|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
| PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
| PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
| RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
| RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
| Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
| hääli kokku : 68 |
|
| autor |
|
Djomka
Kreisi kasutaja
|
13.12.2006 14:45:31
|
|
|
humanitel selles suhtes veab, et neil on perception...buff on piisavalt kaua, et saab ringi joosta ja üles leida need stealthitud tüübid
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
decrakas
HV kasutaja
|
13.12.2006 15:02:38
|
|
|
moonglade serveris on guild tehtud, kes tahab otsigu ülesse mind... decrakas olen seal.
_________________ anna mu tammetõru tagasi, eksole! |
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
2 :: |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
13.12.2006 15:18:54
|
|
|
No ja mitu teid seal Gildis siis on?
_________________ -- |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
13.12.2006 15:50:58
|
|
|
| Kas keegi ka Ahn'Qiraj või Mazrigose serveris mängib?
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
13.12.2006 16:15:23
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
| tsitaat: |
Mingi aja pärast spawnib buff millega saad näha stealthis vaenlasi. |
oma 10 minti siiberdasime ringi seal... ja ei tulnud mingit buffi n2gint teda korra aga unstealthida teda ei j6udnud |
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/arena/index.html
Scrolli alla, seal näitab igal mapil selle buffi locationit.
_________________ Pilvik/Pivvack |
|
| tagasi üles |
|
 |
setukas
HV vaatleja
|
13.12.2006 22:02:11
|
|
|
Tere niisis viskas täna l2 lõpuks üle ja peaks wowga tutvust tegema . Nii palun kas keegi võiks algatuseks nõu anda kas on privaat servereid ja kus leiduks ka aktiivseid eestlasi ette tänades
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
13.12.2006 22:48:50
|
|
|
| setukas kirjutas: |
Tere niisis viskas täna l2 lõpuks üle ja peaks wowga tutvust tegema . Nii palun kas keegi võiks algatuseks nõu anda kas on privaat servereid ja kus leiduks ka aktiivseid eestlasi ette tänades  |
Raha ei ole? Pooled lähevad privadest orikatesse niikuinii üle
Muidu ise kunagi mängisin Hypnotizemindsis, mis on nüüd maas ja ka Mikk36 serveris, kus on peamiselt eestlased.
Kust muidu saada wowi mängu ja ajakaarte kõige odavamalt?
|
|
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
13.12.2006 22:51:15
|
|
|
| ma ei saa mitte pihta mis selle ajakartide teemaga on k6ik paanikas kust saab ja mis ja kus , kui pole t6esti kedagi kellel kred kaart tehke Yhispanga unet ja minek pole ju raske ja saate odavamalt ka
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
14.12.2006 00:08:30
|
|
|
| pots4t4j4 kirjutas: |
| ma ei saa mitte pihta mis selle ajakartide teemaga on k6ik paanikas kust saab ja mis ja kus , kui pole t6esti kedagi kellel kred kaart tehke Yhispanga unet ja minek pole ju raske ja saate odavamalt ka |
Rahune nüüd maha, äkki mul on erisoov saada WoW ajakaart, äkki mul on foobia Ühispanga vastu?
|
|
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
14.12.2006 00:46:47
|
|
|
www.andrico.ee
telli koos sõbraga ja ei pea saatmiskulu maksma...
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
14.12.2006 12:34:34
|
|
|
Ahjaa mul ka küsimus.
Olen lvl14 alles kuid olen märganud, et mobiga võideldes warrid ja palad või muud sellised close combat vennad hüppavad suht arutult ringi, et kas sellel on mingi mõistlis seletus ka? Ise olen Human warlock ja eelistan koha peal seista, sest kogemus on näidanud, et kui ma ka hetkeks mingit spelli ei tee, siis mind lihtsalt notitakse maha
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
14.12.2006 12:41:30
|
|
|
| eino ringi keksitakse sellep'rast et igav ei oleks vist >D midagi see juure nüüd küll ei anna mobidega v6ideldes
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
3 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Venturi
HV kasutaja

