Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lopes39
HV Guru

|
24.01.2007 08:19:13
|
|
|
mks kirjutas: |
lopes39 kirjutas: |
no kahjuks ei sobi küll .. mul on mingi 170kr maksvad panasonic klapid ja viskab pausile koguaeg kui need taga on .. ja need klapid on ostetud selverist mingi paar kuud tagasi pmst väga vana mudel ei tohiks olla kui veel müüakse poodides
ja kellelt ma ostsin selle ta ütles mulle et nii on lood et ei sobi iga klapp sellele taha |
4gen ipodile SOBIVAD kõik terved ja toimivad klapid... nimelt viskab ipod pausile siis, kui ta tunneb, et klappe enam taga ei ole, seega peaksid pigem klapid üle vaatama  |
eino sorry juid nii see päris ei ole mul on korralikud klapid need panasonicud ja pistikul pole mitte midagi viga
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
24.01.2007 08:29:10
|
|
|
lopes39, on 2 võimalust:
1) Kõrvaklapid on vigased.
2) iPodi enda heliväljund on peetis. (proovi ka mingite teiste klappidega üle kas töötavad)
Sest ei ole sellist asja, et mõned klapid lähevad iPodile ja teised mitte...
_________________ Salamander |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
iRock
HV vaatleja
|
24.01.2007 17:11:18
|
|
|
iRock kirjutas: |
Aga nüüd on tõsisem mure:
Mul ei näita enam arvuti, et iPod on ühendatud. Tegin need etapid läbi, mis apple.comis näidatud oli. Aga ei midagi.
Reset ei aita.
Mis teha? Aidake. |
Oskab keegi siis aidata?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
24.01.2007 17:35:34
|
|
|
no ma ei tea mis viga lään uurin seal mac.ee-s ehk saab sellele uue aku siis uurin klappe ka uusi mingeid sellele .. pmst mul sellel on see juhtme sisse torkamis koht üleval ja keskel mitte ääres nagu enamus teistel on
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
iRock
HV vaatleja
|
24.01.2007 21:50:26
|
|
|
Probleem lahendatud, tegin reseti ja läksin disk mode'i. Niimoodi sai see kuidagi arvutiga ühenduse. Siis tegin restore'i ja kõik on
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
24.01.2007 21:54:02
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
no ma ei tea mis viga lään uurin seal mac.ee-s ehk saab sellele uue aku siis uurin klappe ka uusi mingeid sellele .. pmst mul sellel on see juhtme sisse torkamis koht üleval ja keskel mitte ääres nagu enamus teistel on |
4gen ipodidel ongi see üleval ja keskel
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
antoonio
HV kasutaja
|
24.01.2007 23:19:53
|
|
|
Küsimus iPod nano kõrvaklappide kohta.
Kuna seda lelu ilma lisavidinateta kuskil mujal kui taskus kaasas ei kanna siis tellisin sellised klapid ( http://www.mac.ee/page.php?p=shop&item=79327) .
Kahjuks oli rõõm üürike sest ei õnnestunud neid kuidagi ipodile külge riputada.
Sai siis apple kodukal ringi vaadatud ja selgus, et need sobivad ainult gen 1 nanole (polnud õrna aimugi nendest generatsioonidest enne ja sellelt mac.ee lehelt ei loe nende klappide lehelt kah seda välja). Ju mul see gen 2 (alu kest) on.
Küsimus järgmine, kas on mingeid analoogseid klappe (ehk siis kaelapael+klapid) veel.
Mac.ee lehel (ja ka apple lehel) on veel sellised ( http://www.mac.ee/page.php?p=shop&item=79318 ) klapid ja apple leht annab neile nii gen1 kui ka gen 2 variandi.
Tegelt huvitavad ikka need kõrvasisesed klapid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
iksDee
HV vaatleja
|
25.01.2007 20:21:08
|
|
|
antoonio kirjutas: |
Küsimus iPod nano kõrvaklappide kohta.
Kuna seda lelu ilma lisavidinateta kuskil mujal kui taskus kaasas ei kanna siis tellisin sellised klapid ( http://www.mac.ee/page.php?p=shop&item=79327) .
Kahjuks oli rõõm üürike sest ei õnnestunud neid kuidagi ipodile külge riputada.
Sai siis apple kodukal ringi vaadatud ja selgus, et need sobivad ainult gen 1 nanole (polnud õrna aimugi nendest generatsioonidest enne ja sellelt mac.ee lehelt ei loe nende klappide lehelt kah seda välja). Ju mul see gen 2 (alu kest) on.
Küsimus järgmine, kas on mingeid analoogseid klappe (ehk siis kaelapael+klapid) veel.
Mac.ee lehel (ja ka apple lehel) on veel sellised ( http://www.mac.ee/page.php?p=shop&item=79318 ) klapid ja apple leht annab neile nii gen1 kui ka gen 2 variandi.
Tegelt huvitavad ikka need kõrvasisesed klapid. |
Tegelikult ei soovitaks ma üldse osta Apple klappe, sest nad kipuvad suht ruttu ragisema hakata ja ka helikvaliteet pole nii hea, kui mõnel teisel sama palju maksval kõrvasisesel kõrvaklapipaaril. Soovitaks siis mõnda teist sulle:
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/K%F5rvaklapid/49033/ - pole ise kasutanud, kuid on saanud väga palju positiivseid hinnanguid
http://www.sonycenter.ee/ee/Tallinn/Tooted/Tarvikud%20ja%20lisavarustus/Kõrvaklapid/MDR-EX51LP.aspx - ise oman analoogseid, ja julgen soovitada, bass on väga mõnus.
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/K%F5rvaklapid/49059/ - ka need PEAKS olema head klapid, arvestades, et on Sennhaiserid, kuid nende kohta kindlat lubadust ei anna.
_________________ xD |
|
tagasi üles |
|
 |
antoonio
HV kasutaja
|
25.01.2007 21:58:38
|
|
|
tänud, eks neid senheisereid peab lähemalt uurima, IMarvutid(mac.ee) soovitas kah nende poole vaadata.
Aga kuna ise sellel leluga ei mängi (v.a. musa peale laadimisel) vaid hoopis õrnem sugupool siis vaja see lelu ka mingi rihmaga vasrustada, et saaks kaela riputada.
Aga eks näis, uurin elu ja vaatan mis välja tuleb.
Aga mac.ee-le soovitasin nende netipoes küll infi juurde panna, et millisele generatsioonile üks või teine vigur sobiv on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
matux
HV kasutaja

