|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
22.01.2007 19:04:43
|
|
|
Vahepeale oleks vist paras torgata üks Inq pajatus
Music companies mull ditching DRM
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
23.01.2007 12:18:59
|
|
|
Creative Enables Hardware Accelerated 3D Audio in Vista : http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5812
| tsitaat: |
| The Alchemy Project intends to work around Windows Vista limitations by translating DirectSound calls into OpenAL essentially an OpenAL wrapper. In order to take advantage of the ALchemy Project OpenAL wrapper the installer copies a few necessary files into each game directory. |
| In its current beta stages, Creative Labs ALchemy project only supports Sound Blaster X-Fi based sound cards with OpenAL compatible drivers. Users of Creative Labs previous Audigy 2 and Audigy 4 will have to wait patiently for hardware accelerated DirectSound3D and EAX support in Windows Vista. |
ALchemy Project: http://preview.creativelabs.com/alchemy/default.aspx
Download ALchemy: http://preview.creativelabs.com/alchemy/Downloads/Forms/AllItems.aspx
Officially supported games include:
Battle for Middle Earth 2
Call of Duty
Call of Duty 2
Diablo 2
Everquest 2
FEAR
Full Spectrum Warrior
Full Spectrum Warrior: Ten Hammers
Guild Wars
GTA: San Andreas
Hitman: Blood Money
Max Payne 2
Midieval 2: Total War
Neverwinter Nights
Neverwinter Nights 2
NOLF 2
Rome: Total War
Tegelikult iga mäng mis võimaldab kasutada EAX-i või hardware accelerated audiot saab sellest kasu Vista all .Midagi keerulist ei ole.Tuleb kopeerida 2 faili samasse kausta kus mängu .exe on .Kindlasti peab audio konsoolist olema valitud Game Mode.Failid mida kopeerida on peale ALchemy installi võimalik leida: C/Program Files/ALchemy ja need 2 faili on:
dsound.dll
dsound.ini
Proovisin 5 mänguga kas EAX ja üldine riistvaraline kiirendus toimib.Kaardiks X-Fi Xtremegamer Fatal1ty koos uusimate Vista driveritega(2.13.00) ja Vista Build 6000 aka RTM .Esimesena need 3 mis probleemideta töötasid:
Need for Speed:Carbon
F.E.A.R Extraction Point SP Demo
Project IGI:Covert Strike
...ja 2 mängu kus esines probleeme:
Need For Speed:Most Wanted(kohatine sound "popping")
Far Cry(puudusid järgnevad helid:Kui sinu pihta tulistatakse ei kuule seda,oma samme pole kuulda,vette hüpates pole "splash" kuulda jne)
Võimalik,et kui ma selle .ini failiga möllan siis saan need samuti normaalselt tööle .
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
23.01.2007 14:21:30
|
|
|
ainult x-fi. neegrid raisk.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.01.2007 22:19:26
|
|
|
ee... pakun et build on ikka sama kui mõned hotfixid võivad juba pre-applied olla.
OEM hindadega panid vast täppi küll. ise vaatasin ka, et Ultimate peaks tulema 3K eest kätte ja Home Basic siis poole odavam ehk 1,5K. ülejäänd jäävad sinna vahele.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.01.2007 22:27:58
|
|
|
ma ei võtaks seda küll tõsiselt... MS on ju teada tuntud oma launch-i kuupäevade edasilükkamiste poolest!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
23.01.2007 23:35:28
|
|
|
2h07 on piisavalt lai ala ka. sp1 on microsoftilt samas reeglina ikka üsna kiirelt tulnud.
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
24.01.2007 00:14:03
|
|
|
Eks SP1 tulebki suht-koht kiirelt kuna seda hakati tõenäoliselt juba tükk aega tagasi tegema. Ükskord lugesin ühe MS'i arendaja pajatusi ning too rääkis et oma koodi levimine kõigi teiste arendajate kasutatavasse versiooni võib võtta mitu kuud. See tähendab et kõige uuemad Vista praeguses versioonis olevad asjad võivad väga vabalt olla mitu kuud tagasi kirjutatud ning enamus asju mis peale seda on tehtud lähevad SP1'te.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
24.01.2007 02:14:41
|
|
|
microsoft.public.windows.vista.general:
I have a Packard Bell 386 that has Windows 3.1 on it.
