Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Richard Burns Rally märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 114, 115, 116  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 09.01.2007 11:18:19 vasta tsitaadiga

No RBR-s tuleb default seadistuse ja korraliku seadistuse vahe vast esile rohkem kogenud sõitja puhul, algaja jaoks ilmselt suurt vahet pole.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sessa
HV veteran

sõnum 09.01.2007 17:16:51 vasta tsitaadiga

Mawrec kirjutas:
No RBR-s tuleb default seadistuse ja korraliku seadistuse vahe vast esile rohkem kogenud sõitja puhul, algaja jaoks ilmselt suurt vahet pole.

on ikka küll auto püsivuse ja kiiruse määrabgi seadistamine
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 63
tagasi üles
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 09.01.2007 17:35:16 vasta tsitaadiga

Mõtlesin pigem siinkohal sõitma õppimist. Viimaseid kümnendikke seadistusi lihvides on mõtet siis taga ajama hakata, kui sõitmine käpas korralikult. Alguses võib defauldiga tükk aega lasta, ise tegin samamoodi, sõitsin paar kuud defauldiga, kui mäng välja tuli.
tagasi üles
kevvu
HV veteran

sõnum 09.01.2007 17:36:23 vasta tsitaadiga

Ma arvan sama mis sessa, aga kui ära oled harjud siis pole viga.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 09.01.2007 17:40:29 vasta tsitaadiga

Aga muidugi on heade seatega mugavam ja kiirem sõita. Aadress, kust neid tõmmata saab, on siin teemas korduvalt mainitud ka.
tagasi üles
JediMihkel
HV veteran
JediMihkel

sõnum 09.01.2007 17:44:32 vasta tsitaadiga

mikk36, Vbandan et sulle pinda olen käinud selljuhul......
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 09.01.2007 18:04:35 vasta tsitaadiga

Tre,

Kuidas võtta. Tegelikult on teil kõigil õigus, kes te siin erinevaid seisukohti välja toote. Kas auto seadistamine muudab sind kiireks? Ütlen nii, et jah ja ei. Tegelikult miks seadistatakse autot? Selleks, et oleks MUGAV sõita. Et auto käituks sinule (juhile) meelepäraselt, et ta tunneks ennast nagu kodus. Miks seda tehakse? Aga sellepärast, et igal juhil on oma sõidustiil nagu on igal autol oma käitumine. Ühele meeldib agressiivne kurvi minek, teine hoiab ideaal trajektoori, kolmas sõidab veel kuidagi omamoodi.
Siit ka lihtne järeldus - seade mis ühele juhile on sobilik, ei pruugi sobida teisele üldse mitte. Seade ei tee sind kiireks, seda teeb sõiduoskuste lihvimine ja sõidustiili vajalike korrektuuride sisseviimine kui see vajalik peaks olema. Niimoodi sõidavad kõik rallisõitjaid. Ei ole ju nii, et tuleb mees labist ja küsib, et andke mulle Loeb-i seaded ma lähen nüüd paugutan.
Sestap mainiks siin veelkord, et RBR on seni parim tehtud rallisimulaator, kus on silmaga näha ja käega tunda kuidas sa arened või autot seadistades on tunda kuidas auto käitumine muutub vastavalt sinu sõidustiilile. Nii, et sõitke aga terviseks, küll siis tuleb ka armastus icon_razz.gif

Equ

viimati muutis Equinox 09.01.2007 18:05:45, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 09.01.2007 18:05:25 vasta tsitaadiga

Equinox kirjutas:
Tre,

Kuidas võtta. Tegelikult on teil kõigil õigus, kes te siin erinevaid seisukohti välja toote. Kas auto seadistamine muudab sind kiireks? Ütlen nii, et jah ja ei. Tegelikult miks seadistatakse autot? Selleks, et oleks MUGAV sõita. Et auto käituks sinule (juhile) meelepäraselt, et ta tunneks ennast nagu kodus. Miks seda tehakse? Aga sellepärast, et igal juhil on oma sõidustiil. Ühele meeldib agressiivne kurvi minek, teine hoiab ideaal trajektoori, kolmas sõidab veel kuidagi omamoodi.
Siit ka lihtne järeldus - seade mis ühele juhile on sobilik, ei pruugi sobida teisele üldse mitte. Seade ei tee sind kiireks, seda teeb sõiduoskuste lihvimine ja sõidustiili vajalike korrektuuride sisseviimine kui see vajalik peaks olema. Niimoodi sõidavad kõik rallisõitjaid. Ei ole ju nii, et tuleb mees labist ja küsib, et andke mulle Loeb-i seaded ma lähen nüüd paugutan.

