Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 434, 435, 436  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 30.01.2007 15:47:58 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Oot oot ja kui mina väitsin Wii teemas, et rõhutakse suure käraga puldiga vehklemisele peites samal ajal muid asju nagu regioonvabaduse puudumine, üldine riistvaraline nõrk olemine selletaha siis mulle vastu vaidlemine ei olnud põiklev õigustamine? Kas Wii ei ole oma 4,7k hinnajuures võrreldes XBOX'ga liiga kallis? Aga sellisel juhul tekiks küsimus, et miks sa Wii teemas ei inise vaid lihtsalt vaikides vaatad, siin aga kargad kõigile kõrri või lamedalt vaimutsed nendekallal kes julgevad öelda, et on positiivselt pleikari suhtes meelestatud? Muide vastates su ühes eelnevas teemas küsimusele, et miks ma just Wii'd näiteks toon siis seda põhjusel, et sa olid üks kõige rohkem Wii peale märg olijatest ja taevani kiitjatest seal teemas. Väidad küll mokaotsast, et Wii'l on kahh su silmis puudusi aga nendest sa nagu vaatad silmaklappidega mööda ja ei ütle otseselt midagi, siin teemas aga virised täie rauaga iga pisiasja kallal?

Ja PS3el pole vigu? Siin teemas oled sa samasugune ülistaja nagu mina 360 või Wii suhtes (PS3e enda vastu pole mul ka miskit.. lihtsalt fanboyd kes sõimavad teisi konsoole ajavad vihale)
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 30.01.2007 15:56:12 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Jajah ja kui ma küsin, et kus hängisid eile siis mõtlesingi, et kus rippusid eile.

Vähem demagoogiat, rohkem lihtlabast viisakust.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 30.01.2007 16:09:17 vasta tsitaadiga

amddude, ma ju ei ülista PS3'me siin teemas vaid pigem võtan sõna kas valede või ebaausate väidete vastu. Ei näe sa ju siin teemas ühtegi mu posti stiilis "OMFG LOLZ vaata kus on rohkem tuumasid ja grafa powwaaat pleikaril kui piece of sh*t Wii'l, ikka täiega 0wnib ära Wii ja ixboxi" või muud taolist. Wii teemas ma arutlesin enamjaolt puldiüle, et kuidas see mingis mängus toimida võiks, kas liialt sellele ei rõhuta muid asju vähe unarusse jättes jne. Ei mäleta, et oleksin mingit vaimuvaest fleimivideot Wii kohta postitand. Ei mäleta, et oleks ilkund mingite naljapiltide postimise najal selle randmepaela kallal mis üsna paljudel saitidel hambus oli jne. kuna see on minor thing. Ei mäleta ka seda, et ühtegi Wii ostjat kinganumbriga võrdelise IQ'ga adivennaks nimetand oeln kes on loll kui lauajalg ja pahade suurkorporatsioondie toetaja jne.ühesõnaga üritand lametseda selle toote eelistajate kulul.

vabarna, jajah labast viisakust icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Ühesõnaga kui on soov siis arutlege mitte ärge lahmige umbes. Thats ool beer_yum.gif
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 30.01.2007 16:12:08 vasta tsitaadiga

Ma võtan seda kui nõustumist minu ettepanekuga ja usun, et enamik meist siin teemas hoiab sulle pöialt sinu uuel raskel teel. Kunagi pole liiga hilja.
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 30.01.2007 16:20:17 vasta tsitaadiga

Auron, sul on trükiviga seal lõpus icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Jalutaja
HV kasutaja
Jalutaja

sõnum 30.01.2007 20:06:05 vasta tsitaadiga

Kui keegi peaks kunagi graafiku tegema (aeg ja postituste arv) selle teema kohta, siis näeks see küll vinge välja. Muidu tasane sirge. Aga kui keegi ütleb ps3 suxs, siis sky is the limit. Ja siis jälle tükiks ajaks vaikus.