I just got a copy of Windows Vista Ultimate and there are
no floppy disks in the package. It only has a round plastic "record".
How do I install this? |
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
24.01.2007 03:57:03
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
| oma koodi levimine kõigi teiste arendajate kasutatavasse versiooni võib võtta mitu kuud |
miks?
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.01.2007 01:13:21
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
Far Cry(puudusid järgnevad helid:Kui sinu pihta tulistatakse ei kuule seda,oma samme pole kuulda,vette hüpates pole "splash" kuulda jne)
Võimalik,et kui ma selle .ini failiga möllan siis saan need samuti normaalselt tööle . |
Nii.NFS:MW sain tööle,kui muutsin .ini failis järgmised väärtused:
Buffers=16(def 4)-Buffers <-- #buffers to use
Duration=15(def 25)-Duration <-- buffer duration
Paraku Far Cry-s ei saa kuidagi neid anomaaliaid likvideerida sõltumata sellest mis väärtused määrata .
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
25.01.2007 01:38:22
|
|
|
| Herr Kurm kirjutas: |
| Ho Ho kirjutas: |
| oma koodi levimine kõigi teiste arendajate kasutatavasse versiooni võib võtta mitu kuud |
miks?  |
http://www.joelonsoftware.com/items/2006/11/21.html
http://moishelettvin.blogspot.com/2006/11/windows-shutdown-crapfest.html
Teise lingi kommentaarides on asjast natuke lähemalt räägitud, pead vist küll kõvasti lugema et kogu asjast ettekujutust saada
[edit]
Lühikokkuvõtte leidsin siiski üles kuid asjast täie aimu saamiseks soovitan siiski kogu värgi läbi lugeda:
In small programming projects, there's a central repository of code. Builds are produced, generally daily, from this central repository. Programmers add their changes to this central repository as they go, so the daily build is a pretty good snapshot of the current state of the product.
In Windows, this model breaks down simply because there are far too many developers to access one central repository. So Windows has a tree of repositories: developers check in to the nodes, and periodically the changes in the nodes are integrated up one level in the hierarchy. At a different periodicity, changes are integrated down the tree from the root to the nodes. In Windows, the node I was working on was 4 levels removed from the root. The periodicity of integration decayed exponentially and unpredictably as you approached the root so it ended up that it took between 1 and 3 months for my code to get to the root node, and some multiple of that for it to reach the other nodes. It should be noted too that the only common ancestor that my team, the shell team, and the kernel team shared was the root. |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
25.01.2007 18:10:23
|
|
|
| Herr Kurm kirjutas: |
| huvitav, meil on siin selgeltnägija kes teab kõike mis ükskõik kus publitseeritud on. Sa enda annet rahaks ei taha tegema hakata? Hetkel sul ei olnud õrna aimugi millest Ho Ho antud link pajatas ja jahusid omasoodu edasi. |
Mis selgeltnägemisest sa sonid?
Kui ma olen kursis tarkvara arendustegevusega, ei tähenda see mingit selgeltnägemist!
Jahuge omasoodu nüüd edasi, see jama siin on igav.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
26.01.2007 18:23:56
|
|
|
veel üks asi, milles pettunud olen - 30 päeva töötanud ultimate asemele (youknow, aktiveerimata ja nii) tahtsin siis vähe rohkem päris vista businessi panna. aga raisk ei toeta downgrade. kurat.
ultimate kohta ütleb setup, et ainult ultimateks saab upgradeda
ja installida saab ilusasti tühja koha peale uuesti vms
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.01.2007 22:50:01
|
|
|
Võimalik,et kui ma selle .ini failiga möllan siis saan need samuti normaalselt tööle . |
Nii.NFS:MW sain tööle,kui muutsin .ini failis järgmised väärtused:
Buffers=16(def 4)-Buffers <-- #buffers to use
Duration=15(def 25)-Duration <-- buffer duration
Paraku Far Cry-s ei saa kuidagi neid anomaaliaid likvideerida sõltumata sellest mis väärtused määrata . |
Problem solved :
Hi,
Thanks for the detailed email about your experiences. I was able to reproduce all the issues with Far Cry that you described.
