Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Sülearvutikeskus - Wilden OÜ märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.01.2007 00:43:29 vasta tsitaadiga

vaene tehnik, kes selle läppari esimest kora lahti keeras okse

olen näinud mitmeid lauaarvuteid, kus põhjas on 3cm koera ja muude koduloomade karvu - nii et alumine PCI pesa on seal sees juba icon_mad.gif soe vilt hakkab põhja peale juba moodustuma. head isu. icon_lol.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Noname
HV Guru
Noname

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.01.2007 01:49:15 vasta tsitaadiga

jah, seda kõõma asja olen ma oma silmaga näinud, nii et kõik on umbes.
ja suurtest arvutitest ei hakka üldse rääkima, kõib arvuteid millele ilma kummikinnasteta ligi minna ei julge. okse

tagasi üles
Mõttetu mees
HV Guru

sõnum 19.01.2007 02:01:10 vasta tsitaadiga

Mul ka üks tuttav kõõmakoll. Kui see pead kratsib, siis valge pilv hõljub ümber venna. Aastakesega saaks paar läpakat tema kõõmaga servast servani täis ajada. Tegelane on küll proovinud sadat eri võimalust kõõmast vabanemiseks, aga seni on katsed luhtunud.
Mina tunnen kaasa nii kliendile, kui ka arvutipuhastajale. Ei tahaks kumbagi nahas olla.
Kommentaarid: 649 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 527
tagasi üles
alliance
The Transporter

sõnum 19.01.2007 02:06:41 vasta tsitaadiga

noh samas on igas töös omad miinused.tuleb ametit vahetada kui hakkama ei saa.
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 19.01.2007 07:44:14 vasta tsitaadiga

no kui on ikkagi psühholoogilised probleemid, et loomulikke jäätmeid puudutada ei julge, peaks ametit vahetama.Ma tahaks näha sibi, kellel kunde ukselingil oleva kärbsesita peale süda pahaks läheb ja seetõtu töö tagasi lükkab..
eks ole vanast rooma riigist pärit ütlus "raha ei haise", mis väljendus siis selles, et ka kõige mustemate ning ebameeldivate asjadega on võimalik raha teha (kasumit teenida) ja ühe äriettevõtte põhiline eesmärk see ju olema peabki..

ühesõnaga-mina jalutaks nüüd tarbijakaitsesse ja tekitaks sellele "sülearvuti plä-plä-plääle" nõnnanpalju ebameeldivusi, et nad ise tuleks sellele mõttele, et risustavad oma tegevusega ühiskonda 8)
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 19.01.2007 09:35:35 vasta tsitaadiga

Kuid sellegi poolest ei jõue mulle kohale - kuidas sai peas olev kõõm läpaka jahutussüsteemi, mis asub läpaka all.

Noname, et siis sina olid see tehnik? Millest sa üldse järeldad, et tegu kõõmaga?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 19.01.2007 10:00:32 vasta tsitaadiga

vanasti kassaaparaate putitaud sai, siis aegajalt jooksis sealt kimbu kaupa prussakakaid välja ning väga paljud olid seest paksu rasvaligaga kaetud.. huvitaval kombel ei tekkinud nagu mõtet, et ei teeniks raha. kusjuures tolmu/karvad puhud-imed ära aga sellest ligast lahtisaamiseks tuli kasutada keemiat 8)
tagasi üles
Jüri.
HV vaatleja

sõnum 19.01.2007 15:51:06 vasta tsitaadiga

Kuna Wilden OÜ poolne viimane postitus sisaldas valeväiteid, näiteks "... tagastasime arvuti samas komplektis koos kõigi tellitud uute detailidega", siis ei jää muud üle, kui toimunu käik täpsemalt kirja panna.

