Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
PlazE
HV vaatleja
|
26.03.2003 20:26:58
|
|
|
See morrowind on ikka üks tore mäng küll. Ehki see CasiusCosades või kes iganes ta on annab ikka nõmedaid queste küll. Nati rasked on kui sa akkad kohe tegema neid ilma et kuskil fighters guildis või kusagil enne ei treeniks. Mäng tore aga mul pole õrna aimugi kust saaks expanison packe. Kui keegi oskab ütleda oleks tore 8)
_________________ Kivikaevandus ei sõida 300 km/h kui just ei paluta  |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
27.03.2003 11:13:30
|
|
|
Hmm.... +140 STR ma sain maksimaalselt +30 või panid sa mitmesse itemisse selle?
Praegu varustus pole veel valmis,
1) amulett: +5 health restore [exquisite amulet]
2) relv: 47% weakness to frost, 50p frost damage [daedrik daikatana]
3) kilp: +30 to strength [daedrik shield]
need on ise enchanditud
kiivrile peaks panema külge veel +strengthi ja healingut
armor on praegu lords mail, rating 320, tahaks leida ikka mooduse daedrik armori, pauldronid ja gauntletid on ebony, neid ka daedrikut vaja.
sussid on mingid kummalised, kuigi head, rating 257.
üldiselt ajab närvi see, et kanda saab jube vähe asju (650p praegu), ja neid daedrik relvi koguneb nii neetult palju ja need on rasked. Koguaeg tuleb mudcrabi juurde joosta ja need rahaks teha, see ka tüütu tegevus, muudkui ostad/müüd/ostad tagasi.
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZAndlamb
Kreisi kasutaja
|
27.03.2003 11:22:40
|
|
|
..
viimati muutis ZAndlamb 08.07.2024 10:18:29, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
27.03.2003 11:56:43
|
|
|
Nojah, mul main quest tehtud, seega ka seal keskel töllerdatud. Ega seal pole raske midagi, lihtsalt lähed ja killid.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
27.03.2003 14:36:33
|
|
|
daman kirjutas: |
Hmm.... +140 STR ma sain maksimaalselt +30 või panid sa mitmesse itemisse selle? |
Jah, see on mul kõigisse itemitesse pandud, v.a. kaks ringi ja armor. Nüüdseks olen selle kõigisse pannud ja saanud juba +158 STR-i, millega on väga lõbus mängida. Ringid annavad mul +10restore fatique ja +5 restore health. Armor on +100 fire resistance.
Armori puhul on muide tegu dragonbone cuirassiga, mille leiab veealusest koopast, mis on southwestis ebonheartist.
Aga näiteks õnnestus mul viimaks saada omale daedric tower shield, mis annab +45 str.
|
|
Kommentaarid: 214 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
27.03.2003 15:16:55
|
|
|
kusjuures ilgelt palju plekki läheb enchantimise peale, koguaeg siiberda selle mudcrabi ja muude kohtade vahel.
sõrmused on mul leitud, üks annab shock, fire ja magica +30% resistance ja teine frost, magica ja shock +20% resistance.
tahaks pauldrone korralikke ja vasakut gaundleti ka, paremas on see asi mille vivec annab.
mul juba ~500'000 raha ära kulutatud enchantimise peale, ilmselt läheb kokku 1,5milli dselleks, aga selle eest on pärast selline jorss, et lihtsalt mine ja lammuta.
P.S. Praegust raha hoian selle jaoks, et saaks korralliku cuirassi (daedrik), ja paneks sellele konstantse effekti fire shieldi või tavalise shieldi +50. Selleks läheb arvestuslikult 800k raha. Mul armor seljas maksab praegu vist kõigest 180k, kuskil koopasse jätsin 400k eest relvi (ei jõudnud ära vedada), kaasas on ka 300k eest relvi, siirdun mudcrabi poole.
Aga küsimus selline, kas on parem daedrik daikatana relvana või daedrik longsword + daedrick shield ? (block ja longsword niikuinii 100)
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
27.03.2003 15:22:48
|
|
|
kusjuures ilgelt palju plekki läheb enchantimise peale, koguaeg siiberda selle mudcrabi ja muude kohtade vahel.
sõrmused on mul leitud, üks annab shock, fire ja magica +30% resistance ja teine frost, magica ja shock +20% resistance.
tahaks pauldrone korralikke ja vasakut gaundleti ka, paremas on see asi mille vivec annab.
mul juba ~500'000 raha ära kulutatud enchantimise peale, ilmselt läheb kokku 1,5milli dselleks, aga selle eest on pärast selline jorss, et lihtsalt mine ja lammuta. |
Kathlaselt palju raha läks sul, ise olen kulutanud 300000, kokku mingi 20 itemit enchantitud.