|
27.01.2007 13:56:34
|
|
|
Samas ka Videora iPod Converter (see converdib isegi .flv failid ära)
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsarnevits
HV vaatleja
|
07.02.2007 22:15:44
|
|
|
kuna kuulan palju raadiot ja samas oman ipod'i, tekkis küsimus mac'i kodukal müüdavate raadio klappide kohta. kas on neid klappe müügil ka in-ear variandina ja kas need on oma hinda väärt ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rästikuke
HV vaatleja
|
08.02.2007 20:28:50
Probleem iPodi laadimisega (video 30GB) |
|
|
Selline lugu siis, et aku täiesti tühi ja ühendades arvuti külge nagu hakkaks laadima, poole tunni pärast jõuab selle punktini kus ilmub värviline tekst, Do not disconnect (Hurraa), Itunes käivitub, tunneb masina ära ning siis hakkab iPod piiksuma ning ütleb, et aku täiesti tühi ja pane mind laadima ning algab uus ring...Kurat alles eile sain garantiist tagasi (eelmine kord oli USB pees). Keegi oskab lahendust leida?
|
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
08.02.2007 20:29:49
|
|
|
Garantiisse tagasi.
_________________ Remember this day, men, for it will be yours for all time. |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rästikuke
HV vaatleja
|
08.02.2007 20:37:51
|
|
|
taifunk kirjutas: |
Garantiisse tagasi. |
Rofl, any other ideas?
Kas on vahest asjalik mõte osta lihtsalt laadija, mille pistikusse toppida saab? Kui on, siis ehk keegi linkib mulle siukse, pärast ostan jälle vale asja :?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jorss
Kreisi kasutaja