Viisin 02.12.05 Dell Inspiron 7500, mis ei käivitunud, Sülearvutikeskusesse remonti, kuna olin ta sealt 3,5 a eest ostnud. Mõne aja pärast sain teada, et remonti vajab toiteplokk, maksumus 1100+18%. Lisaks selgus, et purunenud on parempoolne nurgaraam, mis toetab displei hinge. Kuna ekraanil enne parandusse viimist mingit lõtku polnud, pidi see juhtuma transpordil või korpuse avamisel. Ei välista, et detail võis olla viimase piirini kulunud. Detaili tellimine ja asendamine 1340+18%. Selleks momendiks pidi ülevaatuse tegijal/remontijal (töö telliti müügimehe seletust mööda väljastpoolt) olema ka selge arvuti seisund seal oleva mustuse seisukohalt ja võimalikkus parandustööde tegemiseks. Mingeid lisanõudeid kuludele arvuti puhastamise osas ei esitatud. Olin küsituga nõus, sain arve ja lasin ülekande teha. Toiteplokki parandati ja kuu keskel sai arvuti mõneks tunniks välise displeiga tööle, nii et sain olulisemad andmed üle kanda, kuid järgmisel korral enam ei käivitunud. Ühel järgneval huvitundmisel asjade seisu kohta sain teada, et nurgaraami originaalvarianti pole enam tellida võimalik. Nõustusin müügimehega, et kohapeal teha laskmist pole mõtet enne tellida, kui arvuti ise on tööle saadud. Detsembri teise poole algul sain teada, et toiteploki rike on tingitud häiretest mingis teises osas (mäletamist mööda nimetas emaplaati), mille vahetamise kulukus ületaks arvuti jääkväärtuse. Loobusin sellest. Nüüd (mitte enne töö vastuvõtmist), nimetas müügimees, et tehtud toiteploki parandus, kus vahetati mingi osa (mis ilmselt uuesti läbi põles) ja vea otsimisele kulutatud töö tuleks mull ikkagi maksta. Olin sellega nõus. Samas soostus tema, et nurgaraami eest üle kantud summa, mida ei tellitud, jäi katteta. Sealjuures ei nimetanud ta ka mingeid nende poolt tehtud täiendavaid kulutusi. Pakkusin, et juhul kui tagasikande tegemisega on raskusi, võiks Wilden OÜ mulle selle asemel tarnida ühe mälupulga ja ühe USB disketiseadme, mille maksumus kokku oli tol momendil 1200-1300 kr. Müügimees oli sellega nõus ja ütles, et seade on neil olemas, mälupulga muretseb (ühe olin neilt juba aasta varem koos arvuti eelmise remondiga ostnud). Pakkus veel uut ja üpris kallist arvutit lubades umbes 1000-kroonist hinnaalandust, kui jätaksin Delli neile tagavaraosadeks (tsiteerin:” selgus, et arvutit ei ole siiski lenduva nahatolmu tõttu võimalik parandada, kuna seab ohtu vahetult arvutiga kokkupuutuva inimese tervise” – aga varuosadeks kasutamiseks oleks ilmselt kõlvanud). Kuna olin juba ka eelmise remondiga kogenud üpris pikka ooteaega, olin uue arvuti ostuks valinud juba teise firma.
22.12.05 avaldasin soovi minna vrakile ja lubatud tarnetele Mustamäele järele. Müügimees teatas et toob need ise mulle kesklinna ära, kuna tuleb sinna nagunii. Ootasin kokkulepitud kohas asjata üle kahe tunni. Lihtsameelselt uskusin siis veel, et inimesel võib tõesti midagi väga olulist ette tulla. Järgnesid tühjad lubadused asjad mulle töö juurde ära tuua. 10. jaanuaril, kui oli õnnestunud uuesti ühendust saada, läksin ise Akadeemia tee 19 järele. Arvutivraki sain kätte pimedal tänaval auto pagasnikust kilekotti pakitult. Müügimees teatas, et lubatud asenduskaupa momendil pole, need saab hiljem ja kiirustas minema. Tagasi saadud arvutivrakk koos kõigega, mis kotis oli, on pildil näha.
Pilt suuremalt http://pilt.delfi.ee/picture/230835/
Nagu selgus puudusid peale purunenud nurgaraami ka mitmed hingede detailid (pidid olema antud mudeli kõige nõrgem osa ja ilmselt ka kõige defitsiitsemad; üks vahetati ka antud arvutil eelpool mainitud eelmise remondi käigus). Kas selline tagastamine tähendab Wilden OÜ mõistes tagastamist „samas komplektis”. Arvel esitatud parmpoolse nurgaraami üleandmise osas valetab emb-kumb, kas Wildika nime all kirjutaja või müügimees temale. Või vastupidiselt minule tol korral väidetule ikkagi telliti ja müüdi kellelegi topelt?
Edasi järgnes telefonile 5535353 tehtud kõnedele mittevastamine, kõne vastamata katkestamine või telefoni väljalülitamine kui helistasin juba teadaolevatelt numbritelt ning vabandus, et ei saa momendil kõneleda ja tagasihelistamise lubadus, mis ei täitunud, kui number oli tundmatu. E-postile andrus@notebook.ee saadetud kirjadele ei vastatud. 13.02.05 pöördusime Wilden OÜ poole ametliku kirjaga nr 4-21/78 nõudega kaubakatteta jäänud summa tagastamiseks. Selles on kirjas ka pangarekvisiidid (konto omanikuks palun märkida Rahandusministeerium), mis on raha tagastamiseks vajalikud. Eesti Posti teatis tõendas, et tähitud kiri on adressaadi poolt kätte saadud, kuid mingit reageeringut, ka vastuväiteid, ei järgnenud.
Pärast varemkogetut ei äratanud ka Wilden OÜ esindaja esinemise stiil antud teema all eriti imestust, kuigi seni võis loota, et varasemas suhtluses oli tegu ainult ühe müügimehe käitumismalliga. Kuna aga minu esimeses postituses peamisena üles tõstetud tühjade lubaduste andmisest, kõnedele, meilidele ja kirjadele mittevastamisest on vastuses täielikult mööda mindud, tuleb ka neid ilmselt pidada firma käitumisnormiks.
Et vältida kaksipidi mõistmist, rõhutan, et ma pole seadnud kahtluse alla arvuti paranduskõlbmatuks tunnistamist arvestades maksumust mida ma polnud nõus paranduse eest maksma; ei ole tagasi nõudnud raha, mis reaalselt kulutati toiteploki remondiks ja ei nõua tagasi ka arvuti tagastamisel puudu jäänud detaile, kuna mul pole nendega midagi peale hakata. Ei vaidle ka selle vastu, et arvuti võis seest must olla, sest 2005. a suhteliselt kuiva ja tuulisel suvel oli arvuti sageli põllul töös koos mõõteseadmetega, samuti olen sunnitud ekraani lähedalt vaatama, mistõttu pea on klaviatuuri kohal ja kindlasti on aastatega klaviatuuri vahele midagi pudenenud. Tagasi olen nõudnud ainult seda raha, mis jäi kaubakatteta.
tagasi üles
emty
HV Guru
emty

