Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Winterwind
One

|
22.01.2007 13:41:27
|
|
|
tore teema.. seda lugedes tundub küll, et ega mõni ikka inimene ei ole
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
22.01.2007 14:17:53
|
|
|
voyager_est kirjutas: |
Noname, kas sa oled mingit pidi Wilden OÜ'ga seotud
Oled see sama tehnik, kellest jutt käib  |
EI EI EI.
xtro kirjutas: |
Kuid ilma analüüsita pole Sul ka mitte mingit õigust väita et see on kõõm, tõestada Sa ilma analüüsita kohe kindlalt seda ei saa. + Olgu masin nii räpane kui tahes, remontida tuleb ikka, saab ju kliendiga läbi räägida ning puhastamise eest tasu võtta. Mingil juhul pole õigust tulla klienti foorumise solvama Puhastamiseks on suruõhk, pintsel jne stuff ning nende abil ei võta sellise asja puhastamine ju kaua (juhul kui eriline kobakäpp just pole) ? |
eestis kehtib sõnavabadus, seega on mul õigus väita mida iganes.
tegelikult, räägin oma kogemusest. need kes tunnevad, teavad, et ma ei valeta kunagi.
Ja need kes on kogenud IT mehed teavad millest jutt käib, sagedane asi see kõõma probleem.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
0 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.01.2007 16:44:24
|
|
|
xtro kirjutas: |
Asi anna tarbiakaitsese ja politseise, küll liigutama hakkavad need põrsad ennast |
Kahjuks ta ei saa seda teha - juriidiline isik. Eelnevalt mainitud.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
22.01.2007 16:52:34
|
|
|
To Noname - Ma nagu pikka aega it-mees aga kõõmaajavat arvutit pole kohanud senini, igast muud crappi olen sealt küll leidnud Väita võid Sa mida tahes tõesti aga TÕESTADA Sa enda väiteid ei suuda kohe mitte nii lihtsalt. Ehk kuna Sinu väide ei ole Sinu poolt tõestatav ei pea seda ka tõsiselt võtma ning võib vabalt selle vastu vaielda.
NDK - Damn see jäi kahe silma vahele, aga politsei peaks ikka aitama
_________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist? |
|
Kommentaarid: 451 loe/lisa |
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
22.01.2007 18:59:16
|
|
|
Juriidilisel isikul ju veel lihtsam. Esitab ametliku arve saamata jäänud tulude kohta.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
23.01.2007 00:58:50
|
|
|
Antud juhul on võimalik isikul, kellel väideti kõõm olevat väitja laimu eest kohtusse kaevata (ja kasutaja wildikas peaks tõestama, et tegu on tõesti kõõmaga või jääb ta süüdi laimus (paiskas õhku kõõmapilve).) Kahjuks Jüri seda ilmselt ei tee...
Kui siiski teeks ja wildikas suudaks tõestada, et tegu on kõõmaga, siis on ta rikkunud isikuandmete kaitse seadust, avaldades andmeid üheselt tuvastatava isiku terviseseisundi kohta. Kui wildikas on antud juhul ettevõtte esindaja, siis saab ettevõtet karistada ka delikaatsete isikuandmete töötlemise nõuete rikkumise eest kuni 50000 krooni suuruse trahviga.
Reaalne kahju on aga see, et nii mõnigi arvuti jääb sellise möla tulemusena teile remonti tulemata.
_________________ www.sisters.ee: rinnamärgid, külmkapimagnetid, võtmehoidjad, käepaelad |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
23.01.2007 01:15:06
|
|
|
noh,enne peaks teine pool tõestama et wildika nime alt yldse seefirma esindaja esines.vabalt võib kellegi loll nali ka olla.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
lazy
HV vaatleja
|
25.01.2007 23:10:48
|
|
|
pinnawaatluz kirjutas: |
Järsku oligi tegemist bioterroristi arvutiga? Tollesama kes saatis üle maailma katkukirju?
