Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 188, 189, 190  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Softman
HV vaatleja

sõnum 06.02.2007 21:50:31 vasta tsitaadiga

Nõustun G80-ga , et Vista oli väga kiire install.ja formatis mul ka seal partitsiooni valikus kiiresti:Pthumbs_up.gif
Disain ka ilus ja faile nüüd kergem leida faile vähemalt.

Aga üks asi mis paneb mind muretsema icon_cry.gif
Nvidia kodukal on peaaegat kõikide nforce kiibistike vista driverid väljas , AGA nforce 4 AMD ja Inteli omi pole ikka veel:S:S:S

HV Guru
DigeBeni

sõnum 06.02.2007 21:58:08 vasta tsitaadiga

... loen ja imestan, muudkui ülivõrded lendavad Vista kohta icon_rolleyes.gif ma pole siiamaani absoluutselt midagi sellist Vistast leidnud, mille kohta võiks öelda - see on oluliselt parem, kui XP puhul icon_rolleyes.gif ilusast graafilisest välimukust peaks ma lugu, kui sellel nii arutuid nõudeid poleks. Lapatsil Vista eelmise aasta lõpust saati peal ja ilmselt läheb XP uuesti tagasi, Vistast jäänud siiamaani mulje, kui XP -st, millele mingi jube pedetuuning tehtud, ning seaded, mis varem vaid paari klõpsuga avanesid, peidetud nüüd mingite wizardite ja graafilise läbu taha, jube ...

sõnum 06.02.2007 22:01:28 vasta tsitaadiga

DigeBeni, ma võin natuke laita, aga ehk peale seda kui XP peale uuesti saan icon_smile.gif
Miks Vistas üleküsitakse, et kas ikka tahad device manageri minna jne jne icon_eek.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 06.02.2007 22:03:03 vasta tsitaadiga

... kõiki neid küsimisi, wizardeid ja mõttetut graafikat saab küll ka välja lülitada aga sellisel juhul tekib küsimus, mis siis alles jääb ?
HV vaatleja

sõnum 06.02.2007 22:04:03 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
DigeBeni, ma võin natuke laita, aga ehk peale seda kui XP peale uuesti saan icon_smile.gif
Miks Vistas üleküsitakse, et kas ikka tahad device manageri minna jne jne icon_eek.gif
Turvalisus, et sa ikka igasugust saasta peale ei lase icon_lol.gif
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 06.02.2007 22:36:06 vasta tsitaadiga

niie tvistat saab microsofti kodukalt tirida ja proovida? Ning kui meeldib lihtsalt aktiveerida??
tagasi üles
Max Powers

sõnum 06.02.2007 22:37:40 vasta tsitaadiga

Raidomarek kirjutas:
niie tvistat saab microsofti kodukalt tirida ja proovida? Ning kui meeldib lihtsalt aktiveerida??

Saab?
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 06.02.2007 22:38:29 vasta tsitaadiga

keegi rääkis midagi 30 päevasest proovikast :ROLL:
tagasi üles
kaitzo
HV vaatleja

sõnum 06.02.2007 23:18:09 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... loen ja imestan, muudkui ülivõrded lendavad Vista kohta icon_rolleyes.gif ma pole siiamaani absoluutselt midagi sellist Vistast leidnud, mille kohta võiks öelda - see on oluliselt parem, kui XP puhul icon_rolleyes.gif ilusast graafilisest välimukust peaks ma lugu, kui sellel nii arutuid nõudeid poleks. Lapatsil Vista eelmise aasta lõpust saati peal ja ilmselt läheb XP uuesti tagasi, Vistast jäänud siiamaani mulje, kui XP -st, millele mingi jube pedetuuning tehtud, ning seaded, mis varem vaid paari klõpsuga avanesid, peidetud nüüd mingite wizardite ja graafilise läbu taha, jube ...

