praegune kellaaeg 25.06.2025 19:03:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
2mblik
HV kasutaja

|
25.12.2006 13:18:43
|
|
|
DODONPACHI kirjutas: |
2mblik, mis poes sa töötad ning kas poe külastajad ka konsooli näppida saavad?  |
Tartu L6unakeskuse +/- elektroonika
ja n2ppida saab ikka..
kui konsool selleks ajaks myydud ei ole ainult
me terve personaliga eile pelasime... box ja tennis.. isegi poe juhataja sai asja k2ppa
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
25.12.2006 14:19:20
|
|
|
pean ka kiitma wiid sellekohapealt, et seltskonnas asendamatu kaaslane eriti kui kõigil mäng käppa hakkab saama. sai katsetatud sõpradega kes muidu mängimist mõttetuks ajaraiskamiseks peavad ja tulemus oli 100% positive nüüd plaanib üks mittemängur omalegi seda koju, see mis meie ja ja tema lastega toimus oli kll wiile kiidusõnu väärt. siiski ma jään endale kindlaks ja minuarust peaks wii kõrval ikka üks asjalisem masin ka olema.
nüüd teile kõigile pimesi wiikummardajatele rõõmu ka neljanda päeva hommikul kui sai just tennisetreeningutel medaleid noppima hakatud, viskas mu wii saba lihtsalt lõi pildi triibuliseks ja jooksis helikriiskamisel kokku, sai kõike imet proovitud aga see saast enam pilti ette ei võta. ei olnud vaja mitut plaati toppida ega ka muud käkki keerata asi lihtsalt hoopealt suri shelobikul vedas et seda mult laenuks ei saanud, päris sitt tunne vast oleks olnud mulle perses masin tagastada
eriti bueno küsimus on nüüd see, et kui mu masin asendatakse, mis saab minu onlinest ostetud mängust ja ülejäänud punktidest, arvatavasti olen nendest ilma.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
25.12.2006 14:36:42
|
|
|
gj, miskipärast ma väga ei usu su seda juttu et su wii on katki... oled seda siiamaani enamasti maha teinud ja nüüd edasi...
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
mobster
HV kasutaja
|
25.12.2006 14:48:06
|
|
|
gj kirjutas: |
pean ka kiitma wiid sellekohapealt, et seltskonnas asendamatu kaaslane eriti kui kõigil mäng käppa hakkab saama. sai katsetatud sõpradega kes muidu mängimist mõttetuks ajaraiskamiseks peavad ja tulemus oli 100% positive nüüd plaanib üks mittemängur omalegi seda koju, see mis meie ja ja tema lastega toimus oli kll wiile kiidusõnu väärt. siiski ma jään endale kindlaks ja minuarust peaks wii kõrval ikka üks asjalisem masin ka olema.
nüüd teile kõigile pimesi wiikummardajatele rõõmu ka neljanda päeva hommikul kui sai just tennisetreeningutel medaleid noppima hakatud, viskas mu wii saba lihtsalt lõi pildi triibuliseks ja jooksis helikriiskamisel kokku, sai kõike imet proovitud aga see saast enam pilti ette ei võta. ei olnud vaja mitut plaati toppida ega ka muud käkki keerata asi lihtsalt hoopealt suri shelobikul vedas et seda mult laenuks ei saanud, päris sitt tunne vast oleks olnud mulle <b>piixus</b> masin tagastada
eriti bueno küsimus on nüüd see, et kui mu masin asendatakse, mis saab minu onlinest ostetud mängust ja ülejäänud punktidest, arvatavasti olen nendest ilma. |
Nintendo garantii pidi suht mugav olema. Saadad vana masina ja nad saadavad sulle kohe uue vastu(enne kui sinu oma käes) pead ainult krediitkaardi numbri andma juhuks kui se oli su enda põhjustatud siis võtavad raha maha.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
25.12.2006 14:57:10
|
|
|
amddude: hirmus kll, et ma julgen öelda mida mõtlen aga see et sina fanatismist nii pimestatud oled ja mind muinasjutuvestjaks pead, ei elusta mu wiid kuidagimoodi isegi olenemata dokumentidel olevatest suurtest kullast nintendo kvaliteedimärkidest
mobster: kolmapäeval vast kuulen kuidas eestis nintendo garantiiga lood on ja lähiajal näeb kuidas ja mis ajajooksul see toimib.
