Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
v6sa
HV Guru

|
15.06.2006 09:31:28
|
|
|
Minu jaoks on Nokia kaotanud oma v22rtuse viimaste aastatega. On ta muutunud juba suht monopoliks, ostetakse nime p2rast ja seet6ttu suht 6hku t2is pumbatud. Praegu kui uue mobla ostaks siis m6ne Sony Eeriku v6i Siemensi
_________________ Otsid kohta nokitsemiseks? Pole vajalikke tööriistu varnast võtta? Kodus lapsed ei lase rahus tööd teha? Tule kiika meie hackerspace'i k-space.ee |
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
0 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
shizny
HV kasutaja

|
08.02.2007 23:27:27
|
|
|
Sony Ericsson K750i on täiesti normaalne telefon.
Aku peab väga hästi vastu (muidugi kui kasutad helistamise ja smsimise funktsioone, ega muud funktsioonid ka nii väga akut ei tapa aga siiski).
Kaamera on ka ütleks et mitte parim aga siiski hea.
Kõige parem omadus sellel telefonil on helinad (äratab isegi surnud üles).
Omasin kunagi ammu Nokia mudeleid ka:
- Nokia 1611 - oli vist vana tellis aga siiski telefon (antenn murdus pidevalt ära kui kuskile vahele jäi.
- Nokia 8210 - hea pisike telefon oli (kahjuks sa seda ainult mõned nädalad kasutada).
- Nokia 3510 - no kui tõtt öelda siis sattus minu kätte väga hea akuga mudel (aga raudvara jamas, nii et läks garantiisse ja viimaks müüsin lihtsalt maha).
- Nokia 6610 - oli hea telefon, aku pidas normaalselt vastu, helinaid kuulis ka normaalselt.
Siis kadus Nokia isu ära ja sai üle mindud Samsungile:
- Sams.X450 - kohe esimene mudel, head helinad (helinatugevus oli hea), aga aku vastupidavus nagu ikka polnud liiga hea.
- Sams.D500 - selle mudeli kohta ütleks seda et kes selle kunagi ostsid on selle raudselt kas maha müünud v ära andnud. Telefoni omadused on küll normaalsed, aga aku vastupidavus küll mitte. Aasta v kaks olen seda omanud ja aku peab suht vähe.
Miinus veel samsungi mudelitel on see et värinalarmi ja helinat ei saa korraga kasutada, ainult teatud helinad on need mis võimaldavad nii et kui telefon heliseb, siis väriseb telefon helina rütmis.
Ja nõnda siis oligi otsus tehtud üle minna Sony Ericssonile.
Praegugi veel kasutan ja pole mingeid probleeme, ja pole huvigi et läheks Nokiale, Siemensile v mõnele muule tootjale üle.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
09.02.2007 09:24:35
|
|
|
No Siemensile on paraku üsna raske üle minna, kuna sealtpoolt ei tule enam midagi.
Osad uued Samsungid võimaldavad lõpuks ometi ka värin+helin kooslust.
Mitte kõikidel inimestel pole aku peamiseks kriteeriumiks. Mulle on 2-3 päeva täiesti piisav. Ei näe probleemi ööseks laadima jätta.
Endal W810i ning võiks ju kiita - korralikud omadused, suurepärane kasutusmugavus. Tõsi, kogu jaanuarikuu oli garantiiremondis, sain lõpuks uue telefoni vastu ja esmaspäeval läks seegi tagasi remonti. Muidu, positiivne.
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
09.02.2007 10:37:07
|
|
|
tsitaat: |
- Sams.D500 - selle mudeli kohta ütleks seda et kes selle kunagi ostsid on selle raudselt kas maha müünud v ära andnud. Telefoni omadused on küll normaalsed, aga aku vastupidavus küll mitte. Aasta v kaks olen seda omanud ja aku peab suht vähe
|
ei tasu üle ka pingutada, et kõik on raudselt maha müünud. enda oma saab kahe aastaseks varsti ja usun, et ma pole ainus
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
shizny
HV kasutaja

|
09.02.2007 13:55:41
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
tsitaat: |
- Sams.D500 - selle mudeli kohta ütleks seda et kes selle kunagi ostsid on selle raudselt kas maha müünud v ära andnud. Telefoni omadused on küll normaalsed, aga aku vastupidavus küll mitte. Aasta v kaks olen seda omanud ja aku peab suht vähe
|
ei tasu üle ka pingutada, et kõik on raudselt maha müünud. enda oma saab kahe aastaseks varsti ja usun, et ma pole ainus  |
ma lihtsalt pakkusin, sest minu oma on küll alles (ka 2 aastat vastupidanud) ja kasutan seda praegugi. Aga lihtsalt enamustel on s*taks pappi et telefone vahetada iga paari aasta tagant. Just selle mõttega on see kirjutatud. (muidugi mina sinna enamuste sekka ei kuulu).
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
09.02.2007 14:02:47
|
|
|
ma pole ka just rikkur aga raha taga ka väljavahetus ei seisa. pole lihtsalt miskit nii palju paremat, et oleks mõtet välja vahetada
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Precision
Kreisi kasutaja

