Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
nurro2
HV kasutaja

|
26.01.2007 15:20:20
|
|
|
Kas keegi oskab öelda, kui suur see koduleht on, mis sa saad lasta elionil valmis meisterdada (kodu.neti.ee/username)
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
26.01.2007 15:25:05
|
|
|
nurro2 kirjutas: |
Kas keegi oskab öelda, kui suur see koduleht on, mis sa saad lasta elionil valmis meisterdada (kodu.neti.ee/username)  |
ehk foorum või email abiks:
http://koduleht.elion.ee/?id=15
|
|
Kommentaarid: 308 loe/lisa |
   |
2 :: |
269 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hosta
HV kasutaja

|
26.01.2007 15:39:56
|
|
|
10mb küsisin järgi, 10mb pärast ma küll rabelema ei hakka
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
nurro2
HV kasutaja

|
26.01.2007 15:51:02
|
|
|
Hmm, mul praegugi seal juba 250Mb üleval Mulle vastasid kah muidu 10Mb Kas te ikka mõtlete seda, kuhu FTP-ga ligi saab kodu.neti.ee/username
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
29.01.2007 19:45:47
|
|
|
huvitav, kas see jama võib olla miskine Elioni poolne, et mul maile välja ei saada - ütleb nii mail.neti.ee kui ka mail.online.ee kohta "...connecting to SMTP server mail.neti.ee failed......"
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
29.01.2007 19:51:59
|
|
|
ping mail.neti.ee vastab midagi?
hetkel mul vastab ja saadan emaile ka välja.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
29.01.2007 20:48:34
|
|
|
jah pagan, pingib küll. huvitav kas siis mailiprogramm (Thunderbird)on lolliks läinud?
Edit: minu veebiruumi haldaja räägib midagi sellest, et ISP olla äraq blokeerinud port 25 kasutamise - WTF???
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
a1
Kreisi kasutaja

|
29.01.2007 21:35:48
|
|
|
lurr kirjutas: |
minu veebiruumi haldaja räägib midagi sellest, et ISP olla äraq blokeerinud port 25 kasutamise - WTF??? |
Korrusmaja lahenduse tootetingimustes on sellest juttu, et port 25 kinni, lubatud vaid mail.neti.ee ja mail.hot.ee
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
cthen
HV kasutaja

|
30.01.2007 13:44:15
|
|
|
Tahan et saaks digitv vaadata nii arvutist ja telekast korraga ja erinevaid kanaleid?
Hetkel on selline olukord et saan vaatada ainult ühte ja sama kanalit.
Lisasin need 2 rida elioni default konfile
eth bridge vlan ifadd name vlan10 intf ethport3 untagged enabled
eth bridge vlan ifdelete intf ethport3 name default |
Oskab keegi aitata??
Tänan.
EDIT:
Sain nüüd sellise olukorra kus 3mest portist tuleb digi tv ja 1 internet kuidas saaks muuta selle 1 pordi ka interneti jagavaks? ( 2; 3; 4 jagavad digitv ja 1 neti)
Palun aitake!
Tänan.
EDIT: Äkki keegi oskab õpetada/anda õpetuse kuidas saada selline lahendus:
2 arvutit, 1 telekas, 1 arvutis 2 võrgukaarti, oleks vaja et sellest arvutist kus 2 võrgukaarti saab vaadata telekat ja käia internetist ja samaaegselt ka peaks olema telekas pilt. (arvuti ja teleka peaks saama erinevaid kanaleid vaatafa)
viimati muutis cthen 30.01.2007 15:20:03, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
30.01.2007 13:50:40
|
|
|
kas kellelgi on võimalik hankida 780(WL) plain user.ini faili? Täiesti toorest Elioni, ehk sellist, millisena ta Elioni karbis on, ilma igasugu user sättungite ja wizardite läbi tegemiseta?
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
leits
HV Guru

