Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sushimees
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomaz
HV kasutaja

|
11.01.2007 21:10:28
|
|
|
Andricos pidi alles jaanuari lõpu poole nintendo kaupa tulema.
Awerkis pidi jah saadaval olema, aga 4370kr ka eriti hea hind ei ole... sai ju nintendo poolt kuulutatud et jaekaubanduses hakkab hind 250 euri (4000kr) olema.
Mitte et ma nüüd mingit õiglust taga nõuaks, aga tahes-tahtmata tekib lüpsilehma tunne.
_________________ NC |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
11.01.2007 21:40:00
|
|
|
minu wii vahetatakse ka jaanuari lõpus välja. niikaua on nagu hea omada olnud
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomaz
HV kasutaja

|
11.01.2007 21:46:51
|
|
|
Uurisin veel Stockmannist asja. Seal öeldi et oli vahepeal 2 müügil olnud, aga ei leidnud nende hinda. Küsimusele "millal uus ports tuleb", öeldi et võib järgmine päev tulla aga ka paari nädala pärast...
Euronicsis, kus maksis konsool 4000kr kui ma ei eksi, ei osata isegi kohvipaksust ennustada millal jälle Wii saadaval on.
Ju siis tuleb lihtsalt kannatlikult oodata.
_________________ NC |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
11.01.2007 21:55:54
|
|
|
gj kirjutas: |
minu wii vahetatakse ka jaanuari lõpus välja. niikaua on nagu hea omada olnud  |
Mis viga oli siis tüüpiline nextgen konsoolihaigus? Jube hääl+jube stabiilne pilt+ei lähe enam käima= pees?
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
11.01.2007 22:16:26
|
|
|
ega eesti hobbyhally pole wii tulnud? sommid müüvad wiid 269 euro eest
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
11.01.2007 22:18:44
|
|
|
vaevalt et ma teada saan mis viga oli kui see saadeti mujale ja uus tuleb ju vastu. üldiselt müüksin selle uue komplekti kohe soodushinnaga maha kui kätte saan aga vist peab sugulaste pärast alles jätma
|
|
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
lakota
HV vaatleja
|
12.01.2007 14:47:40
|
|
|
kas keegi teab kus seda wiiplay+ pulti võiks veel olla?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
12.01.2007 18:13:46
|
|
|
lakota kirjutas: |
kas keegi teab kus seda wiiplay+ pulti võiks veel olla? |
Enamustes kohtades kus müüakse on lisavarustus vaatamata konsooli enda puudusele müügis. Wiiplay kusjuures on tark ost. Mingi paarisaja krooni tuuris hinnavahet ja paar wp mängu on päris mõnusad ... eriti kahe puldiga.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
keilakaz
HV vaatleja
|
12.01.2007 18:15:09
|
|
|
thomaz kirjutas: |
heh, tallinna kaubamajas oli täna üks reaalselt müügil...ainus jama et maksis 4899 kr
ei tea kust kohast nad siukse hinna välja imesid  |
See on küll surmanuhtulust väärt....
Kas keegi oskab mulle öelda, kas amazon.co.uk saab Eestisse tellida?
Tahaks koledasti kevadel Budokai Tenkachi 2 saada, aga never ever ei viitsi ma seda veel 2 kuud oodata ja siis rootsi keelse bookleti saada :/
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
12.01.2007 18:24:16
|
|
|
CDsid ja raamatuid saab, mänge ja muud tarkvara ei saa.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
lakota
HV vaatleja
|
12.01.2007 18:48:52
|
|
|
pronto kirjutas: |
lakota kirjutas: |
kas keegi teab kus seda wiiplay+ pulti võiks veel olla? |
Enamustes kohtades kus müüakse on lisavarustus vaatamata konsooli enda puudusele müügis. Wiiplay kusjuures on tark ost. Mingi paarisaja krooni tuuris hinnavahet ja paar wp mängu on päris mõnusad ... eriti kahe puldiga. |
mingit konkreetset kohta kus veel olla võiks , kus keegi viimati nägi
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErkkiL
HV vaatleja
|
12.01.2007 22:01:08
|
|
|
Ostsin just Kaubamajast selle hirmkalli hinnaga kuna ei kannatanud oodata enam
Alguses tundus kõik hästi minevat, aga juhtus mingi jama ja enam asi tööle ei lähe:
konfisin WiFi ühenduse ära, seejärel hakkas mingeid uuendusi sikutama. Kui progressiriba oli suht lõpu lähedale jõudnud, siis pulli pärast keerutasin remote kellaosuti vastassuunas nii et kursor tegi rohkem kui täisringi peale ja järsku tundus asi kokku jooksvat lihtsalt (sound kadus, kursor enam ei liikunud, progressiriba jäi seisma). Ma ei tea kas siin oli selle kursori keerutamisega mingi seos või mitte. Ootasin natuke ja kui midagi ei juhtunud siis lülitasin välja (hoidsin power nuppu all n sekundit) ja nüüd käima minnes:
1) mõnikord ei võta üldse pilti ette
2) mõnikord hakkab normaalse soundi asemel mingit noise'i tulema
3) mõnikord jõuab "press a to continue" või "select language" menüüsse
Üks kahtlus on mul, et äkki ta mitte ei jooksnud kokku vaid pidigi updatemise ajal täiesti seisma jääma ja ma ei oleks tohtinud välja lülitada. Kas keegi on selle update läbi teinud ja oskab öelda kuidas ta käituma peaks?
Võiks ju tagasi viia ja ekspertiisi saata, aga siis tekib küsimus miks ma nii palju maksin et asi varem kätte saada.... aargh. Eks vist peab enda peale vihane olema.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
juurastaja
HV kasutaja

