Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
nurro2
HV kasutaja

|
13.01.2007 16:14:14
|
|
|
See ei pruugi olla ruuteri viga, endal juhtub seda ikka paar korda nädalas. Samas ka paljudel tuttavatel, kes ei kasuta digiTV netti. Arvan, et viga on ikka msnis
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
13.01.2007 16:51:18
|
|
|
Hmm, ok kah variant. Mõtlesin seda, et ta peale ruuteri restarti korras jälle. Aga see võib tulla uuest IP'st jne. Kunagi peaks proovima, et ei tee ruuterile resa, vaid katkestan ühenduse ainult ära ja connectin uuesti.
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
13.01.2007 16:57:20
|
|
|
darkside kirjutas: |
Ruckus Juhtmevaba komplekt digiboksi ühendamiseks
Ruckuse juhtmevaba komplekti abil saab saata telepildi ruuterist elutuppa teleri juurde ilma võrgukaablit vedamata.
Ühenda saatja Kodulahenduse kompleti kuuluva ruuteriga ning vastuvõtja ühenda Kodulahenduse komplektis oleva digiboksiga.
Hind 1495 kr |
tundub hästi tore asi ja säästaks mind räigetest puurtöödest.
aga on kellelgi kah see ja oskaks öelda signaali tugevuse kohta?
mul peaks minema signaal läbi korruse ja läbi seina. pärisraudbetoon seinad pole, aga kerge metall karkass seina sees vist ikka.
Aga vist ei tohiks probleem olla? Kui laptopiga signaali tugevus "eeeekselent" ?
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
13.01.2007 18:38:17
|
|
|
Ra*, katseta ära ise ei saa kuna töökaaslasel ei olnud mahti seda esinduseet ära tuua Lepi esindusega kokku, et kui tööle ei hakka tood tagasi aga ei näe põhjust miks sul töötama ei peaks, kuid läpaka wifi eeeekselent on 8)
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
13.01.2007 20:21:00
|
|
|
Huvitav mille järgi see 40m võetud on? Kas 40m raadiuses on enamvähem kindel, et digitv levib. Kui just mingi raudbetoon pole jah. Mul teleka juures läpakaga päris exelent ei ole. Ei mäleta mis kiirust näitas, igatahes vähem oli.
Peab vist kah esinudsest küsima seda, eitea kui hea meelega nad neid nii jagavad? Varsti hakkavad kõik neid proovima ju?
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
dynamic
HV kasutaja

|
13.01.2007 22:23:00
|
|
|
vaatan IPTV-d arvutist; ca kuu aja eest kadus Viasat History ära, ok, see lubati juba suvest alates kinni keerata. aga nüüd on soome YLE1 ja YLE2 ka kadunud, milles asi? kas lihtsalt multicast-aadressid on muutunud või ongi kinni pandud?
seoses Historyga - kas selliseid 'salakanaleid' on veel, mis peaks muidu krüptitud teemapaketis olema, aga tegelikult näeb vabalt? või oli see ühekordne anomaalia?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
13.01.2007 23:36:17
|
|
|
react, roni lähimast esindusest läbi, ega neid palju plegi...vaadatakse kuidas raffale peale läheb 8) neid virisejaid küll kes ei viitsi kaablit vedada, mõnel ehk ple ka praktiline, kuid eks ole näha kui väga siis uus asi peale läheb ma olen juba paarile tuttavale soovitanud ja ka endal oleks vaja olnud, kahju et enne selle peale ei tuldud
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
14.01.2007 01:59:59
|
|
|
dynamic kirjutas: |
vaatan IPTV-d arvutist; ca kuu aja eest kadus Viasat History ära, ok, see lubati juba suvest alates kinni keerata. aga nüüd on soome YLE1 ja YLE2 ka kadunud, milles asi? kas lihtsalt multicast-aadressid on muutunud või ongi kinni pandud?
seoses Historyga - kas selliseid 'salakanaleid' on veel, mis peaks muidu krüptitud teemapaketis olema, aga tegelikult näeb vabalt? või oli see ühekordne anomaalia? |
tahtsin ka just küsida, et kus soomed on? on's äkki kellelgi uuemat ip'de listi kuskil?
heiki0 kirjutas: |
Mina sain DigiTV korraga arvutis ja telekas tööle niimoodi:
Kasutan dTV arvutis vaatamiseks lihtsamat moodust ehk 2 võrgukaardi moodust, kuna mul on nagunii 2 võrkarit emmel. Pealegi on võrkarid tänapäeval suht odavad
1. Ruuteri seadetest backup arvutisse üle ruuteri veebiliidese
2. Seadistasin üle telneti ruuteri 3-nda pordi ka multicast-i väljastama.
Selleks tõstsin 3-nda pordi iptv gruppi (seega 3-ndast enam netti ei saa):
vana softiga käis see nii:
eth bridge group move intf=ethport3 name=iptv
saveall |
uuega peaks nii olema:
eth bridge vlan ifadd name iptv intf ethport3 untagged enabled
eth bridge vlan ifdelete intf ethport3 name default
saveall |
DHCP jätsin ruuteris käima.