Nende seadete kohta peaks ütlema tõesti et natukene imelikuks on tehtud. Vist siis kui betad ilmusid juba räägiti et see ja see on imelikult tehtud.
Kui minu masinal vista toimib siis ma ei saa aru milleks viriseda icon_lol.gif . Notepad käima läheb ja IE lahti tuleb siis on ju kõik olemas icon_lol.gif.
Kindlasti on siin taga üldine kasutaja mugavus. Siinolijad teavad kindlasti os'st rohkem kui naabri malle ja kui vaja siis paneb konsoolilt ka midagi. naabri kalle aga ei oska, temale on tilu lilu vaja icon_rolleyes.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 06.02.2007 23:19:49 vasta tsitaadiga

probleem ongi selles, et isegi kui oskad, tuleb õigesse kohta jõudmiseks läbi ebamäärase tilulilu minna.
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 06.02.2007 23:27:55 vasta tsitaadiga

Sai kah Vistaga mõnusalt tutvust tehtud ja peaks ütlema et suht thumbs_down.gif . Windows XP segamini aetud menüüdega. Uue aero theme'iga ja rohkesti juurde lisatud igasugu mõttetut softi mida vaja ei ole + nuhkvara.

Ühte asja mis Win XP väga loogilises ja selgesti mõistetavas kohas oli otsisin Vista all nagu segane kuni leidsin kusagilt urkast ülesse. See: parem click desktopil olev värk kah ära rikutud. XP ga on vähemalt kõik ühes kohas Vistal aga otsustati kõik segamini ajada ja enne kui vajaliku asja ülesse leiad pead mingites mõttetutes kohtades läbi sorkima.

Ja tea kas mulle tundub või Vista ga oli nii IE kui Firefox iga kasutades kõik tekst kudagi "udune" HV jms lehtedel. Kuigi ATI driverid peal, reso õige jms. Win XP kõik nagu selge.

Tore asi oli seegi et kuramuse külje peal olev asjandus otsustas ükskord isegi pange panna... niipalju siis sellest et kokku ei jookse.

tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 07.02.2007 00:27:20 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:

Ja tea kas mulle tundub või Vista ga oli nii IE kui Firefox iga kasutades kõik tekst kudagi "udune" HV jms lehtedel. Kuigi ATI driverid peal, reso õige jms. Win XP kõik nagu selge.

"Cleartype", "truetype" vms asja otsi "display properties" alt.
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 07.02.2007 00:29:24 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
angel kirjutas:

Seda ainult siis kui LCD. Kui LCD'd ei ole ja see option on peal, siis võib hoopis halvemaks teha.
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 07.02.2007 09:59:06 vasta tsitaadiga

ozzipov kirjutas:
Aero automaatinstalliga ei käivitunud. Hetkel ei ole kohta leidnud kust selle käivitada saab.

Ega saagi vist. Aero theme`i ilma läbipaistvusefektideta saaks vast käivitada aga Radeuun 9000 oma 32MB-ga ja DX8-ga Aero Glassi (õiget silmakommi) küll käima ei vea. Viimane vajab 128MB videomälu ja DX9-t.
tagasi üles
ozzipov
HV veteran
ozzipov

sõnum 07.02.2007 11:14:47 vasta tsitaadiga

siLc kirjutas:
ozzipov kirjutas:
Aero automaatinstalliga ei käivitunud. Hetkel ei ole kohta leidnud kust selle käivitada saab.

Ega saagi vist. Aero theme`i ilma läbipaistvusefektideta saaks vast käivitada aga Radeuun 9000 oma 32MB-ga ja DX8-ga Aero Glassi (õiget silmakommi) küll käima ei vea. Viimane vajab 128MB videomälu ja DX9-t.

Nii ta kipub olema küll.
Vajadus puudub ka samas.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 07.02.2007 11:42:23 vasta tsitaadiga

MiXeR kirjutas:
Mark0 kirjutas:
angel kirjutas:

Seda ainult siis kui LCD. Kui LCD'd ei ole ja see option on peal, siis võib hoopis halvemaks teha.