|
09.02.2007 14:12:49
|
|
|
nokia e61 on hea ja yldse uued nokiad , samas SE uued on ikka täielikud lutsud...
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
5 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
2mblik
HV kasutaja

|
09.02.2007 14:30:37
|
|
|
minu esimene klots oli Motorola D160.. seej2rel oli lühikest aega Motorola TA180, mis sai hiljem emale antud..
järgnes juba Nokia 5110... mis on siiani alles ja sai kuu aega tagasi 5-aastaseks.. seejärel soetasin tutika 3310.. see kahjuks kukkus veete ja on nüüd sahtlinurgas..
2006.a algul sai ostetud tutikas Samsung X300... väga rahul sellega.. ja see on nüüd isa kasutuses.. seejärel võtsin D600E, mida peab kiitma just aku pidavuse poole pealt.. ja kaamera on super.. ainuke asi, et ekraan läheb kole kriimuliseks, kui taskus kanda üle poole aasta
sis sain siitsamast foorumist D820.. mille ees ma lausa kummardan, sest see toetas ka värinaga helinat..kaamera muidugi kehvem kui D600-l oli, kuid mul on fotokas olemas, ja see enam oluline ei ole.. D820 on veel müügis
ning nüüd otsustasin Nokia poole vaadata, ning sain 6085 endale.. ilus ja must.. ja just selline nagu vaja - sinikiku, mp3, PTT, raadio, huvitavad rakendused, lisaks saab pleieri alla käima panna ning samal ajal näiteks smsi toksida vihkan nokiate juures seda, et datakaabli peab eraldi ostma muidu on täitsa 5+ asjapulk..
Üldse ei meeldi vanad ericssonid, siemensid ei paku samuti pinget... SE kohta ei ütle midagi, W810 on igati aga mingi Z-seeria on jama
ehk siis - maitsed on erinevad olen rahul sellega mida oman...
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
09.02.2007 14:35:10
|
|
|
K750i ikka
Aku on korralik, kaamera hea. Muusikaplayeri kvaliteet väga viis Lisaks veel võimalus 4gb mälukas sisse panna
Midagi negatiivset ei oskagi tuua.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
09.02.2007 16:54:55
|
|
|
Precision kirjutas: |
nokia e61 on hea ja yldse uued nokiad , samas SE uued on ikka täielikud lutsud... |
Sul on hea huumorimeel. Uut telefoni ostes:
- Kes tahab saada lihtsalt kõrget koostekvaliteeti, ostab Samsungi
- Kes tahab saada mugavat kasutajaliidest, norm kvaliteediga pildistamist ja muusikat kuulata, ostab SonyEricssoni
- Nokia plussid on nagu hägusaks jäänud mulle. Märkimist vääriksid ehk keskmise hinnaklassi Symbitan aparaadid, mida teised tootjad eriti ei paku, kuid korpuse kvaliteet jätab soovida ja aku pidamine on lihtsalt nukker.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
09.02.2007 17:30:10
|
|
|
Mina olen terve elu Nokiate peal olnud ja rahul.
Esimene telefon oli 5110. Väga kõva asi omal ajal, isegi ussi sai mängida Siiamaani on alles, hetkel ema kasutuses.
Järgmisena sain 3210, samuti väga kõva sõna. Väike, õhuke, sisseehitatud antenniga... Kahjuks pandi see Balti jaamas pihta Nüüd ostsin 75.- eest uue, et vanu aegu meenutada...
Peale seda sai soetatud WAP võimalusega 3330. Tollel jamas häälvalimine, muidu oli okei.
Peagi sai eelmine vahetatud 3510 vastu. Seda kasutasin umbes 2,5 aastat. Aku peab siiamaani hästi vastu, osad nupud vajavad tugevamat vajutust, tuleb puhastada. Muidu väga eeskujulik föön.
Siis tekkis aga isu millegi moodsama järele ja valikuks osutus 6230. Väga hea asi, väike, mugav kasutada, kiire menüü, piisav funktsionaalsus.. Ja mis peamine, eestikeelne T9 sõnaraamat Ülimugav asi, sai peetud vaevata ka pikemaid MSNi vestluseid. Ainult aku on nõrgavõitu, vähegi näppides üle 2 päeva ei pidanud.
Elisal oli aga sooduspakkumine, mille tõttu kasutan praegu 6233. Ilmselt oleks otsustanud mõne SonyEricssoni kasuks, kuid pean eesti T9-t autofookusega kaamerat tähtsamaks. Närvi ajab väga ebastabiilne netiühendus, muidu olen rahul. Kõlarid on ühed parimatest, mis telefoni pandud on, ekraan ka väga hea terav.
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
ffw
Kreisi kasutaja
|
09.02.2007 17:46:59
|
|
|
Draqula kirjutas: |
- Nokia plussid on nagu hägusaks jäänud mulle. Märkimist vääriksid ehk keskmise hinnaklassi Symbitan aparaadid, mida teised tootjad eriti ei paku, kuid korpuse kvaliteet jätab soovida ja aku pidamine on lihtsalt nukker. |
nokia on kindel minu jaoks. pole yhtegi sellist softiviga elus esinenud, et tuleks garantiisse viia. SE-ga 7korda(k750i) keskklassi nokiad, 6230 ja sugulased, on väga head kaaslased.
perfektne telefon softi poolest, oleks minu jaoks SE(k750i) või symbiani tüüpi soft, millel on series 40 kiirus ning softi kindlus! välimuselt on mõlemal väga ilusaid isendeid, kuid eelistaksin 8800 tüüpi, ning display võiks olla samsungi oma.
   |
2 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
09.02.2007 22:25:00
|
|
|
Nokia 6610
Kuuldavus ümmargune null.Displei kontrast sitt.Õues displeid üldse ei näe.Ja nagiseb ka igalt poolt.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Yannic
HV vaatleja