Ja Dodonpachi on üks huvitav tüüp. Tundub, et üks ainukesi foorumi liikmeid, keda huvitavad mängud, mitte masinad. Ja vaene tüüp saab selle eest igalt poolt sõimata.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 30.01.2007 23:22:46 vasta tsitaadiga

Mario153 kirjutas:
Mis kuradi kõrgest hinnast te jahute. Selle raha eest saab arvutile tippklassi videokaardi mis nagunii poole aastaga kohe ajalugu...muust rääkimata. Keegi ei vingu icon_exclaim.gif Hind ei ole küll selle konsooli puhul miinus. Ärge unustage, et ``turg määrab hinna``.
ja sihtgrupi vahet arvestades...

Auron kirjutas:
DODONPACHI kirjutas:
inimesi kes igas võimalikus diskussioonis toovad välja kummalisi argumente

Et näiteks kui ma olen enamuse arvutikraami ostnud ordist, saanud alet ja väga meeldiva teeninduse ning suhtumise osaliseks siis olles positiivselt ette meeleastatud järgmist ostu just sealt tegema minnes on see õudselt "kummaline"?
võrdled edasimüüjat tootjaga?

ja ära blurayd argumendiks tooma parem hakka. kui see või mõlemad selle hd-värgi kaotajateks osutuvad, siis ei ole asi enam kaugeltki roosiline.

tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 30.01.2007 23:35:04 vasta tsitaadiga

tsitaat:
SplitFish GameWare Inc., a leader in video game hardware innovation, today announced it has developed a new dynamic force feedback system for use with the Sony Playstation 3 and other next-generation video game systems. Basic PS2 and Xbox versions are being considered.

The new SplitFish dynamic force feedback system was designed to insure compliant operation with the new tilt, motion and directional sensor technologies currently found in the next generation game consoles. The potential interference on the Sony PS3 SIXAXIS Controller caused by rotating mass force feedback systems such as Immersion's Rotating Mass Patent, required us to approach the solution from a completely new direction. While the SplitFish EdgeFX uses a mechanical feedback system, this new technology produces a whole new aspect of force and tactile feedback.

This low power consumption force feedback technology called "Sensor Effects -- SensorFX" uses no moving parts to produce meaningful sensory feedback. A broad range of intensity and sensation compliment the ability to derive feedback sensations from isolated areas on the controller, to isolate one side or the other, movement from front to back or all areas at the same time. As an example, a gamer playing a race game can feel variations in pulse, strength and collision location and to feel intensity differences between a smooth guardrail swipe and a full frontal slam into a wall.

The SensorFX feedback system can be sold as an add-on to existing controllers or as an imbedded feature that is part of a standard controller. The SensorFX PS3 add-on version is simply connected to the USB plug on the PS3 controller, similar to SplitFish's MotionFX.

The patent pending SensorFX has two modes, one for games that have force feedback support already built in and the other mode that relies on motion tilt sensing and button use and other actions to trigger the SensorFX tactile feedback. SplitFish will work with video game publishers and next-generation hardware manufacturers in an effort to establish standards for this directional force feedback technology.

erick
HV Guru
erick

sõnum 30.01.2007 23:54:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Mis kuradi kõrgest hinnast te jahute. Selle raha eest saab arvutile tippklassi videokaardi mis nagunii poole aastaga kohe ajalugu...muust rääkimata. Keegi ei vingu. Hind ei ole küll selle konsooli puhul miinus. Ärge unustage, et ``turg määrab hinna``.

Graafikahoor ütleb nüüd ka sõna sekka. Kui sa märtsis PS3 asemel 1024MB 512bit mälusiiniga ATI X2900 XT ostaksid, siis oleks see ükskõik millisest konsoolist 3 aastat üle. See, et videokaardid kiiresti vananevad pole tingitud sellest, et need kuidagi nõrgad oleksid - lihtsalt veelgi võimsamad tulevad iga aasta tagant peale. Juba olemasolev GeForce 8800 GTX lubab teha ekraanil asju, milleni PS3 ja XBOX 360 KUNAGI ei küündi... olgu selleks kasvõi Oblivioni jooksutamine 1080p resol koos HDRi, 8xAA, Transparency antialiasingu ja 16x AF-iga. Kui me nüüd puhtalt graafikast räägime icon_exclaim.gif

Kahe aasta pärast on olukord veelgi masendavam (loe: arvutid on veelgi võimsamad) ja nii ta läheb. PS2 puhul oli vähemalt madal reso (640x480?) ja pea olematu texture filtering see, mis lubas feikida kena pilti. 1920x1080 aga ei jäta feikimiseks eriti ruumi ja juba praegu on ülimalt kahtlane, kas mõni nõudlikuma graafikaga mäng üldse seda resot toetama hakkab, sest PS3 512MB mälust ei piisa, et tekstuurid oleksid vastuvõetava kvaliteediga.

