Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Resident Evil 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 06.02.2007 19:08:05 vasta tsitaadiga

dstar kirjutas:
Sellegipoolest suudan ma vahet teha hea ja kehva mängu, filmi, laulu või mille iganes vahel.

Ei.
dstar kirjutas:
Loomulikult saan ma aru, et Capcom ei saanud enam vanamoodi edasi minna. Ootasin minagi RE4 suure huviga, aga kahjuks on siin paar ebameeldivat tõsiasja. Esiteks oli Capcomil plaan teha hoopis teistusugune RE4, rahulikum ja hiilivam, midagi sarnast Silent Hilliga. Vaadake ise - http://www.youtube.com/watch?v=Yo_hMbJQeU4

Hoopis teistsugune feeling ja atmosfäär, fimilikud kaameranurgad jne. Kahjuks otsustati seda versiooni mitte kasutada. Aga just sellist mängu mina ootasingi, mitte mingit ajuvaba shooterit.

Nii et sulle siiski meeldib ühte ja sama mängu ilusamas pakendis uuesti läbi mängida?

HUAHUAHUAHUAUUAA
dstar kirjutas:
Teiseks jäi kusagil silma jutt, et tegelikult oli plaanis praegune RE4 hoopis uue Devil May Cry mänguna välja lasta. Sellest ka DMC omane kiire ja rahutu stiil. Nüüd jääb selline mulje, et visati lihtsalt Leon ja Ada suvaliselt sisse, löödi RE nimi peale ja valmis.

wadeva mees

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Jou
HV vaatleja
Jou

sõnum 06.02.2007 19:15:49 vasta tsitaadiga

ei, mäng on ikka lahe, erineb sellest muust lobist mis viimasel ajal arvutile on tulnud, ma olen mänginud eelnevatest osadest vaid kunagi ammu psone peal mingit resident evilit mingi punasesse riietatud naisega ,ammu ja ühe korra, kuid head mälestused on siiski alles .

Ühesõnaga, minule mäng meeldib . Olen praegu chapter 2-3 juures vist, peale tupikmajast pääsemist igatahes. Ja naudin seda mänguelamust, chapter-2 päevas .

DODON, õige jutt.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 06.02.2007 19:15:56 vasta tsitaadiga

KLe, DODO, võta natuke rahulikumalt. Sinu üleolev suhtumine ja omaarust kõiketeadev suhtumine ajab lihtsalt iiveldama.

Loe seda:

http://www.devilmaycry2.com/dmc/menu/did_you_know.asp
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 06.02.2007 19:21:57 vasta tsitaadiga

Pidades silmas mu pidevat trollimist olen ma rahu ise.

Ning üleolev olen ma absoluutselt kõikidega, kellel on asjadest vähekenegi teine arvamus kui minul.

Mida ma selle lingiga peale hakkan? Ma tean, et DMC oli algselt plaanipärane Resi-seeria mäng, kuid kuna mäng ei töötanud enam resi senistes piirides kuigivõrd hästi, otsustati temast uus frantsiis teha, mis töötas nii Resi frantsiisi kui ka vastsündinud DMC frantsiisi kasuks.

Raziel
HV vaatleja
Raziel

sõnum 06.02.2007 22:57:18 vasta tsitaadiga

[quote="dstar"
Loomulikult saan ma aru, et Capcom ei saanud enam vanamoodi edasi minna. Ootasin minagi RE4 suure huviga, aga kahjuks on siin paar ebameeldivat tõsiasja. Esiteks oli Capcomil plaan teha hoopis teistusugune RE4, rahulikum ja hiilivam, midagi sarnast Silent Hilliga. Vaadake ise - http://www.youtube.com/watch?v=Yo_hMbJQeU4
[/quote]

Ei tea, liialt paranormal Resident Evili jaoks. Sellised asjad jätaks pigem Silent Hilli, Sireni ja Fatal Frame jaoks. icon_smile.gif

Mitte et see tore ei oleks, kuid see oleks sama hea, kui Sims 3 tuleks hoopis zombie simulaator.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 06.02.2007 22:59:19 vasta tsitaadiga

Minu arvates oleksid ka mingid killernukud liiast RE'le.
Ootan huviga, millal välja tuleb. Ei kibele seda Biohazard'it katsuma.

DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 06.02.2007 23:04:44 vasta tsitaadiga

FYI, Biohazard on Resident Evil'i seeria nimi Jaapanis.
softis
HV Guru
softis

sõnum 06.02.2007 23:44:06 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
FYI, Biohazard on Resident Evil'i seeria nimi Jaapanis.

Ega ma nii rikas pole, et seda Jaapanist tellida, nagu mõned siin. icon_neutral.gif

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 10.02.2007 01:18:43 vasta tsitaadiga

nii, minu väga subjektiivsed arvamused asjast seni:
- esimeseks muljeks: lowres main menu. konsoolilikult lakooniline ka loomulikult. väga hull ei ole, reso ja nuppe võiks siiski mängust muuta saada.
- algusvideo: what the fuck, kesse reso alla sikutas? mõtlesin juba tõsiselt selle peale, et äkki mäng teeb miskit konsoolitrikki ja renderdab madalal resol ja upscaleb pilti. kole, väga kole. ahjaa, auto oli väga rõvedalt low-poly, võiks ju vähemalt lähivaate jaoks pisut ilusama teha või nii. ps2 mäng on see? kas telekas näeb see video hea välja?
- peale algusvideo lõppu: noh, kohe teine pilt. graafiliselt ei kurda suurt millegi üle. pädeb. värvigamma on huvitavalt hall icon_smile.gif
- juhtimisskeem: oh my fucking god (vt. mu eelmist selleteemalist posti).
1. ei, mul ei olnud meeles, mis nupud mul välisest konfiprogrammist pandud olid. oma viga küll, aga järgi vaatamiseks tuli mängust välja minna, sest konfiproge loomulikult töötava mänguga ei pädenud.
2. misiganes manual peale paari esimest areat pihku pisteti: fuck you, developer. mul on räigelt kasu sellest, et vajutan nuppe 1, 2, ja 3 (mängus sees ka, aga selle üle ei viitsi viriseda kõige muu kõrval) ja mis iganes seal veel olid.
3. arvutitel on hiir olemas. ja pistke oma 'rikub feelingu ära' argumendid sinnasamusesse. juhtimisskeemil iseenesest pole viga aga klaveriga vaatamine on tõsine mõttetu piiramine. noh, umbes et jookseks irl igaks juhuks seotud kätega ringi või nii. ja hiire täpsuse vastu on imelihtne üsna mitu varianti välja mõelda, eks.
- sinna külla jõudsin, esimest korda mõrvisid miski teise wave viimased paar tegelast ära, peab vist algusest peale mängima hakkama ja elu kokku hoidma vms.

senine kokkuvõte: mänguni pole veel jõudnud, konsooli topitakse igast august sisse. persse, jätke sellised pordid tegemata ja aidake selle asemel mõnd emugruppi nende tegevuses.

edit: paari viimast lehte üle lugedes, sidestepist isegi nii palju puudust ei tunne. selles suhtes ok, design decision ja whatnot. õige fiilingu saamiseks või nii.

tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 10.02.2007 01:43:17 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
aga klaveriga vaatamine on tõsine mõttetu piiramine

Minu teada ei ole ilma ennast liigutamata võimalik ringi vaadata selles mängus ehk siis igasugune vaatamine toimub koos enese liigutamisega. Ja oma "rikub fiilingu ära" argumenti ei pista ma mitte sinnasamusesse, vaid ikka siiasamma kõigile nina alla, sest selle eest pole kuhugi põgeneda. Kui sa tahad seda mängu mängida nii, nagu see on mõeldud, osta pult. Ja ongi kõik.

