Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [Wii] Nintendo Wii arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 182, 183, 184  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 14.01.2007 17:36:08 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, kas nii saab üldse kindlaks määrata, et mis hinnaga seda müüa tohib. Vb on tegu soovitusliku hinnaga?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 14.01.2007 18:21:12 vasta tsitaadiga

Ega mina ka sellest kampaaniahinnast aru ei saanud ;/, suht imelik värk. Peab siis ootama ja vaatama, palju see maksma hakkab
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
thomaz
HV kasutaja
thomaz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.01.2007 18:24:54 vasta tsitaadiga

Euronicsis oli Wii viimati 27. detsember müügil ja nad ei oska ikka veel öelda millal võiks uuesti tulla? Mis sellel poel viga on? Ega nad ometi keskaja stiilis kaupa vankriga ei vea ja tellimusi tuviga edasta?
Ja selle kampaania hinna kohta...reklaamis küll mingit kampaaniat mainitud ei olnud ega ka allahindlust. Äkki neid üllatas suur nõudlus ja nüüd lastakse kõrgema hinnaga müüki.
Igaljuhul kuidagi imeb see Wii müügi värk Eestis.

Chubb
HV vaatleja

sõnum 14.01.2007 22:06:53 vasta tsitaadiga

Käisin just Tallinna Kaubamajas ja seal oli vähemalt üks konsool veel alles ja kaks Wiimote'i. Mängudest olid Monster 4x4: World Circuit, Red Steel, Rayman Raving Rabbids, Marvel Ultimate Alliance, Tony Hawk's Downhill Jam ja Super Monkey Ball: Banana Blitz.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 14.01.2007 23:06:48 vasta tsitaadiga

Palju need mängud seal maksid?
Chubb
HV vaatleja

sõnum 14.01.2007 23:41:12 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Palju need mängud seal maksid?

No erinevatel mängudel olid erinevad hinnad... kõige kallim oli vist Marvelikas, mis oli vist 1199 vms. Tony Hawk oli vist 1099, Rayman kusagil 900 ja teised odavamad. Täpselt ei mäleta kahjuks.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 14.01.2007 23:43:48 vasta tsitaadiga

fakk ,kuidagi EBAAUS nii kallilt mänge müüa :@ , nagu keegi siin juba ütles et Varsti on wii mängud kallimad kui Xbox vms.
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 15.01.2007 10:31:13 vasta tsitaadiga

gj kirjutas:
no see warioware on ju ka aint kiired ja odavad lühimängud. üldiselt tundub, et wii mängudevalik ikkagi täiega sakib, ega vist mängutootjad ei uskunud viletsa graafika ja nõrga jõudluse võidukäiku, seepärast pole ka midagi head saadaval. wii ilma muu mänguplatvormita on siiski ilge kräpp, üksi tahaks ikka kvaliteetselt ka pelada.

Kahju, et sa ei tea millest sa räägid. Wario on üks paremaid mänge, mis seniajani Wii-le on ilmunud.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 6
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 15.01.2007 12:02:41 vasta tsitaadiga

Aga mul tekkis üks küssa Warioware kohta, ega see nagu ära ei tüüta, või ei valmista pettumust, kui mängud nii ruttu valmis teed või need nii lihtsad on?
juurastaja
HV kasutaja
juurastaja

sõnum 15.01.2007 12:05:59 vasta tsitaadiga

Warioware ei olegi mingi meeletu süvenemise ja stoori otsimise mäng. Warioware on kiire ja meeleolukas reageerimise ja kohanemise mäng. Sind paisatakse erinevatesse situatsioonidesse, kus pead kiiresti reageerima, mõtlema ja tegevuse sooritama. Ise olen proovinud kunagi Warioware'i esimest mängu Gameboy peal ja ütlen et väga hea meelelahutus. Wii peal pole proovinud
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 15.01.2007 12:16:18 vasta tsitaadiga

Warioware Wii peal on absurdihuumor kuubis. Kujuta ette mängu, kus sa pead digitaalset näppu digitaalsesse ninasse ajama või ahvi jaoks banaani pealt satikaid maha raputama? Õigupoolest on seda ilma nägemata väga raske seletada, kuna ma pole midagi taolist varem näinudki.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 6
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 15.01.2007 12:45:39 vasta tsitaadiga

pronto kirjutas:
Warioware Wii peal on absurdihuumor kuubis. Kujuta ette mängu, kus sa pead digitaalset näppu digitaalsesse ninasse ajama või ahvi jaoks banaani pealt satikaid maha raputama? Õigupoolest on seda ilma nägemata väga raske seletada, kuna ma pole midagi taolist varem näinudki.

tundub tõsiselt põnev, peaks kohe tormama ja miski 5-6k investeeringu tegema wii ja lisade näol. *end sarcasm*
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 15.01.2007 13:32:49 vasta tsitaadiga

Lolliks olete läinud või, kas see on siis nüüd mõni tõsine kvaliteetmäng ühe tõsise mänguri jaoks või!?! Kõlab igatahes väga ebakvaliteetselt ja mittetõsiseltvõetavalt. Kui ma oma ikka 5-6K oma tõsise tööga teenitud raha välja käin, siis pean olema kindel, et tegemist on ikka ühe tõsise asjaga, mitte mingi mõttetu karglemise ja tõmblemisega! thumbs_down.gif

viimati muutis vabarna 15.01.2007 13:48:36, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 15.01.2007 13:36:51 vasta tsitaadiga

http://www.youtube.com/watch?v=aXZXb2GDHM8&mode=related&search=

Siukse video leidsin, 8 minutit, haha mõned on karmid seal, ja suht kiireks läheb jah, mõnna muusika on seal diskol. ühest asjast ma seal aru ei saa, sellest kus mingi mees on pimedas ja mingid punased nupud vasakul kustuvad.