Endal on lisaks main varustusele ka kõrvalisi itemeid hunnikute viisi kaasas, mida võib teatud olukorras vaja minna: näiteks: summon golden saint, mark, recall, waterwalking, levitate, waterbreathing ja fortify attribute itemid. Main varustus on kõik constand, aga muid on ka ajutisi.
|
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
27.03.2003 15:25:41
|
|
|
Shieldi, resistance pole erilist mõtet panna, sest niigunii, kui lööd vastase ühe laksuga maha ei saa sa neid kasutada.
Parem on ikka daedric dai-katana/claymore, sest nende puhul lööd tugevamini ja tõenäoliselt vastase ühe laksuga. Mitte võitluses hoia relv maas, siis saad shieldi kasutada, kui keegi sind ründab.
|
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
27.03.2003 15:28:55
|
|
|
kuidas niivähe plekki? isegi +5 constant healing läheb üksi juba 200k
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
27.03.2003 16:08:31
|
|
|
kuidas niivähe plekki? isegi +5 constant healing läheb üksi juba 200k |
Mmh, mul läks see vist ainult 20k, kõige rohkem on seni läinud 35k.
Ilmselt on asi skillides, need vist mõjutavad, mul on kõik peale conjuration, armor ja security 100 peal.
Pakun, et Enchant skill mõjutab seda hinda.
|
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
27.03.2003 16:14:31
|
|
|
vabalt võib olla, mul enchant 5.
Hmm... nüüd vaja mõne kolli juures enchanti treenida... ja mitte vähe, et raha kokku hoida.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
27.03.2003 16:45:38
|
|
|
Märgusõna mis mind Morrowindi juures hoiab on pluginid. Niigi ylikõvast pelast on tänu neile saanud imho läbi aegade kõvim rollikas. Ka tavapärase AD&D systeemi puudumine ja yldlevinust pisut erinev leveldamise systeem on pigem plussid kui miinused. Ainsaks miinuseks minu silmis on tohutu ressursinõudlikkus. Minu mitte niiväga saia arvuti peal asi suisa roomab, kuid mul on ka ca 40-50 pluginit korraga kasutuses millest kõik pole just eriti hästi optimiseeritud. Põhjus miks see nii on peitub osaliselt just sellessamas lihtsuses ja moodulite lisamise võimaluses. Morrowindis kasutuses olev netimmerse versioon ei tea muuhulgas midagi BSP treedest ehk siis lyhidalt öeldes puudub tal efektiivne eelrenderdus ning oskus objekte mis näha pole mitte renderdada. Graafikakaardist sõltub selle mängu juures suhteliselt vähe. Pigem mängib rolli prose kiirus ning mälu hulk sest hästi palju jooksutatakse korraga erinevaid skripte. Seega ei maksa imestada kui Geforce 4ti peal ei ole fps oluliselt suurem kui näiteks Geforce 2-ga.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
27.03.2003 17:32:33
|
|
|
Tolknaz kirjutas: |
Märgusõna mis mind Morrowindi juures hoiab on pluginid. Niigi ylikõvast pelast on tänu neile saanud imho läbi aegade kõvim rollikas. Ka tavapärase AD&D systeemi puudumine ja yldlevinust pisut erinev leveldamise systeem on pigem plussid kui miinused. Ainsaks miinuseks minu silmis on tohutu ressursinõudlikkus. Minu mitte niiväga saia arvuti peal asi suisa roomab, kuid mul on ka ca 40-50 pluginit korraga kasutuses millest kõik pole just eriti hästi optimiseeritud. Põhjus miks see nii on peitub osaliselt just sellessamas lihtsuses ja moodulite lisamise võimaluses. Morrowindis kasutuses olev netimmerse versioon ei tea muuhulgas midagi BSP treedest ehk siis lyhidalt öeldes puudub tal efektiivne eelrenderdus ning oskus objekte mis näha pole mitte renderdada. Graafikakaardist sõltub selle mängu juures suhteliselt vähe. Pigem mängib rolli prose kiirus ning mälu hulk sest hästi palju jooksutatakse korraga erinevaid skripte. Seega ei maksa imestada kui Geforce 4ti peal ei ole fps oluliselt suurem kui näiteks Geforce 2-ga. |
Ei saa jätta mainimata, et mälu koha pealt on sul õigus.