NB! Igal juhul tasub eksperimenteerida kuna Microsofti nägemus ClearType'st on vähemalt minu silma jaoks väärakas, annab just täpselt sellise uduse effekti, mis pole ei ilus ega kasutuskõlblik. Linuxi all on hoopis teine tera, seal kasutasin rõõmuga. Võibolla kui ma poleks linuxi all CT'ga kokku puutunud siis peaksin Windowsi nägemust vastuvõetavaks.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 07.02.2007 11:59:58 vasta tsitaadiga

http://www.youtube.com/watch?v=QkD90ZV07zo

Kõnetuvastus on ikka hea asi küll icon_razz1.gif

tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 07.02.2007 12:05:07 vasta tsitaadiga

kaitzo kirjutas:

Kui minu masinal vista toimib siis ma ei saa aru milleks viriseda icon_lol.gif . Notepad käima läheb ja IE lahti tuleb siis on ju kõik olemas icon_lol.gif.
Kindlasti on siin taga üldine kasutaja mugavus.

... aga kui nii lihtsaid asju vaja teha, miks siis üldse Vista ? Toimib ju ka XP ja ehk toimiks ka tasuta tarkvara ? Kasutamismugavus on kindlasti langenud ja peamiselt just sellesama seadete peitmise ja killustatuse pärast, ning ka igasugused automatiseeritud võlurid ja probleemi lahendajad, mis väga tihti ei toimi või lahendavad probleemi veel hullemaks, kui enne, et kokku tuleb üks paras tohuvapohu icon_biggrin.gif samuti need igasugu turva kaalutlustel ette hüppavad küsimused ja aknad - kuna on sellised asjad midagi turvalisemaks muutnud ? Täiesti süüdimatult vajutatakse YES või CONTINUE, ilma küsimusse süüvimata ! Kõvasti promotakse Aerot, mis aga ei lähe pooltel esmapaigalduse teinud kasutajatel automaatselt käimagi, hea kui üldse. Sarnaste efektidega vaba tarkvara analoog läheb käima ka täiesti suvalisel vanal integreeritud lapatsijuniil olgugi, et mitte perfektselt aga siiski läheb. Süsteemi paigaldus on küll lihtsam ja kiirem, kuid palju keskmisel arvutikasutajal seda ikka ette tuleb, et seda mingi olulise plussina võtta. Ainuke tõsisem argument, mis Vista juures ehk mingit kaalu omab, et tegemist DX10 platvormiga, mis peaks graafilisest aspektist võimaldama palju rohkemat, kuid samas, kes on need kasutajad, kes DX10 reaalselt vajavad ? Peamiselt ikka mängurid ja igasugu ultramultimeediumite kasutajad ehk sisuliselt vajaks Vistat ehk 10 -st kasutajast heal juhul vaid 1, ülejäänud saaksid oma tööd-tegemised tehtud väga hästi ja ilma igasugu mööndusteta ka XP -d kasutades ja suvalise vanema DX keskkonnas ...

HV Guru
Elof

sõnum 07.02.2007 12:31:48 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
http://www.youtube.com/watch?v=QkD90ZV07zo

Kõnetuvastus on ikka hea asi küll icon_razz1.gif

Omaette mõmisejate jaoks küll kõnetuvastus-soft, ükskõik milline, kasulik pole. See sai nüüd "tõestatud" küll.

Kommentaar seal:
tsitaat:
Still, no matter what you may think about Microsoft, handicap access, or the state of voice recognition, there will always be something inherently hilarious about humans who get really upset at inanimate machines.
thumbs_up.gif icon_biggrin.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 07.02.2007 12:34:02 vasta tsitaadiga

Enamus inimesi saaks minuteada oma asjad aetud ka Linux i all. Paar korda seda näppinud ja peale pannud ja kui ikka aju kodus juhtub olema ei tekki probleeme. Aga vat rahvale see Windows nii peale määritud et kui ütled et sul ei olegi Winni masinas siis arvatakse vist et masin ei töötagi.