sõnum 19.01.2007 16:02:44 vasta tsitaadiga

Jüri. kirjutas:
...Eesti Posti teatis tõendas, et tähitud kiri on adressaadi poolt kätte saadud, kuid mingit reageeringut, ka vastuväiteid, ei järgnenud...

firma on kohustatud kliendi kaebusele mingi aja jooksul(30p vms) vaastama, juba ainuyksi selle mittet2itmise eest on tarbijakaitseamet nii m6nelegi firmale trahve v22nanud...

tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 19.01.2007 16:03:12 vasta tsitaadiga

Ühesõnaga leiti üks ullike, kellele katteta kägu ajada ning mindi umbluuga liialt kaugele..
vaesekesed ei kujutanud ettegi, et rahulikult kübar peos noogutav heauskja võib sarvi näitama hakata icon_lol.gif

igatahes ettevõtte esindajana Sa tarbijakaitsest abi ei saa, kuid võid alati pöörduda miilitsate poole kelmust tõendama thumbs_up.gif
tagasi üles
theweirdon
HV vaatleja

sõnum 19.01.2007 16:14:16 vasta tsitaadiga

Aga selline huvitav ettepanek, et tee arvuti lahti ja pane selle sisust pilte kah ülesse et teema jälgijad saaksid näha, kas tõesti on siis seal arvuti sees midagi niisugust "kobrutvat ja jõledat" mida kinnaste ja respiraatoriga ei julge näppida, samuti soovitus kui tahad kärna keerata saada arvuit ekspertiisi ja las teevad kindlaks kas tõesti on probleem põhjustatud asjaoludest mida nad väidavad olevat. Oma kogemus ütleb samalaadi ärivõtetega firmaga, et peale ekspertiisi pannakse suumulk kinni ja hakatakse sinusse kui inimesse suhtuma. Kusjuures kodus arvuit ka mingi 5a seisnud ilma lahti võtmatta, vahepeal jooksid selle ümber ringi ka kolm kassi noh ja kui lahti võtsin ei olnud sewal midagi eriti hullu. icon_eek.gif
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 19.01.2007 21:45:02 vasta tsitaadiga

