Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 233, 234, 235  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mõttetu mees
HV Guru

sõnum 02.01.2007 11:32:05 vasta tsitaadiga

Aasta tagasi ning nüüd jälla oli vaja kontakti saada Haapsalu Elioni esindusega. Elioni lehelt http://www.elion.ee/wwwmain?screenId=html.help-profile.8303&locale=et sai vaadatud Haapsalu esinduse mobiili number ning oh üllatust, nagu aasta tagasi, nii ka nüüd vastab mingi lasteaiaealine või sutsu vanem tüdruk, kes ei tea Elionist midagi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 648 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 526
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 05.01.2007 15:00:41 vasta tsitaadiga

Mõttetu mees, vaata nüüd uuesti icon_wink.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.01.2007 17:26:33 vasta tsitaadiga

darkside kirjutas:
Mõttetu mees, vaata nüüd uuesti icon_wink.gif

icon_biggrin.gif ma lasin asja eile ära parandada icon_wink.gif vähe sellest et elioni leht valetas, sama valeinfo on ka www.1182.ee lehel
http://www.1182.ee/baas/eraa.cgi?nimi=5066300&maakond=99
eks seal paraneb lähiajal.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 05.01.2007 18:37:26 vasta tsitaadiga

indrekp, seal paraneb asi ca 2 nädala jooksul icon_idea.gif ega sa ainus olnud kes infot edasin andis icon_wink.gif varsti peaks tulema uus leht icon_rolleyes.gif
tagasi üles
oz
HV kasutaja
oz

sõnum 11.01.2007 15:59:38 vasta tsitaadiga

mul ainult head öelda elioni kohta,oli probleemid netiga,käisid siin,möllasid juhtmetega jne,tegid kõik korda.töömehed ise ka väga sõbralikud thumbs_up.gif
gogo elion thumbs_up.gif thumbs_up.gif

xtro
HV veteran
xtro

sõnum 22.01.2007 15:30:54 vasta tsitaadiga

Irw, nalja nendega saab, on probleem , helistan, öeldakse et uurivad ja helistavad tagasi... Nuh tavaline stsenaarium on et probled kaovad aga tagasi pole mulle senini veel keegi helistanud lubatusdtest hoolimata icon_biggrin.gif Poh see peaasi, et asjad tööle hakkavad beer_yum.gif
Mõttetu mees
HV Guru

sõnum 22.01.2007 16:48:56 vasta tsitaadiga

Sai siis Digi-tv tellimus sisse antud millalgi sügisel. Detsembri lõpu poole astusin Elionist läbi, küsisin et kus maal asjad on ja millal siis vaatama saab hakata. Nemad vastu, et kõik valmidus olemas, võta aga seadmed jne. Olevat veel mulle samal päeval mobiilile ja tavatelefonile helistanud, et seda teada anda. Helistanud polnud aga keegi. 3 jaanuaril lubati Digi-tv sisse lülitada. Sellel kuupäeval ei toimunud muidki midagi. Ootasin nädalakese ja helistasin Elioni. Midagi tarka öelda ei osatud. Lubati samal või järgmisel päeval tagasi helistada. Mida muidugi ei toimunud. Ootasin veel nädala, helsitasin jälle Elioni. Susserdati siis 5 minti kusagil arvutis ja anti rõõmsalt teada, et Digi-tv valmidust mul pole ja ei tea millal tuleb.
Vot tak tebe Elion!
tagasi üles
Silver?!
HV veteran

sõnum 24.01.2007 23:23:49 vasta tsitaadiga

island! Raha tagasi + 10 000 kompentsatsiooni, põhjustatud ebameeldivuste eest, oleks vist sobilik nõuda.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
HV kasutaja

sõnum 24.01.2007 23:29:06 vasta tsitaadiga

Ei tea. mina olen rahul. Läksin esindusse, ütlesin, et tahan DigiTv'd. sain seadmed, läksin koju, ühendasin ära ja hakkasin netis surfama, ainult et kiirus eriti üle 5mbit/sec ei tõuse isegi kui digibox väljas. muidu hea thumbs_up.gif
Mõttetu mees
HV Guru

sõnum 30.01.2007 21:03:25 vasta tsitaadiga

Mõttetu mees kirjutas:
Sai siis Digi-tv tellimus sisse antud millalgi sügisel. Detsembri lõpu poole astusin Elionist läbi, küsisin et kus maal asjad on ja millal siis vaatama saab hakata. Nemad vastu, et kõik valmidus olemas, võta aga seadmed jne. Olevat veel mulle samal päeval mobiilile ja tavatelefonile helistanud, et seda teada anda. Helistanud polnud aga keegi. 3 jaanuaril lubati Digi-tv sisse lülitada. Sellel kuupäeval ei toimunud muidki midagi. Ootasin nädalakese ja helistasin Elioni. Midagi tarka öelda ei osatud. Lubati samal või järgmisel päeval tagasi helistada. Mida muidugi ei toimunud. Ootasin veel nädala, helsitasin jälle Elioni. Susserdati siis 5 minti kusagil arvutis ja anti rõõmsalt teada, et Digi-tv valmidust mul pole ja ei tea millal tuleb.
Vot tak tebe Elion!

