Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Scart
HV Guru

|
14.12.2006 00:22:29
|
|
|
DODONPACHI kirjutas: |
Äkki kasvaks välja sellest vaese mehe mentaliteedist ja hangiks endale vahelduseks originaalmänge ka? |
no ligikaudu tuhat jaaku ühe mängu eest paneb ikka rängalt mõtlema selle üle
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
djdevon
HV kasutaja

|
14.12.2006 00:56:04
|
|
|
Äkki kasvaks välja sellest vaese mehe mentaliteedist ja hangiks endale vahelduseks originaalmänge ka? |
Kõrvadele hea kuulata kohe.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.12.2006 01:14:49
|
|
|
Scart kirjutas: |
no ligikaudu tuhat jaaku ühe mängu eest paneb ikka rängalt mõtlema selle üle  |
Siis mõtledki põhjalikult ning ei tee mõttetuid kulutusi
Mitte igat mängu pole igal inimesel tarvis ilmtingimata hankida.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
14.12.2006 01:28:36
|
|
|
djdevon kirjutas: |
Kõrvadele hea kuulata kohe.  |
Kumma sa valiksid, kas:
a
Mis tunne sul oleks kui ostad uhiuue mängu, ilusas läikkarbis, mis ümbritsetud mõnusa läikiva kilega, mida sa hakkad nurgst vaikselt välja harutama et "ohh saaks juba ruttu ruttu" mängida fiiling, mis koguaeg tõuseb üha rohkem, kui seda karbi küljest olevat kilet rebid. Lõpuks kui see ära rebitud, teed karbi lahti ja nuusutad seda mõnusat uue mängu kõhna ja tõmbad seda ninna niipalju kui võimalik, võtad kätte selle mängu raamatukese ja lehitsed ning ilutsed seda CD pilti ja seda CD
või
b Kirjutad mingile igavale CD /DVDle mängu peale või Downloadid netist ja pole üldse sellist head fiilingut, ainult et saaks mängida, ei mingit uhket "kollekteerimis" fiilingut.
Ma valiks raudselt A, mina tahan et kõik mängud oleksid mul olemas mida tahan, inimesed nevad vaeva et mängu teha ja ma tahan et see tasuks ära ja mulle meeldib kui originaal iltuseb ilusti riiulis, mida on tore välja võtta ja imetleda et "mul on originaal, sul pole" tunne.
Mul on mingi 6 DS mmängu ja ma koguaeg sean neid ritta oma nägemise järgi ning käin vaatamas kui mõnna kollektsioon mul on, mis siis et väike aga ikkagi enda ostetud ning enda üle uhke.
Vabandan offtopicu pärast aga mai suutnud seda mitte mainida jätta
btw loe esimest teemat www.wiihaveaproblem.com karm jalg
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
14.12.2006 02:12:56
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Siis mõtledki põhjalikult ning ei tee mõttetuid kulutusi ;)
Mitte igat mängu pole igal inimesel tarvis ilmtingimata hankida. |
Just :)
See ligemale "1000 jaaku" põhjendus on laisk vabandus lihtsalt. Mul on oma mängukogus ligemale 80 originaalmängu mööda erinevaid platvorme laiali (PC, Master System, Mega Drive, Nintendo 64, 3DO, PC Engine, PS2, Dreamcast ja GBA) ning ma ei ole siiani ühegi eest maksnud 1000 EEK. Senini kalleimad ostud on olnud seal kusagil 700-800 EEK kandis (Shadow of the Colossus, MGS3: Subsistence ning preorder Ys ORIGIN'i jaoks), sealt edasi on paljud 400-500 EEK kandis (enamus GBA mängud, Zone of the Enders 2 PS2'le) ning ülejäänud on kõik alla selle olnud (kasutatud retro ja PS1/2 mängud).
Isegi Eestist võib saada häid mänge hea hinnaga, kusjuures:
Rez: 399,- vist
ICO: 250,-
The Legend of Zelda (NES Classics GBA'l): 99,-
PoP:SoT (PC): 250,-
jne.
1000 EEK maksad sa ainult siis kui sa uhiuue mängu kusagilt kohalikust Kaubamajast ostad. Neti kaudu vähegi oskuslikult tellides on võimalik saada mänge mitu korda alghinnast odavamalt ning kui see algne hurraa Wii ümber ära hajub, saab olukord samasugune olema. Muud pole vaja kui natukene kannatust, mida mina olen varmalt valmis välja käima sellise säästmise puhul.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
mobster
HV kasutaja
|
14.12.2006 02:14:19
|
|
|
Ei saa modida enyway ei gamecubet ega wiid kuna neil on oma plaadiformaat - ebastandartne. Kui isegi saaks siis keegi ei hakka tegema kuna plaate ei saa kirjutada.
seal polegi midagi muud teha kui originaale osta...
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
mobster
HV kasutaja
|
14.12.2006 02:45:35
|
|
|
..aha uurisin asja võibolla ma tõesti eksin. 2 aastat tagasi kui ma pelasin GC siis küll veel midagi polnud . Enyways on se mod väga vähelevinud nagu ma aru saan...
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirRight
HV vaatleja
|
14.12.2006 03:07:04
|
|
|
Flacko kirjutas: |
