|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Johan11
HV kasutaja

|
12.12.2006 01:34:10
|
|
|
| jah, rääkimata sellest, et stats tuleb põhimõtteliselt ainult public servudes. PCWd ja muud toimuvad ju ikkagi unranked servudes.
|
|
| Kommentaarid: 43 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WEC
Kreisi kasutaja
|
12.12.2006 12:54:37
|
|
|
| tsitaat: |
Juttu oli ka siin ülevalpool mingitest eesti rankidest ja parimatest. Noh ma tean isiklikult inimest kes teeb iga päev keskmiselt 3,5-4h. Ja seda juba selle aasta veebruarist saati Ja ma väidan, et pole ta nüüd mingi pro küll kahjuks . |
Minuga sama lugu alustasin 2006-11-04 14:30:00 mängin iga päev keskmiselt 2,5h aga no koba olen
eks vaadake ise :
http://www.bf2s.com/player/83128022/
Nii et mõned on lihtsalt osavamad .
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sotamees
Kreisi kasutaja

|
12.12.2006 16:59:10
|
|
|
Kas keegi teeb siis kopteri sõitu mulle?,
Kui jah saatke mulle privasse teade.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
12.12.2006 17:51:52
|
|
|
| Zonerman kirjutas: |
Juttu oli ka siin ülevalpool mingitest eesti rankidest ja parimatest. Noh ma tean isiklikult inimest kes teeb iga päev keskmiselt 3,5-4h. Ja seda juba selle aasta veebruarist saati Ja ma väidan, et pole ta nüüd mingi pro küll kahjuks (ESF on ka ainuke Eestis tegutsev klann kuhu ta kuulub). Indrekk367 andmeid vaadates tundub päris normull kellega viitsiks isegi teha (ei mäleta kas olen teinud juba). Aga jah kui vaadata Infantry perspektiivis ja võrdlesin enda omi (ei mängi statside ega global skoori pärast seda mängu), siis mingid paralleelid tõmbasin. Edasi jäägu igaühe enda otsustada:
Indrekk367 Total Vechile time 225:39:11 (15,609 kills) vs enda Total 64:05:44 (5,120)
Ning Inf Assault Rifles 65:50:52 (3,794) vs enda Assault Rifles 94:33:16 (5,585)
KDR on ka arvesse võetud. Total playtime'ist ma ei räägigi  |
Teha mida?
|
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
12.12.2006 18:59:25
|
|
|
See on bf2 teema, siis peaks selge olema
|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
12.12.2006 19:26:05
|
|
|
See on bf2 teema, siis peaks selge olema |
No eks ikka võib. Sul teamspeak olemas?
|
|
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
14.12.2006 20:55:58
|
|
|
Juttu oli ka siin ülevalpool mingitest eesti rankidest ja parimatest. Noh ma tean isiklikult inimest kes teeb iga päev keskmiselt 3,5-4h. Ja seda juba selle aasta veebruarist saati Ja ma väidan, et pole ta nüüd mingi pro küll kahjuks (ESF on ka ainuke Eestis tegutsev klann kuhu ta kuulub). Indrekk367 andmeid vaadates tundub päris normull kellega viitsiks isegi teha (ei mäleta kas olen teinud juba). Aga jah kui vaadata Infantry perspektiivis ja võrdlesin enda omi (ei mängi statside ega global skoori pärast seda mängu), siis mingid paralleelid tõmbasin. Edasi jäägu igaühe enda otsustada:
Indrekk367 Total Vechile time 225:39:11 (15,609 kills) vs enda Total 64:05:44 (5,120)
Ning Inf Assault Rifles 65:50:52 (3,794) vs enda Assault Rifles 94:33:16 (5,585)
KDR on ka arvesse võetud. Total playtime'ist ma ei räägigi  |
Jagad omi statse ka äkki meiega On ikka vahe kas mängida peamiselt Karkandi või mõnd muud mappi (Indreku puhul Wake).. Karkandis tulevad imo killid tunduvalt kiiremini nii tankis kui jalgsi ning samuti killratiod võivad olla sõltuvalt mängustiilist tunduvalt paremad.. tanki/APC-ga spawnkillimine on Karkandis väga lihtne võrreldes teiste kaartidega, eriti USMC poolelt rünnates..ja mõtle ka sellele et paljud on mänginud ainult ÜHE accoundiga, st alguses oli raske, tulemused nadid ja hilisemad paremad tulemused ei pruugi statse kuigi kiiresti kompenseerida (minagi alustasin 0,3-se killratioga ja võttis kuid enne kui avastasin et see on lõpuks 1.0 ligi tõusnud-praegu kõigub see raundides keskmiselt 2-4x ümber aga millal keskmine sinna jõuab, jumal teab..)