|
08.02.2007 21:38:20
|
|
|
See nüüd küll mingi lahendus pole. Garantiise tagasi ikka..
Huvitav ta on et mõned käivad mängijaga garantiis korra kuus , endal on 2 mängijat - video ja nano ning siiamaani pole ainsat viga.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rästikuke
HV vaatleja
|
08.02.2007 21:58:25
|
|
|
Kurat, see on ikka eriliselt leim kui ma uuesti garantisse minema pean. Kui ma iPodi enesele sain, kasutasin teda 3-4 päeva, kuni ta lakkas töötamast. Jooksin garantiisse, kus pandi ta HiFi peal töötama ning phmslt jäi minust idika mulje, et asi töötab küll, mida ****u ma ajan. Lähen koju ja loomulikult ta laadima ei hakka läppari küljes, nüüd saan juba pihta, et viga on ühenduses, võtan seekord kaabli kaasa ja pakun välja, et vahest on kaabel pees. Eip, jumala korras, hakkan juba uuesti ära minema kui vend seal pakub, et oot tsekime kas su masin USB-i üldse ära tunneb. Klõbistas sellega veits ja leidiski, et masin ei tunnista enam USB-d. Tegi mingid paberid valmis, ütles, et kahe nädala pärast saan uue masina, nii kauaks andis ta oma seinalaadija mulle. Ma viisin masina garantiisse detsembri keskel, uue sain eile (üle kahe kuu võttis aega). Niisiis, masin nüüd töötas ühe laadimise ning lähen uuele kahekuulisele seansile? Pole eriliselt huvitatud sellisest variandist. Proovisin eri arvuteid, et ehk on kala selles, et läppari kaudu ei saa piisavalt voolu; vahet pole, ikka ei lae. Ta suudab ennast nii kaugele laadida, et arvuti teda tunnistab, seejärel aga näitab nagu laeks aga paari minuti pärast tühi ja piiksub. Kui homseks lahendust ei leia, hüva, garantiisse, pl0x gief assistance!
|
|
tagasi üles |
|
 |
earthbeat
HV kasutaja

|
09.02.2007 12:23:16
|
|
|
Mis arvuti sul on?
Ma millegi pärast arvan et su masinas on hoopis viga...
Mul juhtus kaa et tööjuures ei laadinud täis ja siis avastasin, et raisk ... mingi sittane usbi viga arvutil
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rästikuke
HV vaatleja
|
09.02.2007 16:55:43
|
|
|
earthbeat kirjutas: |
Mis arvuti sul on?
Ma millegi pärast arvan et su masinas on hoopis viga...
Mul juhtus kaa et tööjuures ei laadinud täis ja siis avastasin, et piix ... mingi sittane usbi viga arvutil  |
Ülimalt ebatõenäoline, et viga arvutis, olen katsetanud kolme laptopi peal ning ühe lauaarvuti peal, neist ühel oli vana 1.1. USB, teistel uusim. (Väike näide sellest, kui meeleheitlik ma olen...)
Edit: Nii, tundub et masin võttis mõistuse pähe ja hakkas viimaks korralikult laadima, 10 minutit juba "Do not disconnect" värviline pilt ees ning paistab, et laeb, loodame parimat
Jamh, ja nii kui see mess postitatud sai, hakkas iPod piiksuma...
|
|
tagasi üles |
|
 |
manny50
HV kasutaja

|
09.02.2007 21:16:58
Palju maksab iPod Video display ? |
|
|
Tahaks teada , et kui palju maksab iPod Video display , enda oma läks katki .
Kui kellelgi on iPod katki vms , siis ta võiks mulle enda display müüa , kui palju selle eest küsida ?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
10.02.2007 10:47:34
Re: Palju maksab iPod Video display ? |
|
|
manny50 kirjutas: |
Tahaks teada , et kui palju maksab iPod Video display , enda oma läks katki .
Kui kellelgi on iPod katki vms , siis ta võiks mulle enda display müüa , kui palju selle eest küsida ? |
Kui sul on video, siis peaks ka garantii olema ju ? vii garantiisse ?
_________________ Salamander |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
manny50
HV kasutaja

|
10.02.2007 10:57:39
|
|
|
Garantii aeg on juba läbi ..
iPod on olnud mul 1 aasta ja 2-3 kuud . :/
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
10.02.2007 14:28:25
|
|
|
manny50, kui ise või mõni tuttav "meistrimees" pole (asi ikka väga kompakselt ehitatud), vii oma iPod IM'i - maksad x summa (kahjuks ei mäleta täpselt) ja annavad uue vastu.
Kui aega ja tahtmist jännata, siis eBay's neid ekraane ikka liigub
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
manny50
HV kasutaja

|
11.02.2007 16:49:53
|
|
|
beastbeats , aga palju umbes see x summa on ?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
11.02.2007 16:56:39
|
|
|
manny50, mine ja küsi järgi
Huupi pakudes 2/3 uue hinnast
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
11.02.2007 20:32:11
|
|
|
mure. vanale ipod montale tegin reseti,peale mida nõuab seinalaadijat. kuna mul peale usb laadija talle anda pole,siis olen ummikus.kas keegi saab aidata?kas on mingit muud varianti või keegi laenab laadijat korraks eest?
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
494 |
|
tagasi üles |
|