Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Mis jama tekkinud, ehk kas kellelegi tuttav olukord? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Anton
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.01.2007 01:26:16 Mis jama tekkinud, ehk kas kellelegi tuttav olukord? vasta tsitaadiga

Lugu järgmine. Miski püürdub kogu aeg ketta poole, kuigi taskmanager midagi aktiivset ei näita. Kui vaatan activeport-iga ühenduste seisu on migi 30-40 porti minu masina ja interneti ruuteri vahel loodud ruuteri pordiga 80. Loonud protsess on unknown ja minu masinas kasutab porte vahemikus 1600-1400. Ülekande protokoll TCP. Millekagi ära ei lähe. Masinal peal avast ja ad-ware ei näita pahalasi. Minu masinas pole MSN-i, küll on aga naabri masinas ja sealt oli üleval YCP link ka minu masinasse. See sai küll suletud aga minu masin töötab nüüd ikka kuhugile edasi!
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 81
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Eser
HV veteran

sõnum 03.01.2007 08:15:09 vasta tsitaadiga

imede ime ::icon_smile.gif
Anton
HV veteran

sõnum 03.01.2007 11:56:34 vasta tsitaadiga

Mis siin imestada. Pahalane "scannib" porte. Viimati oli jõudnud juba vahemikku 4400-4600. Alumised ühendused kustutab ja ülemisi loob juurde. Ei ole siis kellelegi tuttav "tegelane"?
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 03.01.2007 12:04:01 vasta tsitaadiga

Anton, sa naabrile oled maininud, et kas tema arvut imelikult ei k2itu? kui sa task manageri vaatad, kas seal n2iteks iexplore.exet ei esine valedes kohtades? ma sain m6ned head ajad tagasi k2tte yhe jubina, mis ennast internet.exploreriks maskeeris selle j2rgi, et kui iexplore.exe maha tapsin, tekkis korraks "global.exe" vms ja t6mbas ie uuesti k2ima. masinas istus miski veebipood.. kui ma 6igesti aru sain..
Anton
HV veteran

sõnum 03.01.2007 12:27:59 vasta tsitaadiga

Naaber on mul "algaja". Tema ei oska midagi öelda. Hetkel pole ka seal koha peal vaid teises kohas arvutis.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Mis jama tekkinud, ehk kas kellelegi tuttav olukord?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.