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
14.12.2006 20:56:40
|
|
|
| Ma olin demo mänginud nii kuu enne seda ja siis alustasin kuskil 0,8 pealt.
|
|
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
14.12.2006 22:23:25
|
|
|
| aht0 kirjutas: |
Jagad omi statse ka äkki meiega On ikka vahe kas mängida peamiselt Karkandi või mõnd muud mappi (Indreku puhul Wake).. Karkandis tulevad imo killid tunduvalt kiiremini nii tankis kui jalgsi ning samuti killratiod võivad olla sõltuvalt mängustiilist tunduvalt paremad.. tanki/APC-ga spawnkillimine on Karkandis väga lihtne võrreldes teiste kaartidega, eriti USMC poolelt rünnates..ja mõtle ka sellele et paljud on mänginud ainult ÜHE accoundiga, st alguses oli raske, tulemused nadid ja hilisemad paremad tulemused ei pruugi statse kuigi kiiresti kompenseerida (minagi alustasin 0,3-se killratioga ja võttis kuid enne kui avastasin et see on lõpuks 1.0 ligi tõusnud-praegu kõigub see raundides keskmiselt 2-4x ümber aga millal keskmine sinna jõuab, jumal teab..) |
Ma arvan, et mu statsid pole siin olulised, sest aktiivselt ma pole pikemat aega mänginud. Viimati olin tankis u aasta alguses. Ja teisi mappe peale Karkand [infantry only] pole teinud ka enam ammu. Lisaks on mul 1 ja ainus account olnud alates juunist 2005. Praegu teen peamiselt ajaviiteks. Ja üle poole total mänguajast, ei ajanud ma üldse mingeid statse taga, lasin kogu aeg kuule lendu ka niisama (mis vähendab näiteks accuracy %).
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MarekSäde
HV veteran
|
14.12.2006 22:33:45
|
|
|
Ma arvan, et mu statsid pole siin olulised, sest aktiivselt ma pole pikemat aega mänginud. Viimati olin tankis u aasta alguses. Ja teisi mappe peale Karkand [infantry only] pole teinud ka enam ammu. Lisaks on mul 1 ja ainus account olnud alates juunist 2005. Praegu teen peamiselt ajaviiteks. Ja üle poole total mänguajast, ei ajanud ma üldse mingeid statse taga, lasin kogu aeg kuule lendu ka niisama (mis vähendab näiteks accuracy %). |
Ma ka katsun ikka reaalset lahingut arendada st et proovin ikka vastaseid tulega ka tõrjuda, ning vahel ikka proovin läbi plekkaedade vastaseid täiesti umbes tabada, kuule ju on, miks siis mitte. Krt ega polegi süüvinud sellesse statsi Granasi loobin nii kuis jaksan, kui ammopakke on ja granaadilauncheriga pommitan ka kaugelt ja pean ütlema, et pole just valge käsi selles
FIRE!!!
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
14.12.2006 22:39:43
|
|
|
| Ma üritan teha õhkimistööd ,kattetuld anda jms. staffi ...palju lõbusam on....