The good news is that we've found the problem and fixed it, so a future update of Creative ALchemy will include support for Far Cry!
Thanks,
Dan
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
27.01.2007 16:46:44
|
|
|
ehee, asi läks valutumalt kui kartsin, 30 päeva ja tööarvuti, peale dokumentide ja acrobatreaderi/ffdshow suurt midagi ümber tõsta polnudki vaja.
businessiga on kusjuures asjalikum tegeleda, start menüüs on ikka tuntavalt vähem asju
positiivsest poolest, meilikliendile on junk mail kataloom ja vastavad võimalused juurde tekkinud.
lisaks on vistal ka taas kalender ja pealtnäha pädev kontaktisüsteem olemas. ehk siis enamus asju, millest 2000/xp puhul puudust tundsin ja mida outlook pakkuda suvatses '
edit: http://www.gameinformer.com/News/Story/200701/N07.0126.1423.58507.htm
| Epic boss, Mark Rein kirjutas: |
GI: What are your thoughts on Vista? Do you like it? Do you like its performance?
Rein: It's love/hate. So, I love the feel of Vista, and I love all the cool power tools that are built right in this time. I love the way it organizes all your content for you. I love all the gaming features. I hate the fact that there's a 32-bit version of it, and I hate the fact that there are versions that can run without Aero Glass. I think these were compromises they made for Intel, and I think those are mistakes that'll hold the industry back. There's no reason why every machine out there shouldn't be 64-bit now. There's great 64-bit processors-AMD has been shipping them for years. Intel was shipping them for years- and then, through the core processor, the original core processor into the mix and the Core Duos were 32-bit, and they shouldn't have. And Microsoft shouldn't have capitulated to them and said, "Oh, well Vista will support those." They should have waited until they had the Core 2-another great processor-but full 64 bit. So, I'm a little worried that we'll get limited support of 64 bit from the driver writers, from the application-software guys. Game guys won't be a problem, because one of the conditions of being given the Games for Windows logo is 64-bit support. So games won't have that problem. The question is how many game developers will exploit 64-bit and the advantages of 64-bit. It'll be small, because the majority of systems will be 32-bit. So it's kind of a love/hate thing. I love the OS, it's definitely an improvement. The latest Office is a big improvement. I want 64 bit. I need more than 2 gigs of RAM. I absolutely need more RAM, and RAM is cheap now. I'm really going to hope that 64-bit is not the forgotten stepchild or relegated to workstations or what have you or just certain applications run on them. I think the way to accomplish that would have been not to do 32-bit. I'm disappointed in that.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.01.2007 13:59:40
|
|
|
muig.
mitte otseselt selle koomuski pihta:
muide mina ei leia, et 4 editionit oleks liiga suur valik.
1 neile, kes tahavad et arvutis oleks opsüsteemiks windows
1 kodukasutajatele
1 firmadele
1 neile, kes tahavad kõike, mida vista pakkuda suudab.
enterprise poest ei saa nii osta.
upgrade/oem/retail peaks olema tervele mõistusele ka pikema seletamiseta arusaadav.
32/64bit teemal ühtiks mark reini arvamusega mu eelmise posti tsitaadis
edit:
keegi ati mobile radeon M6 ja vista omavahel läbisaamisega on kokku puutunud?
vista leiab sellele ise miskid draiverid aga paistab, et standbyst/hibernatest asi välja tulla ei oska.
windowsi mängud töötavad 3d-ga ka aga dungeon keeper 2 pangestus draiverite bluescreeniga.
huvitav kas need ise leitud draiverid on wxp omad äkki :/
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
29.01.2007 23:36:36
|
|
|
| londiste kirjutas: |
keegi ati mobile radeon M6 ja vista omavahel läbisaamisega on kokku puutunud?
vista leiab sellele ise miskid draiverid aga paistab, et standbyst/hibernatest asi välja tulla ei oska.
windowsi mängud töötavad 3d-ga ka aga dungeon keeper 2 pangestus draiverite bluescreeniga.
