praegune kellaaeg 20.06.2025 16:56:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
JediMihkel
HV veteran

|
23.12.2006 13:21:06
Neci Müra |
|
|
Viimasel ajal olen täheldanud et Mu neci DVD-RW teeb mingit absurdselt kõvat häält, lõugab üle toa lausa, alles hiljuti on see peale hakanud. Milles jama võib olla ???
Kirjutamsiel on vaikne, aga kui plaadi sisse paneb, hakkab seda lugema, ning kukub lõugama.
Mida teha ?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
HaVoC
HV kasutaja

|
24.12.2006 01:17:09
|
|
|
Kaua sul see DVD-RW on olnud? Kas on veel garantii all?
Võimalik, et on seest tolmune. Või on mootri laager kuiv või kulunud.
Tolmu peaks olema võimalik eemalda suruõhuga.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
24.12.2006 01:53:21
|
|
|
hmmm, kaua ta olnud ei ole.... mingi 6 kuud on ta kindlasti ära olnud ilmselt rohkemgi.
Aga garantiiga ma ei viitsi jamama hakata, ilmselt peab seda siis mingi aeg laiali lõhkuma hakkama......
Tolm võib küll üheks põhjuseks olla jah, arvuti on mul maas ja vaehst kui arvuti korpust lahti teen veerevad seal sellised mõnusad kuupsentimeetrised tolmukerad ringi.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
HaVoC
HV kasutaja

|
24.12.2006 18:54:06
|
|
|
JediMihkel kirjutas: |
hmmm, kaua ta olnud ei ole.... mingi 6 kuud on ta kindlasti ära olnud ilmselt rohkemgi.
Aga garantiiga ma ei viitsi jamama hakata, ilmselt peab seda siis mingi aeg laiali lõhkuma hakkama......
Tolm võib küll üheks põhjuseks olla jah, arvuti on mul maas ja vaehst kui arvuti korpust lahti teen veerevad seal sellised mõnusad kuupsentimeetrised tolmukerad ringi. |
Ok, see võibki probleemiks olla. Aga kui lahti teed siis ära sa laserit (jublakas mis on kahe siini peal) näpi. Puhasta suruõhuga ja keera kaan peale tagasi. Mootori määrimine on veidi keerukam, ROM on vaja rohkem laialilammutada.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|