Kogu eelnev jutt lähtub minu kui graafikahoora graafikale keskendunud arusaamast ega tähenda, et kumbki mainitud konsoolidest kuidagi halb oleks. Siinkohal ütleks, et konsooli edu määrab siiski sellele toodetav content icon_exclaim.gif

Aga PS3 või mõne muu hetkel müügisoleva konsooli graafilise jõudluse võrdlemine hetkel olemasolevate ja tulevikus tulevate tippvideokaartidega on kaotatud lahing ja see tasub meelde jätta.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 31.01.2007 10:39:58 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
võrdled edasimüüjat tootjaga?

Võrdlen kama kaks millist nö. teenuse/toote ostmist konkreetselt pakkujalt millega siiamaani on olnud inimesel head kogemused ja millepuhul on täiesti loogiline eeldus, et tekib mingisugune "rohkem kindla peale minek". Antud hetkel ei saa rääkida ka täitsa pimesi ostmisest kuna iseensest on ju teada mida PS3'me peale tuleb ja näiteks mina kui suur Final Fantasy fanboy icon_biggrin.gif ootan FF'i. Kui FF tuleks Wii peale siis omaksin juba Wii'd, kui tuleks kama kaks mis muu masina peale omaksin või tahaksin omada seda.

erick, väga õige jutt aga siin tuleb arvestada ka PC käivate grafa kaartide miinust ehk siis seda teab ju igaüks kuidas tehniliselt näitajatelt konsooliga võrdne PC ei suuda ligilähedalegi sellist pilti näidata mis konsool. Põhjus loomulikult optimeerimises kus PC kaardid on erineva jõudlusega ja ka mängud tuleb teha nii, et töötaks mustmiljon erineva ja erineva generatsiooni kaardiga teatud sätetel aga konsoolipeal on ainult nö. üks konf ja kogu aur läheb sellest viimase võtmisele. Mõnes mõttes võiks öelda, et PC peal lastakse mängureid üle. Kui vaja tehakse lihtsalt raw poweriga võimsam kaart mida on vaja osta kui tahad, et pilt oleks ilusam ja ka mängutegijad teevad pooleldi üleperse mängu mille veaks hea optimeerimise korral ka way lahjem kaart sama pildiga välja aga lihtsalt ei viitsita nii detailselt mässata icon_sad.gif Hea näide ju kunagi oli halo.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 31.01.2007 11:04:23 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Antud hetkel ei saa rääkida ka täitsa pimesi ostmisest kuna iseensest on ju teada mida PS3'me peale tuleb ja näiteks mina kui suur Final Fantasy fanboy icon_biggrin.gif ootan FF'i. Kui FF tuleks Wii peale siis omaksin juba Wii'd, kui tuleks kama kaks mis muu masina peale omaksin või tahaksin omada seda.
antud juhul miga ütles üsna konkreetselt, et savi need mängud, ps3. icon_smile.gif

edit: ok, väljendusviis veidi vale. aga mõte jääb samaks - mitteexclusive mängud tulevad ju samasugustena vähemalt xbox360 peale ka icon_smile.gif

viimati muutis londiste 31.01.2007 15:11:19, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 217
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 31.01.2007 12:36:57 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:

tsitaat:
erick, väga õige jutt aga siin tuleb arvestada ka PC käivate grafa kaartide miinust ehk siis seda teab ju igaüks kuidas tehniliselt näitajatelt konsooliga võrdne PC ei suuda ligilähedalegi sellist pilti näidata mis konsool. Põhjus loomulikult optimeerimises kus PC kaardid on erineva jõudlusega ja ka mängud tuleb teha nii, et töötaks mustmiljon erineva ja erineva generatsiooni kaardiga teatud sätetel aga konsoolipeal on ainult nö. üks konf ja kogu aur läheb sellest viimase võtmisele. Mõnes mõttes võiks öelda, et PC peal lastakse mängureid üle. Kui vaja tehakse lihtsalt raw poweriga võimsam kaart mida on vaja osta kui tahad, et pilt oleks ilusam ja ka mängutegijad teevad pooleldi üleperse mängu mille veaks hea optimeerimise korral ka way lahjem kaart sama pildiga välja aga lihtsalt ei viitsita nii detailselt mässata icon_sad.gif Hea näide ju kunagi oli halo.

Siin on sul muidugi õigus. Tõepoolest, keegi ei optimeeri PC peale mänge nii hoolega kui konsoolidele, täpselt seetõttu, et PC peal on lademetes erinevat riistvara. Teisalt jällegi ei saaks öelda, et asi päris lootusetu on, kuna graafikakaartide tootjad optimeerivad ise oma drivereid, et mängud nende riistvaral paremini jookseksid. Heade videokaardidriveritega on võimalik päris suuri edusamme saavutada, vt. näiteks ATI eelmise aasta OpenGL driverit, mis tõi 4xAA puhul kaasa mingi 30% võimsuse kasvu pea igas uuemas OpenGL mängus.
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 31.01.2007 13:41:57 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Auron kirjutas:
Antud hetkel ei saa rääkida ka täitsa pimesi ostmisest kuna iseensest on ju teada mida PS3'me peale tuleb ja näiteks mina kui suur Final Fantasy fanboy icon_biggrin.gif ootan FF'i. Kui FF tuleks Wii peale siis omaksin juba Wii'd, kui tuleks kama kaks mis muu masina peale omaksin või tahaksin omada seda.
antud juhul miga ütles üsna konkreetselt, et savi need mängud, ps3. icon_smile.gif

Ma pole öelnud, et savi need mängud, vaid väitsin seda, et nagunii tuleb PS3-le mänge, mida mängida. Ma ei aja taga mingit exclusive mängu jne nagu siin eespool siristati,. Mänge tuleb nagu varrukatest ja pole nagu mõtet pablada, et "ei tea, kas tasub Ps3 osta" ...
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 31.01.2007 14:52:55 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Kui FF tuleks Wii peale siis omaksin juba Wii'd, kui tuleks kama kaks mis muu masina peale omaksin või tahaksin omada seda.

Pole kodutöid teinud nagu ma näen...
Final Fantasy: Crystal Chronicles 2
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 31.01.2007 15:47:32 vasta tsitaadiga

Ma usun, et mugav vastuväide kõlaks, et see pole ju päris FF. Mis minu meelest on muidugi BS (eriti, kui arvestada FFXII traditsioonidekaugust, FFXI MMO-likkust ja FFT/FFTA suurepärasust, millest võime järeldada, et FF võib võtta väga erinevaid vorme ja jääda seejuures FFiks), aga tegemist on vaieldamatult mugava vastuväitega, mis, usun, leiab peagi ka kasutamist...

OT: Ise ootan enim FFXII: Revenant Wingsi, sest see näeb jumalik välja. Ja ennäe õnnelikku juhust, on minu lemmikplatvormi peal. thumbs_up.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 31.01.2007 16:05:02 vasta tsitaadiga

Noh PC peal ma kahh ei pela FF XI'd ehk siis igasugu online plapla on out kuan sellistes asjades on suht vähe mingit ff pointi sees thumbs_down.gif
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 31.01.2007 16:13:04 vasta tsitaadiga

Told ya.
tagasi üles
glaurung
HV vaatleja
glaurung

sõnum 31.01.2007 17:15:29 vasta tsitaadiga

vabarna kirjutas:
Told ya.