|
|
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
2mblik
HV kasutaja

|
25.12.2006 15:39:52
|
|
|
sevenhugs kirjutas: |
krt
Siis on lootust, et saan kah käe valgeks. |
jepp nii see on
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
25.12.2006 16:50:29
|
|
|
Tartu L6unakeskuse +/- elektroonika üks müüatest jättis sügavalt soovida, ma jätsin Wii ostmata tema pärast, tahtsin osta Wii pluss Zelda, Zelda oli kuskil eraldi sahtlis, ütles, et kle ei saa vist mängu sulle kaasa müüa, et see vb kellegipoolt kinni pandud, ütlesin, et kle ole normaalne ostan 4k-ga konsooli ja sa ei müü mulle mängu kaasa v....eee mängi sportsi oli vastuseks ja et ma käin uurin selle Zelda kohta, keerasin otsa ringi ja jalutasin minema...
|
|
Kommentaarid: 171 loe/lisa |
   |
5 :: |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
25.12.2006 16:53:31
|
|
|
misasi sealt sügavalt soovida täpselt jättis?
'mängi sportsi' täpselt sellisel kujul oleks vast pisut nõme aga ma ei usu et otse nii öeldi.
muus osas midagi kurja küll ei näe.
edit:
auron, no sellest ma sain aru jah...
ppg, kui mäng sulle kinni pandaks ja siis ikkagi ära müüdaks kellelegi teisele, siis sa oleks pisut pahane, right? ja nagu aru on saada, pakkus müüa variandi, et ta läheb uurib kas see on kinni või pole ja äkki leitakse sulle see mäng anyway.
pealegi, täiesti praktilisest seisukohast vaadatuna, vaevalt et see wii suurt müümata jääb sinna
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 25.12.2006 17:08:07, muudetud 1 kord |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
25.12.2006 16:57:57
|
|
|
londiste kuidas sa siis aru ei saanud, et müüja jättis soovida kuna ei saatnud mingit teist inimest kellel zelda broneeritud oli per*e ja ei müünud seda kuningas ppg'le.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
25.12.2006 17:12:58
|
|
|
ppg kirjutas: |
Tartu L6unakeskuse +/- elektroonika üks müüatest jättis sügavalt soovida, ma jätsin Wii ostmata tema pärast, tahtsin osta Wii pluss Zelda, Zelda oli kuskil eraldi sahtlis, ütles, et kle ei saa vist mängu sulle kaasa müüa, et see vb kellegipoolt kinni pandud, ütlesin, et kle ole normaalne ostan 4k-ga konsooli ja sa ei müü mulle mängu kaasa v....eee mängi sportsi oli vastuseks ja et ma käin uurin selle Zelda kohta, keerasin otsa ringi ja jalutasin minema...  |
gj, kui sa VC mängude omanduse koha pealt targemaks saad, siis rapoteeri meile ka. Mind huvitab kuidas ja kui kiiresti see asi käis ning kui palju kohalikele müüjatele peale peab käima et nad asja kiirelt teele saadaks.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
25.12.2006 17:44:48
|
|
|
Auron, tead ma ei viitsi suga vaielda, oma iroonilised naljad jäta omale, londiste, kindlasti oleks konsool müüdud, Zelda oli 1, ning nii öeldigi, et mängid sportsi, viimasel korral kui küsisin ja pakkusin ettemaksu, et pandaks wii pluss mäng kinni öeldi, et ei saa ei kinni panna ega ettemaksu teha, seega vihale ajas see hoopis mind kui sellist kägu tullakse ajama.