No minu lugu leidis siis lõpu. Helistati täna Elionist ning öeldi, et tooge seadmed tagasi.
tagasi üles
Keiti
HV vaatleja

sõnum 31.01.2007 15:22:51 vasta tsitaadiga

nääh...elion on minu arvates nõme firma. täielik monopol. kui kliendil halvasti on midagi siis neid absoluutselt ei koti see. korrusmajade internetiühendusega on küll värvikas kogemus...püsiühendus või asi. kuu jooksul oli reaalselt internet olemas umbes nii kaks nädalat. ja helistad klienditeenindusse ja aetakse sulle tükk aega sellist mula et nii nüüd vaadake kas teie arvutil on võrgukaabel taga, see on selline juhe....no mida. nad mõtlevad ainult kuidas probleemset klienti maha rahustada mitte kuidas probleemi lahendada. lõpuks oli selle korrusmaja netiga igasugu asju viga mis pähe tulevad. mingine remendimees oli kuskil ruuteril toitekaabli ära tõmmanud jne... icon_evil.gif
alguses kui püsiühenudse leping sai tehtud siis lubati et ühenduse kiirus jääb samaks nagu eelmisel firmal ja kõik. kui aga asjaks läks tuli välja kiirus oli päris hästi alla võetud icon_sad.gif
tagasi üles
Max Powers

sõnum 31.01.2007 15:27:30 vasta tsitaadiga

tsitaat:

sulle tükk aega sellist mula et nii nüüd vaadake kas teie arvutil on võrgukaabel taga, see on selline juhe

Mis teha kui sina selline advanced user oled ja sellist õpetust ei vaja. Raske siis kohe neile öelda, et kontrollisid juba neid asju.
Võid neile ju ipconfigi tulemused ka ettelugeda vms
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 31.01.2007 16:28:46 vasta tsitaadiga

Keiti, kui ei meeldi võta midagi muud...kindlasti oled Korrusmaja Internet T kasutaja, räägi parem oma korteriyhistuga, et tehakse korralik kaabeldus ja uued seadmed icon_rolleyes.gif korteriyhistud blokivad icon_evil.gif ma ei saanud ise ka sellepärast korrusmaja netti icon_confused.gif korteriyhistu esimehel oli isiklik probleem icon_neutral.gif
tagasi üles
Archibald
HV veteran
Archibald

sõnum 31.01.2007 19:26:37 vasta tsitaadiga

Keiti,
Tead, ega enamus nendest, kes pöördub teh. toe abitelefonil ei ole "advanced l33t haxxorz", ja kas oled nõus maksma tehniku visiidi eest, kui on probleem Sinu korteri võrgus/vales kaabelduses?
Kui räägid, mis asi on, et umbes "cable unplugged, minu kaabelduse pool on ok, ipconfig ei anna IPd, gateway on vigane" jms, siis keegi ei hakka Sind piinama "loll küsimustega".
icon_wink.gif

olc
HV Guru
olc

sõnum 01.02.2007 12:24:04 vasta tsitaadiga

Elion toob Eestisse esimese kõrglahutustelevisiooni
Elion pakub juba alates veebruarist esimese meediaettevõttena kõrglahutuslikku HDTV telepilti selle täies aus ja hiilguses ehk 1080p.
Selleks tuleb Elioni DigiTV kasutajatel sõlmida lisaleping uue teenuse kasutamiseks, mis maksab 95 krooni kuus ja vahetada ümber oma vana digiboks.
http://www.postimees.ee/010207/esileht/meelelahutus/242402.php

jookske nüüd boxe vahetama ja kukrut kergendama icon_smile.gif
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 125
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 01.02.2007 12:44:46 vasta tsitaadiga

olc, ühe kanali pärast icon_rolleyes.gif ei tea kas vara veel pole icon_wink.gif kahjuks saavad esialgu ainult Kaabel DigiTV kliendid seda vaadata, nii et IPTV omanikud kannatavad veel, kui nad yldse niipea saavad icon_confused.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 01.02.2007 18:50:51 vasta tsitaadiga