Keda siis nüüd uskuda. Üks räägib põllul töötamisest, teine kõõmast. Ma arvan, et kõõma jutt on siiski tõene.
Firmal on ju õppinud spetsialistid ja laborid ja nad teavad mida räägivad.
Jüri - kas sa muidu arsti juures ikka oled käinud oma kõõma probleemiga? Sul peaks pea jahukotti taoline olema. Tänu sellele tunneb sind vähemalt linna lihtsalt ära thumbs_up.gif

psihh
HV vaatleja

sõnum 19.01.2007 23:33:10 vasta tsitaadiga

Spott kirjutas:
Keda siis nüüd uskuda. Üks räägib põllul töötamisest, teine kõõmast. Ma arvan, et kõõma jutt on siiski tõene.
Firmal on ju õppinud spetsialistid ja laborid ja nad teavad mida räägivad.
Jüri - kas sa muidu arsti juures ikka oled käinud oma kõõma probleemiga? Sul peaks pea jahukotti taoline olema. Tänu sellele tunneb sind vähemalt linna lihtsalt ära thumbs_up.gif

Ma mõtlesin ka tellida omale Kõõma-O-Maticu, mis aitab tuvastada kõõma meie ümber. Kindlasti on oma kõõmalabor ka sülearvutikeskusel.
Ehk nad peaksidki sellele alale ümber spetsialiseeruma. Tuleb neil ehk paremini välja kui elementraarne suhtlemine kliendiga.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 21.01.2007 02:16:16 vasta tsitaadiga

Ok, aitab läbust ehk. Mõte jõudis kohale icon_wink.gif
Kommentaarid: 732 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 553
tagasi üles
Ihv
HV Guru
Ihv

sõnum 22.01.2007 06:46:28 vasta tsitaadiga

Asjaolusid ei oska kommenteerida kuid niivõrd ebaproffesionaalset käitumist Wilden OÜ poolt ei suuda uskuda! Kas see toimub tõesti eestis? Avalikus foorumis levitada kliendi andmeid ja probleemi täpset kirjeldust (eriti kui see on väidetavalt delikaatne) icon_eek.gif

lisaks:

"Kui firma esindaja Andrus oli väidetavalt midagi lisaks lubanud, siis on see töö tellija ja tema kui eraisiku vaheline kokkulepe ja ei puuduta Wilden OÜ'd"
WTF? firma esindaja suhtlus kliendiga on eraisikute vaheline asi? Ma ei tahaks väga uskuda, et teema algataja ja see Andrus head sõbrad olid ja seda õhtul õllekõrvale rääkisid. Vastutuse võtmine on vist tundmatu väljend icon_rolleyes.gif

OT:
kas tegu on õpilasfirmaga? Loetu põhjal ei ole saa firma töötajad olla kuidagi vanemad kui 15 aastat icon_lol.gif
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 22.01.2007 10:04:11 vasta tsitaadiga

Spott kirjutas:
Kuid sellegi poolest ei jõue mulle kohale - kuidas sai peas olev kõõm läpaka jahutussüsteemi, mis asub läpaka all.

Noname, et siis sina olid see tehnik? Millest sa üldse järeldad, et tegu kõõmaga?

mismõttes see tehnik? icon_eek.gif

tagasi üles
xtro
HV veteran
xtro

sõnum 22.01.2007 10:58:11 vasta tsitaadiga

Sellesmõttes see tehnik kes läpparit parandas Wildenis nagu aru saan (kuigi asukoht Tartu peaks selle versiooni välistama (Wilden Tallinnas)).
Peaks märkima et puudu olevad jupid nõua kindlalt välja, muidu kasutatakse neid ilmselt teise läppari parandamisel ning praegusel hetkel ei imestaks kui nad seal Sinu läpparise oleks ka teise emme paigaldanud mis vigane. Antud firma suhtumine ning tegevus on lausa uskumatu ning mina igatahes soovitan sellisest kohast eemale hoida, lihtsalt uskumatu, et üks firma endale nii palju ette kujutab icon_eek.gif
Asi anna tarbiakaitsese ja politseise, küll liigutama hakkavad need põrsad ennast beer_yum.gif

Edit: + Sinu andmete avaldamine peaks ka mingi paragrahvi alla minema thumbs_up.gif Samuti avalik laimamine nende poolt thumbs_up.gif

Krdi helliknäppud seal on kui veitsakese tolmuga hakkama ei saa icon_biggrin.gif

viimati muutis xtro 22.01.2007 11:42:38, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 452 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 342
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 22.01.2007 11:34:52 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
Spott kirjutas:

mismõttes see tehnik? icon_eek.gif

no sa teadsid päris hästi seda kõõma asja.
Justkui oleks ise seda läpakat parandanud...

