praegune kellaaeg 19.06.2025 15:46:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
19.01.2007 15:37:22
juhtmete ühendamine |
|
|
Selline küsimus et kui mul on 2 5.1 kõlari juhet pandud DVD taha ühe üleminekuga aga 1 panen sinna taha 2 üleminekuga kas siis helis on mingi vahe tunda?
Ja teine küsimus: Kas võib panna nii et kui ma tahan näiteks videole panna 5.1 esikõlareid taha siis ühendan esikõlarite juhtme üleminekuga video taha aga ülejäänud juhtmed jätan ikka DVD külge? Ega ei teki mingit pinge kõikumist mis võib midagi läbi kärsatada?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
SunBear
HV kasutaja

|
19.01.2007 21:34:01
Re: juhtmete ühendamine |
|
|
salatoimik kirjutas: |
Selline küsimus et kui mul on 2 5.1 kõlari juhet pandud DVD taha ühe üleminekuga aga 1 panen sinna taha 2 üleminekuga kas siis helis on mingi vahe tunda?
Ja teine küsimus: Kas võib panna nii et kui ma tahan näiteks videole panna 5.1 esikõlareid taha siis ühendan esikõlarite juhtme üleminekuga video taha aga ülejäänud juhtmed jätan ikka DVD külge? Ega ei teki mingit pinge kõikumist mis võib midagi läbi kärsatada? |
ai kommeri keri kommeri......
Katsu nüüd rahulikult ja hästi selgelt oma probleemi kirjeldada. Kas sul on mingit tõugu ressiiver ka kuskil vahel?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
1 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
19.01.2007 21:43:59
|
|
|
ei ole mingit resiiverit. lihtsalt kui varem nad olid kõik dvd taga siis nüü on nii et kui TVst võtan heli siis on Üks 5.1 kõlarite juhtmest ühendatud TVga ja Teised kaks ikka on DVD küljes edasi.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
SunBear
HV kasutaja

|
19.01.2007 22:08:24
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
ei ole mingit resiiverit. lihtsalt kui varem nad olid kõik dvd taga siis nüü on nii et kui TVst võtan heli siis on Üks 5.1 kõlarite juhtmest ühendatud TVga ja Teised kaks ikka on DVD küljes edasi. |
Sa saadanas küll! Jube raske on täpsemalt seletada mis kõlaritega tegu ja mismoodi see dvd'ga ja telekaga ühendautd on. Kuidapidi "nad kõik" sul seal dvd taga olid? Kas klapiaugust või on su dvd'l 6channel output?
/oletus:/ Saan hädapärast aru nimudi, et 5.1 kõlaritest näiteks esikõlarid on pistetud teleka klapiauku ja näiteks tagakõlarid dvd klapiauku? Kui jah, siis mingit vahet pole helikvaliteedis. Ühtemoodi nutune on mõlemat pidi. Klapiauk vs. digiväljund on hoopis teine teema.
tsitaat: |
Ja teine küsimus: Kas võib panna nii et kui ma tahan näiteks videole panna 5.1 esikõlareid taha siis ühendan esikõlarite juhtme üleminekuga video taha aga ülejäänud juhtmed jätan ikka DVD külge? Ega ei teki mingit pinge kõikumist mis võib midagi läbi kärsatada? |
Minupärast võid iga juhtme ühendada suvalise heliallika külge. Midagi hullu ei juhtu. Iga toru ajab ainult oma joru.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
1 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|