Aga graafikast oleneb ka palju, gf4 --> Radeon9700Pro peale üleminek on kardinaalne. Kõik on sujuv, isegi balmoras. Kui 4xAA ja 8xAF (reso 1280x1024) peale keerad, siis on samuti sujuv, va. balmoras, kus kiirus langeb GF4 tasemele.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
27.03.2003 17:46:35
|
|
|
No siiski oluliselt vahem kui nii monegi fpsi puhul näiteks. Vaidan et kaarti mis suudaks Balmorat jooksutada full view distance peal stabiilselt 50 fps pole hetkel olemaski.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
27.03.2003 17:47:34
|
|
|
err, no mul jookseb.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
27.03.2003 17:48:02
|
|
|
Ja Balmorast raakides soovitan proovida modi nimega walled city.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
27.03.2003 17:50:25
|
|
|
No siiski oluliselt vahem kui nii monegi fpsi puhul näiteks. Vaidan et kaarti mis suudaks Balmorat jooksutada full view distance peal stabiilselt 50 fps pole hetkel olemaski. |
No mul on igatahes niimodi, et 1024x768 peal jookseb kõik vägagi sujuvalt, 1600x1200 jääb Balmora aeglaseks pisut, fps alla 30. FSAA-d ei kasuta, sest silmaga mingit vahet ei näinud. View distanced jms. on alati põhjas.
Ja keda huvitab, miks ma mängin 1024x768 resoga, siis põhjus on selles, et kirjad jäävad suurema resoga nii pisikeseks, et silm neid enam ei seleta. Muidu alguses mängisin edukalt 1600x1200 resoga.
viimati muutis IceUul 27.03.2003 17:51:24, muudetud 1 kord |
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
27.03.2003 17:50:34
|
|
|
Lisaks on mul samal ajal laetud Advanced Sound Effects, mis teeb asja suva hetkel vaga uimaseks ja miski mod mis ca kahekordistab npc-de arvu linnades. Mojub fps-ile küll, vaga hasti mojub
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
27.03.2003 17:52:35
|
|
|
Ja absoluutne masina crusher on Vivec Expansion. Kes saab sellega Vivecis yle 20 fpsi see voib arvestada et tal on ylikova arvuti.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
27.03.2003 17:52:42
|
|
|
Ja Balmorast raakides soovitan proovida modi nimega walled city. |
Ütle mida see head teeb, igasuguseid mode ei viitsi proovida, olen neid juba hulgi proovinud ja suurem osa rikuvad pigem mängu ära. Enda lemmik oli see, mis lisas panganduse süsteemi
|
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
27.03.2003 18:04:54
|
|
|
Hehh... kahjuks ma enam ei viitsi seda alustada, sest kakorda on ta mahajooksnu ja ma olin väga kaugel - levelite suhtes küll, minig 35 + üle vist - sest ma ikka kolistasin küll kõik kohad läbi - kuna kõik on ilusa ja erinev.
Mulle endale ajas kõigerohkem närvi üks Ülesanne mingi puusisesens linnas (ma ei mäleta enam nime) koperasin kohale ja pidin ütleme nn vastuse, et spioon mu ära tunneks - kuna ma hakkasin laks, laks lugema vastasin valesti jaa... kõik mul kallal - alguses ma ei jaganud matsu lahti, et kelle ma siis maha lõin ning savesi üle...
Aga mäng on tõesti viimasepeal mida ma isiklikult kannatamatutele ei soovita, sest ma ei tea kui kaua ma seal materdasin, kuid ainüksi selle haldjate linnas mis oli erinevatest plazatest kokku pandud veetsin ma 2 - 3 päeva.. (ja seal ümbruses ülesandeid tehes).
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
27.03.2003 19:01:17
|
|
|
Ei ütleks et ükski mod mida ma näinud olen mängu otseselt ära rikuks. Loomulikult on buge, kuid osaliselt on need põhjustatud ka mängumootorist. Kindlasti ei maksa installida suuremaid mode samal ajal kui mõnd eriti haavatavat plugini mängid. Walled city on muideks tehtud sellesama venna poolt kes tegi selle panganduse süsteemi. Kasutan praegu hoolega mõlemat. Walled City lisab üht teist Balmora visuaalsele poolele. Linnale tehakse müür ümber nagu kord ja kohus, lisatakse valvetorne ning valvureid, jõe ümber on aed ja tänava tekstuurid on pisut rohkem linnatänavate moodi kui enne. Siinkohal loetleks üles siis ka isiklikud lemmikud pluginitest:
Children of the Night 1&2 - Ülikõva storyga asi. Teine osa on küll alles beeta ja seetõttu tuleb teinekord jännata konsoolilt et üldse edasi saada, kuid atmosfäär ja story on sama kõvad kui main questil.
Real Signposts - Must have plugin. Asendab lollakad siltide tekstuurid tegelikkuses loetavatega niiet pole vaja enam ninapidi vastu tulpa joosta et teada saada kuhu mingi tee just viib.