Equ

6ige jutt thumbs_up.gif , n2iteks mina ja mu vend s6idame t2iesti erinevalt, mina ideaaltrajektoori peal, aga tema agressiivselt ja siis ei ole yhesugused yldse m6lemale 6iged.

wa666ou
HV veteran

sõnum 09.01.2007 18:49:54 vasta tsitaadiga

jah, kui hakkab välja kujunema sõiduoskus - sõidujoon, pidurdamine, kurvi sisenemine/väljumine jms - siis saab juba hakata seadistama, et kõike seda paremini saavutada.

kunagi tirisin igasugu seadistusi ja proovisin neid oma oskuste järgi timmida. Mõnikord sobis ideaalselt, teinekord käitus vägagi valesti.
Algajal on kindlasti esialgu mõtet algseadetega sõita.

Mul näiteks pole rooli ja kõik oskused on klaviatuuriga. See aga paneb piiri ette.
näiteks WTCC/GTR2/LFS on see suur puudus ja kujutan ette, et ringiajad mitu sekundit võimalikust parimast aeglasemad.
Tegelikult pole ma kunagi rooliga üheski mängus sõitnud.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
Zoig
HV veteran
Zoig

sõnum 09.01.2007 20:16:42 vasta tsitaadiga

wa666ou,
ot:
LFS puhul proovi hiirega sõita. alguses tundub küll väga ebardlik, aga kui lõpuks harjuda suudad, siis on ikka ropult hea. ainuke asi, et analog gaas ja pidur võiks ka veel olla:P

wa666ou
HV veteran

sõnum 09.01.2007 22:30:46 vasta tsitaadiga

Zoig, on proovitud ikka ja saab ka hakkama.

Aga ma ei kurda, LFS-s jääb CPU pro tasemel ikka väga kaugele selja taha. Tõeliste proffidega muidugi võidu ei sõida.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 11.01.2007 01:12:34 vasta tsitaadiga

Kas Richard Burns challenge'it saab rally schooli testrajal ka ilma Burnsi ghost carita sõita? Tohutult häirib keskendumist, kui mingi lilla auto nina ees tõmbleb. Saab küll rally schooli raames, kuid ainult Imprezaga ja koos abistavate koonustega, mis ka pigem häirivad.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
sessa
HV veteran

sõnum 11.01.2007 06:09:38 vasta tsitaadiga

s4nder kirjutas:
Kas Richard Burns challenge'it saab rally schooli testrajal ka ilma Burnsi ghost carita sõita? Tohutult häirib keskendumist, kui mingi lilla auto nina ees tõmbleb. Saab küll rally schooli raames, kuid ainult Imprezaga ja koos abistavate koonustega, mis ka pigem häirivad.

sõida siis Ghostcarist kiiremini siis ta ei tõmble ees icon_wink.gif
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 11.01.2007 14:08:40 vasta tsitaadiga

Raja algusepoole olengi tavaliselt ees, aga 90-kraadise parempöörde juures ta ikka möödub. Peale seda on lihtsalt paanika, rada ei näe ja kaotussekundid suurenevad icon_biggrin.gif. Kui hea aja keegi klaviatuuriga sõites seal testrajal on teinud? Mul on siiani 1:23 aga ilma segava Richardita tuleks kindlasti parem aeg.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 11.01.2007 22:30:07 vasta tsitaadiga

s4nder kirjutas:
Raja algusepoole olengi tavaliselt ees, aga 90-kraadise parempöörde juures ta ikka möödub. Peale seda on lihtsalt paanika, rada ei näe ja kaotussekundid suurenevad icon_biggrin.gif. Kui hea aja keegi klaviatuuriga sõites seal testrajal on teinud? Mul on siiani 1:23 aga ilma segava Richardita tuleks kindlasti parem aeg.

Rally School-i 90 kraadine kurv e kus õpetuse järgi Scandinavian flick peab tegema on kurv, mis mul väga harva välja tuleb.
Asfalti hairpin-id hakkavad tasapisi välja tulema. Nendega olin alguses hirmus hädas.

