praegune kellaaeg 19.06.2025 14:26:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
elgordo
HV kasutaja
|
04.02.2007 19:07:02
Veider probleem DVD mängijaga |
|
|
Mängijaks on mul Philips DVP630 ning hiljuti juhtus üks väga omapärane veidrus.
Nimelt kirjutasing ühele DVD-RW'le mõned filmid ning läksin siis ja proovisin, et kas töötavad ja kõik oli nagu korras. Olin veidi aega ära, keegi mängis mingit enda CD'd mängijas ning, kui ma siis tahtsin lõpuks filmi vaadata, siis mängija nagu jooksis kokku, kui ma DVD sisse panin. Ei näidanud isegi menüüd telekast vaid lihtsalt musta ekraani ja siis mängija enda tabloo peal ütles 'Play' aga midagi ei toimunud. Samal ajal ei reageerinud mängija ei mu puldivajutustele ning ka mitte sellele, et ma ta enda peal kõik nupud läbi proovisin. Kirjutasin DVD uuesti ning ikkagi ei tahtnud ta midagi mängida. Sellest hoolimata aga kõike muud mängis ta endistviisi korralikult edasi. Siis otsustasin võtta ühe DVD-R'i ja panna sinna mõned filmid peale. Mängias mängisid need kõik korralikult, välja arvatud üks fail millega kordus sama sündmus, mida ma eelpool kirjeldasin. Milles võib probleem olla ning, kas oleks vaja ehk hankida uus DVD-RW?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eser
HV veteran

|
04.02.2007 20:05:39
|
|
|
tsitaat: |
Sellest hoolimata aga kõike muud mängis ta endistviisi korralikult edasi.
|
misasi on see kõik muu ??+
tsitaat: |
Mängias mängisid need kõik korralikult
|
millises mängias
_________________ Must, ja karvane ! |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
elgordo
HV kasutaja
|
04.02.2007 22:16:42
|
|
|
"misasi on see kõik muu ??+"
Kõige muu all mõtlen kõiksugused DVDd/CDd mis mul on.
"millises mängias"
No ikka DVD mängijas, millest muust siis võiks jutt käia?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|