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
25.12.2006 18:20:09
|
|
|
pean sekundeerima ppg-ga(nii euronicsi kui auroni kohapealt), euronics poodides paistab mingi eri haige käitumine olema, ma ka lugesin et osad panid kinni jne, kolmest kohast öeldi mulle et ei saa panna kinni ja ühest, et kõik on juba kinni pandud. kuna mu töö on ringi kolada ja igapäev keskustesse satun, siis käisin iga päev mõnest euronicsi poest läbi et sekkida wii olemasolu, ühes näidati näpuga umbes et see jälle, hea et endaoma ei pidanud sealt ostma.
viimati muutis gj 25.12.2006 18:46:08, muudetud 1 kord |
|
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
25.12.2006 18:25:53
|
|
|
ppg siin ei olegi midagi vaielda, sest sa hakkasid omale midagi ette kujutama (kämmon mina isand ostan 4k'ga telekamängu...IRW) ega tahtnudki millestki aru saada Loomulikult tüüp ei müü sulle lambist seda zeldat kui ta ei tea kas see on kinni pandud või mitte, arvestades palju Wii müügiletulekuga nii konsoolide kui mängude bronnimist on olnud siis täitsa loogiline mõtlemine + ta pakkus sulle välja, et läheb ja uurib igaks juhuks järele mida sul ei olnud aega oodata. Seda, et sa sportsi võid mängida võis ta välja pakkuda ja usutavalt pakkuski selletõttu, et järsku sa ei ole kursis sellega, et konsooliga ka mäng kaasa tuleb ning ei arvaks, et kui sa nüüd seda zeldat ei saa siis sul polegi ühtegi mängu ega ka erilist mõtet Wii'd osta.
gj, kui ei meeldi poe poliitka siis minge kurtke ülemusele, et nende poel sitt poliitika mitte ärge tõmmelge müüja kallal.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chubb
HV vaatleja
|
25.12.2006 19:01:58
|
|
|
Ma tahaks selle viimase asja kohapealt küsida, et milline see poepoliitika on, kui mõned kliendid saavad mängu kinni panna ja mõned ei saa?
Uurisin Wii kohta Euronicsist juba päris ammu ja peale Euroopa release helistasi paari-kolme päeva tagant neile kah, sest kogu aeg lükkus kuupäev edasi, millal müügile pidi tulema. Peaaegu iga kord, kui suhtlesin kellegagi Euronicsist, öeldi mulle, et kahjuks kinni ei saa panna. Ma mõtlesin, et mis siis ikka, fair game. Aga kui lõpuks Wiid kohale jõudsid ja ostma läksin, siis olid igal pool kinni pandud. Tammsaare tee omas öeldi veel, et oma töötatele kinni pandud. Välismaal on vähemalt suuremates kettides, kuhu tavaliselt sellised mängud esimestena tulevad, just oma töötajate poolt ostmine ja järelikult siis ka broneerimine, risti vastu company policyle.
Õnneks oli Lasnamäel nii, et juhtusin õigel ajal seal olema, kui keegi ühe enda kahest broneeringust ära ütles ja siis üks üle jäi. Aga mänge seal kahjuks ei olnud ja ma ei ole mujalt kah midagi muud mõistlikku peale Raymani leidnud, et enne kellelgi oli siin üks Zelda müüa, on see veel alles?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
25.12.2006 19:39:58
|
|
|
Chubb kirjutas: |
Välismaal on vähemalt suuremates kettides, kuhu tavaliselt sellised mängud esimestena tulevad, just oma töötajate poolt ostmine ja järelikult siis ka broneerimine, risti vastu company policyle. |
sa vist ei kõndinud veel maa peal, kui sotsialismi alles ehitati?
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
mobster
HV kasutaja
|
25.12.2006 20:15:38
|
|
|
Välismaal on vähemalt suuremates kettides, kuhu tavaliselt sellised mängud esimestena tulevad, just oma töötajate poolt ostmine ja järelikult siis ka broneerimine, risti vastu company policyle.
