Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
miga
HV Guru
miga

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.01.2007 13:24:01 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
miga kirjutas:
Nii...mure siis selline, et kas on mingi moodus kustutada kontaktide aadressi sellisest kohast nagu Tools -> Options -> Privacy ...sealt siis block list ...tean, et kustutada saab üldjuhul siis, kui inimene on ka näiteks mind kustutanud ja blokkinud, kuid tahaks lihtsalt selle lahtri sealt tühjaks teha...kas on mingi moodus ? Tänan!

Kustutada saab, aga sellest pole mingit kasu, kuna messengeri sisse logimisel saad sa popup'id teatega, et need kontaktid on sind lisanud. Vaevalt sa iga kord cancel tahad vajutada icon_rolleyes.gif

ja see ka ainuke võimalus icon_rolleyes.gif ?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kingsepp
HV vaatleja

sõnum 22.01.2007 17:37:00 vasta tsitaadiga

Ardo kirjutas:
3. päeva mulle sõnumid kohale eii jõua. Oskate aidata? Live messenger ja MSN plus.

mul sama jama ainult u 4 päeva... peale seda algas see kann kui lasin uue msn live peale.
enam ma teiste texte kätte ei saa.. teised näevad et ma olen online.kui mina avan kellegi akna ja alustan ise juttu,siis saab teine mulle vastu ka kirjutada,aga kui mina ei ava akent ja ei alusta vestlust,siis steised ei saa minuga ka vestlust alustada.
lasin selle msn live maha täna ja panin peale uuesti vana hea 7.5 kuid kahjuks kasu pole sellest.. ikka sama jama ja mõitsus suht otsas juba.
tagasi üles
fic
HV kasutaja
fic

sõnum 22.01.2007 20:49:08 vasta tsitaadiga

2 trini
Aitäh, tegin nii kuid kahjuks sellest polnud vähimatki abi icon_sad.gif Mida ma peaksin veel tegema, ning milles asi võib olla ?

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 22.01.2007 23:12:37 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
2 trini kirjutas:
miga kirjutas:
Nii...mure siis selline, et kas on mingi moodus kustutada kontaktide aadressi sellisest kohast nagu Tools -> Options -> Privacy ...sealt siis block list ...tean, et kustutada saab üldjuhul siis, kui inimene on ka näiteks mind kustutanud ja blokkinud, kuid tahaks lihtsalt selle lahtri sealt tühjaks teha...kas on mingi moodus ? Tänan!

Kustutada saab, aga sellest pole mingit kasu, kuna messengeri sisse logimisel saad sa popup'id teatega, et need kontaktid on sind lisanud. Vaevalt sa iga kord cancel tahad vajutada icon_rolleyes.gif

ja see ka ainuke võimalus icon_rolleyes.gif ?

Paraku jah päris lahti nendest kontaktidest ei saagi icon_neutral.gif Kui soovid siiski seda kustutamist katsetada, siis programmi selleks saab siit

fic kirjutas:
2 trini
Aitäh, tegin nii kuid kahjuks sellest polnud vähimatki abi icon_sad.gif Mida ma peaksin veel tegema, ning milles asi võib olla ?

Võid proovida täieliku uninstalli koos kõigi messengeriga seonduvate kaustade kustutamisega oma windows'i kasutaja alt ja registripuhastust. Mis versioon sul WLM on? 8.0 ja 8.1 asuvad need kaustad erinevates kohtades, kui ise üles ei leia, siis pane oma messengeri ver. siia kirja icon_wink.gif
tagasi üles
-kj-
HV kasutaja
-kj-

sõnum 22.01.2007 23:59:14 vasta tsitaadiga

täpselt sama jama mis kingsepalgi :S panin mitu korda 8.1 peale võtsin maha ja nüüd 7.5 aga ei midagi :S
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.01.2007 00:07:49 vasta tsitaadiga

kingsepp kirjutas:
Ardo kirjutas:
3. päeva mulle sõnumid kohale eii jõua. Oskate aidata? Live messenger ja MSN plus.

mul sama jama ainult u 4 päeva... peale seda algas see kann kui lasin uue msn live peale.
enam ma teiste texte kätte ei saa.. teised näevad et ma olen online.kui mina avan kellegi akna ja alustan ise juttu,siis saab teine mulle vastu ka kirjutada,aga kui mina ei ava akent ja ei alusta vestlust,siis steised ei saa minuga ka vestlust alustada.
lasin selle msn live maha täna ja panin peale uuesti vana hea 7.5 kuid kahjuks kasu pole sellest.. ikka sama jama ja mõitsus suht otsas juba.

