Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Radiotehnika S50b madalsagedusvaljukas ja veel. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kermo
HV kasutaja
Kermo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.12.2006 19:25:48 Radiotehnika S50b madalsagedusvaljukas ja veel. vasta tsitaadiga

Tervist.

Kas keegi oskab öelda, mitu tolli tolle kõlari madalsagedusvaljukas siis õigupoolest on? Mina seda ei taipa, kust otsast või mispidi teda mõõta tuleb. On ta 8" või 6,5"?

Ühel kõlaril on too valjukas läbi vist, põriseb kui muusika vaikselt mängib. Kui volüümi keerata, siis muusika mängib selle põrina üle, aga kindel ma pole. Varem oli nii, et kui korra membraani näpuga vajutada, siis jäi põrin järgi ja natukese aja pärast hakkas uuesti. Enam see ei aita ja koguaeg ei viitsiks pressida ka.

Tahaks ka teada, et kas too valjukas sobib praeguseid asendama?
http://noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=324
Kõlar ise on 8 oomi.

Veel üks küsimus: Kas on mõtet osta sellised kõlarid, kui võimuks on Radiotehnika Y-101 hifi. Too annab 4 oomi peal välja 20W, aga need kõllid on Max 200W (teeb siis rms vist mingi 120W)
Ega võim kärssama ei hakka või üle ei koormu?

Vastust oodates.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tiith
maxnorm
tiith

sõnum 20.12.2006 21:54:26 vasta tsitaadiga

võim ei hakka kärssama, lihtsalt ta ei toida teda nii täpselt ära, et nendest kõllidest maksimumi võtta.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
kedambarai
HV kasutaja
kedambarai

sõnum 21.12.2006 09:32:19 vasta tsitaadiga

huvitav on see, et mul kah vaikse peal kõllid lörisevad (mul s-30 aga probleem tundub sama olevat). kuna rest on ees siis ma näpuga ei saa neid vajutada küll aga saan korra kõllid piirajasse lasta (no lihtsalt üks tümakas teha korraks) ja siis on mõneks ajaks ka vaikselt kuulates rahu majas. mina mõttsin et see on rohkem väsinud valjukate bisnes kui võimendi oma. aga muidu vaiksemini kui peaks need kõllid ei mängi, ei teagi, mis viga on, kvaliteet valjusti kuulates broo.

võimu kohta - mul on sama võim kuigi alles tükkideks laua peal, kasutan veel lahjemat raadiotehnikat. ja järgi on s-400-d. mängib küll, muidugi võimu väga põhja ei saa keerata kuna klippimine ajab päris ruttu kõrgsagedused piirajasse. vaikselt ja mõõdukalt kuulates kärab küll (nii kõllid kui võim on miski 1. kassi omad, neilt mingit tohutut saundi niivõinaa ei saa).

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
heix24
HV kasutaja
heix24

sõnum 21.12.2006 16:43:40 vasta tsitaadiga

kui tahad kvaliteeti osta endale mingi korralik võim. aga tausta muusikat teevad nad küll.
tagasi üles
Simpelman
HV veteran
Simpelman

sõnum 21.12.2006 16:50:52 vasta tsitaadiga

njah paistab et radiotehnika kõllide tüüpviga....parandus on lihtne.....kolb kätte ja jooda üle võrktraatitel see koht mis membraani külge läheb...
seal on ilmselt paar kiudu veel pidama jäänud ja ülejäänud kiud lihtsalt kord kontakteeruvad kord mitte mis põhjustab "sädeluse" mis väljendub krõbinas...
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
Kermo
HV kasutaja
Kermo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.12.2006 22:01:00 vasta tsitaadiga

keda ma petan.. ma olen nii loll, et ei taipa neid "kiudusid" kuskilt otsida, keegi suunaks mind palun? icon_redface.gif
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
Simpelman
HV veteran
Simpelman

sõnum 21.12.2006 23:46:36 vasta tsitaadiga

valjukal 2 juhet üldse ongi ju.....neid kontrolligi...
tagasi üles
kedambarai
HV kasutaja
kedambarai

sõnum 23.12.2006 01:14:03 vasta tsitaadiga

täna tegin enda omad lahti, Simpelmani lahendus töötab:

Need kiud on valjuhääldi papi küljes. hakka klemmi juurest mööda punutud vaskjuhet liikuma kuni jõuad sinna kus kõlri membraanist on klemm läbi pandud ja sinna peaks tulema ka mähise seest väga peenike traat. viga on tõenäoliselt seal, kus punutud juhe membraaniklemmi külge läheb. liiguta seda näpuga siis näed, et see on tõenäoliselt pikapeale lahti murenenud.

tinutada on seda natuke halb kuna see on must. minul aitas viil, sain nii klemmi kui selle suka läikivaks viilida siis jootepasta ja tina. nüüd on väga broo thumbs_up.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Simpelman
HV veteran
Simpelman

sõnum 23.12.2006 21:47:44 vasta tsitaadiga

kedambarai kirjutas:
täna tegin enda omad lahti, Simpelmani lahendus töötab:

Need kiud on valjuhääldi papi küljes. hakka klemmi juurest mööda punutud vaskjuhet liikuma kuni jõuad sinna kus kõlri membraanist on klemm läbi pandud ja sinna peaks tulema ka mähise seest väga peenike traat. viga on tõenäoliselt seal, kus punutud juhe membraaniklemmi külge läheb. liiguta seda näpuga siis näed, et see on tõenäoliselt pikapeale lahti murenenud.

tinutada on seda natuke halb kuna see on must. minul aitas viil, sain nii klemmi kui selle suka läikivaks viilida siis jootepasta ja tina. nüüd on väga broo thumbs_up.gif

beer_yum.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Radiotehnika S50b madalsagedusvaljukas ja veel.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.