darkside kirjutas:
olc, ühe kanali pärast icon_rolleyes.gif ei tea kas vara veel pole icon_wink.gif kahjuks saavad esialgu ainult Kaabel DigiTV kliendid seda vaadata, nii et IPTV omanikud kannatavad veel, kui nad yldse niipea saavad icon_confused.gif

artiklis viidati nüüd ikka hästi küll, see 5000kr maksev digibox ei tule osta mitte selle ühe (1) kanali pärast vaid kõik teised dtv kanalid mis seal kaablis jooksevad jäävad samuti uue boxiga nähtavaks.. kes uus klient peab boxi niikuinii ostma, kes vana.. saab vana boxi ära kasutada teises toas asuva teleri ühendamiseks.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 03.02.2007 19:39:40 vasta tsitaadiga

Elion-is on kõik kallis aga minujaoks kvaliteetne. Ise olen saanud sealt neti,arvuti, psp, telefoni jne loodan et varsti ka DTV nii et siiamaani pole mingeid vastuväiteid. Igatahes üks SUUR pluss neile minupoolt. See ka et neil on kiire klienditeenindus icon_razz.gif
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
wa666ou
HV veteran

sõnum 06.02.2007 18:18:33 vasta tsitaadiga

Mul üks selline pseudoprobleem seoses Elioni Ärilahendusega.

Nimelt, on mul tellitud Ärilahendus, 4Mbit alla. Ühel heal päeval jaanuaris aga tõusis kiirus 7Mbit-ni. Ja siiamaani see kiirus püsib. Tundub, et pole tegemist mingi kalaga.
Kellegagi ma netti ei jaga ja DigiTV ka mul pole.

Kas võib olla tegemist mingi Elioni promoprogrammiga, millest ma midagi kuulnud pole? Et siis antakse mulle maitsta kiirema ühenduse rõõmusid mingi aeg lootuses, et hakkab meeldima ja upgreidin kiirema paketi peale, pärast seda, kui mulle "aeglane" ühendus tagasi lülitatakse.
Ei hakka igaks juhuks Elioni helistama, pärast nende kamm ja võtavad ära icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 06.02.2007 18:23:27 vasta tsitaadiga

http://www.elion.ee/wwwmain?screenId=html.business-profile.33912&locale=et

seal kirjas iga Äripaketi juurde alates 1-8mbiti, mille järgi seda otsustatakse?
Et sul norm nägu sulle paneme 8mbiti?

EDIT: ok hind on kah ALATES icon_razz.gif

Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
wa666ou
HV veteran

sõnum 06.02.2007 18:33:33 vasta tsitaadiga

ei, hinnad on erinevad.
Mina võtsin 4Mbit, 8 hind oli vist mingi 1300.- vms.
tagasi üles
Mcneelsonn
HV kasutaja

sõnum 06.02.2007 18:56:06 vasta tsitaadiga

Mul tõusis Elioni Kodulahenduse 1mb netil jaanuaris äkitselt kiirus. Enne tuli reaalselt downloadides alla ~120-130kb/s alates jaanuarist ~200-210. Mina olen rahul icon_smile.gif.

Teine huvitav asi on see , et liinid on neil täitsa täis vist. 90endate lõpul veeti meile siia uued digiliinid (peaks nagu ruumi olema), kuid Elion keeldub rohkem netti kellelegi sisse vedama. Kahe küla peale on kokku ehk 10 majapidamist kellel ADSL.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 06.02.2007 19:08:09 vasta tsitaadiga

Kunagi oli selline reegel, et abonentkaablis ei tohi olla rohkem kui kolmandikul paaridest lairibaühendus.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
wa666ou
HV veteran

sõnum 06.02.2007 19:31:14 vasta tsitaadiga

Mcneelsonn, usun, et sul sama teema.
Ega ma ei kurdagi, aga küsimus kerkis, et miks...
tagasi üles
ussimuna
HV kasutaja

sõnum 06.02.2007 22:22:56 vasta tsitaadiga

wa666ou kirjutas:
Nimelt, on mul tellitud Ärilahendus, 4Mbit alla. Ühel heal päeval jaanuaris aga tõusis kiirus 7Mbit-ni. Ja siiamaani see kiirus püsib. Tundub, et pole tegemist mingi kalaga icon_biggrin.gif

Ole nii kena, anna minu puudujääv osa mulle tagasi. Mul just kadus ära icon_lol.gif 2M ärilahendus ja pidevalt 300-500 kbit/s
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 233, 234, 235  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.