Sama laks, praegu jookseb 4. päev. Proovitud on MSN Plus'i reinstalli ja MSN'i repairi - abi ei ole saanud.
tagasi üles
jonnipunn
HV kasutaja
jonnipunn

sõnum 23.01.2007 10:39:07 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
ja see ka ainuke võimalus ?

Üks võimalus veel... kustuta kogu konto ära Passport'st ja tee kohe uuesti tagasi. Idee järgi kaod sa selle liigutusega kõikide listidest, kuhu oled hetkel lisatud (ka blokklist).
Aga need türklased on suht varmad kohe sinna tagasi tulema icon_rolleyes.gif
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 24.01.2007 00:25:26 vasta tsitaadiga

jonnipunn kirjutas:
miga kirjutas:
ja see ka ainuke võimalus ?

Üks võimalus veel... kustuta kogu konto ära Passport'st ja tee kohe uuesti tagasi. Idee järgi kaod sa selle liigutusega kõikide listidest, kuhu oled hetkel lisatud (ka blokklist).
Aga need türklased on suht varmad kohe sinna tagasi tulema icon_rolleyes.gif

Selleks peab 90 päeva oma kontot mitte kasutama, alles siis kaod ära.
tagasi üles
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 25.01.2007 18:31:53 vasta tsitaadiga

Ardo kirjutas:
kingsepp kirjutas:
Ardo kirjutas:

Sama laks, praegu jookseb 4. päev. Proovitud on MSN Plus'i reinstalli ja MSN'i repairi - abi ei ole saanud.

Mul kokkuvõttes hakkas asi tööle kenasti. Nädalase mittetöötamise järel. Kas saadi eile teenus tööle korralikult või siis oli abi järgmisest asjast - kustutasin \Documents and Settings\user\Contacts kataloogi ära. Selle peale lakkasid olemast msn-is kontaktide grupid, mille tegin uuesti. Rohkem asja ei näppinud - järgmisel päeval asi töötas nagu kulda.
tagasi üles
fic
HV kasutaja
fic

sõnum 26.01.2007 16:53:58 vasta tsitaadiga

Õnnelik mees, et tööle said.
2trini. Ma olen üritanud kõike, ka lasin täielikult maha ja WLM peale, kuid ei midagi, mida teha ? icon_cry.gif

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 27.01.2007 08:02:04 vasta tsitaadiga

fic kirjutas:
2trini. Ma olen üritanud kõike, ka lasin täielikult maha ja WLM peale, kuid ei midagi, mida teha ? icon_cry.gif

Kas spyware skänni tegid?
Logi teise windows'i kasutajaga sisse ja proovi ,kas siis töötab.
tagasi üles
Sanderico
HV kasutaja

sõnum 30.01.2007 00:22:04 vasta tsitaadiga

icon_evil.gif
Ei saa juba mitu tundi msni, kuigi mu õde saab sisse . Mul lööb selle 81000314 errori.
Web messenger ka ei luba sisse.
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 30.01.2007 00:29:25 vasta tsitaadiga

Ma sees olen, aga mis sellest kasu ,sõnumid ei lähe enam läbi :s Ja täna öösel peaks tulema välja WLM 8.1 final icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 30.01.2007 01:38:14 vasta tsitaadiga

Jap, siin ta on:
http://download.microsoft.com/download/1/A/4/1A4FEB1A-18E0-423A-B898-F697402E4F7F/Install_Messenger_nous.exe

Kel probleemid, proovige see versioon ära, ehk avitab.
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 30.01.2007 01:45:11 vasta tsitaadiga

Lisaks siia ka download lingi versioonile, millele on lisatud Rhapsody Music Service:
http://download.microsoft.com/download/1/A/4/1A4FEB1A-18E0-423A-B898-F697402E4F7F/Install_Messenger.exe
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 30.01.2007 01:56:25 vasta tsitaadiga

Küsimus mis nupuga sai messenger Discovery

Teise dp olevat pilti endale stealida
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 30.01.2007 10:33:17 vasta tsitaadiga

H!tman kirjutas:
Küsimus mis nupuga sai messenger Discovery
Teise dp olevat pilti endale stealida

Praeguses versioonis seda kiirvalikut ei olegi lisatud. Contacts - Steal Display Picture ,sealt ainult saab.
tagasi üles
fic
HV kasutaja
fic

sõnum 30.01.2007 21:56:53 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
fic kirjutas:

Kas spyware skänni tegid?
Logi teise windows'i kasutajaga sisse ja proovi ,kas siis töötab.

