Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Windows Media Player 11 ei mängi internetis meediat märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
bauhaus
HV vaatleja

sõnum 31.12.2006 21:17:10 Windows Media Player 11 ei mängi internetis meediat vasta tsitaadiga

Tere,
probleem mul selline, et juba pikemat aega ei saa ma kasutada Firefoxis või Exploreris Windows Media Playerit. Kui lähen näiteks tv.ee leheküljele, siis klikkides mingit saadet, media player ütleb, et 'Ready' aga saadet maha ei mängi - s.t. ei toimu midagi. Klikkides 'error details', ajab ta mulle miskit server 'appears to be offline, check proxy settings' jama aga seda ma ei usu. Olen teinud kõik update-id (enne oli WMP 10 aga ka see ei mänginud), proovinud erinevaid settinguid (firewallid, proxyd, on/off) aga tulemuseta. On kiire püsiühendus, quicktime näiteks, töötab tõrgeteta ja kõik legaalne... Oskab keegi nõu anda, kuidas asi fixida?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
okas5
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 02.01.2007 02:00:12 vasta tsitaadiga

Kasutad sa IE 7-t? Seal pead internet optionsist asjad paika panema, et mängima hakkaks, ise kogesin sama probleemi, mille tagajärjel oma arvutist IE 7 eemaldasin thumbs_up.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
bauhaus
HV vaatleja

sõnum 03.01.2007 20:28:34 vasta tsitaadiga

IE7 jah. Oskad 6elda, mida t2pselt pean paika panema seal? Kui muud yle ei j22, eks v6tan isegi asja maha siis...t2nud vastamast siiski.
okas5
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 03.01.2007 22:05:30 vasta tsitaadiga

Seal Internet Options - Advanced all on mingid Media Playeriga seotud asjad
Ei mäleta enam täpselt aga mingi kole kepp on sellega. Soovitaks sul üldse maha lasta IE 7, see ei kõlba kuhugi icon_exclaim.gif thumbs_up.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 03.01.2007 22:17:22 vasta tsitaadiga

okas5 kirjutas:
Seal Internet Options - Advanced all on mingid Media Playeriga seotud asjad
Ei mäleta enam täpselt aga mingi kole kepp on sellega. Soovitaks sul üldse maha lasta IE 7, see ei kõlba kuhugi icon_exclaim.gif thumbs_up.gif

Mis ei kölba?

bauhaus vöiks vaadata sellist kohta
Internet Options>Programs>Manage Add-ons>Add-ons that have been used by Internet Explorer
Sealm peaks nimekirjas olema Windows Media Player järel enabled. Kui ei ole, siis sealsamas all settingutes määra enabled. Ehk on abi.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
bauhaus
HV vaatleja

sõnum 03.01.2007 22:53:13 vasta tsitaadiga

Nii, peale pooletunnist pusimist olen asjadega nii kaugel: IE.7- e asemel on nüüd j2llegi IE 6.0; Windows Media Player 11-e asemel on j2lle versioon 10. Firefoxi pole puutunud. Ja ikka ei m2ngi. Ytleb, et connecting ja siis natukese aja p2rast oleks nagu asi Ready aga m2ngima ei hakka. Sealt Add-on-ide kohapealt on asi 'enabled'. Veel ideid mida teha?

Edit: Ma nüüd ise m6tlesin sellist asja, et ega keegi tea mis Service-iga media player seotud on? Et v6ibolla on mul seal 'Administrative tools->Services' all mingi process manual-i peal ja ta seet6ttu ei m2ngi...

elgordo
HV kasutaja

sõnum 04.01.2007 08:15:29 vasta tsitaadiga

Mul on sarnane probleem. Internet Exploreriga on nagu kõik korras aga Firefoxis ei taha WMP kohe mitte mingil juhul mängida. Olen oma plug-in'id üle vaadanud ja kõik on nagu korras aga ikkagi ei taha see programm reageerida.
tagasi üles
bauhaus
HV vaatleja

sõnum 06.01.2007 02:21:01 vasta tsitaadiga

Nojah, mul ei m2ngi kummaski. Ikkagi.

Edit:
Ei tea keegi rohtu asjale? Ma v6tsin maha nii IE, media playeri kui ka Firefoxi ja re-installisin ning proovisin erinevaid kooslusi...ei m2ngi ikka yhtegi videot netis see media player. Ja ei ole ISP, k6rval toas s6ber istub sama routeri otsas ja tema vaatab Tv.EE nagu myhin.

harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2007 18:57:45 vasta tsitaadiga

Võrdle kõiki settinguid, nii IE, kui ka MP omi, ükshaaval sõbra arvuti omadega, ehk on mõni linnuke siiski panemata jäänd või ülearune.
Millist tulemüüri kasutad, kas see ei või probleeme tekitada?
tagasi üles
bauhaus
HV vaatleja

sõnum 07.01.2007 19:51:44 vasta tsitaadiga

V6rdlesin. Oleks nagu k6ik sama. Ja tulemyyr on maas t2itsa nii XP-l kui ka proovisin v6tta maha routeri oma ja avasin seal k6ik liikluse minu addressi jaoks aga see ei teinud miskit. Olen ise loobunud juba asjast:(
DonNiger
HV Guru
DonNiger

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.03.2007 21:53:08 vasta tsitaadiga

kaevan teema üles, sest sama probleem. Ons keegi abi leidnud. IE7't ja WMP11't maha lasta ei viitsi/taha.

Selline tekst siis:
Windows Media Player cannot play the file. A network firewall might be preventing the Player from opening the file by using the UDP transport protocol. If you typed a URL in the Open URL dialog box, try using a different transport protocol (for example, "http:").
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 116
tagasi üles
ahtoo
HV vaatleja

sõnum 24.03.2007 16:29:06 vasta tsitaadiga

Mul täpselt sama tekst.Teen nii nagu kästud ,aga ikka ei mõika.Võtsin mõlemad maha ja installisin uuesti aga ei midagist.Mulle meeldib väga Raadio Maania.Winampiga saaks kuulata kuid ogg vorbis formaadis on lubatud ainult 100 kuulajat.Tervitades Ahto.
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 24.03.2007 22:12:47 vasta tsitaadiga

ahtoo kirjutas:
Mul täpselt sama tekst.Teen nii nagu kästud ,aga ikka ei mõika.Võtsin mõlemad maha ja installisin uuesti aga ei midagist.Mulle meeldib väga Raadio Maania.Winampiga saaks kuulata kuid ogg vorbis formaadis on lubatud ainult 100 kuulajat.Tervitades Ahto.

Mina kuulan Maniat ja paljusid teisi raadioid Screamer Radioga, seal on hästi palju raadioid presettides olemas, kaasa arvatud Eesti omad, nii et ei pea ise midagi sättima.
http://www.screamer-radio.com/download.php
Veel meeldib nimetet pleier mulle sellepärast, et temaga on väga lihtne streami arvutisse tõmmata, kui mingi raadiost tulev lugu meeldib, vjutan nuppu ja juba ta salvestab. Positiivne on ka see, et programm on eestikeelne.
tagasi üles
ahtoo
HV vaatleja

sõnum 25.03.2007 11:24:27 vasta tsitaadiga

SUUUURED tänud Harakasèle-kõrvad jälle päästetud!Tervitades Ahto.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Windows Media Player 11 ei mängi internetis meediat
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.