 13.02.2007 15:40:14 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
lu1de kirjutas:

Netikulleri kaudu EI SAA tellida väljaspool USA-t pakutavat-müüdavat kaupa! See on üks nende suuremaid miinuseid, eriti peale EU-ga ühinemist - tolli-ja käibemaksu ei pea enam maksma EU-siseselt, erinevalt ameerikamaast ning USA hinnaeelis tänu sellele suuresti on kadunud... Vot kui nad sellest võimalusest lõpuks kinni haaravad ja EU-s kulleriteenust hakkavad pakkuma, siis on tõesti tegija firma... Ja kui tahate teada aega, kaua kaup USA-st tuleb, siis on see kokkuvõttes üle kolme nädala. Seda juttu toimetamise tähtaegadest, mis nad oma lehel ajavad, soovitan mitte lugeda... Ainuke mõte neilt tellida on siis, kui kaupa tõesti kuskil mujalt ei saa ning olete valmis selle eest enamusel juhtudel rohkem maksma kui EU-s oleksid hinnad(ja just tänu tolli-käibemaksule-transpordile)... Ja räägin oma kogemustest...

Aga mina tellisin netikulleri kaudu saksamaalt ja kohale tuli. USA'st tuli mul kaup kõige kiiremini kohale 10 päevaga, ülejäänud asjad on aeglasemalt jah tulnud.
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 13.02.2007 21:22:09 vasta tsitaadiga

lu1de kirjutas:
ewur kirjutas:
lu1de kirjutas:

Aga mina tellisin netikulleri kaudu saksamaalt ja kohale tuli. USA'st tuli mul kaup kõige kiiremini kohale 10 päevaga, ülejäänud asjad on aeglasemalt jah tulnud.

Oleks mul see e-mail alles, kus nad minu pärimise peale teatavad, et tegelevad ainult USA-ga, siis saadaksin sulle tõestuseks, soov oli endalgi tellida üks asi EU-st(võrreldes USA-ga oli see ligi 25% odavam...), sellest ka teadmine. Lisaks ka nende kodulehel on teade, et ainult USA...
Nii et paluks konkreetseid andmeid, mis minu teadmistele vastu räägivad. Ja just tuli tellitud asi USA-st täpselt 25 päeva ja seda peale makse teostamist nende arvele... Nii on lood...
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 14.02.2007 11:47:45 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
Oleks mul see e-mail alles, kus nad minu pärimise peale teatavad, et tegelevad ainult USA-ga, siis saadaksin sulle tõestuseks, soov oli endalgi tellida üks asi EU-st(võrreldes USA-ga oli see ligi 25% odavam...), sellest ka teadmine. Lisaks ka nende kodulehel on teade, et ainult USA...
Nii et paluks konkreetseid andmeid, mis minu teadmistele vastu räägivad. Ja just tuli tellitud asi USA-st täpselt 25 päeva ja seda peale makse teostamist nende arvele... Nii on lood...

eks see transpordiaeg ole igal kaubal erinev - iga netipood saadab kauba erinevalt välja.
euroopast tellimise kohta ma isegi ei pärinud vaid kohe tellisin lihtsalt ära, ainult küsisin neilt enne nõu et mida tellimusse sisestada - seal on USA transa lahter aga ma tellisin hoopis ebay.de'st (ühe telefoni korpuse) ülejäänud asjad olen nende kaudu amazon.com'st tellinud ja aega on läinud siis 10 päeva-3 nädalat
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 14.02.2007 14:24:11 vasta tsitaadiga

lu1de kirjutas:
ewur kirjutas:

eks see transpordiaeg ole igal kaubal erinev - iga netipood saadab kauba erinevalt välja.
euroopast tellimise kohta ma isegi ei pärinud vaid kohe tellisin lihtsalt ära, ainult küsisin neilt enne nõu et mida tellimusse sisestada - seal on USA transa lahter aga ma tellisin hoopis ebay.de'st (ühe telefoni korpuse) ülejäänud asjad olen nende kaudu amazon.com'st tellinud ja aega on läinud siis 10 päeva-3 nädalat

Euroopa kohta täpsustuseks - Euroopas nad transporti ei paku, vaid tegelevad ainult krediitkaardimaksetega. USA-s aga asub neil kontor ja kontorisse saadab kauba pood või muu taoline, kust kaup tellitud, edasi aga(USA kontorist) transpordivad nad ise. Kuna aga tänapäeval on paljudel inimestel olemas krediitkaardid või võimalus teha näiteks virtuaalne krediitkaart ainult konkreetseks makseks, siis mina küll ei näe mingit põhjust Euroopast tellimisel kasutada Netikulleri abi maksmisel ja maksta lisatasu neile, et nemad sinu eest krediitkaardimakse teeksid 8) ... Teen parem ise ja hoian raha kokku, eriti veel kui just nimelt transpordi teostab näiteks Saksamaa suvaline kullerfirma ja Netikuller ei vastuta millegi eest...
tagasi üles
teoreetik
HV vaatleja
teoreetik

sõnum 16.02.2007 13:42:17 vasta tsitaadiga

Tellisin newegg.com'ist 4GB OCZ USB flash mälu, oli sooduspakkumine ja poole hinnaga thumbs_up.gif .

Arvatavasti oleks lõpphind enamvähem sama eestist ostes tulnud (~1400 eek), aga ei leidnud OCZ kaupa eestist.

Kohale tuli alla 10 päeva. Netikuller saadab lingi, kust saab kauba asukohta jälgida ja infot oli koguaeg piisavalt. Mina olen rahul.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
maaa
HV vaatleja

sõnum 07.05.2007 20:56:41 vasta tsitaadiga

tegemist äärmiselt ebausaldusväärse firmaga. garantiijuhtumi puhul lihtsalt ignoreeritakse maile. ei soovita kellelgi sealt midagi osta.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.05.2007 09:42:36 vasta tsitaadiga

maaa kirjutas:
tegemist äärmiselt ebausaldusväärse firmaga. garantiijuhtumi puhul lihtsalt ignoreeritakse maile. ei soovita kellelgi sealt midagi osta.
too firma ju ise omalt poolt ei paku muud kui vahendust, seega garantii jaoks pead pöörduma tegeliku müügifirma poole, kelle käest tegelikult ostsid icon_wink.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  netikuller mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.