|
30.01.2007 17:09:41
|
|
|
Dijital, confi läbi CLI ära (õpetus olemas tv.elion.ee) ja ongi plain sul valmis.
Nonii, täna käis tehnik ära. Mu liini kvaliteet oli olnud YLIP*ask, eks näis kas lheb paremaks
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
30.01.2007 21:08:55
|
|
|
Panen siis siia ka oma loo Elioni digi-tv ga. Olen lihtsalt nii pettunud, et pean igal pool pas***ama.
Sai siis Digi-tv tellimus sisse antud millalgi sügisel. Detsembri lõpu poole astusin Elionist läbi, küsisin et kus maal asjad on ja millal siis vaatama saab hakata. Nemad vastu, et kõik valmidus olemas, võta aga seadmed jne. Olevat veel mulle samal päeval mobiilile ja tavatelefonile helistanud, et seda teada anda. Helistanud polnud aga keegi. 3 jaanuaril lubati Digi-tv sisse lülitada. Sellel kuupäeval ei toimunud muidki midagi. Ootasin nädalakese ja helistasin Elioni. Midagi tarka öelda ei osatud. Lubati samal või järgmisel päeval tagasi helistada. Mida muidugi ei toimunud. Ootasin veel nädala, helsitasin jälle Elioni. Susserdati siis 5 minti kusagil arvutis ja anti rõõmsalt teada, et Digi-tv valmidust mul pole ja ei tea millal tuleb.
Täna sain kõne Elionist teatega, et tooge seadmed tagasi. Kurat, tulgu viigu ise oma kola minema.
|
|
Kommentaarid: 648 loe/lisa |
   |
526 |
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
30.01.2007 23:11:03
|
|
|
Mõttetu mees kirjutas: |
... Täna sain kõne Elionist teatega, et tooge seadmed tagasi. Kurat, tulgu viigu ise oma kola minema. |
Kas Sa mitte lepingut ei sõlminud seadmete kättesaamisel, kus elion kohustub Sulle pakkuma teatud teenust kokkulepitud hinnaga ...
loe lepingut ja räägi!
tahtsin vanemate juurde DTV-d tellida aga nagu karta oli, üle 500m kaablit puudu, st ei ole võimalik
_________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100 |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.01.2007 23:37:53
|
|
|
kfl kirjutas: |
... Täna sain kõne Elionist teatega, et tooge seadmed tagasi. Kurat, tulgu viigu ise oma kola minema. |
Kas Sa mitte lepingut ei sõlminud seadmete kättesaamisel, kus elion kohustub Sulle pakkuma teatud teenust kokkulepitud hinnaga ...
loe lepingut ja räägi!
tahtsin vanemate juurde DTV-d tellida aga nagu karta oli, üle 500m kaablit puudu, st ei ole võimalik |
Oled sa enne ühtegi firmat näinud kes endale kahjulikku lepingut sõlmiks? tegelikult on ikka nii, et kui tehniliselt ei ole võimalik siis ei ole ja asi ants, võin karjuda ja sõimata ja peksta kedagi/midagi aga dääm ikka ei saa ma omale iptv'd :S ja kaabeltelevisioonist võin unistama jäädagi...vinguda võin aga ise ei viitsi satipannigi katusele lohistada..seega mõtelgem peaga..lubadus on hea aga eksimine on inimlik...esimese hooga võib teenindaja sulle kogemata kuhugi midagi lubada kuid vabandus tuleb vastu võtta kui eksiti.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
31.01.2007 09:31:57
|
|
|
Mingit vabandut pole olnud, ainult häma ja lubadused. Ning lõpuks käsk seadmed tagasi tuua.
Satipann on ammu katusel. Seda Digi-tv oleks tahtnud eelkõige kiirema netühenduse pärast.
|
|
Kommentaarid: 648 loe/lisa |
   |
526 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
31.01.2007 13:44:54
|
|
|
Mingit vabandut pole olnud, ainult häma ja lubadused. Ning lõpuks käsk seadmed tagasi tuua.
Satipann on ammu katusel. Seda Digi-tv oleks tahtnud eelkõige kiirema netühenduse pärast. |
1.Tere, tooge need digitv seadmed kohe siia Elioni esindusse VÕI
2.Tere, vabandage me ei saa siiski teie aadressile dtv toodet pakkuda ning palume teil iptv seadmed tagastada lähimasse Elioni esindusse?
kas ma pean ise ütlema kumb neist on Elioni töötaja jutt?
Ma saan aru, et kiire internet oleks ka hea aga tõesti, sa ei ole ainuke kes ei saa,nagu mainisin eksiti ilmselt sinu aadressiga mis esmalt lubas sinna iptvd ehitada kuid hiljem selgus, et see siiski ei õnnestu.
Kes veel tähele pole pannud siis tänasest alates hakkab Elioni dtv pakettidesse lisanduma eesti raadiokanaleid, hetkel olemas siis Vikerraadio,Raadio2,Klassikaraadio ning venekeelsed Raadio4 ja Sky Radio. Tulemas on Power Hit Radio ja Star FM jne.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
mesilane
HV vaatleja
|
31.01.2007 14:25:16
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Ma saan aru, et kiire internet oleks ka hea aga tõesti, sa ei ole ainuke kes ei saa,nagu mainisin eksiti ilmselt sinu aadressiga mis esmalt lubas sinna iptvd ehitada kuid hiljem selgus, et see siiski ei õnnestu. |
Ja kas neil ongi seda infot. Kui ma näiteks sisestan veebis oma aadressi ja saan vastuse näiteks "tehnilise võimaluse olemasolu vajab kontrollimist", siis kas üldse tasub sellise firmaga asju ajada ? Mis võiks olla vastus kui küsida näiteks "mitu meetrit kaablit olete valmis minu jaoks maha panema" ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
leits
HV Guru

