Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
libe
kvaliteetne mees

|
14.12.2006 23:02:24
|
|
|
Aeron kirjutas: |
kuskile tuleb piir tõmmata, ja midagi tuleb ikka juurde ka anda raha eest. ja kui juba oled raha välja käinud, siis ongi õigus viriseda. ei taha, et on nii ,et kui NFS pitsat peal, siis on kohe safe ja võib müüa mida iganes, sest kõik nii et nii ostavad. ja mis puutub reliis date'i ja potentsi, siis see suhe on individuaalne ja vb ei tasu nii julgeid üldistusi teha.. |
enne kui ostad, ikka tutvud tootega?
kui ei meeldi ei osta - kuuluta see kasvõi protestiaktsiooniks
kurat iga aasta on sul poes pauguteid ja jõuluehteid müügil
täpselt samasugused nagu alati ja keegi ei virise
ja nüüd mingi tühise mängu pärast hakatakse virisema
kui mäng meelt lahutab, siis järelikult on õnnestunud
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
14.12.2006 23:44:14
|
|
|
sa vist oled vales teemas oma jutuga natuke......selle teema eripäraks on see, et siin arutatakse NFS Carbonit,mille eripäraks omakorda minu meelest on see, et ta on veidi kehvapoolne...miks ja kuidas on see mis siia teema alla puutub ja seda selle pärast, et inimestele meeldib muljetada ja vaielda, kui sul on antud teemal kaasa rääkida, ole hea...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
15.12.2006 00:28:05
|
|
|
Aeron kirjutas: |
sa vist oled vales teemas oma jutuga natuke......selle teema eripäraks on see, et siin arutatakse NFS Carbonit,mille eripäraks omakorda minu meelest on see, et ta on veidi kehvapoolne...miks ja kuidas on see mis siia teema alla puutub ja seda selle pärast, et inimestele meeldib muljetada ja vaielda, kui sul on antud teemal kaasa rääkida, ole hea... |
see miks ta kehva ja sulle ei meeldi, selle sa ütlesid minu mäletamist mööda ammu juba välja
ja nüüd kus võeti arutlusse EA poliitika sarimängude suhtes ja sinu soovist sama raha eest midagi uut saada siis sellele ka vastasin
ära hakka mind sarjama OT teemal
ma pole idioot ega laps enam, seega võid ka normaalselt rääkida
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
15.12.2006 00:40:32
|
|
|
hmm... aus vastus; minu poolsed vabandused kõnetooni osas. Tagasi teema juurde minnes siiski... kas peaksgi? Antud vallas vist rohkem tegelikult midagi öelda nagu polegi; selles suhtes, et seisukohad on selged, see kes mida nendest järledab on juba nende endi asi ja kokkuvõttes firmapoliitika jääb selliseks olenemata kõigest... mina enda postidega vist otsisin ilmselt tuge arusaamale, et nfsc on kahjuks langenud järjekordse "teenime palju raha ei millegi eest" lükke ohvriks ja seega avaldasin oma nördimust. Pakutud vastused poliika osas ei olnud eriline üllatus, aga mina ootasin vist midagi mida ing. keeles kutsutakse "poetic justice"-iks , ei saanud oodatud tulemit siiski...
väikekodanlikud rõõmud...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
15.12.2006 20:08:28
|
|
|
Yeah baby..just keep the money going and gasoline flowing ..ok jälle update minu Online skooridesse
Täna siis jälle sattusin ühe cheateriga mängima ...vend sõistis Lanceriga ja oli mu lemmikrajal sama kiire kui mina Quattroga(see pole tegelikult võimalik kuna quottrol on palju parem tippkiirus ja see rada on üsna sirge) ja nimi oli ka huvitav...Tempel .Tahaks veidi rääkida sellest mis mind online mängides häirib...nimelt n.ö katkestajad ...kui vend näeb,et ta mind ei võida siis kohe disconnent ..no mida asja..kui mängid siis sõida vähemalt lõpuni...aga õnneks kajastub selline tegevus Disconnect % näol statsides (kui üle 15% siis on vend juba krooniline katkestaja).Ühtlasi ei meeldi mulle Pursut Tag..nimelt kui on tegemist Tier3 autodega siis sõidetakse vabalt eest ära olenemata sellest,et mentidel on überhea juhitavusega corvette-d ...ainult Tier1 autodega on minuarust mõtet Pursuit Tag-i mängida .Njah..sellised mõtted siis...nautige mu statse
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
dexter666
HV veteran

