Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tupsu
HV Guru

|
20.12.2006 17:33:19
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Aga õpeta siis neid ometigi, et nad pakkujate piirangut rakendaksid - kohe asi klaar ja rahu majas  |
Minu paar tuttavat, kes saksamaal ebays oma asju müüvad on juba õppust võtnud
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
11 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
20.12.2006 17:34:52
|
|
|
ja jätka samas vaimus, et seal kõik selgeks saaksid
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
20.12.2006 17:58:48
|
|
|
tanelmees kirjutas: |
Vaatasin, et Soome on selles listis, kus saab ka raha vastu võtta. Seega Soome konto tekitades peaks nagu asi toimima:) |
Erik_Est kirjutas: |
Ehk tõepoolest kui sa Soomes arve avad jne.  |
trebla kirjutas: |
Yeah, right. õige maa krediitkaarti ja aadessi on vaja. |
Kahjuks jah, sellest PP vendade jutu järgi ei ei aita.
Kunagi sai seda PayPal'i klienditeenindusest uuritud, et kas nii saab, kui näiteks soomes a/a avada ja Soome PP-konto teha.
Klienditeenindusest saadeti pehmelt öeldes pikalt. Nende väitel peab olema selle riigi resident, kus konto teha.
Mul jäi küll arusaamatuks, et miks just nii ja miks me EL'i kodanikena ei saa mistahes riigi all kontot teha, aga nii on!
Aga kuna mina ei näe neil võimalust kontrollida, et mis riigi residendid me oleme, siis minu arvates on plaan teostatav.
Ausalt öeldes on seda ise ka planeeritud, küll aga Saksamaa suunal ja seni pole viitsind asja lõpuni ajada.
Vastava riigi krediitkaarti pole minu teada vaja - a/a asendab väga vabalt.
Küll aga tuleb vastava riigi fiktiivne elukoha/kontaktaadress kirja panna.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
0 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
20.12.2006 18:07:40
|
|
|
Tupsu kirjutas: |
Minu jutt käis nende müüjate kohta, kes kirjutavad oma oksjoni juures, saatmine ainult saksamaale, aga pakkuajte piirangut pole osanud panna.
Ehk siis saata lased küll saksamaale või kaupled saatmise eestisse, aga maksta tahad paypal-i või EU ülekandega. Nemad kindlasti ei elda seda, et raha saamise eest veel mingit obrokit peaks maksma. |
No see on iseenesest mõistetav, et kui tingimustes on, et müüakse ainult saksamaale, siis ei saa eeldada, et müüja maksab mingi laekuva välismakse teenustasud kah ära. Sel juhul katab jah ikkagi ostja hea tava järgi kõik kulud, kui üldse jõuab müüjaga saatmises kokkuleppele. Ja kui ei jõua näiteks Eestisse saatmises kokkuleppele, siis hea tava järgi tuleb kaup ikkagi kinni maksta (kui pakkumine on kehtestatud tingimuste vastaselt tehtud), aga kaupa lihtsalt teele ei panda.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
20.12.2006 23:28:17
|
|
|
RK kirjutas: |
Kui müüjal on kirjas selline asi, et International sales are welcome but you must pay by Paypal if you are from outside of the UK. Kas see tähendab seda, et ma saan siis nii maksta, et raha läheb krediitkaardilt paypal kontole ja sealt edasi temale...? Ma pole sellele pihta saanud, et kas üks makse viis on otse paypal'lt (mida me ei saa teha...vist) ning teine on siis krediit->paypal->müüja paypal.
Panen ma väga mööda? |
Ei pane. Kõigest on õigesti aru saadud.
|
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
1 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
RK
HV vaatleja
|
21.12.2006 18:46:21
|
|
|
Kas Hansapangas on ka võimalus teha virtuaalne krediitkaart nagu seda saab teha Ühispangas?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
21.12.2006 18:48:13
|
|
|
RK kirjutas: |
Kas Hansapangas on ka võimalus teha virtuaalne krediitkaart nagu seda saab teha Ühispangas? |
Hiljuti küll sellist võimalust kusagilt ei leidnud.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
clown
HV kasutaja

|
24.12.2006 00:23:47
|
|
|
Terv!
Aga kui peaks nii juhtuma et saab tehing ära tehtud paar päeva U-kaardi kehtivuse lõppu ja hiljem tuleb mingi jama vahele ja tüüp ei saagi toodet saata Eestisse ning ta "refundib" raha tagasi, kuid selleks ajaks on kaart juba kehtivuse kaotanud, et mis siis saab?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
24.12.2006 00:56:28
|
|
|
arve jääb ju alles....
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
leits
HV Guru