|
31.01.2007 16:29:39
|
|
|
Hmnja tolku mitte midagi.
DSL liin põsib küll nüüd kenatsi üleval. Nett in 101% okei. Samas digiTVga probleemid. Pilt jääb liht seisma ees, vahetad kanalit aitab. Kõike kanaleid ei näita üldse. vahel on pilt lihtsalt must, aga kanaleid saab vahetada. Mis toimub rsk?
firim ruuteril: 6.1.9.6
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
vutt
HV kasutaja
|
31.01.2007 16:47:48
|
|
|
Elioni kohta on tegelt mulgi hea lugu. Tõsi seekord on nende "pardak" pööranud mule soodsas suunas.
Pandi mullegi üles korrusmaja lahendus see 4/1MB versioon. Öeldi, et telefoni pead võtma muidu ei saa 4MB. Asi sai sisse pandud aga mingi sisemine paber minu kohta jäi neil kusagile lauanurgale vedelema. Sai 2 kuud mööda, mul net sees, aga arvet ei saanud. Telefoni ma ei kasutanud kordagi, kuna asi sai võetud ainult kiirema Interneti pärast. Korraliku kliendina helistan, tunnen muret, miks nad raha ei taha. Lubati uurida. Veel 1 kuu hiljem helistatakse ja küsitakse, et ma olevat avalduse teinud, kas ma ikka jätkuvalt tahan nendega liituda. (irw.) Ma siis räägin, et kasutan asja rõõmsalt juba 3 kuud. Ainult telefoniga pole helistanud. Elioni mutt seepeale (au talle) pakkus siis lahenduse asemel ilma telefonita odavamat versiooni. Ma hakkasin selle peale pärima 4MB võimalikkusest odavama versiooni puhul, mille peale mind poole lause pealt katkestati - teil ei ole tehniliselt võimalik kasutada 4MB ühendust. Selle peale ei osanud ma enam midagi kosta...
...loomulikult kasutan ma jätkuvalt 165EEK eest 4MB lonti. Enam ma ise sinna küll helistama ei hakka. Aitab mulle aususest...
(võimalik, et Elion täna juba pakub ametlikult 4MB ühendust ilma telefonita, aga oktoobris nad seda kindlasti ei pakkunud)
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
31.01.2007 18:42:16
|
|
|
mesilane kirjutas: |
Ma saan aru, et kiire internet oleks ka hea aga tõesti, sa ei ole ainuke kes ei saa,nagu mainisin eksiti ilmselt sinu aadressiga mis esmalt lubas sinna iptvd ehitada kuid hiljem selgus, et see siiski ei õnnestu. |
Ja kas neil ongi seda infot. Kui ma näiteks sisestan veebis oma aadressi ja saan vastuse näiteks "tehnilise võimaluse olemasolu vajab kontrollimist", siis kas üldse tasub sellise firmaga asju ajada ? Mis võiks olla vastus kui küsida näiteks "mitu meetrit kaablit olete valmis minu jaoks maha panema" ? |
Elion ei pane sinu jaoks ilma rahata maha mitte meetrit ka, arvestades, et see meeter maksab peaaegu ühe tavalise kodulahenduse kuumaksu hinna siis kui Elion sulle 100m kaablit paneks maksaksid sa seda kui kaua kinni ja Elion peaks sulle netti sponsoreerima või? Teisalt paigaldab kaableid üldse Eltel (va.toakaablid)
tsitaat: |
DSL liin põsib küll nüüd kenatsi üleval. Nett in 101% okei. Samas digiTVga probleemid. Pilt jääb liht seisma ees, vahetad kanalit aitab. Kõike kanaleid ei näita üldse. vahel on pilt lihtsalt must, aga kanaleid saab vahetada. Mis toimub piix?
firim ruuteril: 6.1.9.6
|
lase rikkesse kõne ja tehnik tuleb tsekkab järele, ehk piisab ruuteri või boxi vahetusest.
tsitaat: |
teil ei ole tehniliselt võimalik kasutada 4MB ühendust. Selle peale ei osanud ma enam midagi kosta...
...loomulikult kasutan ma jätkuvalt 165EEK eest 4MB lonti. Enam ma ise sinna küll helistama ei hakka. Aitab mulle aususest...
(võimalik, et Elion täna juba pakub ametlikult 4MB ühendust ilma telefonita, aga oktoobris nad seda kindlasti ei pakkunud)
|
mis majas ja kus ühendus asub? võibolla oli/on seal maja mitte optika vaid VDSLi taga, siis saad sina küll enamjaolt 4Mbit kätte kuid mingi aeg võib tekkida ülekoormus kui piisavalt palju naabreid korrusmaja kasutavad. Sellest tulenevalt võib tehnik/teenindaja piirata nii kiire toote müüki minekut..samas võis sinu tellimise järel arvutisse aps sisse jääda ning tänu sellele, et tehnik töökäsu maha jättis, unustas ta töö maha kandmata ?? vist.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
31.01.2007 19:00:58
|
|
|
Raadio alla on lisandunud:
Eestikeelsed raadiod
1. Vikerraadio
2. Raadio 2
3. Klassikaraadio
Venekeelsed raadiod
1. Raadio 4
2 Sky Raadio
|
|
Kommentaarid: 308 loe/lisa |
   |
269 |
|
tagasi üles |
|
 |
toiret_of_godzirra
HV kasutaja