Skill and stat cap remover - Nimi ütleb täpselt mida ta teeb. Maitse asi, kuid asja õigustuseks on autor välja lasknud mitmeid pluginaid ülikollidega kelle käest ka level 100 karakter tuimalt peksa saab. Pealegi julgustab selline asi roleplayingut sest minu meelest on natuke nõme kui su maag peab ühel hetkel leveldamiseks taskuvargaks hakkama või barbar juurikaid segama minema. Mõningate skillide cappe (nagu acrobatics, merchantile ja athletics) siiski ei torgita.
NPC Replace - Kuigi Morrowind on kõva mäng, peab ütlema et karakterite näod on kohati otse öeldes inetud. NPC replace püüab seda tühimikku täita asendades enamike npc-de näod uutega, mis sageli on tehtud äärmiselt tugevate modelleerijate poolt (projekt sai alguse sellest, kui üks Unreal Tournamenti modelleerijaid otsustas oma naise Morrowindi karakterile uue näo teha, et too ei peaks vigisema Morrowindi suhtelise inetuse üle.
Lilarcor - Minu isiklik lemmik. Napakas kahekäemõõk otse Baldurs Gate 2-st on leidnud omale uue pesa Seyda Neenil kaupmees Arille juures. Kuigi veidi liiga tugev relv alustava karakteri jaoks, balansseerub lõpuks suhteliselt korralikult hoolimata sellest et on suuteline leveldama vastavalt sellele kui palju kasutust leiab. Isegi maksimaalsel levelil pole veel kaugeltki parim relv mängus, kuid siiski suhteliselt võimas. Tema kommentaarid aga kaaluvad üles kõik muu.
Atmospheric Sound Effects - Parandab morrowindi suhteliselt üksluiset kõlapilti päris palju. Samas on prosele VÄGA koormav, sest lisatakse hulgaliselt uusi soundi loope ja kohti kus mingid random helid mängivad.
Giants - Lisab kõikvõimalikke elukaid loodusesse.
Wilderness mod - enamvähem sama.
Advanced Npc-s - Kui sind häirib mängu juures suhteline inimeste vähesus linnades siis see plugin on sinu jaoks. Lisatakse päris palju rahvast.
Gladiator - Kui sind siiamaani häiris, et Vivecis on Arena, kuid kakelda ei saa siis tiri see plugin ja anna minna.
indybank - eelpoolmainitud pangandussüsteem.
walled city - anab Balmorale päris palju juurde
persuasion response expansion - Tüdinenud et inimesed alati vastavad ähvardustele, sõimule ja meelitustele samamoodi? Enam mitte.
Siege at Firemoth - imho parim ametlik plugin. Lisab rõngakujulise saare Morrowindi kõrvale kus kunagi asus imperial garnison mille vallutas kuri necromancer Grurn koos oma skeletonide armeega. Grurn aga on poiss kelle vastu alla lvl 35 karakteriga pole mõtet üritama minnagi.
Zed the Merchant - Minul igatahes on siiber et alati kulub poes mingi suvalise pahna mahamüümiseks oma veerand tundi aega. See plugin lisab Balmorasse kaupmehe kellel on ca miljon ühikut kulda. Et mitte mingite suvaliste rahaahnete tontide poolt maha löödud saada on ka tüübi level päris kõrge. Ahjaa, balansseerimiseks ei anna tüüp sulle asjade eest täishinda nagu näiteks Creeper vaid tuleb ikka natuke kaubelda ka...
viimati muutis Tolknaz 27.03.2003 19:13:47, muudetud 1 kord |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
28.03.2003 10:32:32
|
|
|
Laadisin ka hunniku mode alla, õhtul proovib..
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
28.03.2003 14:19:45
|
|
|
Laadisin ka hunniku mode alla, õhtul proovib.. |
Sama siin, tõmban kõik soovitatud pluginad alla ja vaatan, mis meeldib, mis mitte.
P.S. daedric armoreid on mängus ainult 2, ise ei oma ühtki. Üks on tel fyris (seal on full daedric set), kuid
selle tüübi tapmine on mängus illegaalne, seetõttu ausad mängijad nagu mina seda teha ei saa.
Teise armori saab Televanni questi lahendades (pead liituma Televanniga), mida mina samuti ei saa, kuna
olen liitunud juba Redoraniga. Üldse on võimatu tervet setti kätte saada, kui fivath fyri ära ei tapa. Sest left
daedric pauldronit ei ole mängus kuskil. Endal on kõik peale pauldroni ja armori olemas. Helmeteid on ka
3 erinevat, endal on 2 erinevat. P.S. parim armor mängus on dragonbone cuirass.
|
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|