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kevvu
HV veteran
|
14.12.2006 22:58:30
|
|
|
Sai ka peale pandud ja täitsa mõnus mäng on
_________________ BMW - nimisõna, Saksamaal valmistatav toode, mis tarbib ühte naftaproduktide vedelat segu ja pikendab ostja riista vähemalt poole võrra |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
15.12.2006 06:00:36
|
|
|
Ma arvan, et mu statsid pole siin olulised, sest aktiivselt ma pole pikemat aega mänginud. Viimati olin tankis u aasta alguses. Ja teisi mappe peale Karkand [infantry only] pole teinud ka enam ammu. Lisaks on mul 1 ja ainus account olnud alates juunist 2005. Praegu teen peamiselt ajaviiteks. Ja üle poole total mänguajast, ei ajanud ma üldse mingeid statse taga, lasin kogu aeg kuule lendu ka niisama (mis vähendab näiteks accuracy %). |
kui sa peamiselt vaid karkand infi harrastad siis pole mõtet eriti vast teistega võrrelda.. liiga teistmoodi isegi võrreldes teiste infi mappidega..
suht mõttetuks muutunud gamemode, peale 1.4 patchi väljatulekut võeti ranked serverite adminnidelt võimalus serveris unlockid keelata ja nüüd on Karkand infis rusikareegli järgi veerand tiimi snaiprid kes topivad oma claymore igasse võimalikku ja võimatusse kohta, veerand PKM-suppordid ja veerand meedikud G36Ega.. teisi kitte kasutatakse harva ja isegi siis mingeid eri "relvi" (MK3A1, dao12, F2000GL)..
Ise mängin nüüd Sharqit ja Omani peamiselt.. ja siis ka üritan infi servereid vältida Karkand oli kunagi lemmik aga nüüd on sellest totaalne koblakas.. sinna satun ainult sõpradega koos tiimis mängimiseks
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Johan11
HV kasutaja

|
15.12.2006 11:43:44
|
|
|
suht mõttetuks muutunud gamemode, peale 1.4 patchi väljatulekut võeti ranked serverite adminnidelt võimalus serveris unlockid keelata ja nüüd on Karkand infis rusikareegli järgi veerand tiimi snaiprid kes topivad oma claymore igasse võimalikku ja võimatusse kohta, veerand PKM-suppordid ja veerand meedikud G36Ega.. teisi kitte kasutatakse harva ja isegi siis mingeid eri "relvi" (MK3A1, dao12, F2000GL)..
|
Ega jah, BF2-te on aegade algusest järgjest rohkem noob-sõbralikumaks muudetud
Aga eks siin ole ka oma põhjused, et iika rohkem mängijaid meelitada seda mängima.
Ise unlocke ei kasuta, vb ainult siis kui relv tühi, siis saab surnud vaenlase kit võetud.
G36e vastu saab tavalise meediku relvaga küll, ainult 1vs1 PKMi vastu on probleemsem...
|
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
15.12.2006 11:50:26
|
|
|
Ega unlockide lubamine/keelamine ei muuda fakti et snaiper saab claymore kasutada ... Selle vastu pole muud kui tiimitöö - üks vend võtab claymore "maha", teine elustab.
Ainuke tõeline surmade/tapmiste parandaja on J10. Kui asi korralikult käsile võtta, siis teatud kaartides pole 0/40 suhe üldse võimatu (enamus surmajuhtumeid ongi põhjustatud enda hooletust lendamises või liiga suurest entusiasmist).
Maa peal käies oleneb väga palju tiimist ja üldisest mängu balansist. FR 2 või 3 pole ka sellisel juhul miskine probleem, samas on ka olukordi kus vahel jääb bilanss vägagi negatiivseks (õnneks ühtegi "purple heart" pole). Muidugi olen ka kohanud mängijad kes tõesti oskavad väga hästi tulistada ... selliste "supermeestega" olen ehk 2-3 korda silmitsi sattunud ja kõik korrad halvasti lõppenud.