huvitav kas need ise leitud draiverid on wxp omad äkki :/ |
mu naise läpparil, R40, on toosama asi, aga ma arvan, et Vista uimaks seal peal, ketas ka 4200rpm
edit: on keegi vaadanud ka, mille võrra erinevad Premiumi-s ja Ultimate-s MOBILITY CENTER osad?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.01.2007 23:45:59
|
|
|
R40 ka siin. 4200rpm ketas on saatanast, 512MB mäluga suri ka xp selle peal. 8mb cachega 5400rpm ketas teeb imesid, usu mind.
muidu askeldab vista täiesti asjalikult, ainult see videodraiverite kamm kummitab :/
miks need erinema peaks?
ultimate ja businessi omad paistavad küll täpselt ühesugused olema. ausalt öeldes pole neid kasutanud, nii et kindlalt ei julge väita.
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
29.01.2007 23:56:30
|
|
|
miks need erinema peaks?
ultimate ja businessi omad paistavad küll täpselt ühesugused olema. ausalt öeldes pole neid kasutanud, nii et kindlalt ei julge väita. |
Paul Thurrott kirjutab nii:
| Now the bad news: the full Mobility Center is only available on Vista Business, Enterprise, and Ultimate editions. However, Vista Home Basic and Premium can access a lesser version of Mobility Center that features fewer features/nodes, since those versions feature fewer mobility features. |
allikas: http://www.winsupersite.com/reviews/winvista_05i.asp
ennast huvitaks, mis see vahe neil täpsemalt on... ja kas see üldse vastab tõele.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kaitzo
HV vaatleja
|
30.01.2007 09:36:15
|
|
|
Sain siis Vista Business versiooni arvutisse topitud. Ei ütleks et Celeron 1,7 GHz ja 500 MB ram ning Radeon 9550 videokaart just parim masin oleks aga tööle hakkas ilusti.
Mingi kaks seadet olid mida ei suudetud draiveritega varustada. TV kaart ja miski asi oli veel.
Arvuti ise skooris 2,4 vist. Mitte just kõige paremini.
Proovisin siis paari videot ka maha mängida. ffdshow pangestas pm exploreri enamasti. VLC ei näidanud üldse pilti. DVD ja proovmata.
Antiviirustest MS kodulehel sovitavatest EZ Trust viimane versioon keeldus käivitumast. Hinnavaatulse foorumis kuskil keegi mainis et AVG töötab ja nii ta oligi.
Arvutis on kaks võrgukaarti millest ühte tuleb internet ja teine kohalik masin. Neti jagamine kulges üsna valutult.
Hea et maksma ei pea selle eest aga vähemalt on legaalne
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
30.01.2007 13:37:28
|
|
|
kaitzo, videokaardi draiverid korras?
ffdshow pädeb mul igastahes. vlc-d proovida ei ole seega veel põhjust leidnud.
|
| tagasi üles |
|
 |
kaitzo
HV vaatleja
|
30.01.2007 13:43:08
|
|
|
kaitzo, videokaardi draiverid korras?
ffdshow pädeb mul igastahes. vlc-d proovida ei ole seega veel põhjust leidnud. |
No ma arvan, et draiverites võibki olla, Catalyst pole lisatud. Jookseb Vista enda draiveritega. Tollest võib ka VLC probleem ollagi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
30.01.2007 17:43:59
|
|
|
eesti keelepakki õnneks pole...
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| tagasi üles |
|
 |
kaitzo
HV vaatleja
|
30.01.2007 17:47:33
|
|
|
| d3t kirjutas: |
| eesti keelepakki õnneks pole... |
tänu jumalale
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
30.01.2007 17:59:08
|
|
|
kaitzo, mõtle kui se eesti keele pakk automaatselt peale tuleks... Vot siis peaks jumalalt abi paluma, et maha saada asi...