Halastamatu enesearmastus.

http://sokaikan.baka.ee/?p=137
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 31.01.2007 18:42:14 vasta tsitaadiga

`erick` minu jutu mõte oli see, et PS3 raha eest saad arvutile ainult videokaardi....muud asjad veel ju kõik lisaks vaja osta. Selles mõttes pole ju see 10kilo suur hind....Saab selle eest fun-i nabani. Halb võrdlus, aga tahtsin öelda lihtsalt ,et konsooli eest 10kilo pole palju makstud...olgu ta siis Xbox või PS3 või mis iganes. Ja kui selle hinna eest on nagunii järjekorrad taga siis ei näe ma eriti probleemi siinkohal. Selle jaoks ongi ju tooteid kuhjaga, et iga inimene saaks omale meelejärgi oleva asja osta. Aga siin foorumites on mingi tüüpiline oma eelistuste teistele peale surumise komme.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
ahvilõust
Kreisi kasutaja
ahvilõust

sõnum 31.01.2007 19:04:42 vasta tsitaadiga

vabarna kirjutas:

Ise ootan enim FFXII: Revenant Wingsi, sest see näeb jumalik välja. Ja ennäe õnnelikku juhust, on minu lemmikplatvormi peal. thumbs_up.gif

Miks see jumalik välja näeb, jumalast hirmus? icon_lol.gif http://www.destructoid.com/elephant//ul/2490-noscale-54231020070118_235257_13_big.jpg

vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 31.01.2007 19:08:24 vasta tsitaadiga

tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 31.01.2007 19:08:41 vasta tsitaadiga

ahvilõust kirjutas:
vabarna kirjutas:

Ise ootan enim FFXII: Revenant Wingsi, sest see näeb jumalik välja. Ja ennäe õnnelikku juhust, on minu lemmikplatvormi peal. thumbs_up.gif

Miks see jumalik välja näeb, jumalast hirmus? icon_lol.gif http://www.destructoid.com/elephant//ul/2490-noscale-54231020070118_235257_13_big.jpg

Nuga.

Jalutaja
HV kasutaja
Jalutaja

sõnum 31.01.2007 19:56:11 vasta tsitaadiga

Paistab, et ps3 ostjad on samas seisus kui kunagised xboxi ostjad. Kuigi ixpoksi ostjatele jäi vähemalt suurema jõudluse väide.

Teemast ka:
http://kotaku.com/gaming/top/ps3-the-steak-sauce-232765.php
beer_yum.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 03.02.2007 15:34:42 vasta tsitaadiga

http://www.youtube.com/watch?v=C9QKD1XBz0Y&eurl=
multiplatvorm konsoolidele.

http://gaming.monstersandcritics.com/news/article_1255002.php/Playstation_2_surpasses_Playstation_3_in_weekly_sales

tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 03.02.2007 21:09:55 vasta tsitaadiga

hind paistab olema kirves sest nad kasutavad blu-ray plaati (hinnatakse nende poolt 350 USD [ca 4200krooni]) kui blu-ray langeb CD tasandile siis arvatavasti on PS3 langus ka 50% ... kuna blu-ray maht on ca 80GB

kedagi huvitab siis pilte adrelt: http://images.google.ee/images?svnum=10&hl=et&q=PS3
Kommentaarid: 118 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 04.02.2007 11:11:35 vasta tsitaadiga

Ole sa tänatud piltide eest, nendega oligi häda käes.
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 04.02.2007 11:45:53 vasta tsitaadiga

vabarna, info eest ka ikka icon_wink.gif
Ja ärme unusta.. kuna esimene vaste on alati õige siis-
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 06.02.2007 16:02:58 vasta tsitaadiga

http://www.andrico.ee/pood/product_info.php/products_id/2509

Appi milline hind

Auron
HV Guru
Auron

sõnum 06.02.2007 16:05:50 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
http://www.andrico.ee/pood/product_info.php/products_id/2509

Appi milline hind

Mis hinnal viga, emme ei anna niipalju taskuraha ve?
tagasi üles
JediMihkel
HV veteran
JediMihkel

sõnum 06.02.2007 16:16:26 vasta tsitaadiga

Ära võta enda seiskukohast Auron, see et sinul 11k tagataskust võtta on ei tähenda et kõigil selline seis on....Inimene kes saab ~4000-8000 kuus palka ei ole see
väike summa, tuleb see siis vanemate rahakotist või enda teenitud rahast.
Ja see on Fakt: Ps3 On kallis asi, sisaldab mis ta sisaldab.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 06.02.2007 16:19:50 vasta tsitaadiga