|
31.01.2007 21:46:19
|
|
|
Kuidas raadiot saaks vlc-ga kuulata ja salvestada
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
unnamed
HV kasutaja

|
31.01.2007 23:44:23
|
|
|
toiret_of_godzirra kirjutas: |
Kuidas raadiot saaks vlc-ga kuulata ja salvestada  |
Otsi teemasisesest otsingust digiraadio kanaleid...
siin on kõik ip-d olemas...
minu arust peaks samamoodi salvestada saama nagu filmigi.
_________________ If life kicks you in the ass kick back. Take off on wheels. |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
mesilane
HV vaatleja
|
01.02.2007 10:59:59
|
|
|
Elion ei pane sinu jaoks ilma rahata maha mitte meetrit ka, arvestades, et see meeter maksab peaaegu ühe tavalise kodulahenduse kuumaksu hinna siis kui Elion sulle 100m kaablit paneks maksaksid sa seda kui kaua kinni ja Elion peaks sulle netti sponsoreerima või? Teisalt paigaldab kaableid üldse Eltel (va.toakaablid) |
Nõuka-ajal pandi tavalise lapiku kahesoonelise juhtmega läbi õhu majast-majja ja pikemad distantsid maakaabliga. Mõne juhtmepaariga kaabli meeter küll sadu kroone ei maksa!!! Kui vajaliku uue juhtme/maakaabli pikkus on näiteks 25m, siis mida see ligikaudu maksaks (koos projekti jt. kohustuslike paberitega) ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
olev
HV vaatleja
|
01.02.2007 11:12:49
|
|
|
Nii 1.veebruar on käes ... oskab keegi öelda selle HDTV striimi aadressi?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|