Praegu mul muidu parim aeg 1min ja 16sek, Tehtud uue Ford Focuse 2006-ga ning klaviatuuriga. (Subaruga oli 1 min 17sek, pea 1min 18sek). Pärast replayd vaadates, mõtlesin, et mis moodi nii kiire aeg kui vigu nii palju. Samas lõikasin ka palju aga reeglite vastu vast ei eksinud (vähemalt pool autot peab teel olema jne)
Vaatan vb saan õhtul replay ka kuskile üles panna. Hetkel pole oma arvuti taga

Mäletan kui esimest korda alla 1 min 20sek tegin siis arvasin, et see mu lagi ja enam kiiremini ei saa icon_smile.gif

edit:
Rally School, 1:16.65-Ford Focus 2006
Rajaääres olevate kaameratega
chase cam
in car <--sedasi sõidan pidevalt.
Kõik failid ~26MB
kokku 77.59MB

Mõnedesse kurvideses sai liiga kiiresti mindud ja siis tuli külge pisut rohkem ette viia. Usun, et saaks 1 sekundi võrra kiiremaks.

flameas
HV veteran
flameas

sõnum 12.01.2007 19:10:22 vasta tsitaadiga

Lada mode pole? Mõtlen ikka originaalset LAda, 2101-2108 thumbs_up.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
sessa
HV veteran

sõnum 12.01.2007 20:52:26 vasta tsitaadiga

flameas kirjutas:
Lada mode pole? Mõtlen ikka originaalset LAda, 2101-2108 thumbs_up.gif

mul midagi on aga keegi võiks selle lõpuni teha muidu suht pull masin aga mõned bugid veel sees icon_razz.gif
tagasi üles
kevvu
HV veteran

sõnum 12.01.2007 21:08:26 vasta tsitaadiga

Mart352, päris hästi sõidad,aga ise tunneks ka huvi vene masinate vastu,kas keegi ei tea mõnda lehte,kust saaks neid tõmmata.
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 12.01.2007 21:49:29 vasta tsitaadiga

kevvu kirjutas:
Mart352, päris hästi sõidad,aga ise tunneks ka huvi vene masinate vastu,kas keegi ei tea mõnda lehte,kust saaks neid tõmmata.

Tänud icon_smile.gif

IMO ainus suurem koht on http://www.bhmotorsports.com/RBR aga seal ainult ralliautod. samas BH foorumis oli teema mingisuguse BMW M3 kohta vist. Aga see masin on soiku jäänud. mingi beta oli olemas.

sessa
HV veteran

sõnum 13.01.2007 11:24:26 vasta tsitaadiga

MOMO omanikud rääkige keegi vistale ka draivusi teab kust saada kodukal pole icon_sad.gif
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 13.01.2007 12:19:28 vasta tsitaadiga

kui 32bit vista, siis proovi XP omasid
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
karsson15
HV vaatleja

sõnum 14.01.2007 19:14:02 vasta tsitaadiga

tere, kas keegi on tõmmanud ka richard burnsi endale .iso failina?
Probleem siis selles et hakkab mulle jaurama et mul image fail ja ei lase tööle ja pane originaal cd sisse jne.
et kuidas sellest mööda minna, ja kuidas talle selgeks teha et ma ikka tahan mängida?

tegin my computerisse nö. "fake" ketta, ja damon toolsiga panin ketta ja selle .iso faili kokku

installitud sain ja kõik paistab muidu töötavat, aga jah, kukub kobisema.(viitab securomi kodulehel mingile emulationile, mina aga "enable"-sin selle securomi seal daemon toolsis ära, a ikka midagi ei muutu)

kui sellest juttu juba olnud, siis äkki keegi viitab sellele, ärge päris näkku lööge icon_lol.gif

karmo

viimati muutis karsson15 14.01.2007 19:22:12, muudetud 1 kord
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 14.01.2007 19:15:15 vasta tsitaadiga

mine osta poest originaal plaat siis icon_cry.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
karsson15
HV vaatleja

sõnum 14.01.2007 19:23:13 vasta tsitaadiga

tõesti mingit muud versiooni pole?

miski pärast ma arvan et väga paljud inimesed(maailmas) mängivad seda ilma originaal kettata, äkki on midagi mida mina valesti tein?
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 14.01.2007 19:32:49 vasta tsitaadiga

Palun, mine torufoorumi. See ei ole HV jutt. Torus aitame sind meelsasti icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Richard Burns Rally mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 114, 115, 116  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.