|
14.12.2006 13:05:09
|
|
|
| p2tu kirjutas: |
Ahjaa mul ka küsimus.
Olen lvl14 alles kuid olen märganud, et mobiga võideldes warrid ja palad või muud sellised close combat vennad hüppavad suht arutult ringi, et kas sellel on mingi mõistlis seletus ka? Ise olen Human warlock ja eelistan koha peal seista, sest kogemus on näidanud, et kui ma ka hetkeks mingit spelli ei tee, siis mind lihtsalt notitakse maha  |
varsti peaksid voidwalkeri saama, siis läheb tunduvalt kergemaks mobide grind
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
14.12.2006 13:13:40
|
|
|
| Venturi kirjutas: |
| varsti peaksid voidwalkeri saama, siis läheb tunduvalt kergemaks mobide grind |
jep on olemas, aga kui ma peaks aggro enda peale tõmbama siis on suht kutu piilu
ehk siis väga tugevat dammi tegevaid asju kasutada ei saa näiteks. rank3 bolt ja päris täpselt aru ei saa mille pärast nad just mind tahavad maha lüüa mitte mu peti
|
|
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
14.12.2006 13:20:30
|
|
|
jep on olemas, aga kui ma peaks aggro enda peale tõmbama siis on suht kutu piilu
ehk siis väga tugevat dammi tegevaid asju kasutada ei saa näiteks. rank3 bolt ja päris täpselt aru ei saa mille pärast nad just mind tahavad maha lüüa mitte mu peti  |
miks kutupiilu? sa lased voidwalkeri peale, dotid peale, 2 bolti ja vend on surnud
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
14.12.2006 13:22:02
|
|
|
| Noh voidwalker eriti dammi ei tee ja mul ei lasta bolte castida sest mob ründab ikka mind stabiilselt, selles probleem.
|
|
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
14.12.2006 13:23:02
|
|
|
| Lõpuks lvl 60 käes. Sai eile väike tiir ZG-s tehtud. Ega keegi juhuslikult ei tea kas seda raptor bossi on kudagi tugevamaks tehtud. Krdi keeruline oli teda maha võtta võrreldes teistega.
|
|
| Kommentaarid: 418 loe/lisa |
   |
368 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
14.12.2006 13:43:25
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
| tsitaat: |
Mingi aja pärast spawnib buff millega saad näha stealthis vaenlasi. |
oma 10 minti siiberdasime ringi seal... ja ei tulnud mingit buffi n2gint teda korra aga unstealthida teda ei j6udnud |
sellest järeldus tuleb druid enne maha võtta
Ega keegi juhuslikult ei oska öelda kus asub hore poolel see arena tegelane? Ja kui sa arenat teed kas ikka honorit saab?
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
14.12.2006 13:45:05
|
|
|
| Noh voidwalker eriti dammi ei tee ja mul ei lasta bolte castida sest mob ründab ikka mind stabiilselt, selles probleem. |
sa lased voidwalkeril enne 5 sekundit agro kah teha, mitte ei kuku kohe nukema. sinine õhupall mobile selga, ta taob 2x, paned järjest dotid peale ja siis lased oma esimese bolti.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
14.12.2006 13:47:20
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| sa lased voidwalkeril enne 5 sekundit agro kah teha, mitte ei kuku kohe nukema. sinine õhupall mobile selga, ta taob 2x, paned järjest dotid peale ja siis lased oma esimese bolti. |
haha, hea soovitus, testin
|
|
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
14.12.2006 14:03:02
|
|
|
haha, hea soovitus, testin  |
proovi ja katseta, kindlasti leiad endale sobiva süsteemi
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tartu
Piiratud kasutaja