Ülejäänutel juhtudel on lihtsalt sitt tiim olnud ...
|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
15.12.2006 12:01:10
|
|
|
Sain oma esimese purple hearti siis kui mängu alustasin...lol..ei põe kopikatki sellepärast...on ka paar korda hiljem ette visanud kuid ratio on mängu vältel muutunud nii et nad on saamata jäänud... Selliseid asju saab ikka ja eriti kui vennad kasutavad igal võimalikul juhul kamikaze autosid ,spawnkille ja eelpool mainitud claymore mis pannakse maha oma elu hinnaga (viimane kogemus oli selliste meestega paar päeva tagasi sain PH aga lõpp oli mul vist 28k ja 36 d)
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
serif
HV kasutaja

|
15.12.2006 12:03:11
|
|
|
| Erik_Est kirjutas: |
Sain oma esimese purple hearti siis kui mängu alustasin...lol..ei põe kopikatki sellepärast...on ka paar korda hiljem ette visanud kuid ratio on mängu vältel muutunud nii et nad on saamata jäänud... Selliseid asju saab ikka ja eriti kui vennad kasutavad igal võimalikul juhul kamikaze autosid ,spawnkille ja eelpool mainitud claymore mis pannakse maha oma elu hinnaga (viimane kogemus oli selliste meestega paar päeva tagasi sain PH aga lõpp oli mul vist 28k ja 36 d) |
amm siis nagu ära mine sealt kus kõik käivad ja claymoresid pannakse...
_________________ BF2 STATS Serif/911
X-FIRE |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
15.12.2006 13:54:13
|
|
|
selge alustan kuskilt mujalt kui spawnpointist...aitähh,järgmine kord teengi nii....
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
15.12.2006 19:24:56
|
|
|
nende tõsiselt hästi laskjate puhul võib vabalt olla tegu cheateritega.. MSX häkid on suures osas pb poolt detectitavad aga on veel teisi tegijaid kes müüvad privaathäkke millest pb ei pruugi väljagi teha.... igal juhul, saatsin ühe video ja hackisaidi lingi Evenbalance research-tiimi emailile, eks need tegelevad edasi.. vastus tuli EB-st juba mõni tund peale maili saatmist "täname ja kui midagi veel leiate saatke julgesti meile.."
üks cheati video samalt saidilt
http://www.youtube.com/watch?v=67Pf6tsxgkI&eurl=
| Johan11 kirjutas: |
Ega jah, BF2-te on aegade algusest järgjest rohkem noob-sõbralikumaks muudetud
Aga eks siin ole ka oma põhjused, et iika rohkem mängijaid meelitada seda mängima.
Ise unlocke ei kasuta, vb ainult siis kui relv tühi, siis saab surnud vaenlase kit võetud.
G36e vastu saab tavalise meediku relvaga küll, ainult 1vs1 PKMi vastu on probleemsem... |
mul vastupidi.. G36E hoorad tapavad enamasti vastu tulles käigult.. jooksu pealt üks burst ja surnud, PKM-eri saan veel lähedalt enamasti maha.. kusjuures jumala pull on vaadata kuidas need üritavad vahel ringiratast spreides end kaitsta
nädal tagasi proovisin unranked serverites 1.0-i.. päris mõnus oli kui juba serverisse sisse sai..
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
15.12.2006 20:48:00
|
|
|
Need häkkide loojad on ikka parajad tropid küll. Kuna nad oskavad programmeerida, siis korraliku töö saamine ei tohiks probleem olla. Kuid ei, nemad peavad ikka mingeid häkke tegema ja teiste mängurõõmu ära rikkuma.
Minu poolest las need jobud mängivad oma musta taeva ja las sõidavad oma lillade tankidega. Surematud pole nad ikkagi. Selja tagant infantrys nopib ilusti nad ära kuna enamjaolt nad liikuda ei oska, ning hävitaja vastu ei saa ükski häkk.
|
|
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
15.12.2006 20:54:01
|
|
|
Oled liig sinisilmne...pakun et sõltub häkist...
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
15.12.2006 21:14:11
|
|
|
| Sellest ei saa ma ka aru, et miks Evenbalance Research Team neid häkke ei osta ja vastavalt sellele Punkbusterit ei kohanda. :S
|
|
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
15.12.2006 21:37:32
|
|
|
| Tõenäoliselt on nemad esimeseste hulgas, kes käpa avalikele peale panevad. Aga tänu sellele liigub enamus häkkidest arvatavasti üsna suletud ringides, sest milleks omal (perverssne) rõõm ära rikkuda ja avalikustamisega häkile pmst kriips peale tõmmata.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dcp7010
HV vaatleja

|
15.12.2006 21:49:01
|
|
|
| Kas on olemas ka mõni Esti norm serv?