Vabarnale: See on maitse asi, kellele meeldivad sellised, kellele muud mängud. Mulle meeldivad sellised lollakad ning puzzle jne arcahe mängud. Eks kuangi peab selle warioware ära proovima, alguses ka mütlesin et ähh mis mäng see veel on, a videoid olen vaadand ning suht pull tundub.

juurastaja
HV kasutaja
juurastaja

sõnum 15.01.2007 13:52:50 vasta tsitaadiga

Tuletan kõigile mahategijatele meelde: Keegi ei käse teil osta Wii'd ega ka Warioware'i, mitte keegi. Kui ei meeldi, ärge ostke.
Mina olen väga rahul Wii omanik ja ootan, milliseid põnevaid mänge on 3rd party publisheridel pakkuda. Warioware'i ei kavatse osta lihtsalt selle pärast, et pole päris minu maitse. Liiga japside kultuuriline.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 15.01.2007 13:53:37 vasta tsitaadiga

vabarna kirjutas:
Lolliks olete läinud või, kas see on siis nüüd mõni tõsine kvaliteetmäng ühe tõsise mänguri jaoks või!?! Kõlab igatahes väga ebakvaliteetselt ja mittetõsiseltvõetavalt. Kui ma oma ikka 5-6K oma tõsise tööga teenitud raha välja käin, siis pean olema kindel, et tegemist on ikka ühe tõsise asjaga, mitte mingi mõttetu karglemise ja tõmblemisega! thumbs_down.gif

*kratsib kukalt*
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 15.01.2007 13:55:40 vasta tsitaadiga

Tõsised inimesed indeed. Leian, et sarkasmi ei peaks postitustes eraldi puust ette ja punaseks märgistama, vaid see peab ilmnema postituse ülepakutud toonist ja postitaja varasemast käitumisest ning võib-olla ka mõnest osavalt paigutatud hüperlingist. Näiteks nagu minu tagasihoidliku viimase postituse puhul... icon_wink.gif

viimati muutis vabarna 15.01.2007 13:57:04, muudetud 2 korda
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 15.01.2007 13:55:59 vasta tsitaadiga

Õhh.
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 15.01.2007 14:05:22 vasta tsitaadiga

see asi tundub nii jabur, et Nintendo oleks pidanud hoopis selle Sportsi asemel kaasa panema, oleks Wii ära toonud koll icon_lol.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 15.01.2007 14:06:44 vasta tsitaadiga

BTW, Kuskil lugesin, et Mario Kart Wii on ka tegmisel, Wikipediast lugesin. A kas keegi teab, millal Smash Bros tuleb?
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 15.01.2007 15:14:29 vasta tsitaadiga

Flacko, 2k7 3/4q tuleb Smash brothers... liiga vähe materjali ka siiamaani nähtud et kevadel või suvel tuleks
Ja neile kes siin karglevad et WarioWare on mõttetu... mnjah.. ongi MÕTTEtu... aga mäng ise on väga hea... kindlasti mitte väärt 1/3 minu aastasest teenistusest aga kui saaks selle 500 kätte siis ma ostaks kohe ära kuna DS ja GBA versioone olen mänginud Palju rohkem kui Oblivioni või isegi FEARi kuna see on selline mäng et sa lihtsalt ei tüdine ära... alati tahad enda rekordit üle lüüa või uusi toysi unlockida millega võib ka tunde veeta (klaver... Pyoro... kopsumahu test jne)
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 15.01.2007 15:59:24 vasta tsitaadiga

http://www.youtube.com/watch?v=83Vd3obVvps

Nonii ,tsekake seda, sitaks kiire. A mõtlema paneb see asi, et mis need elevandi versioonid üldse on? Kas need nagu niikaua kui suudad või või mis?

vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 15.01.2007 16:11:34 vasta tsitaadiga

Jah, niikaua kui suudad. Põhimõtteliselt sarnaneb see "punase elevandi režiim" varasemate WW-de võimalusele pärast konkreetse mängudekomplekti esmakordset läbimist seda hiljem uuesti mängida niikaua, kuni "suremata" vastu pead. Kui ma õigesti aru saan, siis "elevandi" puhul tehakse valik kõikide võimalike minimängude seast, mitte ei piirduta ainult ühe või teise komplektiga.
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 15.01.2007 16:59:08 vasta tsitaadiga

vabarna, Sa saad õigesti aru..Nood elevandid on neile kes tahavad end tõsiselt proovile panna
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
keilakaz
HV vaatleja

sõnum 15.01.2007 17:01:47 vasta tsitaadiga

Pagan, ma mõtlen sellele euronicsile..
Nad tellivad Wiisid kusagilt Rootsist/Norrast, aga miks nad konsoole otse Nintendolt ei telli? Nii see peaks käima..?

See, et wii maksab rohkem kui 360 on täielik jaburus ju...
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [Wii] Nintendo Wii arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 182, 183, 184  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.