Nõrk, see ei maksa isegi niipalju kui üks korralik diivanvoodi. icon_mad.gif
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 06.02.2007 16:27:49 vasta tsitaadiga

PÜHA MÜRISTUS! 11 000!!!??? Raisata 11k masinale, millega pole hetkel mitte midagi peale hakata, on naeruväärne. Ahnus on see, mis auku ajab. Jälgin huviga Sony edasist käekäiku. 8)
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 06.02.2007 16:29:18 vasta tsitaadiga

See on mingi siuke algne hind suratud millepiires pood julgeb ette kõvatada ilma, et kahjumisse jääks.
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 06.02.2007 16:36:59 vasta tsitaadiga

Irff...mingi paanika osakond ve ? icon_lol.gif Kui hind üle jõu käib, siis pole midagi teha...alati saab järelmaksu peale võtta thumbs_up.gif icon_lol.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 06.02.2007 16:44:23 vasta tsitaadiga

JediMihkel kirjutas:
Ära võta enda seiskukohast Auron, see et sinul 11k tagataskust võtta on ei tähenda et kõigil selline seis on....Inimene kes saab ~4000-8000 kuus palka ei ole see
väike summa, tuleb see siis vanemate rahakotist või enda teenitud rahast.
Ja see on Fakt: Ps3 On kallis asi, sisaldab mis ta sisaldab.

ma järeldan sellest jutust, et PS3 jõudlusega masin peaks seega olema oh, sellise hinnaga, et asi ikka õiglane ja hea oleks ning ka pensionärid seda osta suudaks? võiks nagu nüüdseks inimesed juba mõista, et iga asi maksab ja kellel raha pole - sorri, jääd ilma.

11k pole mingi suur raha sellise pilli eest.

ja mida üldse tähendab, et: "pole midagi teha"? Kas see, et mu 30k masin reaalselt päevas midagi teeb 4 tundi kui ma seal taga õhtul istun = kasutu kulutus, millel pole mingit mõtet? jookseb ju masin lausa 20 tundi ööpäevas niisama, justnagu 11k konsool seisaks samakaua riiulil, omanikke õhtul koju oodates.

raha on iga inimese enda asi ja kulutame me seda just nii, nagu meile meeldib. ei ole vaja siin kuulutada suuri sõnu ja karjumist hinna üle - kui raha pole, ära osta.

viimati muutis Scart 06.02.2007 16:47:43, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 06.02.2007 16:45:33 vasta tsitaadiga

See oli ette teada, et masin hakkab maksma 10kilo kanti...ma ei näe põhjust teha suuri silmi... beer_yum.gif
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 06.02.2007 16:51:34 vasta tsitaadiga

Minu meelest ka, need, kes siin vääksuvad, peaksid minema vaatama, palju maksavad liuguksed näiteks poes! Ja neil ei ole isegi Blu-Ray-funktsionaalsust... thumbs_down.gif
tagasi üles
glaurung
HV vaatleja
glaurung

sõnum 06.02.2007 17:13:57 vasta tsitaadiga

vabarna kirjutas:
Minu meelest ka, need, kes siin vääksuvad, peaksid minema vaatama, palju maksavad liuguksed näiteks poes! Ja neil ei ole isegi Blu-Ray-funktsionaalsust... thumbs_down.gif

Äkki teeks mingi eraldi alamfoorumi pealkirjaga „Võrdleme arvutustehnika hindu mööbli omadega...”. Paistab, et seal oleks hea Auronil ja vabarnal rinda pista.

Mis puutub hinda, siis 10 999.- on loogiline.

Samas juhin tähelepanu ka sellele, et PS2 hind oli alguses samuti 12 000.-. Seejärel kukkus 8 000.- peale, siis kuus jne. Kuigi olukord ei ole sedavõrd võrreldav, nagu see oli PS2 alguse ajal, jäävad üldjooned samaks ning fakt, et inimesed lihtsalt rohkem konsoolidest läbi muu meedia kuulevad, ei mõjuta tegeliku tarbijaskonna suurust.