|
10.02.2007 00:50:20
|
|
|
Ise ka olnud eluaegne Nokia fänn. Nokia heaks omadusesks on tema "järelturu" hinnasäilivus. Kui on juba mitu aastat möödas siis kasutatud telefonide turul ruulivad ikka Nokiad. Teistel pole sellist vastupidavust.
Esimeseks telefoniks oli vana hea Nokia 2110. Ostetud kasutatuna , arvatavasti Soomest toodud (Soomlaste nimesid aadressiraamat täis) . Aga töötas nigu kulda hulka aega, kuniks uuema ostsin. Siiamaani kodus nostalgia mõttes, töökorras. Järgmisena sai siis ostetud kuulutuse peale kasutatud 6110. Ka hea telefon, aku pidas hästi ja muid probleeme ka ei ei sinenud. Sai maha vahepeal müüdud aga ostsin eelmise aastal tagasi(mis teha, nostalgia). Uueks telefoniks sai siis Nokia 3410. Tol ajal oli uus asi Java mängud, seetõttu sai ka see ostetud. Töötas ilusasti ja probleeme polnud aga pikapeale asi läks igavaks. Turg oli juba värviliste ekraanidega mobiile täis ja tahtsin ka "ilusate ja rikaste" maailma. Sai siis see 3410 maha müüdud. (mille ma muidugi hiljem odavamalt tagasi ostsin, teate küll--nostalgia). Osteti siis 6610i. ,tegi pilte ja oli muidu ilus. Üldiselt olin selle telefoniga rahul. Korpuse koostekvaliteet veidi kriuksus ja krägises aga telefon töötas ilusti. Sai siis see ka maha müüdud peale aastast kasutamist.( Nõup, ei ole veel tagasi ostnud aga omanik on teada).
Nüüd oman siis klapiga telefoni 6131. Tahtsin proovida ka klapiversiooni häid külgi. Neid ikka on, ekraan on paremini kaitstud ja kuulatavus ka parem. Heaks omaduseks sel telefonil on klapi avamis nupp( ei pea sõrmi kuhugi klapi vahele toppima). Ilus ja puhas on ka ekraanipilt. Aku peab ka oma 4 päeva vastu, mis on 16 milj. värviga telefoni kohta ikka päris hea. Muidugi MP3 kuulate akuiga lüheneb. Esialgu maha myya seda telefoni ma ei kavatse, olen õppinud, et nostalgia vastu ikka ei saa
|
|
tagasi üles |
|
 |
Precision
Kreisi kasutaja

|
10.02.2007 01:01:43
|
|
|
Nokia on lihtsalt liiga hea tehnikaga ja seepärast peabki aku vähem Näita mulle mu e61 juures halba korpuse kvaliteeti ning aku mitte pidavust, sinihammas sees, päeval WiFi-s väike muusika all käib, hommikul äratab ja ma helistan suht palju ja 3+ päeva...
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hendrique
HV kasutaja