Suht: windows = arvuti mis töötab.
IE = internet.

Kui Windows XP le DX10 kudagi külge saaks panna siis vast ei kasutaks keegi seda Vista jura. Win XP le saab kah Vista theme peale panna icon_rolleyes.gif

tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 07.02.2007 13:03:46 vasta tsitaadiga

... mul pole otseselt windooza vastu midagi, nagu pole ka vabavara vastu, kuid sellise mõttetule versiooniuuendamisele olen küll vastu, mis ei too midagi põhimõtteliselt uut ja see, mida reklaamitakse uue pähe, töötaks kenasti ka XP keskkonnas, kui M$ vaid seda tahaks icon_rolleyes.gif
HV Guru
XYZ

sõnum 07.02.2007 13:34:54 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... mul pole otseselt windooza vastu midagi, nagu pole ka vabavara vastu, kuid sellise mõttetule versiooniuuendamisele olen küll vastu, mis ei too midagi põhimõtteliselt uut ja see, mida reklaamitakse uue pähe, töötaks kenasti ka XP keskkonnas, kui M$ vaid seda tahaks icon_rolleyes.gif
Aga ta ei taha, sest vista abil saab kasutajatelt rohkem pappi küsida icon_wink.gif
tagasi üles
JoeKing
HV veteran
JoeKing

sõnum 07.02.2007 13:44:10 vasta tsitaadiga

Oskab keegi nõu anda kas on võimalik kuidagi Vista default graafikadriver rollbackida. Sain enne läpakaga selle Windows Experience Indexiga madalaimaks tulemuseks 3.0 ja arvasin et see olukord paraneb kui panen nvidia orginaaldriveri. Viimased forcewared aga ütlevad käivitamisel et "This driver does not support other operating systems than Windows, this is not Windows.. smthing like that." Masinaks on Dell Precision M60, videokaardiks GF Quadro FX700 Go, pmtselt FX5600 profiversioon, sobivaid quadro drivereid ei leidnud sellele mitte kuskilt. Lõpuks lasin mingid XP driverid Delli supprot lehelt, mis olid suht vanad. Selle tulemusena kadus igasugustest valikutest Aero Glass... ja see Experience Index langes pärast testimist 1.0 peale, mis ei luba Glassi aktiveerida. Proovisin neid drivereid uninstallida aga pärast restarti leiab windows default VGA graphics adapteri, mis ei luba üle 1280 reso... 3dkiirendusest rääkimata.

Kohe pärast installi oli madalaimaks skooriks 3.0 ja Aero Glass jooksis ilusti @1920*1200 Dell Ultrasharp displeil... tahaks kuidagi seda taastada, system restore ulatub ainult umbes kolm tundi tagasi :S

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 07.02.2007 13:49:22 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
DigeBeni kirjutas:
Aga ta ei taha, sest vista abil saab kasutajatelt rohkem pappi küsida icon_wink.gif

... ka see ei ole ütlematagi selge icon_rolleyes.gif ehk selgem, kui ei kunagi varem icon_neutral.gif

HV Guru

sõnum 07.02.2007 14:46:11 vasta tsitaadiga

JoeKing kirjutas:
Oskab keegi nõu anda kas on võimalik kuidagi Vista default graafikadriver rollbackida. Sain enne läpakaga selle Windows Experience Indexiga madalaimaks tulemuseks 3.0 ja arvasin et see olukord paraneb kui panen nvidia orginaaldriveri. Viimased forcewared aga ütlevad käivitamisel et "This driver does not support other operating systems than Windows, this is not Windows.. smthing like that." Masinaks on Dell Precision M60, videokaardiks GF Quadro FX700 Go, pmtselt FX5600 profiversioon, sobivaid quadro drivereid ei leidnud sellele mitte kuskilt. Lõpuks lasin mingid XP driverid Delli supprot lehelt, mis olid suht vanad. Selle tulemusena kadus igasugustest valikutest Aero Glass... ja see Experience Index langes pärast testimist 1.0 peale, mis ei luba Glassi aktiveerida. Proovisin neid drivereid uninstallida aga pärast restarti leiab windows default VGA graphics adapteri, mis ei luba üle 1280 reso... 3dkiirendusest rääkimata.