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
30.01.2007 18:06:52
|
|
|
Suht lihtsalt peaksid keelepaketid maha tulema.
btw keegi teab ka mõnda poodi mis neid retail karpe müüb juba?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
30.01.2007 18:16:23
|
|
|
õnneks?
kui nad on asja korralikult lahendanud, siis oleks keelepakett väga hea asi.
mul oli 5 update ainult
business.
|
| tagasi üles |
|
 |
soulshaker
HV Guru

|
30.01.2007 18:41:39
|
|
|
Kristjan Port rääkis just R2-s, et Vista aktiveerimiseks on vaja WinXP olemasolu!
Nagu wtf? Ise olen kah paar korda Vista erinevaid versioone masinale pannud, aga olen kenast clean installiga Vista tööle pannud ja ka aktiveerinud.
Oskab keegi kommenteerida?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
30.01.2007 18:48:44
|
|
|
kuula jah miskit kahtlaset juttu.
upgrade ei tööta enam iseenesest ega eelmise windowsi plaadiga.
upgrade keyga saab teha ainult upgrade installi, ehk siis eelmine windows peab installitud olema.
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
jurikarl
HV vaatleja
|
30.01.2007 20:15:22
|
|
|
| kas ma sain õieti aru? näiteks teen format c ja siis lasen uuesti XP peale(legaalne) ja siis oma upgrade key-ga tõmban uuesti vista kui vaja on?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
30.01.2007 20:20:53
|
|
|
| jurikarl kirjutas: |
| kas ma sain õieti aru? näiteks teen format c ja siis lasen uuesti XP peale(legaalne) ja siis oma upgrade key-ga tõmban uuesti vista kui vaja on? |
Jah, ma sain ka nii aru.
1) Install a genuine copy of Windows XP Home/Professional
2) Activate Windows XP through Microsoft
3) Upgrade to Windows Vista from within Windows XP
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5887
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kaitzo
HV vaatleja
|
30.01.2007 21:43:56
|
|
|
| d3t kirjutas: |
| kaitzo, mõtle kui se eesti keele pakk automaatselt peale tuleks... Vot siis peaks jumalalt abi paluma, et maha saada asi... |
No teatud mõttes mulle meeldiks kui oleks eesti keeles. Kuid siiani pole eriti meeldinud. Iga kord kui kellelgi on (XP) eesti keelne siis lülita ennast mõttes ümber
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.01.2007 21:53:03
|
|
|
Tõenäoliselt ei teki Upgrade-ga mitte "puhas Vista", vaid mingi segupuder 2-st erinevast Windowsist Ehk siis samamoodi nagu varasematel aegadel on olnud - Win95-e Upgrade tekitas segapaudru nimega Win98, Win98 Upgrade tekitas pudru nimega WinMe jne jne. Ja siis on arvutis tore harakiri, mida hea naabrile näidata, et masinas on Vista, ise samas küüsi närides ja kirikus palvetades, et arvutis ei lööks välja vead, mis on põhjustatud varasemast Windowsist 8)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.01.2007 22:18:39
|
|
|
tomorrow: Oled ikka väga vähe Win-idega kokku puutunud - tunnista ausalt üles 8)
Sulle peamurdmiseks reaalne Keiss Win XP Home updatemisest Win XP Professionaaliks. Nimelt oli masinas WinHome. Videokaardi seadistus läks Home all nahka - osa infot hakkas edastuma "must-valgelt". Leiti, et mis sest Homest lappida ja installiti sellele "kukile" Win XP Pro. Ja ennäe tulemust - uus Win peal, kuid video näitamisel ikka rõõmsalt sama viga endiselt edasi. Ehk osa infost "must-valge", ülejäänu värviline. Ja ükskõik kui palju üritati igasugu draiveritega seda viga lappida, jäi see viga raudselt alles.
Veast saadi lahti alles siis, kui kõik maha formaaditi ja Win uuesti korrektselt peale pandi...