|
10.02.2007 01:49:15
|
|
|
Head kogemused on Nokiate ja Samsungitega. Eriti viimase kahe telefoniga: Nokia 6610i ja Samsung E900. Uut telefoni pani mind ostma vajadus Bluetoothi järgi. Miks just E900, ei tea ma siiamaani. Kui olin uue telefoni ära ostnud ja kodus karbist välja võtnud, oli ausalt öeldes suht nutune tunne, et ostsin (tõenäoliselt edevusest) mingi õrna poleeritud vidina, mis sobib hästi kokku minu kujuteldava puudli Boboga, mida saab kasutada vaid sametkinnastes ja-nii-edasi. Pärast kaht kuud kasutamist on see seisukoht aga üllataval kombel kardinaalselt muutunud. Telefon on ka nö offroad tingimustes hästi vastu pidanud, touchscreeniga olen täielikult ära harjunud ja telefoni on küllaltki mugav kasutada. Parem võiks olla aku pidamine ja kõne kvaliteet nõrga leviga aladel. Kokkuvõttes võib selle telefoni kohta öelda, et ühe põlise Nokia-mehe jaoks on selles nii mõnigi positiivne üllatus. Mis veel minu kogemustesse Samsungiga puutub, siis umbes poolteist aastat tagasi pillas naine oma S500 autost välja astudes asfaltteele maha ja ma tagurdasin sellest kahe rattaga üle. Tulemuseks oli mõningate kriimude ja mõrase siseekraaniga Samsung S500, mille välimine ekraan töötas laitmatult nagu ka kõik ülejäänud telefoni funktsioonid peale sisemise ekraani. Telefon seisab siiamaani lauasahtlis varutelefonina. Tulemus oli üpris üllatav, eriti pärast seda kui paar kuud enne seda kass Siemens C55 laua pealt vaibale maha ajas ja ekraan sellest löögist surma sai.
Nokia 6610i nimetaks super-töötelefoniks. Funktsioonid on tal suht keskpärased, kuid töökindlus, aku pidamine (5-6 päeva ka pärast kaht aastat kasutamist), levi ja kõneomadused on minu kogemuste põhjal parimad võimalikest.
Eks nii endal kui ka perel on neid telefone veel olnud, ning üldistavalt võib öelda, et head kogemused on pigem Nokiate ja Samsungitega ning halvemad kogemused Siemensite ja Ericssonidega.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
ak.90
HV veteran
|
03.02.2008 16:01:47
|
|
|
Halvim telefon mida olen omanud: SE T100
Parim telefon mida olen omanud: Qtek 9100
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
2 :: |
188 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
04.02.2008 00:50:53
|
|
|
Minu meelest parim mobiil on Nokia N73 väga rahul sellise asjaga
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
pl1600
HV Guru
|
14.02.2008 00:51:15
|
|
|
Tutikal N73 korpus nagises küll päris tublisti ja jättis sellise odava lutsu mulje.
_________________ mäx2 |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikas
Kreisi kasutaja

|
03.04.2008 00:42:05
|
|
|
Halvim telefon mida olen omanud: Alcatel OT530 vms (ainuke pluss oli see, kui ujumas sellega sai käidud siis peale kuivamist töötas peaagu normaalselt)
Parim on see mida praegu oman: Nokia E61 väga hea hind, klaviatuur, wifi olemasolu, saan filme vaadata ja kõike teha pmt. Natuke suur on aga see pole minujaoks probleem
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
03.04.2008 09:06:39
|
|
|
Milline on Hea ilus ja õhuke nokia mobla
Plaanis midagi soetada aga tahaks omale head ja õhukest
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
03.04.2008 14:42:24
|
|
|
halvim - motorola (on neid piisavalt näpitud, ükski ei ole inimlik).
parim - kas siin on küsimust üldse, minu jaoks igaljuhul ei ole - iPhone
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
03.04.2008 18:40:43
|
|
|
Jann1, selline ?
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
03.04.2008 18:44:39
|
|
|
Muudan arvamust. W580i on väga hea. Sammulugeja, walkman, kena välimus.. ainult veidi halva koostekvaliteediga on arvestades hinnaklassi. plastik logiseb kohati
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
03.04.2008 19:11:27
|
|
|
Mul on olnud 2 head telefoni: nokia 5140 ja nokia 3250. 5140 selline tule/vee/ropsikindel köigesööja koos taskulambiga, mida on just nimelt siis vaja, kui ühtegi muud valgusallikat ligiduses pole, vedeleb praegu kusagil sahtlipöhjas. Ja 3250 on käinud peaaegu 2 aastat, kukkunud paar korda nii, et arvasin teist loojakarjas olevat, aga ta ei teinud teist nägugi. Aku vastupidavus on langenud algselt nädalalt 4-5-e päevani, kokku jooksnud pole, mida veel tahta.
Viletsaim: mingi 5-6 aastat tagasi omasin motorolat, millel klahvide lukustamiseks tuli kasutada kahte kätt Ühega hoidsid fööni, teisega vajutasid korraga "tärn" ja "trellid" nuppe....
Ülejäänud sellised on-ja-ei-ole-ka aparaadid.
Tuttavate sonieerikute näol on ka sellest telefonist mingi pilt ees ja selle pöhjal neid just ostma ei kipu. Maitseasi.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|