|
15.12.2006 21:36:10
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Yeah baby..just keep the money going and gasoline flowing ..ok jälle update minu Online skooridesse
Täna siis jälle sattusin ühe cheateriga mängima ...vend sõistis Lanceriga ja oli mu lemmikrajal sama kiire kui mina Quattroga(see pole tegelikult võimalik kuna quottrol on palju parem tippkiirus ja see rada on üsna sirge) ja nimi oli ka huvitav...Tempel .Tahaks veidi rääkida sellest mis mind online mängides häirib...nimelt n.ö katkestajad ...kui vend näeb,et ta mind ei võida siis kohe disconnent ..no mida asja..kui mängid siis sõida vähemalt lõpuni...aga õnneks kajastub selline tegevus Disconnect % näol statsides (kui üle 15% siis on vend juba krooniline katkestaja).Ühtlasi ei meeldi mulle Pursut Tag..nimelt kui on tegemist Tier3 autodega siis sõidetakse vabalt eest ära olenemata sellest,et mentidel on überhea juhitavusega corvette-d ...ainult Tier1 autodega on minuarust mõtet Pursuit Tag-i mängida .Njah..sellised mõtted siis...nautige mu statse  |
kellelgi on vaba aega liiga palju
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
15.12.2006 22:09:12
|
|
|
dexter666 kirjutas: |
tomorrow kirjutas: |
Täna siis jälle sattusin ühe cheateriga mängima ...vend sõistis Lanceriga ja oli mu lemmikrajal sama kiire kui mina Quattroga(see pole tegelikult võimalik kuna quottrol on palju parem tippkiirus ja see rada on üsna sirge) ja nimi oli ka huvitav...Tempel .Tahaks veidi rääkida sellest mis mind online mängides häirib...nimelt n.ö katkestajad ...kui vend näeb,et ta mind ei võida siis kohe disconnent ..no mida asja..kui mängid siis sõida vähemalt lõpuni...aga õnneks kajastub selline tegevus Disconnect % näol statsides (kui üle 15% siis on vend juba krooniline katkestaja).Ühtlasi ei meeldi mulle Pursut Tag..nimelt kui on tegemist Tier3 autodega siis sõidetakse vabalt eest ära olenemata sellest,et mentidel on überhea juhitavusega corvette-d ...ainult Tier1 autodega on minuarust mõtet Pursuit Tag-i mängida .Njah..sellised mõtted siis...nautige mu statse  |
kellelgi on vaba aega liiga palju  |
ja mina imetasin mõned leheküljed tagasi, et kui palju mängitud, aga nüüd juba 469 mängu
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
15.12.2006 23:43:09
|
|
|
Täna peaks üle 500 ära tulema ,võiduprotsenti ja OXP levelit juba parandasin aga uut pilti ilmselt enne üles ei pane kui level 40 täis saab
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
15.12.2006 23:47:43
|
|
|
Rune stiilis : Mis Su combat on õige ?
Carbon stiilis : Mis Su XP level on õige ?
Väga sarnased, mõlemad ilmselt põhjustavad ka sõltuvust
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
15.12.2006 23:55:58
|
|
|
JediMihkel kirjutas: |
Rune stiilis : Mis Su combat on õige ?
Carbon stiilis : Mis Su XP level on õige ?
Väga sarnased, mõlemad ilmselt põhjustavad ka sõltuvust  |
Tõenäoliselt küll. Ravi pole veel leiutatud
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
15.12.2006 23:56:43
|
|
|
on küll, juhe seinast välja
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.12.2006 00:00:05
|
|
|
ranel kirjutas: |
on küll, juhe seinast välja  |
Njah paraku see minupuhul ei toimi kuna arvuti on 100% minu raha eest kokku pandud mitte ma ei mängi issi arvutis ,on veel üks võimalus võõrutusraviks...Tüdrukud
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
16.12.2006 00:04:38
|
|
|
ega ükski tüdruk sulle sinna arvuti taha järgi ei tule, pead ikka minema ise otsima
|
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.12.2006 00:06:45
|
|
|
ranel kirjutas: |
ega ükski tüdruk sulle sinna arvuti taha järgi ei tule, pead ikka minema ise otsima |
Ju siis ,ok aitab OT-st.Keegi siin veel Online-s sõidab ..ma tean veel kahte inimest peale minu aga äkki on veel mõni
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.12.2006 12:04:29
|
|
|
Päris hea,varsti lähed mööda minust
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
16.12.2006 13:17:53
|
|
|
Kas Carbon swapib vms vahepeal? Mul mingi selline asi, et jookseb ilusti ja siis vahest võib tõmmata fpsi pea 1-2-3 kanti (st. et korralikult hakib) mingiks ajaks, ja siis läheb nigu tavalist moodi edasi. Aru ka ei saa mis see olla võiks.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.12.2006 13:21:42
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
Kas Carbon swapib vms vahepeal? Mul mingi selline asi, et jookseb ilusti ja siis vahest võib tõmmata fpsi pea 1-2-3 kanti (st. et korralikult hakib) mingiks ajaks, ja siis läheb nigu tavalist moodi edasi. Aru ka ei saa mis see olla võiks. |
Kohati tundub nii jah ,aga ilmselt ikka asi selles,et mäng ise jamalt jookseb,mul võib kukkuda kuskil 15fps-ni mõnes kohas(6xAA,16xQ AF,Adaptive AA,1280x1024 ja mängust kõik peale motion blur-i max)
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
16.12.2006 13:28:32
|
|
|
Oleks aega rohkem, oleks statsid paremad, kuid paraku pole
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
O
Kreisi kasutaja

|
16.12.2006 21:17:24
|
|
|
avastasin mingi veidra triki, nimelt
tagurdan mclareniga tippkiiruseni taguramisel, siis pidur peale ja 180*, nitro põhja
auto tõuseb nurga peale ja teeb ühe 180 veel otsa. filmida ei viitsiks hetkel
_________________ PS, kui teemades ei vasta |
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
mustsaba
HV kasutaja
|
16.12.2006 22:52:12
|
|
|
Kõik autod teevad nii normaalse kiiruse juures seal mängus.
Väga mage variant. Nii mitu korda mendile vahele jäänud, kui olen proovinud backwards 180't teha ja ära lipsata.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
O
Kreisi kasutaja

|
17.12.2006 00:06:38
|
|
|
veider igastahes.. ma polnud enne tähele pannud, pole viitsinud sõita ka tegelikult eriti selliste autodega, mis nitroga kurvist välja kiirendades kummuli lähevad..
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.12.2006 12:52:36
|
|
|
Mul juhtus hoopis canyonis selline asi...muskliga kuidagi nitrot vajutades lendasin üle katuse ja piiretest läbi kuristikku ...kahju et videot ei jõudnud teha...fraps käis parajasti aga kui uuesti proovisin siis enam ei õnnestunud
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
-N!gHtY-
HV vaatleja

|
17.12.2006 14:36:19
|
|
|
instant replay võiks olla selles mängus...
saaks mõndasid huvitavaid situatsioone üle vaadata
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
O
Kreisi kasutaja

|
17.12.2006 16:06:35
|
|
|
avastasin just traineri, nüüd saab viimased mahlad võtta, vaadates, palju buge ja auke näha on sellisel mängu vintsutamisel
btw 3000. post teemas
|
   |
69 |
|
tagasi üles |