Kohe pärast installi oli madalaimaks skooriks 3.0 ja Aero Glass jooksis ilusti @1920*1200 Dell Ultrasharp displeil... tahaks kuidagi seda taastada, system restore ulatub ainult umbes kolm tundi tagasi :S

Rebi Lv2Go-st viimased Vista draiverid, võta neile sealtsamast moditud .inf fail (et "This driver does not support other operating systems than Windows, this is not Windows.." jura ei tuleks) ja proovi seda peale lasta. Kui ei funka, siis seal on palju teisi versioone, proovi nendega samamoodi talitada. Mul vähemalt töötasid Aero Glass-ga sealt võetud draiverid, iseasi kas neil OpenGL API ja mingi Control Center ikka olemas (mida mul pold siis).
tagasi üles
JoeKing
HV veteran
JoeKing

sõnum 07.02.2007 15:00:16 vasta tsitaadiga

siLc, tänud lingi eest.. kuid leidsin just ise ka lahenduse GURU3D custom driverite näol... seal ka control panel ja kõik muud asjad funkavad ja mis kõige olulisem.. aero glass lippab nüüd jälle nagu noor sälg HD resol thumbs_up.gif Võid ka seda proovida... saad ka omal control paneli funkama äkki icon_wink.gif

LINK ka sinna Guru3D saidile

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 07.02.2007 15:12:58 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
XYZ kirjutas:
DigeBeni kirjutas:

... ka see ei ole ütlematagi selge icon_rolleyes.gif ehk selgem, kui ei kunagi varem icon_neutral.gif
Oijeh, paku mõnele firmale lihtsalt win themesid müüa - vaata kuipaljukest on klientuuri; teine pakkumine on uus win versioon - selle eest saad rahulikult raha küsida ehki igaüks ei osta aga vähemalt ei teki lausa tõrget....
Pole küll täpselt sama asi, tegemist ülilihtsustatud näitega. Aga mõte peaks selge olema.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 07.02.2007 16:28:09 vasta tsitaadiga

... kas sulle jäi ikka mulje, et ei olnud juba niigi selge doh.gif icon_lol.gif
HV Guru
XYZ

sõnum 07.02.2007 16:30:21 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
Miks su eelmine tekst silmi pööritas/välgutas?...see jättis kahjuks minule kaheti mõistetava mulje tekstist icon_sad.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 07.02.2007 16:32:34 vasta tsitaadiga

http://www.techamok.com/?pid=1999

edit: @ eelnev vaidlus. vista on siiski pisut rohkem kui theme.

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 07.02.2007 16:34:09 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
http://www.techamok.com/?pid=1999

edit: @ eelnev vaidlus. vista on siiski pisut rohkem kui theme.
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif loe ikka viimast rida kah icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
Max Powers

sõnum 07.02.2007 16:41:36 vasta tsitaadiga

Kui tahate väljendada tundeid vms, siis pange sobiv emotikon lause lõppu. Muidu ei pruugi kõik arusaada icon_wink.gif
tagasi üles
sutekas
HV vaatleja
sutekas

sõnum 07.02.2007 18:37:00 vasta tsitaadiga

Sai endale detsembris k-arvutist HP lappakas ostetud ja müügi reklaamis oli kirjas et hiljem saab kaasasoleva xp vahetada välja vista vastu. Et kas keegi teab ka mismoodi see protsess peaks välja nägema? K-arvuti ise ei osanud midagi mõistlikku öelda.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 07.02.2007 19:22:05 vasta tsitaadiga

peksa k-arvutit. kõvemini. veel kõvemini.
ja siis küsi abobasest näiteks.

Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 07.02.2007 21:04:36 vasta tsitaadiga

vägev
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 08.02.2007 00:41:12 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
DigeBeni kirjutas:
Miks su eelmine tekst silmi pööritas/välgutas?...see jättis kahjuks minule kaheti mõistetava mulje tekstist icon_sad.gif

... no siis ei maksa öeldule juurde mõelda sisu, mida seal pole, emotikoonid on suht piiratud väljendusvõimega, seda peaksid sa oma pika foorumikogemuse najal ometigi teadma icon_rolleyes.gif

HV Guru
XYZ

sõnum 08.02.2007 09:08:40 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
XYZ kirjutas:
DigeBeni kirjutas:

... no siis ei maksa öeldule juurde mõelda sisu, mida seal pole, emotikoonid on suht piiratud väljendusvõimega, seda peaksid sa oma pika foorumikogemuse najal ometigi teadma icon_rolleyes.gif
kuna lugejaid on peale sinu teisigi, siis vaevalt, et see minu tekst seal kahju teeb, pigem on mõnele just kasuks icon_wink.gif
tagasi üles
Softman
HV vaatleja

sõnum 08.02.2007 15:48:37 vasta tsitaadiga

kas keegi oskaks öelda , kas saab seal valida et mis mode defauldis on kui vajutan shut down siis annab selle akna aga kohe on valitus sleep... tahaks et algul oleks kohe shut down jne....
Aeg Maha 2a

sõnum 08.02.2007 20:13:39 vasta tsitaadiga

Küll see vista on ikka crap allow yes allow yes icon_evil.gif..................................... run as administrator yes yes.......... icon_lol.gif need allow aknad tulevad aeroga ka kerge viivitusega, seda saab muidugi välja lülitada, aga turvalisus on siis nagu xp peal, crap panen xp tagasi peale.XP aknad avanevad taskbarilt kakskorda kiiremini kui vista.Ja driverid on vista all ka veel arenemas.Siis lähen vista peale kui enam xp ga midagi teha ei saa directx 10 näiteks.
Mina installiks ka vista niimoodi.
http://www.youtube.com/watch?v=FVbf9tOGwno icon_lol.gif

viimati muutis XeStAiSy 08.02.2007 21:42:52, muudetud 1 kord
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.02.2007 20:20:38 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
Küll see vista on ikka crap allow yes allow yes icon_evil.gif..................................... run as administrator yes yes.......... icon_lol.gif need allow aknad tulevad aeroga ka kerge viivitusega, seda saab muidugi välja lülitada, aga turvalisus on siis nagu xp peal, crap panen xp tagasi peale.XP aknad avanevad kakskorda kiiremini kui vista.Ja driverid on vista all ka veel arenemas.Siis lähen vista peale kui enam xp ga midagi teha ei saa directx 10 näiteks.
Mina installiks ka vista niimoodi.
http://www.youtube.com/watch?v=FVbf9tOGwno icon_lol.gif

jah muidugi on ta täielik kräpp, kuna rohkem on rõhku turvalisusele pandud. thumbs_up.gif samuti on aero täielik kräpp, kuna ta ei jookse puhtalt a la 3 aastat vana kännu peal. thumbs_up.gif

seal videos midagi erilist ju pole, kuna kõige tähtsama asja - litsentsi, jättis ta ju terveks. kaval ka raibe icon_lol.gif
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 08.02.2007 20:24:24 vasta tsitaadiga

Softman, kusagilt sai, aga ei mäleta kust...
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 08.02.2007 20:31:53 vasta tsitaadiga

Turvalisust saab ka teisel moel saavutada nii et see inimesel pinda ei käi iga asjaga ning üsna sarnased (või paremad) efektid jooksevad teiste aknahaldurite peal ka väga vana rauaga. Näiteks OSX'i raudvaralise kiirendusega GUI jookseb kenasti ka 16MB mobility radeoni peal icon_razz1.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 08.02.2007 20:33:59 vasta tsitaadiga

Softman kirjutas:
kas keegi oskaks öelda , kas saab seal valida et mis mode defauldis on kui vajutan shut down siis annab selle akna aga kohe on valitus sleep... tahaks et algul oleks kohe shut down jne....

ee, kuskohas sa shut down vajutad? start menüüst?

vista help kirjutas:
What happens when I click the Power button on the Start menu?
By default, Windows puts your computer to sleep. However, you can change what happens when you click the Power button.