EDIT: Kahjuks olid mu esimeses ja ka eelviimases lauses toodud argumendid paras bull.sh.it! Vabandan ebamugavuste pärast!

viimati muutis vabarna 10.02.2007 11:29:27, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 10.02.2007 01:53:55 vasta tsitaadiga

ilma liigutamata on täiesti rahulikult võimalik ringi vaadata (camera controls on sinu arust mille jaoks siis?)
+ ka vaatamise suunda kohe sihtida (ringi vaadates seda sihtimise nuppu vajutada)
+ vähemalt konsooliversioonis on võimalik ka kiire 180 pööre teha (edit: back ja action/3)

nii nagu see on mõeldud? selle kohta ma ei oska muud öelda, kui et sitasti mõeldud siis icon_smile.gif

edit: ja siis tehakse imestunud nägu kui konsooliport pc peal sõimusõna on. mul on pult. aga ma tõesti ei viitsi seda isegi kapist praegu üles otsima minna. peale põikpäisuse, laiskuse ja rahaahnuse ei näe ma õhtegi põhjust, miks poleks developer võinud klaviatuur+hiir kontrollskeemi teha.

viimati muutis londiste 10.02.2007 03:22:01, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 215
tagasi üles
Maiku007
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.02.2007 01:56:01 vasta tsitaadiga

Mul on olemas Biohazard 4 PC oma, kommentaariks nii palju, et graafika on suht kole, tegelaskujude graaf on talutav, teiseks, puudub hiire tugi, nii et ostke endale puldid või klõbistage klaveriga, proovisin ühte proget Mouse Joystik mis aktiveerib ka hiire, aga korralikult tööle seda kahjuks ei saanud, nii et üldiselt ma ei soovita oma raha ja aega selle peale üldse kulutadagi.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Raynor
HV kasutaja

sõnum 10.02.2007 01:56:36 vasta tsitaadiga

See mäng on minu arvates kõige parem koos gamepadiga mängimiseks. Lugesin poolikult üht Biohazard 4 PC arvustust, mis rääkis, et tegemist on suht kesise PS2 pordiga (mis on graafiliselt kehvem kui Gamecube versioon), st. tekstuurid pole nii detailsed ja mõned objektid on eemaldatud, nagu PS2 versioonil kuid mis on olemas Gamecube peal.

viimati muutis Raynor 10.02.2007 01:57:03, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Raziel
HV vaatleja
Raziel

sõnum 10.02.2007 01:56:54 vasta tsitaadiga

muidu ise olen hetkel Castle's vms. Pean mainima, et mängu põnevus ja pinge kadus ka Castle'sse sisenemisega. Kuidagi väga igav on see kogu lossi sisemus.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Raynor
HV kasutaja

sõnum 10.02.2007 01:58:16 vasta tsitaadiga

Lossi osa on ka minu arvates pikim ning igavaim, kuid peale seda läheb tegevus mõningati pingelisemaks.
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 10.02.2007 02:13:38 vasta tsitaadiga

Kui keegi minult küsiks kumb juhtimislahendus simuleerib analoogi paremini, kas klaviatuur või hiir, siis mina vastaks raudselt hiir. Säärase puuduliku implementatsiooni puhul nagu seda esineb selles pordis ei saa mingisugusest feelingu rikkumisest isegi juttu olla. Hea port püüab leida parima ja lihtsaima viisi kuidas mängukogemust võimalikult tõetruult üle kanda ilma et mängija mingeid lisakulutusi tegema peaks.

Ning see "Hangi pult"-jutt on BS. Sama hästi võiks Free Radical portida Timesplitters'i Wii'le ning piirata vaatamist ainult Wiimote'i D-pad'ile ja kästa mängu ostjatel endale Classic controller osta, sest ainult siis saab "mängu mängida nii, nagu see on mõeldud."