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
15.12.2006 22:19:57
|
|
|
| dcp7010 kirjutas: |
| Kas on olemas ka mõni Esti norm serv? |
ei
|
|
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sotamees
Kreisi kasutaja

|
15.12.2006 22:33:33
|
|
|
BF2 tuleks sama teha mida teevad STEAM omanikud cheeterite ja häkkeritega.. algus 1 nädal ban, teinekord on 1 kuu ja siis LIFTIME ACC BAN
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oravapoiss
HV kasutaja
|
16.12.2006 22:05:19
|
|
|
parandus, CD-KEY ban. ja miks mitte teha kohe 1 kuu ja siis lifetime? selle nädalakese elavad nad raisad kergelt üle
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
2 :: |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
17.12.2006 00:17:11
|
|
|
| võiks olla tegelikult selline süsteem et värske detected hacki puhul mitte kohene kick ja pb teade vaid cheaterid saavad rahulikult isegi detected chiidiga nädalakese mängida ja siis antaks korraga riistvarapõhine globaalne pbbann kõigile kes häkki kasutasid.. ja kui kord juba kollektiivne ban on välja jagatud siis iga järgmine vend kes sama cheati proovib, saab kohese globaalse banni.. oleks cheatereid palju vähem ja kõik potentsiaalsed cheaterid mõtleksid mitu korda järgi enne kui hakkaks üritama 8)
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sotamees
Kreisi kasutaja

|
17.12.2006 10:36:29
|
|
|
Normaalsed adminnid bannivad ka kohe servust kui leiavad mingi cheateri..
Paljud kes mängivad BF on alles lapsed.. mitte midagi nad ei tee, koostööd, ei heali, ei anna ammot, jne ,
Saad lennuki, siis seisavad lennuki ette, või jooksevad ette nii et surma saavad, ja mina saan - punne.
Lähen helikasse, oma mees laseb snaibiga läbi helika klaasi maha.
Selline NOOBIDE kari tuleks maha lüüa.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
17.12.2006 11:57:20
|
|
|
kopteri ümber telje keerutamist oled proovinud? päris esimesel sekundil ei funka küll aga kui juba mootor soe siis väga hea viis snaipimist segada.. ja gunneril ei jää vist viimases hädas (kui piloot kopterit ei liiguta) muud üle kui lasta kõiki kes 50cal püssi tõstavad
veel hullem on kui adminnid on lapsed
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
17.12.2006 12:48:17
|
|
|
veel hullem on kui adminnid on lapsed  |
Ojaa, see on tõsine probleem vahest. näiteks kui sa skoorid liiga hästi või on väga hea round tulemas, siis vastasteamis olev adminn lihtsalt suvalt klõpsab kick/bann ja asi ants. Seda on juhtunud väga tuntud servudes, olen ise saanud ja mu sõber sai väga tihti.
BF2 algusaegadel meeldis sellepärast käia ainult EA official servudes, siis sai kindel olla, et ei saa enne roundi lõppu kicki.
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
17.12.2006 14:33:15
|
|
|
| sotamees kirjutas: |
Normaalsed adminnid bannivad ka kohe servust kui leiavad mingi cheateri..
Paljud kes mängivad BF on alles lapsed.. mitte midagi nad ei tee, koostööd, ei heali, ei anna ammot, jne ,
Saad lennuki, siis seisavad lennuki ette, või jooksevad ette nii et surma saavad, ja mina saan - punne.
Lähen helikasse, oma mees laseb snaibiga läbi helika klaasi maha.
Selline NOOBIDE kari tuleks maha lüüa.  |
Kui selliseid asju juhtub, siis lihtsalt vaheta servut. Hakka mängima kuskil kus on adminstraatorid online.