Ja kui viitsid üles otsida Microsofti Upgradede strateegia alates Win95-e tulekust - mis omakorda esialgu polnud midagi muud kui Win3.11-le Win95-e välimuse loomine (sellest ananb tunnistust kasvõi see, et esimesed Win95-d olid täpselt samsugused 16 bitised keskkonnad, nagu Win3.11), siis saad isegi aru kui mõttetut vaidlust üritad arendada 8)
----------------------------------------
Korraliku asja saamiseks saab olla ainult 1 tee - karmislt vana lõplikult välja ja siis karmilt uus üheselt asemele. Muu on bluff, millega võib karmilt palju raha kokku veeretada. Aga korrektse töö tegija sellist haltuurat ei tee
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
30.01.2007 23:31:01
|
|
|
muig. tahanteada, sa oled ikka tõsine case.
miks sa ootad, et upgrade peaks seniseid jamasid parandama? seesama must-valge näide siis. ffs, upgrade mõte ongi selles, et settingud jms paika jääks.
ja pealegi pole sina upgrade sihtgrupp anyway. tegelased, kes ostavad upg versiooni, tahavad olemasolevast süsteemist saada vistaga süsteemi. ja seda see upgrade install ka teeb. oma kogemustest võin öelda, et hästi teeb. paremini kui ükski eelmistest windowside upgradedest.
|
| tagasi üles |
|
 |
jurikarl
HV vaatleja
|
30.01.2007 23:56:30
|
|
|
kuidas on siis vistal draiveritega? draiverite mure on hetkel suurim, miks ei lähe vistale varsti üle , kas on olemas zap TV 1100-le olemas draiverit(TV-kaart)? Kas on siis mõttekam osta Upgrade või karp?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kaitzo
HV vaatleja
|
31.01.2007 00:21:48
|
|
|
| jurikarl kirjutas: |
kuidas on siis vistal draiveritega? draiverite mure on hetkel suurim, miks ei lähe vistale varsti üle , kas on olemas zap TV 1100-le olemas draiverit(TV-kaart)? Kas on siis mõttekam osta Upgrade või karp? |
Seda kindlalt öelda ei saa , aga oma TV kaardi sain küll vanade draiveritega tööle. Programmi vaatamiseks pidi küll XP sp2 compatible reziimis jooksutama, et luti suhu võtaks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
31.01.2007 00:37:42
|
|
|
üks irrelevant pisiasi - windows photo gallery või siis kogu windowsi pildifailisüsteem ei oska animeeritud gifidega midaig peale hakata.
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.01.2007 05:00:37
|
|
|
Sain Windows DreamScene-le oma karvased käpad taha .Lekkinud Beta-le siis kui täpne olla .
EDIT:Panin Crysis-e G80 HD flytrough taustaks ja maksimaalne prosekasutus nö Idle-s oli mõlemad tuumad 30% koormuse all aga seda ainult korraks.Enamasti oli Core 1:~20% ja Core 2:~15% .Tavalise taustapildi puhul on need numbrid vastavalt ~5% ja ~5% .
Probleemid:
*Puudub Heli(hea küll heli pole just vajalik aga selle On/Off võimalus võiks olla )
*Üks fail korraga(ei saa valida mitut erinevat videofaili ja panna neid järjest jooksma taustapildina,ühtlasi puudub võimalus drag & drop-da vajalikud videod def kausta---st iga kord peab valima browse,et valida mis videot taustaks näidata )
*Üks kaasasolev video ei tööta korralikult(see sinine).Iga natukese aja tagant viskab ekraani mõneks millisekundiks tumedaks,kui uut loop-i alustab(rämedalt häiriv)
*Vahel kui Flip 3D-d kasutada siis jääb taustal jooksev video seisma ja kui Flip 3D lõpetada,siis jookseb edasi.
...Kokkuvõttes...Beta ikkagi.Veel mittametlik väljalase ka pealekauba.
Rohkem midagi väga hullu silma ei jäänud .kaasa tuleb 2 videot millest üks on selline sinakas vaikselt liikuv(rahustav ) taust ja teine on nagu def XP wallpaper ehk siis pilved ja roheline muru...selle vahega,et see on liikuv .
Ma kuulsin niipalju,et see võib juba 6 päeva pärast tulla Windows Update aga muidugi pead ei anna...see ainult kõlakas.
Kellel pole õrna aimugi millest ma siin räägin siis:
| Paul Thurrott kirjutas: |
Codenamed Motion Desktop, the new (and trademarked) Windows DreamScene utility allows you to assign as video file as an animated desktop. Any MPEG or WMV (Windows Media Video) will work just fine, meaning you can use that less-than-stellar home video from Disneyworld if you're so inclined. But Microsoft supplies a number of more professional animated desktops that are designed to be seamlessly repeated.