|
24.12.2006 12:59:51
|
|
|
btw millal see paypal t2ielikult laieneb meile? Miski 3 aasta saab el's tiksutud kevadel? Mida nad laik ootavad???
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
hanz
HV kasutaja

|
24.12.2006 13:34:38
|
|
|
leits kirjutas: |
btw millal see paypal t2ielikult laieneb meile? Miski 3 aasta saab el's tiksutud kevadel? Mida nad laik ootavad??? |
Eesti on neile lihtsalt liiga väike, Poola lisati samal ajal sellesse "send only" varianti mil Eesti, aga praeguseks on juba paypal.pl valmis tehtud (ma muidugi ei kujuta ette mida nad seal poolas jahivad, kuna keskmine poolakas elab ikka väga vaeselt). Ma olen üsna kindel, et lähima aasta kahe jooksul ei toimu siin mingeid muudatusi.
a... siin on PayPal'i ametlik vastus:
tsitaat: |
Dear Hans Mäesalu ,
Hello, my name is Anna, I will be happy to assist you with your question
regarding status of your account.
After carefully reviewing your email, please be advised that
establishing our service in each new country or region involves complex
changes due to different regulations.
I can confirm that we hope to be expanding our availability, however,
due to the complexities of global expansion, we cannot give a timeframe
for this
We are working hard and look forward to expanding our services to
countries as Estonia and allow members to fully use our service.
Thank you for being a valuable member of the PayPal community.
Sincerely,
Anna
PayPal, an eBay Company
Copyright (c) 1999-2006 PayPal. All rights reserved. PayPal (Europe)
Ltd. is authorized and regulated by the Financial Services Authority in
the United Kingdom as an electronic money institution. PayPal FSA
Register Number: 226056 |
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
leits
HV Guru

|
24.12.2006 13:39:12
|
|
|
hanz, nojah see on puhas miski mulli ajamine mis nad saatsid Eks tuleb ootama jääda.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
clown
HV kasutaja

|
25.12.2006 17:28:53
|
|
|
Erik_Est kirjutas: |
arve jääb ju alles....  |
arve jah aga kui krediitkaart kaotab kehtivuse siis ei seo minu pangakontot ja paypal´i mitemiski
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
hanz
HV kasutaja

|
26.12.2006 21:37:42
|
|
|
jjk kirjutas: |
Poolakaid on ca 40 miljonit. Välispoolakaid pidi peaaegu teist samapalju olema. |
välispoolakad (need kes UKs, Saksamaal, USAs...) saavad niikuinii PayPali kasutada (see käib elukoha, mitte rahvuse järgi). Aga need 40 miljonit, kes Poolas, elavad enamus ikka väga vaeselt. Sai kuskil pool aastat tagasi Poolast läbi sõidetud ja olin suhteliselt hämmingus, kuna statistiliselt ei tohiks asi ju nii hull olla, aga kohapeal nägi asi välja nagu Eesti mingi 10 aastat tagasi. Varssavi kesklinn oli muidugi suhteliselt korras, aga mida linnast kaugemale, seda hullemaks asi läks. Eriti huvitav oli veel see, et õhtul (kusagil 10ne paiku) olid praktiliselt kõik majad täiesti pimedad, ma ei tea muidugi kui kallis see Poola elekter on, aga mõni tuli võiks ju ikka põleda. Või äkki nad kõik lähevadki nii vara magama. Vaevalt PayPal sealt väga suurt tulu saab
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marguzzz
Kreisi kasutaja

|
27.12.2006 13:23:31
|
|
|
Ostsin saksa ebayst naisele teksad ja maksin arve ülekande teel ära. Mõne aja pärast tuli mulle mail, et peaksin veel 30 eur. saatmise eest lisaks maksma kuigi alguses tuli mulle mail kus oli konkreetselt kirjas, et saatmine maksab (EUR 12,90 Verpackung / Versand). Tänaseks pole ma midagi kätte saanud jamailile milles palusin müüjal raha tagasi saata või teksad saata pole müüa reageerinud. Mida saaks temaga ette võtta? On kellelgi veel selliseid probleeme olnud?
|
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
27.12.2006 13:24:57
|
|
|
Marguzzz kirjutas: |
Ostsin saksa ebayst naisele teksad ja maksin arve ülekande teel ära. Mõne aja pärast tuli mulle mail, et peaksin veel 30 eur. saatmise eest lisaks maksma kuigi alguses tuli mulle mail kus oli konkreetselt kirjas, et saatmine maksab (EUR 12,90 Verpackung / Versand). Tänaseks pole ma midagi kätte saanud jamailile milles palusin müüjal raha tagasi saata või teksad saata pole müüa reageerinud. Mida saaks temaga ette võtta? On kellelgi veel selliseid probleeme olnud? |
Saad anda selle müüja profiili? Väga kahtlane asi.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marguzzz
Kreisi kasutaja

