praegune kellaaeg 21.06.2025 01:20:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Cazpar
HV vaatleja
|
13.01.2007 21:04:07
Probleem kõrvaklappidega |
|
|
Tere,
Kui ühendan kõrvaklapid laptopiga, tuleb heli nii kõrvaklappidest kui ka arvuti enda kõlaritest. Tahaksin, et heli tuleks ainult kõrvaklappidest ja arvuti kõlarid lülitataks välja.
Tegu on MicroLink laptopiga, helikaart on Realtek HD Audio.
Kui kõrvaklapid ühendada läbi usb, lülituvad arvuti kõlarid välja.
Arvuti on uus, nii et ei usu, et kõrvaklappide auk oleks vigastatud. Kas asja oleks võimalik muuta kuskilt seadetest? Olen läbi vaadanud helikaardi seaded ja sounds and audio devices seaded kontrollpaneelist. Ei näi olevat võimalust, kuidas arvuti kõlaritele mute anda.
Keegi ehk teab nõu anda? Tänud ette.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
17.01.2007 00:29:51
|
|
|
Enda Asus-e läpatsiga sama jura. Minu puhul tuli välja, et see teata-tuntud selle seeria viga. Helikaart vast sama (täpsemalt ALC660), draiveritest näppimine ei aita, probleem võib iga kell esineda. Soovitav oleks sellise veaga asi garantiisse anda, nagu ma tegin
Alternatiivselt võib proovida Windoosa Vista-t ja Realtek HD Vista draiverite versiooni R150-ga. Sellise kooslusega olid mul kõllid vait (klappidest tuli heli) aga kummalisel moel R153 draivudega esines probleem taas. WinXP all draiverite uuendamine ei näi aitavat.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cazpar
HV vaatleja
|
17.01.2007 12:05:38
|
|
|
No selge.. eks siis tuleb vist garantiisse minna, kui XPga jätkata tahan. Tänud vastuse eest!
Või teab ehk keegi siiski veel midagi soovitada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|