praegune kellaaeg 20.06.2025 02:33:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sihker
HV kasutaja
|
31.03.2003 22:18:25
NForce2 USB 2.0 probleemid |
|
|
Tere.
Emaplaat Epox EP-8RDA+ NForce 2.03, Windows XP SP1. Probleem selline, et väline USB kõvakettasahtel ei funktsioneeri korralikult. Loeb või kirjutab natuke, siis XP "kaotab" draivi ära ja edasi ei toimu midagi. Sai surfatud amdforums ja nforcehq lehekülgedel, paistab, et rahval on veel probleeme väliste kõrvetajate ja portatiivsete MP3 mängijatega, mis töötavad üle USB. Kuna seni ei ole fixi välja antud, siis küsiks Maarjamaalt, kas kellelgi on mingi fix kuskil või teab kuidas asja tööle saada? Äärmisel juhul võiks keegi teadmisi jagada, millega on tegu - BIOS, chipset või Windows (W98 ka ei tööta)?
Foorumite rahvasuu teab rääkida, et see probleem olla juba NForce1 chipsettidel. Sellest moraal - loodan, et keegi tulevane nforce2 ostja sai natuke teadmisi juurde. "Throw the money at the problem" fix on osta pci pessa käiv USB 2.0 kontroller, millel on teine kivi ja probleeme ei ole täheldatud.
Linuxit proovin lähipäevil kuigi "Zieg Heil NVidia" pole agpgarti tuge mitte-nvidia kaartidele välja andnud. Millest võiks siirduda kohe ATI sõimamisele, kes ei ole suutnud XFree 4.3 draivereid välja anda.
Tänan tähelepanu eest.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
KosMa
Kreisi kasutaja

|
01.04.2003 00:41:14
|
|
|
Selle kohta, et selle USB 2.0 kaudu nüid kohe siis nForce'i maha üritatakse teha, ei oskagi kohe nagu midagi mõistlikku kosta - üsna inetu tegu ...
... seda väidan selletõttu, et selle USB 2.0'ga endalgi sarnane probleem olnud ja seda mitte nForce vaid KT400 kiviga emme puhul... olen üsna veendunud, et see viga kohe teps mitte nende kivide süü pole = vähemalt see minul esinev probleem...
... minu probleem siis konkreetselt selline, et arvutil, millel on kaks USB porti esipaneelile välja toodud, kasutasin seda uueaja 'flopit' kui lubate teda nii kutsuda... juhtus samuti, et win sai juba sellega ühenduse ja viskas sisuakna ekraanile kui ühtäkkii ühendus lihtsalt kadus ja siis mõne sekundi pärast taastus ja nii juhtus see paari minuti jooksul mitu korda... lõpuks avastasin tõenäolise põhjuse ja selleks osutusid ebakvaliteetsed USB otsikud, sest logistades natuke mälupulka tuli ühendus tagasi, kestis siis mõnda aega ja kui jälle kadus, siis näiteks järjekordse liigutamise peale tuli kohe tagasi...
... kas ehk samalaadne viga ei või sinu arvutilgi olla...?
_________________ marmer - minu pere tagasihoidlik kodukas ja
lingikogu ... |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
sihker
HV kasutaja
|
01.04.2003 19:01:29
|
|
|
Hm, ei hakanud enne vastama, kui ka selle variandi olin läbi proovinud. Pigem on kontroller ühesuunaline. Suuri faile kopeerida USB välisseadmelt kõvakettale ei ole mingi probleem. Probleem on kirjutamine. Umbes peale 5 MB kirjutamist sureb asi maha, kõvaketta tuli jääbki põlema, kettal aktiivsust ei toimu. USB otsiku loksutamine pesas ei aita.
Ja teemat ei teinud otseselt mahategemiseks. Pigem abi saamiseks. Pealegi, kui keegi otsustab välisseadmeid osta, siis vähemalt teab arvestada. Olessi ma tiand, ma põles ostnu (välisseadet, oleks 1kEEK ka alles olnud)
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oracle
HV kasutaja

|
01.04.2003 20:31:33
|
|
|
Kas nforce 2.03 driverid lasid peale ikka pärast SP1 installimist?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
KosMa
Kreisi kasutaja

|
02.04.2003 00:07:21
|
|
|
To sihker - sorry, et sust valesti aru sain... jah, asjadest infoemeerimisel on ju tegelikult üsnagi suur tähtsus...
_________________ marmer - minu pere tagasihoidlik kodukas ja
lingikogu ... |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
sihker
HV kasutaja
|
02.04.2003 10:02:23
|
|
|
Jah, draiverid on 2.03. Proovisin mingi suvalise Windows 2000 taga, i810 vms chipset, pole mingit probleemi kirjutamisega. USB 1.1 kopeerimine on ainult natuke aeglane Mnjah, Linuxiga oli probleeme, seega ei j6udnud j2reldusele, kas NForce2 , USB 2.0 ja Linux tqqtavad.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
wend
HV Guru
|
02.04.2003 10:04:11
|
|
|
Nforce2 chipil on probleeme. See USB värk on üks neist.
_________________ küll on kerge olla ebanormaalne |
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|