Midagi BF2 seoses ka päris elust
|
|
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
17.12.2006 14:58:28
|
|
|
seal tekib jälle see teine probleem kick hästi mängimise pärast...
viimane kord sain Peninsulas kicki "baserape" eest.. ise olin MECi poolel hotelli lipu võtmist katmas ja sain kicki.. rejoin (USMC poolel) ja nõudsin adminni.. üks adminnidest vastas ja teine kohe peale küsimist väitis et tema NÄGI mind baserapemas ja asi ants.. küsimusele et kuidas ta sain mind näha kui ma esiteks oli MECi poolel ja USMC-l ei ole sellel kaardil main baasi ja teiseks et ma olin üldse hotelli juures, vastust ei tulnud, lihtsalt ignoreeriti.. ise arvan et keegi adminnidest soovis kaotavast USMC tiimist pääseda MECi poolele
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
17.12.2006 21:03:53
|
|
|
seal tekib jälle see teine probleem kick hästi mängimise pärast...
viimane kord sain Peninsulas kicki "baserape" eest.. ise olin MECi poolel hotelli lipu võtmist katmas ja sain kicki.. rejoin (USMC poolel) ja nõudsin adminni.. üks adminnidest vastas ja teine kohe peale küsimist väitis et tema NÄGI mind baserapemas ja asi ants.. küsimusele et kuidas ta sain mind näha kui ma esiteks oli MECi poolel ja USMC-l ei ole sellel kaardil main baasi ja teiseks et ma olin üldse hotelli juures, vastust ei tulnud, lihtsalt ignoreeriti.. ise arvan et keegi adminnidest soovis kaotavast USMC tiimist pääseda MECi poolele |
Selleks oleksid nad saanud lihtsalt Autobalance'i maha võtta...
|
|
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
17.12.2006 21:50:25
|
|
|
kas see ei nõua mitte vähemalt mapi alglaadimist
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
17.12.2006 21:52:45
|
|
|
kas see ei nõua mitte vähemalt mapi alglaadimist  |
Ei nõua, !ab 0, vahetad teami, ja !ab 1 (autobalance uuesti peale).
|
|
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
17.12.2006 21:54:17
|
|
|
ma ei saa aru kuidas te seda mängite veel?
no täna proovisin ka mängida ja lõpuks loobusin, mingi 2-3 korda peab connectima, et kuhugi serverisse sisse pääseda ilma DC-ta ja kui saan sisse siis max aeg palju mängida saab on ka mingi 3-10 minti ja jälle DC või kicked
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Egert143
HV kasutaja

|
17.12.2006 22:31:32
|
|
|
| Lordlesta kirjutas: |
ma ei saa aru kuidas te seda mängite veel?
no täna proovisin ka mängida ja lõpuks loobusin, mingi 2-3 korda peab connectima, et kuhugi serverisse sisse pääseda ilma DC-ta ja kui saan sisse siis max aeg palju mängida saab on ka mingi 3-10 minti ja jälle DC või kicked  |
Kardan et DC on sinupoolne viga.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
17.12.2006 22:44:42
|
|
|
see on küll juba uudis, et BF2 on saanud omapoolsetelt DC-delt lahti ja edasine probleem on minu.
seda ma nüüd küll uskuda ei taha, vähemalt viimati kui ma mängimise lõpetasin siis oli täpselt sama jama kõikidel ja kas enam siis pole?
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Johan11
HV kasutaja

|
17.12.2006 23:11:19
|
|
|
Mul küll enam erilist probleemi pole DC-dega... ju 1.41 tegi vb tõesti midagi head
|
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oravapoiss
HV kasutaja
|
17.12.2006 23:27:58
|
|
|
pean tõdema, ka mul pole peale 1.41 installi DC tulnud
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sotamees
Kreisi kasutaja

|
18.12.2006 00:03:36
|
|
|
Eriti mõnus on kui adminn su kaotaja poolele paneb ja ise võitjaks läheb
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
18.12.2006 00:42:03
|
|
|
| Johan11 kirjutas: |
Mul küll enam erilist probleemi pole DC-dega... ju 1.41 tegi vb tõesti midagi head  |
sama.. palju stabiilsem on tõesti
| inc kirjutas: |
kas see ei nõua mitte vähemalt mapi alglaadimist  |
Ei nõua, !ab 0, vahetad teami, ja !ab 1 (autobalance uuesti peale). |
võibolla tõesti.. aga vahet pole.. mis juhtus see juhtus
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
18.12.2006 16:04:19
|
|
|
| Jälle hakkab desktopile loopima. Üleeile viskas esimest korda ja eile 3 korda.