Noname
HV Guru
Noname

sõnum 22.01.2007 11:58:59 vasta tsitaadiga

jah, ühel itimehel õnnestus siiski aru saada, et tallinn ei võrdu tartug. õnnitlen xtro.

hr spott: jah olen samalaadse veaga läpakat isegi korduvalt pidanud parandama.
ja ma ei ole nüüd nii hullumeelne patsiga it mees, et ma ei tunneks ära mitte midagi muud kui ainult arvuti sees olevaid asju.

tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 22.01.2007 11:59:23 vasta tsitaadiga

No minu arvates on maaparandajate vabas õhus ja avamaastikul kasutatud tööläpaka puhul tõenäolisem, et see kama,
mis seal läppari vahel oli, on pigem pärit põllu pealt ja suures osas anorgaanilist päritolu, kui kellegi peakolult pärinev orgaaniline kõõm.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 22.01.2007 12:02:43 vasta tsitaadiga

voyager_est kirjutas:
No minu arvates on maaparandajate vabas õhus ja avamaastikul kasutatud tööläpaka puhul tõenäolisem, et see kama,
mis seal läppari vahel oli, on pigem pärit põllu pealt ja suures osas anorgaanilist päritolu, kui kellegi peakolult pärinev orgaaniline kõõm.
tore, et sul arvamus on. see selleks.
juustekarvade ja valge rasvase puru vms olluse segu peaks ikka iga inimene ära tundma.
kas oled sellise asjaga kokku puutunud, et selliseid asju siin välja pakud ? icon_lol.gif icon_lol.gif

tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 22.01.2007 12:15:23 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
voyager_est kirjutas:
tore, et sul arvamus on. see selleks.
juustekarvade ja valge rasvase puru vms olluse segu peaks ikka iga inimene ära tundma.
kas oled sellise asjaga kokku puutunud, et selliseid asju siin välja pakud ? icon_lol.gif icon_lol.gif

ja kas sa oled teinud analüüsi, et suudad kindlalt väita, et tegu rasu ja nahaga? See, et juukse karvad sees on ei tähenda kohe, et seal ümber ülejäänud kõik kõõm on. Kuna töötan ventilatsiooni alal, siis tean, mis imelike värvuseid jne võivad võtta erinevad materjalid ja ained, kui nad kaua kuuma õhu käes viibivad. Suured vaibapinnad võivad anda ülipeent valget tolmu, mis omakorda suurema õhu niiskusega samuti vägagi vastiku mulje jätab. Erinevatest seadmetest, mis põldude lähedal töötavad ei hakka rääkimagi.

Kas see, kui leiad oma võileivalt juuksekarva paneb sind ka kohe arvama, et tegu kõõmaga? Valge, rasvane - juuksekarv - järelikult kõõm.

Kuid mis aga kõige tähtsam antud teema juures - oli seal läpakas mis oli, kuid töölise asi on see korda teha, mitte hakata oksele ja nina kirtsutama. Ja veel hullem - hiljem sellest veel avalikus foorumis laulma tulema. Et näete - see vend on ilge kõõmakott, sellepärast me talle läpakat ei parandanudki ja raha ka ei maksa tagasi saamata kauba eest.
Töölise ja firma asi on teenuse vastuvõtmisel ka edaspidi korralikult käituda, mitte paisata õhku alusetuid väiteid, mis võivad klienti solvata. Selle asemel, et tulla siia mingi kõõma jutuga oleks võinud lihtsalt öelda, et jahutussüsteem umbes. Sest neilt telliti antud juhul läptopi remont, mitte ekspertiis, mis seda võis põhjustada.

Noname
HV Guru
Noname

sõnum 22.01.2007 13:23:30 vasta tsitaadiga

iga asja väitmiseks ei ole vaja mingit kuradi laborianalüüsi icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 22.01.2007 13:27:02 vasta tsitaadiga

Noname, kas sa oled mingit pidi Wilden OÜ'ga seotud icon_question.gif
Oled see sama tehnik, kellest jutt käib icon_question.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
xtro
HV veteran
xtro

sõnum 22.01.2007 13:30:59 vasta tsitaadiga

Kuid ilma analüüsita pole Sul ka mitte mingit õigust väita et see on kõõm, tõestada Sa ilma analüüsita kohe kindlalt seda ei saa. + Olgu masin nii räpane kui tahes, remontida tuleb ikka, saab ju kliendiga läbi räägida ning puhastamise eest tasu võtta. Mingil juhul pole õigust tulla klienti foorumise solvama thumbs_up.gif Puhastamiseks on suruõhk, pintsel jne stuff ning nende abil ei võta sellise asja puhastamine ju kaua (juhul kui eriline kobakäpp just pole) ?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Sülearvutikeskus - Wilden OÜ mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.