|
14.12.2006 15:48:08
|
|
|
Kas on mingi "käsklus" millega saaks mängus teada palju mängimisaega alles jäänud?
Võib ka huvitavaid käsklusi siia kirjutada mida võib vaja minna või oleks vajalikud.
Tean aint paari hetkel, /wave : /sleep : /played .
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
14.12.2006 16:10:57
|
|
|
| Tartu kirjutas: |
Kas on mingi "käsklus" millega saaks mängus teada palju mängimisaega alles jäänud?
Võib ka huvitavaid käsklusi siia kirjutada mida võib vaja minna või oleks vajalikud.
Tean aint paari hetkel, /wave : /sleep : /played . |
mine wowi euroopa kodukale, sealt account managment, logi sisse ja näedki milla järgmine kord vaja maksta
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
14.12.2006 16:12:24
|
|
|
Tean aint paari hetkel, /wave : /sleep : /played . |
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/emotes.html
|
| tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
14.12.2006 17:50:03
|
|
|
Ahjaa mul ka küsimus.
Olen lvl14 alles kuid olen märganud, et mobiga võideldes warrid ja palad või muud sellised close combat vennad hüppavad suht arutult ringi, et kas sellel on mingi mõistlis seletus ka? Ise olen Human warlock ja eelistan koha peal seista, sest kogemus on näidanud, et kui ma ka hetkeks mingit spelli ei tee, siis mind lihtsalt notitakse maha  |
äkki harjutavad edaspidiseks PvP close combatiks? Seisev target on kõige lihtsam vastane
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
14.12.2006 17:58:42
|
|
|
Ahjaa mul ka küsimus.
jah eks casteritel ole see liikumine nati piiratud kuna spelli castimiseks pead kohal seisma, aga mingi hetk saad omale ka mingeid instatn spelle mida saad jooksu pealt castida. PvP on seda liikumist vaja jah, kas või jookse puu taha ja casti sealt edasi aga korraks võib olla on vastane sind ära kaotanud eriti peale seda kui oled kedagi fearinud näiteks. Roogid warrid ja teised close combat tegelased tõmblevad pidevalt ringi sest selja tagant lüües on palju suurem võimalus crit hit lüüa või näiteks roogidel osad löögid mis toimivad ainult selja tagant. Lisaks kui oled vastase selja taga siis ei saa tema sind lüüa aga see toimib ainult PvP-s sest mobid pööravad alati näoga sinu poole
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ronley
HV kasutaja

|
14.12.2006 18:08:57
|
|
|
| attrs kirjutas: |
| Lõpuks lvl 60 käes. Sai eile väike tiir ZG-s tehtud. Ega keegi juhuslikult ei tea kas seda raptor bossi on kudagi tugevamaks tehtud. Krdi keeruline oli teda maha võtta võrreldes teistega. |
http://www.wowwiki.com/Bloodlord_Mandokir
|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
1 :: |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Venturi
HV kasutaja