Õnneks oli Lasnamäel nii, et juhtusin õigel ajal seal olema, kui keegi ühe enda kahest broneeringust ära ütles ja siis üks üle jäi. Aga mänge seal kahjuks ei olnud ja ma ei ole mujalt kah midagi muud mõistlikku peale Raymani leidnud, et enne kellelgi oli siin üks Zelda müüa, on see veel alles? |
Kui ma Tammsaare Euronicsis käisin esimesel müügipäeval siis oli 1 konsool nagu vaba aga tuli välja et kinni pandud ikkagi. Se broneering tundus olema nii et pead teatud müüjaga jutule saama et ta isiklikult selle kinni paneks ja selle all mõeldigi vast "oma inimese broneeringut".
Ja minul on jep veel 1 Zelda alles. Kiles ja poehinnaga müün.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
25.12.2006 20:18:38
|
|
|
Ma tahaks selle viimase asja kohapealt küsida, et milline see poepoliitika on, kui mõned kliendid saavad mängu kinni panna ja mõned ei ? |
Scart seletas seda tumedamat poolt aga samas ma ei usu,et kui nö. keelatult ise endale kinni pandaks siis seda öeldaks. Samas on veel selline asi kus müüjaid on erinevalt teavitatud asjast a'la ühele on öeldud, et jahh saab kinni panna ja teisele, et sellist asja pole. Olenevalt kumma käest satud küsima saad erineva vastuse. Miks see nii on beats me. Samuti veel olukord kus näiteks on teada, et tuleb just selle linna poodi 10 Wii'd. Neist 8 lastakse bronnida ja teised 2 pannakse ka poodi välja. Esimesele kaheksale broneeritaske ja ülejäänutele öeldakse järgmine päev, et ei saa kinni panna - tulge kohale ja ostke kui huvi. Jällegi kuna küsimus on üleüldises müümises siis mis vahet seal on kas müüaske kõik bronnitult või mõni ka letilt - aga ju siis on ja ega sellist asja mõtle jällegi mingi suvaline müüja ise välja. Sellist olukorda kus erinevad müüjad on erinevalt teavitatud mida mingis situatrsioonis teha juhtub pidevalt. Tihtipeale kogenumad on just need kes vastu tulevad, n00bid aga ei julge täitsa ise miskit aretada ja siis kui oled harjund nö. "oma jope" teenindusega natuke häirib aga mis teha.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
2mblik
HV kasutaja

|
25.12.2006 20:23:45
|
|
|
Tartu L6unakeskuse +/- elektroonika üks müüatest jättis sügavalt soovida, ma jätsin Wii ostmata tema pärast, tahtsin osta Wii pluss Zelda, Zelda oli kuskil eraldi sahtlis, ütles, et kle ei saa vist mängu sulle kaasa müüa, et see vb kellegipoolt kinni pandud, ütlesin, et kle ole normaalne ostan 4k-ga konsooli ja sa ei müü mulle mängu kaasa v....eee mängi sportsi oli vastuseks ja et ma käin uurin selle Zelda kohta, keerasin otsa ringi ja jalutasin minema...  |
ei tea küll, kellega sa t2psemalt seal r22kisid..
aga lugu oli selline, et mingi 2 n2dalat tagasi hakkasid juba inimesed k2ima ja kysima, et "millal saab, millal saab?"
mina tegin nii et v6tsin nende inimeste numbrid ja helistasin, kui konsoolid tulid.. k6ik ytlesid ykshaaval 2ra... lisaks olin mina see, kes need konsoolid lattu vastu v6ttis, ja k6rvale pani.. 3 konsooli ootasid p2ev otsa kliente.. samal p2eval sain 2 tykki 2ra myydud.. Zelda l2ks kaasa selle teise myygiga.. mai tea sis, millal sa sinna juhtusid vms... minul oli see Zelda ja Monkey Ball olemas igatahes..
ja ettemaksu me ei tohtinud v6tta..see oli juba ette 2ra keelatud.. pidi olema elav j2rjekord, seet6ttu ma numbreid korjasingi, et kohe varakult l2bi helistada..
ma nüüd m2letan, et mul oli jah yks klient, yks noormees, kes hommikupoole k2is ja tahtis WIId osta.. ytlesin talle, et need just kaubaga j6udsid ja et on veel vastu v6tmata. pakkusin varianti, et tulgu l6una ajal, kui kaup on vastu v6etud.. sis ta tuligi s6braga l6una paiku, et ostavad kohe 2ra.. ytlesin, et oodaku, ma tulen kohe ... tulin siis 5 minutit hiljem koos m2ngu ja konsooliga laost kassa juurde tagasi, ja see isik oli juba l2inud.. ja ei tulndki enam tagasi... vb olidki see sina PPG .. sel juhul oma viga, et minema jalutasid...