Tegin isegi uue kasutaja prooviks ( kui muidugi oli sellest tegevusest abi), ning ikkagi ei läinud. Vennal läheb oma kontole sisse, kuid see vist sellest, et automaatne sisselogimine. Spyware midagi ei aidanud, ning selline ahastus pmst, 3 nädalat MSNi pole icon_evil.gif thumbs_up.gif
Mis veel edasi ? Arvatavasti kuidagi seaded muutunud, kuid kuidas neid saab taastada ?

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 31.01.2007 15:58:00 vasta tsitaadiga

fic, ma mõtlesin teist windowsi kasutajat, mitte messengeri kontot. Või proovisid seda varianti ka?
tagasi üles
fic
HV kasutaja
fic

sõnum 31.01.2007 22:49:51 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
fic, ma mõtlesin teist windowsi kasutajat, mitte messengeri kontot. Või proovisid seda varianti ka?

Sellest ma tegelikult rääkisingi, teisest kasutajast.

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 31.01.2007 23:23:44 vasta tsitaadiga

fic kirjutas:
2 trini kirjutas:

Sellest ma tegelikult rääkisingi, teisest kasutajast.

Nja, kisub vist formati poole icon_biggrin.gif icon_neutral.gif Või proovi mingit teist klienti, Gaim, aMSN, Trillian...
tagasi üles
kobakasu
HV vaatleja

sõnum 01.02.2007 14:16:53 Windows Live Messenger nüüd eesti keeles vasta tsitaadiga

Microsoft tõi eile turule eestikeelse versiooni populaarsest suhtlustarkvarast Windows Live Messenger, varasema nimetusega MSN Messenger.

Link :: Eesti Päevaleht Online

Eestikeelse Windows Live Messenger 8.1 allalaadimine
tagasi üles
hesse
HV kasutaja

sõnum 01.02.2007 22:32:56 vasta tsitaadiga

nihuke mure, et tuttaval messengeril ei taha webcami kuidagi vastu võtta, ning ma ei oska aimata ka mida ta saada tahab, messenger on korra maha lastud ja uuesti peale lastud ning laua arvutis kõik toimib ilusti...
tagasi üles
Miyamoto_Musashi
HV vaatleja
Miyamoto_Musashi

sõnum 03.02.2007 21:07:56 müstika msniga vasta tsitaadiga

Tuttaval selline häire, et MSN 7.5 kui ka Live 8.1 teevad sama trikki läptopi peal. Vestlus algas ja pärast mõnda aega vait olekut, ei jõua tema saadetud sõnumid enam minuni. Ta tegi omale uue aadressi ja proovis selle pealt - sama viga. Proovis kodus lauaarvuti pealt - ikka sama häda. Kas kellelgi on mingisugust soovitust? See sõnumite mitte kohale jõudmine ei ole ainult minuga chattides, vaid teistega ka. Ei oska enam mingeid loogilisi lahendusi välja pakkuda, mis võiks häda olla. Kummaline täiesti.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 03.02.2007 22:06:11 Re: müstika msniga vasta tsitaadiga

Miyamoto_Musashi kirjutas:
Tuttaval selline häire, et MSN 7.5 kui ka Live 8.1 teevad sama trikki läptopi peal. Vestlus algas ja pärast mõnda aega vait olekut, ei jõua tema saadetud sõnumid enam minuni. Ta tegi omale uue aadressi ja proovis selle pealt - sama viga. Proovis kodus lauaarvuti pealt - ikka sama häda. Kas kellelgi on mingisugust soovitust? See sõnumite mitte kohale jõudmine ei ole ainult minuga chattides, vaid teistega ka. Ei oska enam mingeid loogilisi lahendusi välja pakkuda, mis võiks häda olla. Kummaline täiesti.

Las proovib seadeid muuta .net passpordi lehel https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf?vv=450&lc=7177
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.