Lenduv tolm arvutiremondil püütakse harilikult kinni vastava tolmuimejaga enne kui see kuskile tööruumi laiali jõuab lennata. Vaevalt sinna sülearvutisse mahub niipalju kõõma, et seda peaks hakkama buldooseri või kopaga välja tõstma. Täis kino ikka.. |
ma arvan sama, kaad deem! võinuks kliendiga suhelda, et ei ole spetsialiste ja vahendeid ekseemi eemaldamiseks.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
sperov
HV kasutaja

|
08.02.2007 16:55:52
|
|
|
tsitaat: |
Kui firma esindaja Andrus oli väidetavalt midagi lisaks lubanud, siis on see töö tellija ja tema kui eraisiku vaheline kokkulepe ja ei puuduta Wilden OÜ'd |
Selgitagu tarbijakaitsele- teenindaja/esindaja lubadus/info vms on tarbijakaise seaduse järgi ettevõtte seisukoht! paljuke see trahv on?.. 10% aasta käibest?
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
duplex
Kreisi kasutaja

|
17.04.2007 23:36:05
|
|
|
No ja kas probleem on lahenenud? Kas kaduma läinud detailid ja raha on käes? Teema jäi nagu ilma lõputa?
Firmad teevad karuteene endale sellega, et hakkavad vältima probleemset klienti. Et kiirelt koos lahendus leida üritatakse peitu pugeda. Ja veel nii tühise summa pärast. Tule taevas appi!
Aastaid kaua tagasi kui 10 tuhat krooni oli veel raha oli meil probleem Canmaniga. Alguses öeldi, et me oleme ise süüdi kuna arvutile on tekk ümber mässitud ja arvuti protsessor ja emaplaat tuksis. Kuna arvuti oli kontoris ja tekki seal käepärast arvuti kinnikatmiseks ei olnud siis seda asjaolu ei saanud juhtuda. No ja siis kuu aega hiljem pärides mis seis on. Tuli välja, et lauaarvuti(suur atx kast) läks garantiis heast peast kaduma. Ma ei kujuta ette, et selline asi oleks isegi võimalik. Rohkem kui pool aastat hiljem ka ei leitud arvutit enam ülesse. Suhtlemine jäi päevast päeva ettevõtte poolt tõrjuvamaks. Kehitati õlgu, et mis siis ikka teha kui ei leita enam arvutit ülesse, eks otsitakse edasi. Kuna kallist aega ei ole võimalik raisata tühja lubavate kõnede peale siis sai tehtud diil inkassofirmaga kes maksis arvuti täies ulatuses ise kinni ostes nii ülesse meie nõude ja tegeles asjaga ise edasi. Rohkem ei tea asjast midagi, eks juristipoisid tegelesid asjaga edasi ja kui palju nad siis kohtu kaudu said seda enam ei oska kommenteerida.
Aga nagu näha aastatega pole meil midagi paremaks muutunud. Eks kommunismi ajast pärit inimeste ümberkäimine võõra varaga on juba selline. Petmine ja kirve panemine on lolli kliendi puhul tavaline. Seda on ka kõikjal muudes valdkondades massiliselt levinud. Ehituses, autoremondis jne...
Inimene viis auto korralisse hooldusesse, tõmbas klepsud erinevatesse kohtadesse. Hooldusest kätte saades kontrollis arvel olevaid andmeid ja avastas, et arvel on ka pidureid on õhutatud kuid õhutus niplitel olid klepsud täiesti puutumata ja sama puhtad. Sõitis samal päeval tagasi, rääkis oma jutu ära ja võite ise arvata kas leiti ülesse töömees kes hooldust tegi või mitte. Muidugi siin hüvitati asi täiega kuna tegemist ikkagi pealtnäha korraliku ja enda mainest lugupidava ettevõttega! Usalda aga kontrolli!
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
18.04.2007 01:10:44
|
|
|
selliste nahaalide vastu aitab hästi ajakirjandus.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kirill
HV kasutaja
|
03.10.2007 10:50:25
veel üks story... |
|
|
tahaks rääkida ka oma story selle firmaga. ainult faktid siis:
Neljapäev 27.09.2007
helistasin Wilden OÜsse ja küsisin kas saab teha puhtaks minu läpaka klaviatuuri ja vaadata, miks mu arvuti (Sony Vaio profiilis - mu igapäevane tööarvuti) nii kiiresti läheb kuumaks. telefoni teel inimene nimega Andrus Käbarik vastas et saab, tooge arvuti meie juurde (v ta saadab kulleri) ja arvutihooldus maksaks siis 500.-. ma pidin järgmine päev kell 12 lennata Londonisse teisipäevani, sellepärast leppisime temaga kokku et toon ise arvuti tema kontorisse reedel kell 9.30 Akadeemia tee 21 aadressile ja arvuti saab teisipäevaks siis korda.