When you install DreamScene, you'll see a new section in your Desktop Background control panel called Motion Desktops. Here, you'll see the new videos Microsoft added with DreamScene, as well as videos that can with Windows Vista itself and any movie files you've copied to the Videos or Public Videos folders.
So is DreamScene a fun add-on or annoying eye candy? That will vary from person to person, but I'm guessing I'm going to grow tired of it pretty quickly.
DreamScene requires the Windows Aero user interface, which shouldn't be much an issue for most Vista Ultimate users. |
Link: http://www.winsupersite.com/reviews/winvista_ultimate_extras.asp
Tõmmata saab siit: http://file2upload.com/file/13449/Dreamscene-Beta-x86-VistaUlt-zip.html (soe soovitus...kasutage mingit Download Manageri selle faili puhul ).
Pilte:

EDIT 2:Lõpuks ometi 8) .Canon on oma driverid valmis saanud ja nüüd saan normaalse inimese moodi printerit kah kasutada
|
| tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
31.01.2007 05:54:41
|
|
|
| Mina lisan omalt poolt, et Windows XPle on ammu saadaval programm nimega GroupShot, mis on päris mõnus (igaüks katsetab ise) ja ka see tuleb ühe Vista Ultimate Extrana...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
31.01.2007 10:10:30
|
|
|
muig. tahanteada, sa oled ikka tõsine case.
miks sa ootad, et upgrade peaks seniseid jamasid parandama? seesama must-valge näide siis. ffs, upgrade mõte ongi selles, et settingud jms paika jääks.
ja pealegi pole sina upgrade sihtgrupp anyway. tegelased, kes ostavad upg versiooni, tahavad olemasolevast süsteemist saada vistaga süsteemi. ja seda see upgrade install ka teeb. oma kogemustest võin öelda, et hästi teeb. paremini kui ükski eelmistest windowside upgradedest. |
Miskipärast sina unustad ära (või on sul ülitore anne mitte lugeda) teemasid, kus noobid just upgrade tegemisest on imerohtu soovinud kõigile oma tihendiprobleemidele
Lisaks olid w9x-d teada-tuntud turvavigadega, mis olid kohe algusest peale sees, kuna kõik need versioonid olid tehtud pelgalt kodus kasutamiseks ja tegemisel miskipärast eeldati, et neid süsteeme keegi kas ei pääsegi ründama (w95 tuleku eel oli internet alles vähe kasutusel ja tunduvalt turvalisem keskkond kui ta seda tänapäeval on) või keegi ei viitsi rünnata. Ja upgrade käigus kippus enamik neid turvaauke ka edasi kanduma. see annab põhjust peljata, et ka näiteks XP-lt Vistale üleminekul võib samu puudusi kohata. Pealtnäha saad algul ilusti ülemineku tehtud aga varjatud hädad tulevad ehk alles poole aasta pärast või hiljemgi ilmsiks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
31.01.2007 10:52:49
|
|
|
| Upgrade'i kohta tõi klassijuhataja väga hea võrdluse: sa lahutad oma abikaasast ja võtad uue naise, kellel on täpselt samad vead, nagu su vanal abikaasal... ehk siis tegelikult mitte essugi ei muutu vigade puhul...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
31.01.2007 11:02:18
|
|
|
XYZ, sina jälle unustad ära, et normaalsed inimesed ei tee vigade puhul mitte upgrade aga installivad uuesti
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
31.01.2007 11:04:09
|
|
|
| mks kirjutas: |
| Upgrade'i kohta tõi klassijuhataja väga hea võrdluse: sa lahutad oma abikaasast ja võtad uue naise, kellel on täpselt samad vead, nagu su vanal abikaasal... ehk siis tegelikult mitte essugi ei muutu vigade puhul... |
no uus naine on vähemalt mingi aeg atraktiivsem kui vana
F-Secure puikendas oma Vista viirusetõrje betat 100 päeva võrra
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|