Kellel on huvi ja kellel on usku, neile ei tule see hind üllatusena ning tõenäoliselt on sellega juba ette arvestatud ja pisut kogutud.

Kahjuks on PS3 märtsi lõpul siiski ainult filmide mängimiseks ja PS2 mängude jaoks paras, suuremad PS3 originaalmängud ei tule enne suve-sügist.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 06.02.2007 17:20:37 vasta tsitaadiga

glaurung kirjutas:
Äkki teeks mingi eraldi alamfoorumi pealkirjaga „Võrdleme arvutustehnika hindu mööbli omadega...”.

Jah, aga kuhu siis PS3 hinnast rääkimine jääb? icon_smile.gif

(Jah, Linuxi-ühilduvusest olen teadlik ja pean seda toredaks lisavõimaluseks, mis leiab rakendust vaid üksikute tarbijate poolt, ent mitte piisavalt, et PS3 arvutiga võrrelda. Võrdleks ikka teiste konsoolidega seda pilli, arvan ma.)

viimati muutis vabarna 06.02.2007 17:20:59, muudetud 1 kord
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.02.2007 17:20:41 vasta tsitaadiga

Gran Turismo HD Conceptit saab vähemalt proovida icon_wink.gif
tagasi üles
Jalutaja
HV kasutaja
Jalutaja

sõnum 06.02.2007 17:21:26 vasta tsitaadiga

Ärge ainult hakake Mersu ja Honda näidet tooma.
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 06.02.2007 17:23:12 vasta tsitaadiga

Kas see Mersu vs Opel ei olnud? icon_wink.gif
tagasi üles
Joosep00
HV kasutaja

sõnum 06.02.2007 17:38:02 vasta tsitaadiga

Enamus mänge maksavad 900+ ja kuna tegemist on blu-ray plaatidega siis piraadid jäävad seekord ilma, suht kalliks läheb selle masina ülevalpidamine icon_biggrin.gif

viimati muutis Joosep00 06.02.2007 17:42:54, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 15
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 06.02.2007 17:39:17 vasta tsitaadiga

Idiootide nöörimiseks täitsa paras hind.
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 06.02.2007 17:43:14 vasta tsitaadiga

See pole midagi. Kui esimesed PS3'd müüki tulid läksid need suuremate numbrite eest oksjonile ning nood numbrid olid dollarites icon_smile.gif
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 87
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 06.02.2007 17:53:09 vasta tsitaadiga

Kindlasti leiab sama asi ka PS3'dega aset, eks?!
Jalutaja
HV kasutaja
Jalutaja

sõnum 06.02.2007 17:55:50 vasta tsitaadiga

vabarna kirjutas:
Kas see Mersu vs Opel ei olnud? icon_wink.gif

Üks auroni tüüpi usakas oli eriti Honda vastu vihane. Neil ju opeleid ei ole.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 06.02.2007 17:58:46 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
Kindlasti leiab sama asi ka PS3'dega aset, eks?!
Umm, ma rääkisingi PS3'dest icon_rolleyes.gif
Mäletan et üks konsool läks eBays müügiks >$12000 eest

tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.02.2007 17:59:42 vasta tsitaadiga

Muide, neile kes arvavad et piraatlus olemata jääb PS3 peal... no kasutagem nüüd oma hallollust ka veidi:

a) PS3 külge saab panna ükskõik kui suure Seagate SATA kõvaketta (750GB hetkel, suvel näiteks 1000GB). See on täitsa piisav Blu-Ray tõmmiste hoidmiseks.
b) PS3 peal jookseb Linux või mõni muu 3rd party Op-sys

viimati muutis erick 06.02.2007 18:01:26, muudetud 1 kord
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 06.02.2007 18:00:38 vasta tsitaadiga

c) Tolle OS'i all puuduvad graafikadraiverid mis nullivad ära igasuguse videokiirenduse võimaluse
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 434, 435, 436  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.