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 10.02.2007 02:29:43 vasta tsitaadiga

DODONPACHI, exactly. icon_smile.gif

edit: muide, mispidi neid herbe kasutada tuleks?

edit2: wikist:
The PlayStation 2 version uses pre-rendered FMVs recorded from the GameCube version instead of real-time footage for cut scenes, though these FMVs have comparable graphical quality to the rest of the game.

viimati muutis londiste 10.02.2007 02:33:46, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 215
tagasi üles
Raynor
HV kasutaja

sõnum 10.02.2007 02:32:02 vasta tsitaadiga

Keegi pole väitnudki, et ilmtingimata peab puldi hankima, viimane annab lihtsalt parema tunnetuse, kui klaviatuur imo. Ja sinu toodud näide ei ütle mulle midagi, mängud on erinevad ja kui üks mäng on disainitud algselt töötama puldiga, siis ei ole pahatihti juhtimisskeemi ümberportimine PC-le alati kõige õnnestunum, kindlasti on ka erandeid.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 10.02.2007 02:56:49 vasta tsitaadiga

3 - sprint
5 & 6 - dodge

YAY! to onscreen instructions.

kõige hullem ongi nagu see, et kui see kole pordidus konsolitus välja arvata, tundub täitsa lahe mäng olevat icon_razz.gif

tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 10.02.2007 11:27:41 vasta tsitaadiga

softis, ääää, mis selle DN3D siia puutun? Ise saanud ka seda roppu moodi pelada nii üksinda mitut erinevat seeriat kui ka arvuti taga 8 matsiga võrgus + igasugu modidega.

RE1 ma ei julgenudki kohe alguses mängida vaid hakkasin põhiliselt 3 osast pihta, sest see tundus sutsu rahulikkum ja kui kolmas osa oli ca 10 korda juba läbi mängitud, siis naasesin esimesele osale tagasi...

Mis te ikka nuttate, kõik RE 1-3 on täiesti saadaval arvutitele, kuid klaveril on seda ikkagi sitaks ebamugav mängida. Endal RE1 täitsa olemas läpakal, kuid pean plaani mingit konsoolipuldi taolist üllitist külge osta. RE2 ja 3 peaksid ka siin kusalgi vedelema...

tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 10.02.2007 13:32:07 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
softis, ääää, mis selle DN3D siia puutun? Ise saanud ka seda roppu moodi pelada nii üksinda mitut erinevat seeriat kui ka arvuti taga 8 matsiga võrgus + igasugu modidega.

Ma ei saa mitte kottigi sust aru icon_biggrin.gif

kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 10.02.2007 14:44:25 vasta tsitaadiga

softis, Duke Nuke 3d ja see puutun tuli väike näpukas, tegelikkult on puutub... Seal mainisid midagi Kaudselt seda DN3D RE kõrvale... ma ei saanud seal sinu pointist pihta ja siis uurisingi elu, et mida sa sellega sealt mõtlesid.
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 10.02.2007 16:06:50 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
softis, Duke Nuke 3d ja see puutun tuli väike näpukas, tegelikkult on puutub... Seal mainisid midagi Kaudselt seda DN3D RE kõrvale... ma ei saanud seal sinu pointist pihta ja siis uurisingi elu, et mida sa sellega sealt mõtlesid.

Ma pidasin juhtimist silmas. Et kui seda mänginud, sis ei tohiks väga keeruline olla. Aga noh, see paras offtopic siin juba.

ak47
Kreisi kasutaja

sõnum 10.02.2007 17:05:56 vasta tsitaadiga

Ise veits ka ootan seda osa, sest mäletan et kunagi sai jõhkralt taotud re ps1 peal ja head mälestused on ainult sellest mängust, eks proovin ka ära kui asi tuleb välja.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 33
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 10.02.2007 17:13:58 vasta tsitaadiga

Jesus... miks kõik käituvad niivisi nagu PC versioon oleks ainuke...
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Resident Evil 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.