|
14.12.2006 18:45:32
|
|
|
| Lõpuks lvl 60 käes. Sai eile väike tiir ZG-s tehtud. Ega keegi juhuslikult ei tea kas seda raptor bossi on kudagi tugevamaks tehtud. Krdi keeruline oli teda maha võtta võrreldes teistega. |
õige strateegiaga on mando kergeim boss zg's üldse
tank alustab speekeri tankimist
ja kogu raid jookseb kohta mis screenshotil on märgitud punase ühega -- http://img208.imageshack.us/img208/9167/mandokirlf8.png --, maintank killib speekeri ja hakkab siis treppijalamil mandot tankima, esimene suurem range dam või healing maintankile aggrob seda mando raptorit aga see ei saa punase 1'ga märkitud kohta tulla, nii et see raptor on fightist elimineeritud, edasi on lihtsalt allout ranged damage mandokiri vastu ja healerid hoiavad tanki elus, muidugi mandokiri watchi tuleb jälgida kiivalt, aga põhimõteliselt on easy-as-pie mandokir nõnda, kui mando on 5% juures hüppab kogu raid alla ja killib mando ja siis selle raptori
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
14.12.2006 19:46:49
|
|
|
Phmts saime maha raisa aga enne seda tuli 2 wipet. Enne kui seda mandot togida saab peab tal mingi buff üle minema. Sellega tekkiski probleeme. Samas gild teda korduvalt maha võtnud ja kõik kirusid, et see viimane patch on seda tegelast ilmselt veel tugevamaks buffinud. Lihtsalt mõtlesin, et ehk keegi teine viimasel ajal kah seal käinud ja teab rääkida, et kas teda on buffitud või lihtsalt gild rihma liiga lõdvaks lasknud. Võitlust pidasime all värava juures. MT pullis tegelase alla. Healerid hoidsid MT-d elus, lõime raptori maha aga enne kui buff üle läks oli sisuliselt pool raidi juba maas ja mando ise liiga palju leveleid saanud.
E: Suurim probleem oli ilmselt siiski selles, et suure nerfi läbiteinud orc warriorid pole enam pooltki nii efektiivsed tangid. Siiski ootaks tagasisidet teistelt katsetajatelt.
E2: Kui õigesti aru sain siis saab mando buffi siis kui raptor sureb. Kas 4-5l maagil oleks võimalik hoida raptorit sheebituna niikaua kuni ülejäänud kamp mando maha võtab?
viimati muutis attrs 14.12.2006 19:54:20, muudetud 2 korda |
|
   |
368 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
14.12.2006 19:47:36
|
|
|
@ Venturi, Kui raptor ära killida siis saab ühe tangi veel juurde mandokiri tankima sest et mandokir+raptor söövad korraga rohkem elupunkte kui enraged bloodlord imo ja enrage möödub mingi aja tagant
| Ravenclaw kirjutas: |
| Roogid warrid ja teised close combat tegelased tõmblevad pidevalt ringi sest selja tagant lüües on palju suurem võimalus crit hit lüüa või näiteks roogidel osad löögid mis toimivad ainult selja tagant. |
ugh, see lause on küll valus BS. Selja tagant on kasulikum kedagi rünnata melees sest et nad ei saa siis parryda. Ja teiseks, sinu charri postitsioon teise charri suhtes ei mõjuta sinu crit % :s
|
| tagasi üles |
|
 |
Badmad
HV kasutaja

|
14.12.2006 20:14:01
|
|
|
| Ainult siis, kui vastane istub, on suurenenud critrate ( 100% ), muidu ei ole vahet kuspoolt sa teda taod, criticale rohkem või vähem sa lüüa ei saa.
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Floppy
HV vaatleja