|
27.12.2006 13:28:42
|
|
|
mar6 kirjutas: |
Ostsin saksa ebayst naisele teksad ja maksin arve ülekande teel ära. Mõne aja pärast tuli mulle mail, et peaksin veel 30 eur. saatmise eest lisaks maksma kuigi alguses tuli mulle mail kus oli konkreetselt kirjas, et saatmine maksab (EUR 12,90 Verpackung / Versand). Tänaseks pole ma midagi kätte saanud jamailile milles palusin müüjal raha tagasi saata või teksad saata pole müüa reageerinud. Mida saaks temaga ette võtta? On kellelgi veel selliseid probleeme olnud? |
Saad anda selle müüja profiili? Väga kahtlane asi.  |
Saan ikka-http://feedback.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback&userid=empoli34
|
|
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
27.12.2006 13:37:43
|
|
|
Tähendab ta pole sulle veel kaupa saatnud, kuna saatmiskulud on suuremad kui 12,90?
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
27.12.2006 13:47:45
|
|
|
Nicht mehr bei eBay angemeldet ?
ei ole enam registreeritud kasutaja?
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
27.12.2006 13:56:39
|
|
|
Võib olla pettus, aga võibolla ka mitte.
Seal ühe lõppenud oksjoni lõpus on tabel kus eu saatmise tasud olid üle 20euri.
Võibolla pani asjad posti, aga postkontoris avastas, et läheb rohkem või midagi taolist.
Võibolla saatis algul vale saatmiskuluga arve(mis pole muidugi mingi eriline vabandus).... Erinevaid võimalusi on palju, mis võisid selle segaduse põhjustada.
Üldiselt nad on väga kinni oma saatmiskulude hindades.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
27.12.2006 15:37:38
|
|
|
mar6 kirjutas: |
.
...Üldiselt nad on väga kinni oma saatmiskulude hindades. |
Pigem on nad väga konkreetsed selles, et pärast asja müüki midagi oma taskust saatmiseks peale ei hakka maksma.
Siin on nagu 2 võimalust. Müüja nime ja elukoha järgi uurida välja lauatelefon ja ise helistada. (Kui numbrit oksjonitelt ei leia)
Teine võimalus on kirjutada, aga ehk pole müüja ka suurem meililugeja, siis pole sellest abi.
Selge on aga see, et selle saatmiskuluga neid pükse eestisse ei postitata. Kas ka tegelikult 30 eur juurde läheb, on küsitav. Kui aga kahtlustad pettust ja juurde maksta ei soovi, otsi mõni saksa aadress, kellele siis lasta saata. Sinna postitamiseks jääb ju saatekulust ülegi.
Kusjuures mulle on paar korda saadetud postipakis koos kaubaga tagasi ka postikulust üle jäänud sendid . Seega täpsust seal mõned müüjad veel armastavad.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marguzzz
Kreisi kasutaja

|
27.12.2006 15:45:40
|
|
|
Tupsu kirjutas-Selge on aga see, et selle saatmiskuluga neid pükse eestisse ei postitata. Saadavad küll ja isegi vähemaga sai ostetud endale ka püksid ja saatekulu oli 10 eur.
|
|
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
27.12.2006 15:57:55
|
|
|
eks see "poliitika" seal nii ongi, et odavam eseme hind = kallim postikulu.
sain ise saksast lennupostiga ümbrikus 2 mobiili akut ja teenustasu 1,- (ei mäletagi palju müüja küsis)
aga Eesti Post küsib veel rohkem sama kaaluga pisipaki eest eesti siseselt
eesti posti jaoks on kõik "pisipakid" mis ei ole paberist, olgu kui väiksed tahes
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
27.12.2006 21:39:38
|
|
|
Tupsu kirjutas-Selge on aga see, et selle saatmiskuluga neid pükse eestisse ei postitata. Saadavad küll ja isegi vähemaga sai ostetud endale ka püksid ja saatekulu oli 10 eur. |
Kindlustatud pakiga ei saa kuidagi 10.- eur eest, kui just siidist trussikuid ei osta . Vaata saksa posti lehelt, seal on kalkulaator olemas.
Endast lugupidav müüja saadab aga oma pakid ainult kindlustatult. Ammugi veel välisriiki.
kaupz kirjutas: |
..sain ise saksast lennupostiga ümbrikus 2 mobiili akut ja teenustasu 1,- (ei mäletagi palju müüja küsis)
.. |
Selle saad markide järgi ju kokku arvestada, palju tegelikult läks.
Aga oleks pidanud minema 1.53 eur. Alla selle ei tohiks kuidagi tulla.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|