|
12.01.2007 22:10:10
|
|
|
tundub et pooleli jäänud updatemisega korrupteerusid mingid süsteemi failid. Minul oli esimest korda update'des nii, et netiga oli mingi jama ja kadus korraks ära ja update katkes. Wii ütles et tekkis mingi viga ja restardib. Siis bootis üles ennast ja tundus et kõik korras, aga kui natuke kauem masinat kasutada siis viskas errori et süsteemi failid on vigased. Uuesti update'mine aitas.
Update'i lõpus ta ütleb et update lõpetatud ja reboodib iseseisvalt. Kui ta sul enam absull üles ei tule, siis võid proovida vooluvõrgust välja võtta mõneks ajaks(u. minut) ja uuesti sisse lülitada, lugesin et kellelgi oli see millegi vastu aidanud. Ja kui kõik lootus otsas on, et sellest asja enam saab, siis vii tagasi. Nemad saadavad ju ikkagi lõppude lõpuks (läbi mitme vahepealse lüli) Nintendosse selle masina ja seal suhtutakse üsna meeldivalt klientidesse. Netist olen lugenud igasuguseid meeldivaid kogemusi inimestel Nintendo klienditeenindusega.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErkkiL
HV vaatleja
|
13.01.2007 20:26:37
|
|
|
Tundub, et updates ikka pole asi. Kui tükk aega oli seisnud, siis lõpuks läks nii käima et jõudsin Wii Sports-ini. Tundub et ükskõik mida ma teen, igal käivitamisel jookseb paari minuti jooksul kinni. Vahepeal jooksis kohe 5-10 sekundiga. Kas äkki võib midagi üle kuumeneda...
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
13.01.2007 22:55:56
|
|
|
no see warioware on ju ka aint kiired ja odavad lühimängud. üldiselt tundub, et wii mängudevalik ikkagi täiega sakib, ega vist mängutootjad ei uskunud viletsa graafika ja nõrga jõudluse võidukäiku, seepärast pole ka midagi head saadaval. wii ilma muu mänguplatvormita on siiski ilge kräpp, üksi tahaks ikka kvaliteetselt ka pelada.
|
|
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
13.01.2007 23:16:41
|
|
|
oota ära Mario Galaxy, see peaks olema suht hea üksi mängimiseks
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
13.01.2007 23:26:04
|
|
|
hmm, arvestades, et wiid müüakse algusest peale kasumiga ja sports on kontrolleri jaoks hästi tehtud mäng, siis peaks sinna paati hüppajaid omajagu olema. ehk siis miski poole aasta - aasta pärast peaks häid mänge tulema hakkama. lisaks neile, mis praegu tegemisel on.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
13.01.2007 23:36:31
|
|
|
Mario Galaxy, Mario Party 8 , Super Monkey Ball, Zelda, need tunduvad suht head mängud, ning VÕIB OLLA ka Sonic and The Secret Rings ning Super Smash Bros. Sellistele mängudele ootan mina. Aga ma ei tea, kas SSBB kasutab Wiimote, või GC controllerit(Classic.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
juurastaja
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
14.01.2007 03:13:27
|
|
|
See et Godfather wii peale tuleb tekitas minus täieliku wow effekti.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
14.01.2007 12:18:51
|
|
|
Küsisin hupi pärast Ülemiste Euronicsist küsimuse wii kohta
Mina:
Üks murettekitav si on, nimelt mujal on Wii hinnaga 4300 kuni 5215KR. Kui Ülemistesse Wii tuleb, kas see maksab ikka 3999? Ning kas ON võimalik KINNI panna Wii, et kui müügile tuleb, et üks jääks miunle varuks ning kui on tulnud, siis teatada, võimatu on kuskilt seda saada. et kui kunagi ülemistesse sinna satun siis saaks ära osta, ilma et muretsen, etkeegi on juba eest ära ostnud. Kas selline asi on võimalik?
Euronics:
Tere
Kahjuks kinni panna pole võimalik ja hinda ka ei saa praegu öelda. Kuna 3999.- oli kampaaniahind, mis oli limiteeritud kogusele. Millal ta meile uuesti müüki tuleb ei tea praegu kahjuks öelda.
Lembit
Euronics Ülemiste
Sob
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
keilakaz
HV vaatleja
|
14.01.2007 15:14:56
|
|
|
Mis pagana kampaaniahind?
Nintendo on poe hinnad ju ette kirjutanud, üle 4300 (Umbes nii palju maksab soomes vist) ei tohi never ever seda müüa....See lammutab ju kogu wii põhimõtte, kui ta maksab rohkem kui 360...Jesus...
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|