inimesed nevad vaeva et mängu teha |
No asi ongi selles, et enamus ajast inimesed EI näe vaeva, et head mängu teha vaid haibivad seda, et rohkem pappi saada. Mängude "tasuta hankimine" on viis kuidas sortide kuld solgist. Parimad mängud mis ma olen leidnud olen ma ka originaalid ostnud, sest originaal on originaal ja ei tekki mingeid jamasid. Krt kui Wii-l on täiesti standardne DVD siis läheb paljude inimeste elu lihtsamaks ja odavamaks aga ma toonitan - kui leiad hea mängu mis sulle tõesti tõesti meeldib siis kobista poodi ja osta see, 100-1000 krooni eest saad sa asendamatu tunde.
|
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
14.12.2006 03:46:41
|
|
|
Isegi Eestist võib saada häid mänge hea hinnaga, kusjuures:
Rez: 399,- vist
ICO: 250,-
The Legend of Zelda (NES Classics GBA'l): 99,-
PoP:SoT (PC): 250,-
|
250.- eest võtaks ICO ära küll. On keegi seda üldse tegelikult Eestis poeriiulitel näinud?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
14.12.2006 09:25:24
|
|
|
tsitaat: |
a
Mis tunne sul oleks kui ostad uhiuue mängu, ilusas läikkarbis, mis ümbritsetud mõnusa läikiva kilega, mida sa hakkad nurgst vaikselt välja harutama et "ohh saaks juba ruttu ruttu" mängida fiiling, mis koguaeg tõuseb üha rohkem, kui seda karbi küljest olevat kilet rebid. Lõpuks kui see ära rebitud, teed karbi lahti ja nuusutad seda mõnusat uue mängu kõhna ja tõmbad seda ninna niipalju kui võimalik, võtad kätte selle mängu raamatukese ja lehitsed ning ilutsed seda CD pilti ja seda CD
või
b Kirjutad mingile igavale CD /DVDle mängu peale või Downloadid netist ja pole üldse sellist head fiilingut, ainult et saaks mängida, ei mingit uhket "kollekteerimis" fiilingut. |
Mina jälle kaifin kilobaitide kosena kohisevat voolu mööda koaksiaalkaableid, põrutavalt põnevaid protsente, mis paisuvad lahedalt. Mulle meeldib see tunne, mis tekib siis, kui sa näed endaga koos kose kohal veel 10 000 inimest, kes kah kõik on läbi jaganud kui hea see asi ikka on. Totaalne kollektiivne allalaadimisorgia, kus iga inimene on osa millestki suuremast, millestki massiivsest ja ilusast, SADU MEGABAITE sekundis tootvast orgastilisest infovoost. Pineva ootamise ajal nuusutan värsket toorikut ja vana head alkoholipõhist markerit, sageli kirjutan toorikule ilukirjas tiitli. Riiulile vaadates imetlen oma kalligraafilise kirjaga kaetud plaate ja hooman salvestatud infomassiive, kus leidub viimaste aastate parimat igast valdkonnast. Mõte sellest, et mul peaks olema tuhandete kroonide eest soetatud kõigest paar tiitlit, tekitab minus õudusvõdinaid - see on ju nii vähe plastmassi nii suure raha eest! Ma armastan plastmassi ja arvan, et pabermaterjalide kollektsioneerimisega tegelevad inimesed peaksid igal hommikul peegli ees seistes puudelt andeks paluma!
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
14.12.2006 10:28:39
|
|
|
dstar kirjutas: |
250.- eest võtaks ICO ära küll. On keegi seda üldse tegelikult Eestis poeriiulitel näinud? |
"Tegelikult?" Kas sa tahad väita, et ma valetan või?
Seda mängu oli sellise hinnaga saada Ülemiste Euronics'is, kui ma ei eksi.
tsitaat: |
Mina jälle kaifin kilobaitide kosena kohisevat voolu mööda koaksiaalkaableid, põrutavalt põnevaid protsente, mis paisuvad lahedalt. Mulle meeldib see tunne, mis tekib siis, kui sa näed endaga koos kose kohal veel 10 000 inimest, kes kah kõik on läbi jaganud kui hea see asi ikka on. Totaalne kollektiivne allalaadimisorgia, kus iga inimene on osa millestki suuremast, millestki massiivsest ja ilusast, SADU MEGABAITE sekundis tootvast orgastilisest infovoost. Pineva ootamise ajal nuusutan värsket toorikut ja vana head alkoholipõhist markerit, sageli kirjutan toorikule ilukirjas tiitli. Riiulile vaadates imetlen oma kalligraafilise kirjaga kaetud plaate ja hooman salvestatud infomassiive, kus leidub viimaste aastate parimat igast valdkonnast. Mõte sellest, et mul peaks olema tuhandete kroonide eest soetatud kõigest paar tiitlit, tekitab minus õudusvõdinaid - see on ju nii vähe plastmassi nii suure raha eest! Ma armastan plastmassi ja arvan, et pabermaterjalide kollektsioneerimisega tegelevad inimesed peaksid igal hommikul peegli ees seistes puudelt andeks paluma! |
THIS POST IS DEDICATED TO ALL THOSE CYBERPUNKS WHO FIGHT AGAINST INJUSTICE AND CORRUPTION EVERY DAY
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
juurastaja
HV kasutaja