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
25.12.2006 20:52:03
|
|
|
2mblik, mina see olin.Kahju et ostmata jäi,tuli paha meel küll kui nüüd hakati ütlema, et kle see kinni pandud jne, kui samas mulle öeldi nädal tagasi, et ei saa midagi kinni panna, tol hetkel tõiesti olin ka nõus raha poodi ette jätma, see selleks Wii jääb hetkel ostmata, Wii raha pandi tüdruku käekotiga pihta Macis lisaks kõigele , häid pühi mehed.
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
piiterass
HV vaatleja
|
25.12.2006 20:57:03
|
|
|
2mblik, mina see olin.Kahju et ostmata jäi,tuli paha meel küll kui nüüd hakati ütlema, et kle see kinni pandud jne, kui samas mulle öeldi nädal tagasi, et ei saa midagi kinni panna, tol hetkel tõiesti olin ka nõus raha poodi ette jätma, see selleks Wii jääb hetkel ostmata, Wii raha pandi tüdruku käekotiga pihta Macis lisaks kõigele , häid pühi mehed. |
selliseid asju lugedes tuleb tunne peale, et häid jõule tõesti.
Raaisk, jõulude ajal ka varastatakse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
2mblik
HV kasutaja

|
25.12.2006 21:01:36
|
|
|
2mblik, mina see olin.Kahju et ostmata jäi,tuli paha meel küll kui nüüd hakati ütlema, et kle see kinni pandud jne, kui samas mulle öeldi nädal tagasi, et ei saa midagi kinni panna, tol hetkel tõiesti olin ka nõus raha poodi ette jätma, see selleks Wii jääb hetkel ostmata, Wii raha pandi tüdruku käekotiga pihta Macis lisaks kõigele , häid pühi mehed. |
tunnen sulle kaasa...
meil on muidu poes veel viimane WII olemas.. kuid ma ei ole kindel kas seda enam selleks ajaks on, kui sa uuesti tuled..
enivei, h2id pyhi sulle, loodame, et varas tabatakse..
krt t6esti..isegi j6ulude ajal ei saa vargad rahus olla
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
rere252
HV kasutaja

|
25.12.2006 21:47:33
|
|
|
2mblik kirjutas: |
tunnen sulle kaasa...
meil on muidu poes veel viimane WII olemas.. kuid ma ei ole kindel kas seda enam selleks ajaks on, kui sa uuesti tuled..
enivei, h2id pyhi sulle, loodame, et varas tabatakse..
krt t6esti..isegi j6ulude ajal ei saa vargad rahus olla  |
vargad varastavad omale jõulukinke
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
25.12.2006 21:49:20
|
|
|
ppg, sellise kauba puhul kuluks natukenegi kannatlikkust ära.
2mbliku jutust kumab läbi, et vähemalt konsooli ja head suhted poega oleks sa anyway saanud
pihta panemise osas... sry man. minu kaastunne.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
25.12.2006 23:11:08
|
|
|
Wii sports bowlingus see Pro aste miskit peale pallivahetuse teeb ka?
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
25.12.2006 23:42:22
|
|
|
kinni pani keegi sama päeva hommikul 9 ajal (ehk siis ajal, mil mäng oli juba poes reaalselt olemas), mitte nädal või kaks varem broneeringuga. Kinnipanija pidi samal päeval ostma tulema.
Aga jah, oleksid natuke oodanud, oleksid Wii&Zelda saanud.
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|