|
14.12.2006 22:09:22
|
|
|
Seal kohas seismine kus keegi seltsimees soovitas on exploit suure tõenäosusega. Kui broodlord sinna chargeda ei saa sis on exploit confirmed by blizz..link otsige ise kui ei usu..couldn't care less.
E: Suurim probleem oli ilmselt siiski selles, et suure nerfi läbiteinud orc warriorid pole enam pooltki nii efektiivsed tangid. Siiski ootaks tagasisidet teistelt katsetajatelt.
E2: Kui õigesti aru sain siis saab mando buffi siis kui raptor sureb. Kas 4-5l maagil oleks võimalik hoida raptorit sheebituna niikaua kuni ülejäänud kamp mando maha võtab? |
Ta sai mingi hetk buffi jah a ei mäleta millal. Nüd se armor mitigation jebiti ka miskit moodi ära ni et sellest võib olla küll.
Ta läheb vigaseks jah siis kui ta mount mulla alla aetakse. Lihtne lahendus. Offtankige raptorit kusagil kuni broodlord ise lusika nurka viskab. 1 tank + 2 hellerit on maa ja ilm. 1 neist pastor soovitatavalt. Ma oma gheto alt priestiga healisin ära koos teise helleriga vabalt. Raptor laob sunderit sisse mis suht valusaks läheb aga kui war shield blocki ajastab õieti sis tiksuvad maha sunderid ja kõik hää jälle.
Sheepida ? .. kahtlustan et ta on immune..pole ever proovinud muidugi
MT tankigu broodlordi. Rahvas deadzones ehk 8-10 yd vist oli.. nii, et ta chargeda ei saaks ja samas nii, et whirlwindiga clothi ei rabaks. Kedagi vahib siis se keegi ärgu tehku midagi..liikuda võib. Kui siiski chargeb ja fearib siis taastage esialgne kord ja moos. Se on sis variant kuidas Hüljatud teevad...stratte on palju erinevaid ofc ja tehke nii nagu teil toimib asi
PS kergeim boss on ZGs vaieldamatult Venoxxis ja tema järel uhkel teisel kohal Batboss .. ee .. misiganes ta nimi oligi...long time no see her
|
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
14.12.2006 22:47:49
|
|
|
|
whaaat? Mis moodi ork warrid siis nerfi on saanud tankimis wise?
|
| tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
14.12.2006 23:32:50
|
|
|
Sheebi suhtes immunne jah kardetavasti tegelane. n00bi lihtsameelne mõtlemine, eks millaski proovib jälle.
Warrid said niigi nerfi...ja orcidel vähendati seda stunn resist %-i (kui ma ei eksi siis 25 pealt 15 peale). Pool reidi räägiti sellest kudas karunahkse druiidiga lihtsam agrot hoida.
|
|
   |
368 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
14.12.2006 23:37:37
|
|
|
| Lordlesta kirjutas: |
www.andrico.ee
telli koos sõbraga ja ei pea saatmiskulu maksma... |
Isegi karvanesalong on odavam =/
|
|
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
15.12.2006 00:15:25
|
|
|
Warrid said niigi nerfi...ja orcidel vähendati seda stunn resist %-i (kui ma ei eksi siis 25 pealt 15 peale). Pool reidi räägiti sellest kudas karunahkse druiidiga lihtsam agrot hoida. |
Jeesas, stun resist küll tankmist ei mõjuta. Ja warriori rage normalisation minu arust küll nerf ei ole, rohkem ikka fix, õige specciga tangib praegu paremini kui enne ja dps mida dps warrid suutsid välja võluda oli küll ikka lol moment
Ja praegu on jah druiidil kerge aggrot hoida warriga võrreldes sest neil ei ole rage normalisationit ja warrior avoidib rohkem dämmi kui druuid ehk siis incoming dämmist tulev rage on ka väiksem. Trash mobide jaoks on druiid ideaalne aga druiidi mingit tähtsamat bossi küll ei laseks tankima, warriori damage absorb on ikka way üle druiididst.
|
| tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
15.12.2006 00:31:33
|
|
|
| BC-s pidi väidetavalt asi hullemaks minema, eks elame näeme.
|
|
   |
368 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
15.12.2006 00:55:30
|
|
|
| BC-s pidi väidetavalt asi hullemaks minema, eks elame näeme. |
Mis täpsemalt läheb hullemaks?
Kui see on warrior vs druiid/paladin instades tankmine siis nö leveldamise instades on palju trashi mida druiidid ja paladinid on lausa loodud tankima. Ning hetkel on klassid TBC betas enamvähem balanseeritud leveldamisele, kui rahvas saab lvl70 lives siis hakkab tulema patche mis mängu tasakaalu lvl70 peale liigutavad nagu tavaliselt. Siis hakkab teoorias toimuma rohkem sellist asja et druiid tangib trash packe ja warrior on backup ja bosside juures warrior tangib bossi ja druiid tangib adde ja kõik on happyd
Ning jah ma olen druiidi ja warrioga teinud TBC betas instasid.
|
| tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
15.12.2006 02:12:55
|
|
|
Loodan, betat kahjuks käperdada pole saanud. Pean veel selle kuukese vastu pidama.
OT: Kõigile kes veel näinud pole BC Trailer
|
|
   |
368 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Venturi
HV kasutaja