Reede 28.09.2007
täpselt kell 9.30 olin Akadeemia teel - helistasin Andrusele ja ta ütles, et vabandust aga olen veel kesklinnas ja pakkus mulle jätta arvuti valvelauda tema nimele, mida ma tegin ja siis helistasin ja smsisin temale, et arvuti on nüüd valvelauas. ma lendasin ära .
Laupäev - Esmaspäev olin Londonis.
Teisipäev 02.10.2007
hommikul tulin Tallinna ja kohe helistasin temale - sain vastuse, et arvutit veel ei jõudnud vaadata (kokkuleppe oli selline, et teisipäeval hommikul pidi juba arvuti korras olema), Andrus ütles, et "nemad" tegelevad siis minu arvutiga täna, ja päeval v õhtu poole helistavad mulle. ma veel kord mainisin, et mul kolmapäeval tööpäev, ja ma pean töötama selle arvutiga.
kell 17.45 helistasin ise Andrusele, sest kedagi pole mulle helistanud. alguses ta lihtsalt ei võtnud toru vastu ja pärast üldse lülitas telefoni välja. õhtul proovisin veel kord helistama - telefon oli jälle sees, vaid keegi mulle ikka ei vastunud. saatsin smsi ka temale, et ta helistaks tagasi nii kiiresti kui võimalik. vastust ei saanud.
helistasin tööle, ütlesin et vb ei saa homme tööle tulla.
Kolmapäev 03.10.2007
helistasin kell 9.00 Andrusele ise, pärast mõne aja ta ikka vastas mulle, ütles, et ei jõudnud arvutit vaatama, aga ma ikka otsustasin seda tagasi võtta ja kell 9.30 sain arvutit tagasi VALVELAUAST (natuke imelik koht) Akadeemia teel 21.
tulemused:
- arvutiga midagi ei ole tehtud
- närvid on nat läbi selle suhtumisega kliendidele,
- sõitsin kaks korda niisama Akadeemia teele (kaotatud aeg ja bensiin)
ei soovita mitte kellelegi selle firmaga asju ajada! mis iganes, kas ostate läpakat nende käest v midagi muud. VÄGA NÕME KLIENDITEENINDUS!!!
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nickelby
Kreisi kasutaja
|
03.10.2007 11:03:28
|
|
|
ndk kirjutas: |
Kokkuvõttes poleks firma esindaja vist pidanud seda teemat torkima - tegi halva ainult hullemaks  |
On see üldse kindel, et tegemist kõne all oleva firma esindajaga? Rohkem mingi haige naljaga tundub tegemist olevat.. On juba mitu korda mainitud, aga ei ole minugi silmad näinud ja kõrvad kuulnud midagi niivõrd idiootset kui see vabandus siin..
_________________ Have A nice Day! |
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaakennuste
HV kasutaja
|
17.12.2007 21:33:49
|
|
|
Kummaline näide mitterahuldavast teenusest.
Delli võib alati tuua IT Gruppi, kes on ametlik maaletooja ja garantiihooldaja http://shop.it.ee/est/contacts/garantii . Saab kõige kiirema teenuse.
Kas toode garantii alla kuulub, saab kiiresti kontrollida online, sisestades (lehe all vasakul) seerianumbri: http://shop.it.ee/est
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArgoA
HV veteran

|
04.09.2010 20:00:47
|
|
|
jaakennust kirjutas: |
Kummaline näide mitterahuldavast teenusest.
Delli võib alati tuua IT Gruppi, kes on ametlik maaletooja ja garantiihooldaja http://shop.it.ee/est/contacts/garantii . Saab kõige kiirema teenuse.
Kas toode garantii alla kuulub, saab kiiresti kontrollida online, sisestades (lehe all vasakul) seerianumbri: http://shop.it.ee/est |
kas sellest wild oü-st on saanud flex sülearvutikeskus?
_________________ www.greendice.ee - kvaliteetne arvutimaailm teenusena soodsamalt kui Big Mac-i eine, alates 6,9EUR kuus! |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
2 :: |
169 |
|
tagasi üles |
|
 |