3. Arvutis SSDP service disableks (seda saab teha trükkides run-i services.msc ja otsides sealt vastava service üles)
4. Sellel võrgukaardil mis IPTV jaoks keelan ära üleliigsed serviced(Windows Firewall, RIP Listener jne.)
nii, et jääb ainult Internet Protocol(TCP/IP). Tundub et just need segasid mul varem dTV-d arvutis käima saamast.
5. Nüüd arvuti 2-te võrgukaarti juhtmed, üks pordist 3 ja teine 1 või 2-st
6. VLC käima, Open Network Stream, UDP/RDP multicast ja aadressiks näiteks 239.3.1.1 (ETV).
Täieliku Elioni dTV kanalite nimekirja saab siit.
Huvitav on see, et võrgukaardid üksteist ei sega, samal ajal saab netis olla ja DigiTV-d vaadata. Samuti on kanalite vahetus peaaegu hetkeline.
OK, loodan et see väike how-to aitab veel mõnel huvilisel DigiTV võlusid nautida 8)  |
sellisel juhul pole vaja algul neid kaableid ümber üldse tõsta? hetkel vaadanud nii, et digiboxi mineva kaabli pistsin teise võrkarisse, aga ei viitsi koguaeg vahetada ja televiisorit tahetakse kah vaadata :/
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
loox
HV kasutaja
|
14.01.2007 02:21:12
|
|
|
dynamic kirjutas: |
vaatan IPTV-d arvutist; ca kuu aja eest kadus Viasat History ära, ok, see lubati juba suvest alates kinni keerata. aga nüüd on soome YLE1 ja YLE2 ka kadunud, milles asi? kas lihtsalt multicast-aadressid on muutunud või ongi kinni pandud? |
Nad on lihtsalt striimi kuidagi ära käkkinud, selliseks et vlc ei tunnista seda korralikuks. (samas vlc kirjutab ise ka parajat soga kettasse). Mplayer näitab YLE 1 ja 2 küll.
|
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
14.01.2007 13:18:06
|
|
|
mul selline mure nüüd, et azureusiga seda NAT/Firewall Testi tehes, tuleb sinna selline kiri: NAT Error - Connection attempt to 84.50.167.51:6882 aborted: timed out after 20sec.
ja mul on ruuteri kodulehelt kõik need suunamised tehtud. Varem töötas asi vähemalt ilusti, enam mitte...
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliver112
HV veteran
|
14.01.2007 13:22:43
|
|
|
striker13 kirjutas: |
mul selline mure nüüd, et azureusiga seda NAT/Firewall Testi tehes, tuleb sinna selline kiri: NAT Error - Connection attempt to 84.50.167.51:6882 aborted: timed out after 20sec.
ja mul on ruuteri kodulehelt kõik need suunamised tehtud. Varem töötas asi vähemalt ilusti, enam mitte... |
Mul ka, oma FTP jms asjad ka ei ole enam kättesaadavad väljast poolt. Olen paar korda üritanud Elionisse helistada, kuid järjekord alati liiga pikk olnud.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
14.01.2007 14:07:46
|
|
|
striker13, ja Oliver112, kui sa liitusid kodu2'ga alguses ja said avatud porte nautida siis see oli elioni poolne viga, kuid see on nyydseks parandatud Kui endiselt tahad avatud porte nautida siis saad seda teha kodu3 paketiga. Helista parem 165 ja kysi yle mis pakett sl on ja kas pordid on avatud
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliver112
HV veteran
|
14.01.2007 14:14:06
|
|
|
striker13, ja Oliver112, kui sa liitusid kodu2'ga alguses ja said avatud porte nautida siis see oli elioni poolne viga, kuid see on nyydseks parandatud Kui endiselt tahad avatud porte nautida siis saad seda teha kodu3 paketiga. Helista parem 165 ja kysi yle mis pakett sl on ja kas pordid on avatud  |
Kodu 3 olnud juba väga pikka aega ja avatud portidega sai kohe alguses tellitud. Iseteenindusele kahjuks juurde ei pääse, sest see ei ole minu nimel.
