Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tomb
HV kasutaja

|
02.01.2007 12:47:53
Playstation 2 ja media player (DivX vaatamine) |
|
|
Tervist,
On siis uuritud ja puuritud juba igalt poolt kuid vastust pole ikkagi saanud.
Ehk kuidas ikkagi vaadata PS2-hega .avi faile?
Kas tõesti peab igale plaadile kirjutama PS2 Reality Playeri failid koos .avi failiga või saab ka vaadata ainuüksi plaadile pandud .avi faile ning kas filmid võivad olla ka DVD plaadil (DVD-l näiteks 6 .avi faili) (http://www.geocities.com/x7r3m3_b0mb3r/ps2reality.html). Vanadest aegadest on jäänud päris mitmes kohas jäänud silma lause "paned lihtsalt filmi plaadile ja vaatad playeriga". Küsin peamiselt ka sellepärast, et endal on filme plaatide peal juba päris päris palju aastatega kogunenud ning ei tahaks neid hakata ümber kirjutama. Samuti huvitaks kuidas isetehtud DVD filme vaadata.
Huvipakkuv teema on ka SMS DVD player. Kas kellelgi on kogemusi ? See ka tunduvalt viisakam ning kasutajasõbralikum kui Reality Player. See leiab sama boot DVD failid ja org dvd küll üles, kuid kui midagi muud sisse torgata siis ütleb "illegal disk" vms. Kas selle playeriga on ka võimalik ka tavalisi CD-l olevaid .avi faile vaadata ?
Igasugune info on teretulnud
_________________ --
viimati muutis tomb 02.01.2007 12:52:42, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Martal
HV kasutaja

|
02.01.2007 12:48:51
|
|
|
Kas sul on nn. Exploit mälukale installitud?
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
finalfanta
HV kasutaja

|
02.01.2007 12:56:50
|
|
|
Reality 1.50 toetas mul küll kunagi DVD-lt avi failide vaatamist. Nüüd nn. õhematel ps2'l filmide vaatamiseks on vaja mälukaardile mingisugust programmi, aga vanematel töötab Reality MP igatahes bootplaadina.
_________________ Still lost in the noise... |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
1 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomb
HV kasutaja

|
03.01.2007 11:35:07
|
|
|
Martal kirjutas: |
Kas sul on nn. Exploit mälukale installitud? |
Ei ole, kuna pole selle teemaga veel väga kodus siis äkki saaksid natukene lahti seletada
Nagu olen aru saanud siis see võimaldaks programme otse mälukaardilt tööle panna. Siiani olen seda teinud boot CD abil.
Märkasin ka googeldades, et "The PS2 Independence Exploit does not work on newer Slim (V12) models" ?
EDIT:
finalfanta kirjutas: |
Reality 1.50 toetas mul küll kunagi DVD-lt avi failide vaatamist. Nüüd nn. õhematel ps2'l filmide vaatamiseks on vaja mälukaardile mingisugust programmi, aga vanematel töötab Reality MP igatahes bootplaadina. |
Tundub, et kasutaja Martal vihjas samale asjale.
Nüüd oleks veel natukene infot vaja, kuidas ja kust sellega alustada, et pusiksin õigel teel.
Lisan siinkohal veel, et tegu moditud slim PS2-hega.
_________________ -- |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Martal
HV kasutaja

|
03.01.2007 19:58:01
|
|
|
jah,tõepoolest.Kasutaja Martal viitaski sellele.Aga siiski,ainult mälukaardiga bootida ei saa.On ikkagi vaja boot-diski.
Aga kui siiski tahad selle kohta rohkem infot siis saada mulle PM,annan sulle lingi.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|