|
|
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
18.12.2006 16:52:29
|
|
|
| Jälle hakkab desktopile loopima. Üleeile viskas esimest korda ja eile 3 korda. |
Endal oli ka ennemast CTD (crash to destktop) päris tihti, ca 10-30min sai mängida ja jälle CTD, proovisin absoluutselt kõike et sellest kuidagi jagu saada kuid tulemusteta, põhjus on et BF2 on väga tundlik overlock´idud süsteemidel (CPU,GPU jne), muudab mängu ebastabiilseks ja tagajärg on enamikel puhkudel CTD ilma error teateta.
ise mängin juba mingi viimased 2 kuud crashi-vabalt peale seda kui sättisin CPU Vcore 1.5v peale ja SYS fan mis sai max pöörete peale seadistatud
altternatiivseid lahendusi CTD vastu: http://bf2lag.com/top5tips.html
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sotamees
Kreisi kasutaja

|
18.12.2006 17:02:27
|
|
|
Kas mingit uut uuendust pole tulemas BF2,le? pach,i
Võiks maailmu juurde tulla, vaikselt hakkan juba nendest maailmadest tüdinema, võiks ikka mingi 2-3 maailma juurde tulla
Ja miks ei näita BF2S.com,is Road do jalalabad pilti?
http://bf2s.com/player/83329093/
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
18.12.2006 17:26:12
|
|
|
seda viimast pead küll bf2s.com-ist uurima..
proovid äkki mängustiile vahetada.. teised mapid Jalalabadi asemel ,teisi masinaid, teisi kitte.. vihje: näiteks Omanis on päris lahe olla SU34 gunner.. kui piloot on hea siis laserjuhitavad raketid väga lõbusaks vahepalaks
c4 kamikaze või lihtsalt ürita kõike ja kõiki c4-ga maha võtta.. lihtsalt inimesi autoga alla ajada.. campi Sharqis TOW taga madalalt lendavaid koptereid - teatud kohtades hõljuvaid koptereid on TOW-ga väga hea alla lasta, siis sealsamas Surveillance Pointi IGLA võtab ilusasti TV Stationi katusele välja (oota momenti kui Cobra crashib ja mine IGLA taha, nii kui vastased kopterisse saavad anna tuld, pooltel juhtudel saad nad 3-nda lasuga kohe uuesti alla-igal juhul pidev AA pinin käib neile piisavalt pinda, eriti kui IGLAsid vahetad pidevalt)- piina nii USMC helipiloote vms.. võimalusi on ju küll:)
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
18.12.2006 18:34:50
|
|
|
| KuriVaiM1 kirjutas: |
| Jälle hakkab desktopile loopima. Üleeile viskas esimest korda ja eile 3 korda. |
Endal oli ka ennemast CTD (crash to destktop) päris tihti, ca 10-30min sai mängida ja jälle CTD, proovisin absoluutselt kõike et sellest kuidagi jagu saada kuid tulemusteta, põhjus on et BF2 on väga tundlik overlock´idud süsteemidel (CPU,GPU jne), muudab mängu ebastabiilseks ja tagajärg on enamikel puhkudel CTD ilma error teateta.
ise mängin juba mingi viimased 2 kuud crashi-vabalt peale seda kui sättisin CPU Vcore 1.5v peale ja SYS fan mis sai max pöörete peale seadistatud
altternatiivseid lahendusi CTD vastu: http://bf2lag.com/top5tips.html |
Mul ca 2-3 kuud neid polnud peale emaplaadi vahetust, nüüd hakkavad jälle tulema. Krt, annaks kas või mingi errori mille järgi viga otsida, aga ei.
|
|
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MarekSäde
HV veteran
|
18.12.2006 19:20:55
|
|
|
Mul ca 2-3 kuud neid polnud peale emaplaadi vahetust, nüüd hakkavad jälle tulema. Krt, annaks kas või mingi errori mille järgi viga otsida, aga ei. |
Kas My Dok alt bf2 kausta kustutamine ei aitaks?
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|