|
15.12.2006 02:33:08
|
|
|
| koromon kirjutas: |
| BC-s pidi väidetavalt asi hullemaks minema, eks elame näeme. |
Mis täpsemalt läheb hullemaks?
Kui see on warrior vs druiid/paladin instades tankmine siis nö leveldamise instades on palju trashi mida druiidid ja paladinid on lausa loodud tankima. Ning hetkel on klassid TBC betas enamvähem balanseeritud leveldamisele, kui rahvas saab lvl70 lives siis hakkab tulema patche mis mängu tasakaalu lvl70 peale liigutavad nagu tavaliselt. Siis hakkab teoorias toimuma rohkem sellist asja et druiid tangib trash packe ja warrior on backup ja bosside juures warrior tangib bossi ja druiid tangib adde ja kõik on happyd
Ning jah ma olen druiidi ja warrioga teinud TBC betas instasid. |
Omg what? --->Ning hetkel on klassid TBC betas enamvähem balanseeritud leveldamisele, kui rahvas saab lvl70 lives siis hakkab tulema patche mis mängu tasakaalu lvl70 peale liigutavad nagu tavaliselt. <---- et nendele kes ei hakka pööraselt level 70'ni grindima ja võtavad asja rahulikult ja leveldavad aeglaselemalt, et neile võib siis rahulikult mingit tünga keerata kui raidguildid ja hardcore pvp noliferid on jõudnud 70'ni? See kõlab väga nagu see nõme hardcore vs casual gamer.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
15.12.2006 03:24:09
|
|
|
| ArchMage kirjutas: |
www.andrico.ee
Isegi karvanesalong on odavam =/ |
kumb hind on väiksem, kas (andrico) 429 või (kartulisalong) 429?
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
15.12.2006 07:56:41
|
|
|
| ArchMage kirjutas: |
www.andrico.ee
Isegi karvanesalong on odavam =/ |
kumb hind on väiksem, kas (andrico) 429 või (kartulisalong) 429? |
Mäng ise on odavam karvasel.
|
|
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
capa
HV vaatleja

|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rain01
HV kasutaja

|
16.12.2006 14:53:14
|
|
|
| see mis seal videotes näha on, on DUF (Discord unit frames) aga "TÄNU" uuele patchile see enam ei tööta... vähmelt praeg veel mitte. Loodetavasti tehakse asi korda ja pannakse uuesti tööle
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tartu
Piiratud kasutaja

|
16.12.2006 15:45:13
|
|
|
Targemad WoW -i mängijad võiks välja tuua 3 parimat klassi, keda tasuks arendada, et saada hea dämmimees, kes suudaks nii mõnegi teise põõsasse taguda.
Endal hetkel Night elf Hunter, et kuidas see on ? Armor nõrk, kuid vibuga teeb suht head damaget, ning ka pet on kasulik.
|
|
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Venturi
HV kasutaja

|
16.12.2006 15:57:05
|
|
|
Targemad WoW -i mängijad võiks välja tuua 3 parimat klassi, keda tasuks arendada, et saada hea dämmimees, kes suudaks nii mõnegi teise põõsasse taguda.
Endal hetkel Night elf Hunter, et kuidas see on ? Armor nõrk, kuid vibuga teeb suht head damaget, ning ka pet on kasulik. |
mängja versus mängja suhtes on hunter praegu kõige kardetum, lvl 60ne peal siis, hunteril on praegu suurim burst damage e. ta võib paari sektundiga 4k dammi teha (kui mõned lucky critid ka sisse arvestada)
teine klass mis praegu lõhub on warlock e. dot-dot-dot > your dead
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
16.12.2006 17:30:49
|
|
|
warlock on tõesti väga fun, eriti affliction warlock...ise mängin koos lockiga ja olen priest, teeme aoe farmi ja mitte mingit istumist pole vaja, tapame järjest kuskil 20-30 mobi ära ja isegi healida pole enamasti vaja, ja see pole nii, et dot ühele ja tapame ära ja siis dot teisele jne, vaid ikka kõigile dotid peale, siis scream või howl ja järgmiste juurde...kui tuleb ka mingi horde, siis curse of exhaustion või mind flay'ga aeglasemaks, dotid peale ja siis on vaja ainult järgi joosta, surma saab horde niikuinii...
ehk siis minu meelest praegu damage on päris hea warlockil, rogue'il ja isegi paladin suudab päris kenasti damage'it teha ning tankida samuti
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
16.12.2006 18:35:38
|
|
|
| Kui nüüd hunter ja warlock on head, mis siis ennem olid?
|
|
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tartu
Piiratud kasutaja

|
16.12.2006 19:45:14
|
|
|
| Eks ma siis panen oma hunteriga edasi, aga soov vist ka teine char luua, et mõtlesin mage peale , kuidas mage nüüd ka on?
|
|
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|