|
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
ollah
HV vaatleja
|
14.01.2007 14:37:54
|
|
|
Ostsin eile selle Ruckus Juhtmevaba komplekti ja kõik töötab hästi. Pilt on sama hea nagu ennem juhtumega.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
14.01.2007 14:44:23
|
|
|
Oliver112 kirjutas: |
striker13, ja Oliver112, kui sa liitusid kodu2'ga alguses ja said avatud porte nautida siis see oli elioni poolne viga, kuid see on nyydseks parandatud Kui endiselt tahad avatud porte nautida siis saad seda teha kodu3 paketiga. Helista parem 165 ja kysi yle mis pakett sl on ja kas pordid on avatud  |
Kodu 3 olnud juba väga pikka aega ja avatud portidega sai kohe alguses tellitud. Iseteenindusele kahjuks juurde ei pääse, sest see ei ole minu nimel. |
sama ka siin, lihtsalt elion vusserdas ja paljudel kodu3 omadel läksid pordid kinni. ja kes häält ei tee, nendel jäidki kinni.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliver112
HV veteran
|
14.01.2007 15:18:47
|
|
|
Sain Elioni nüüd tehnilise toe telefonilt kätte. Öeldi, et pärast DigiTV tellimist, kadus see nö lahtiste portide tellimus ära, mis eelnevalt oli Kodu 3'ga oli tellitud. Mingi aeg tagasi olevat nad teinud invetuuri ja siis pannud kinni kõigil, kes pärast DigiTV'ga liitumist eraldi lahtiseid porte pole tellinud. Iseteenindusest pidavat korda saama... kuna mina sinna juurde ei pääse, siis pean tõenäoliselt esinduses käima.
|
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
14.01.2007 15:45:43
|
|
|
Sain Elioni nüüd tehnilise toe telefonilt kätte. Öeldi, et pärast DigiTV tellimist, kadus see nö lahtiste portide tellimus ära, mis eelnevalt oli Kodu 3'ga oli tellitud. Mingi aeg tagasi olevat nad teinud invetuuri ja siis pannud kinni kõigil, kes pärast DigiTV'ga liitumist eraldi lahtiseid porte pole tellinud. Iseteenindusest pidavat korda saama... kuna mina sinna juurde ei pääse, siis pean tõenäoliselt esinduses käima. |
miks iseteenindusse ei pääse, pole toode sinu nimel?
|
|
Kommentaarid: 308 loe/lisa |
   |
2 :: |
269 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
14.01.2007 16:04:08
|
|
|
Iseteenindusest pidavat korda saama... kuna mina sinna juurde ei pääse, siis pean tõenäoliselt esinduses käima. |
Siis ei aita ka esindus - seal võetakse kah ainult ühenduse "omanikku" jutule, räägi parem tema endaga.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliver112
HV veteran
|
14.01.2007 16:17:18
|
|
|
p2ep kirjutas: |
Iseteenindusest pidavat korda saama... kuna mina sinna juurde ei pääse, siis pean tõenäoliselt esinduses käima. |
Siis ei aita ka esindus - seal võetakse kah ainult ühenduse "omanikku" jutule, räägi parem tema endaga. |
Siis peab vist jah temaga koos esindusse minema. Jama selles, et tal pole ka ID kaarti ega internetipanka, et iseteenindusse pääseda.
|
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
14.01.2007 18:11:13
|
|
|
ollah kirjutas: |
Ostsin eile selle Ruckus Juhtmevaba komplekti ja kõik töötab hästi. Pilt on sama hea nagu enne juhtumega. |
Kui suur vahemaa ruuteril ja telekal on? Mis seinad vahel on?
Mul oli sama jama,et mingist ajast lihtsalt olid pordid kinni, kuigi mul oli lahtiste portidega tellitud kunagi. Tänu sellele ma vist installisin servul linuxit kaks korda peale ja tegin ruuterile firmware upgrade jne Lõpuks muutsin iseteenindusest ära ja on korras.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
14.01.2007 19:11:34
|
|
|
Oliver112, las helistab 165 ja tellib avatud pordid, ple vaja sellejaoks küll esindusse minna, 1 minuti tegevuseks
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliver112
HV veteran
|
14.01.2007 19:17:51
|
|
|
Oliver112, las helistab 165 ja tellib avatud pordid, pole vaja sellejaoks küll esindusse minna, 1 minuti tegevuseks  |
Tehnilise toe telefoni neiu ütles, et temal pole võimalik teha.
|
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
14.01.2007 19:22:27
|
|
|
Tehniline tugi = 800 99 66
Klienditeenindus = 165
helistama peaks kindlasti omanik, peaksid kysima sellisedi asju nagu tel nr kliendi nr ja salasõna kui on olemas
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
rasmer
HV kasutaja

|
14.01.2007 20:56:23
|
|
|
Selline mure, et ruuter raibe ei lase ligi, kui minna http://192.168.1.254/. Administrator ei sobi, muud ei oska pakkuda. Keegi oskab midagi pakkuda?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|