To change what happens when you click the Power button
Open Power Options.

On the Select a power plan page, click Change plan settings under the selected plan.

On the Change settings for the plan page, click Change advanced power settings.

On the Advanced settings tab, expand Power buttons and lid, expand Start menu power button, click On battery or Plugged in (or both), click the arrow, and then click Sleep, Hibernate, or Shut Down.

Click OK, and then click Save changes.

Ho Ho, turvalisuse osas ma ei leia, et vistas midagi valesti tehtud oleks. tõsi, ma istun adminnina oma masinas. aga neid uac prompte pole ikka väga tükk aega näinud. lihtsalt sellepärast, et töömasin ja ma ei konfi ega askelda kuskil selliste asjade kallal igapäevaselt. ja muidu seda ei näidata.
muide, oled sa ise vistat kasutanud?

aero dx9 vajadus on veidi müstiline, seda peab küll tunnistama. endal pole nagu vajadust selle järgi.

viimati muutis londiste 08.02.2007 20:42:29, muudetud 5 korda
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.02.2007 20:41:40 vasta tsitaadiga

Aero jookseb ju täiesti vabalt Inteli integreeritud GMA950 peal mul - ei ütleks et see eriti kõva video oleks icon_biggrin.gif
samuti saab ju UAC-i kinni keerata kui pinda käib, Defender-i võib ju 24/7 jooksema jätta

icon_rolleyes.gif
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 08.02.2007 21:10:48 vasta tsitaadiga

Aga kuidas seda värki saab välja lülitada,kas allow ja bla bla ...
Väga pinda käib kui kogu aega küsib seda ja toda. icon_wink.gif
Ma ütleks et vistaga avanevad aknad isegi kiiremini või siis sama kiirelt. thumbs_up.gif

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.02.2007 21:17:30 vasta tsitaadiga

G80 kirjutas:
Aga kuidas seda värki saab välja lülitada,kas allow ja bla bla ...
Väga pinda käib kui kogu aega küsib seda ja toda. icon_wink.gif
Ma ütleks et vistaga avanevad aknad isegi kiiremini või siis sama kiirelt. thumbs_up.gif

Control Panelist, User Accounts alt
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 08.02.2007 23:03:32 vasta tsitaadiga

tsitaat:
The end-user license agreement for the cheaper versions of Vista (Home Basic and Home Premium) explicitly forbids the use of those versions on virtual machines (ie Macs pretending to be PCs)...

http://tech.blorge.com/Structure:%20/2007/02/07/microsoft-slugs-mac-users-with-vista-tax/

järgmine asi, mis vista litsentsis kellelegi ei meeldi...

Ho Ho, parallels ja misiganes seal veel olid, emuvad icon_smile.gif
bootcamp on loomulikult native. aga sellest aru saamiseks läks tüüpidel tükk aega.

viimati muutis londiste 09.02.2007 00:41:38, muudetud 1 kord
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 08.02.2007 23:16:05 vasta tsitaadiga

ummm, Mac ei kasuta virtuaalmasinat kui sinna mõni teine OS installida. Lihtsalt BIOS'i emuleeritakse. Virtuaalmasinast on asi väga kaugel
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 09.02.2007 00:00:20 vasta tsitaadiga

Softman kirjutas:

Control Panel > Power Options > Change Plan Settings > Change advanced power settings > Power buttons and lid > Start Menu Power Button ???
tagasi üles
oz
HV kasutaja
oz

sõnum 09.02.2007 00:44:47 vasta tsitaadiga

keegi oskab midagi öelda kuidas peab vista ennast 1 giga rammiga ülal?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 188, 189, 190  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.