|
14.12.2006 10:58:23
|
|
|
Selle tasuta proovimise vastu aitaks väga hästi see, kui jagataks ajakirjadega kaasa või muud moodi mängude demo plaate. Käivitad demo, vaatad kas mäng ajab kihelema, kui ei aja siis pole midagi hullu kadunud, kui ajab siis vuta vuta poodi ostma. Kahjuks Eestis see demo-majandus ei ole väga arenenud. [Digi] üritab küll midagi läbi ajada, aga see jääb ka ainult PC teemasse.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
14.12.2006 11:11:32
|
|
|
erick kirjutas: |
Riiulile vaadates imetlen oma kalligraafilise kirjaga kaetud plaate ja hooman salvestatud infomassiive, kus leidub viimaste aastate parimat igast valdkonnast. |
NO ZELDA NO METROID NO LOVE
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.12.2006 12:05:55
|
|
|
erick kirjutas: |
Mina jälle kaifin kilobaitide kosena kohisevat voolu mööda koaksiaalkaableid ... |
Eks nii mõnigi pisisuli käib pättusi tegemas just adrenaliinilaksu nimel
Üldiselt sedasi pirades üritada mingisuguse "masina" või "süsteemi" vastu võidelda on äärmiselt mõttetu. Need kes lõpuks matsu saavad on ikkagi just tarbijad, ei keegi teine.
Aga see teema läheb juba pealkirja alt välja, keda huvitab võib seda jätkata piraatluse temas.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
14.12.2006 14:03:22
|
|
|
juurastaja kirjutas: |
Selle tasuta proovimise vastu aitaks väga hästi see, kui jagataks ajakirjadega kaasa või muud moodi mängude demo plaate. |
Antaksegi ju Ise ostan juba aastaid PC gamerit kus nüüdseks ainult DVD kaasas kus kuhjaga mängitavaid demosid, videosi ja igast muud nänni. Mingiaeg ostsin mingi PSW pleikari ajakirja huvipärast ja seal oli kahh kaasas DVD kuspeal igast PS3'me PS2'he PSP jne. demod ja kraami. Uuest MGS'st oli mingi 20 mintsa demo jne. Pealegi saad paljudel mängudel demo sikutada ka netist.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
ad112
HV vaatleja

|
14.12.2006 16:24:28
Modimine |
|
|
Üldiselt pole ma selle konsoolimaailmaga eriti kursis.
Kas Xbox360 ja gamecube on juba moditud? Kui jah, siis kui kaua selleks aega läks?
Mis arvate, mis tulevik toob wii koha pealt? On see raskem /lihtsam?
Mis prognoosite?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
14.12.2006 16:26:19
|
|
|
YARRRR! ad112, ehk aitab juba?
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
ad112
HV vaatleja

|
14.12.2006 16:32:39
Tabu? |
|
|
Kas wii modimine on tabu teema siin?
EDIT: lugesin foorumi reeglid läbi, ilmselt see jutt klassifitseeritakse "kaudselt piraatlusega seotuks". Kustutage, kui võimalik.
viimati muutis ad112 14.12.2006 16:36:09, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
14.12.2006 17:24:52
|
|
|
irw, alati ei pea modima selleks, et piraatida vastuseks küsimusele siis jah, x360 on lahti murtud ja gamecube saadi ka miskitmoodi lahti.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
14.12.2006 22:50:32
|
|
|
Deem öärge pange koguaeg http://youtube.com lisage see www enne ette kui panete, see eilähe muu tööle!
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |