Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  lineage 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 186, 187, 188 ... 209, 210, 211  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 08.12.2006 20:35:46 vasta tsitaadiga

Abazel kirjutas:
painkillah kirjutas:
tsitaat:
Üks on hardcore mmorpg austajatele suunatud pela.

muig, te ajate mind naerma juba.
t2itsa turvaliselt v6ib 6elda, et pve seisukohalt on wow "hardcore"m kui l2. ning pvp poolest n6uab wowgi rohkem m6tlemist ning kiirust kui l2.
see, et wowis pole pvp-l negatiivseid kylgi, ei tee veel l2 e "omg uber haxxor hardcore pro mmorpg geim"
ei ole m6tet hakata oma m2ngu perset lakkuma, enne kui teise pooled selged. kui v2ga vajadus on langeda f2nboilismi saame kindlasti seda j2tkata vaidlustandri all, mitte seda teemat risustades.

Oled sa üldse L2 retaili näinud või tegemist mingi wow private serveri rotiga, kes ei suuda isegi 200 eeq kus maksta? Wowi pvp on täielik carebear piix, mõttetu. Sa võid oma teise poolega kaduda wow'i topicusse kus kõik teised <8 aastased on.

Enne kui üldistama hakkad, võiks kaks korda mõelda. Siin on teisi inimesi ka, kes mängivad WoW'i, täiesti kuumaksu eest kohe mängivad. Täiesti suhteline ja maitse asi, minu meelest on L2'e PvP carebear, sinu meelest on WoW'i oma, kas teeme käesurust või sõimamist ja vaatame, et kumb võidab sellel on ka õigus? icon_smile.gif
Poleks mõtet hakata üldistusi tegema, kui sa tahad ühe inimese kohta midagi öelda, siis ütle, aga kui sa tembeldad siin teisi inimesi <8 aastasteks, siis ikkagi võiks ju korra veel mõelda? icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
capa
HV vaatleja
capa

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.12.2006 21:03:11 vasta tsitaadiga

eks igaüks mängib seda mängu mis talle rohkem meeldib....selliseid vaidlustel ei ole absoluutselt mingit mõtet et L2 on parem kui wow või vastupidi...

To ever: krt kes sul lubas meie jooma pildid avalikustada...see on ju puhas eraellu sekkumine icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 09.12.2006 07:25:07 vasta tsitaadiga

Djomka kirjutas:
minu meelest on L2'e PvP carebear

djuuuuuuuuuud.... kuradi ketser raisk icon_biggrin.gif mida sa ajad .... get back reality icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
hallo
HV vaatleja

sõnum 09.12.2006 11:17:35 vasta tsitaadiga

Esiteks, ei ole korralikud C4 serverid kuskile kadunud. Ning neid tuleb ainult juurde, jälle.
supremel2 peal on lootused sest seal tulevad kaa c5 skillid, ning c5 client.
Ning teiseks, kõige idiootsem asi minu arust ongi mingi online mängu alla oma raha matta. Nt retailis grindimine on täiesti mõttetu, carebear ja lihtsalt raha kulu. Grindid seal hullult, ei pvp, ning iga kuu maksad seda kuumaksu ja donated raha juurde. Meie need retaili mängijad peaksid sellega hästi kursis olema. Põhiliselt siis tapad mobbe 24/7. Vähemalt private serverites toimub aktiivne pvp/pk.
Selle pärast ei ole ka wow minu maitse järgi. Raidid, teed queste, tapad mobbe. Ning kui kedagi tappa tahad siis teed temaga duelli, see on nagu sama mis l2-s arenal pvp-da icon_biggrin.gif

gg teile, saate raha eest grindida ! palju õnne, kadestan teid..
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 09.12.2006 14:34:03 vasta tsitaadiga

Kuna ma pole maagidega jm eriti mänginud siis küsiks, et millise maagiga oleks hea high exp rate serveris raha hakata kokku ajama?
PvP võimalused võivad ka olla, aga eelkõige tahaks suuta palju kolle maha võtta ja üsna kiirelt icon_smile.gif

Tegin elf wizardi ja liigun spellsingeri suunas, eks näis.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Snaxez
Kreisi kasutaja
Snaxez

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 09.12.2006 16:01:28 vasta tsitaadiga

hallo kirjutas:
Esiteks, ei ole korralikud C4 serverid kuskile kadunud. Ning neid tuleb ainult juurde, jälle.
Ning teiseks, kõige idiootsem asi minu arust ongi mingi online mängu alla oma raha matta. Nt retailis grindimine on täiesti mõttetu, carebear ja lihtsalt raha kulu. Grindid seal hullult, ei pvp, ning iga kuu maksad seda kuumaksu ja donated raha juurde. Meie need retaili mängijad peaksid sellega hästi kursis olema. Põhiliselt siis tapad mobbe 24/7. Vähemalt private serverites toimub aktiivne pvp/pk.
Selle pärast ei ole ka wow minu maitse järgi. Raidid, teed queste, tapad mobbe. Ning kui kedagi tappa tahad siis teed temaga duelli, see on nagu sama mis l2-s arenal pvp-da icon_biggrin.gif

kui ma nüüd õieti aru sain siis sa väidad et retail serverites ei toimu pk/pvp-d?
lubage naerda palun, kui pole retailis käind siis võid heaga vait olla lihtsalt.
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 53
tagasi üles
No_Limit
HV veteran
No_Limit

sõnum 09.12.2006 16:04:08 vasta tsitaadiga

NO FIGHTIN!! Shakira Shakira
Peab vist AW uude servuse tegema.

Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 09.12.2006 17:38:22 vasta tsitaadiga

Mis spelle kasutada mis järekorras Spellsingeriga? Eriti ei mõika, mustmiljon spelli ja aru ei saa eriti mis parem-halvem icon_sad.gif
hallo
HV vaatleja

sõnum 09.12.2006 20:34:25 vasta tsitaadiga

Snaxez kirjutas:
hallo kirjutas:

kui ma nüüd õieti aru sain siis sa väidad et retail serverites ei toimu pk/pvp-d?
lubage naerda palun, kui pole retailis käind siis võid heaga vait olla lihtsalt.

HAHAHAHAHAHAHA
Luba mul naerda.
Snaxez, kui palju sa retaili alla raha panid ? Kui palju sa seal mängisid? mitu pvp/pk punkti sa said? icon_biggrin.gif või no mitmes pvps SA osalesid ?
tagasi üles
RTMS
HV kasutaja

sõnum 09.12.2006 20:52:36 vasta tsitaadiga

hallo kirjutas:

raha? ole normaalne mis raha see on icon_confused.gif internet ise maksab ju ka poole rohkem..
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
hallo
HV vaatleja

sõnum 09.12.2006 21:07:20 vasta tsitaadiga

no ja siis? icon_biggrin.gif Maksan interneti eest, ega seepärast ei pea ma nüüd 200 kr juurde maksma, + veel adena donatemine. Minu meelest peaks snax ja tema grupied sellega päris hästi kursis olema.
Sama hästi saan ma ju maksta interneti eest millel on palju rohkem otstarbeid, ja on vajalikum ka töö asjades. Kui, et ma maksan mingi mängu eest iga kuu raha, + veel botteritele, et adenat saada ja siis ainult grindida l2s. Ma ei tea, ma mängin l2 pvp/pk/siegede pärast. Mitte suht mõttetute raidide ja grindimise pärast mille eest ma pean veel ka rahaga tasuma icon_biggrin.gif tänan ei, parematki selle rahaga teha.
tagasi üles
EvilMick007
HV veteran

sõnum 09.12.2006 22:27:04 vasta tsitaadiga

hallo kirjutas:
no ja siis? icon_biggrin.gif Maksan interneti eest, ega seepärast ei pea ma nüüd 200 kr juurde maksma, + veel adena donatemine. Minu meelest peaks snax ja tema grupied sellega päris hästi kursis olema.
Sama hästi saan ma ju maksta interneti eest millel on palju rohkem otstarbeid, ja on vajalikum ka töö asjades. Kui, et ma maksan mingi mängu eest iga kuu raha, + veel botteritele, et adenat saada ja siis ainult grindida l2s. Ma ei tea, ma mängin l2 pvp/pk/siegede pärast. Mitte suht mõttetute raidide ja grindimise pärast mille eest ma pean veel ka rahaga tasuma icon_biggrin.gif tänan ei, parematki selle rahaga teha.

Ei pea botteritele raha maksma saab ka ilma hakkama vägagi ilusti! Retailis on ikka parajalt palju PVP/PK/SIEGE actionit, nagu juba eelnevalt öeldi, kui ple retaili sisse elanud, siis ära ürita rääkida asjast millest sa ei tea...
... Sinu jutust järeldades, ei maksa sa ühegi arvuti mängu eest mida sa mängid ja windows ka prolly pira icon_wink.gif... kui kõik piraksid nagu sina, siis polekski mida pirada, siis keegi ei teekski mänge ja softi kuna see asi oleks mõttetu aja raiskamine firmadele ...
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 41
tagasi üles
hallo
HV vaatleja

sõnum 10.12.2006 00:08:23 vasta tsitaadiga

LOL
WOW
Te olete sitaks siegedel käinud onju? ja mass pvp-del olnud? icon_biggrin.gif hahha. Ma ei saa aru kuidas teate te rataili pk/pvp/siegedest minust rohkem kui ka teie ei ole nendel osalenud, videod ainult.
Asja mõte, no muidugi ei pea botteritele maksma, saab ka muidu hakkama, vaevaliselt. Aga point on selles, et te kõik olete ostnud adenat, ning mitte just väga vähe, ning selle pärast ei leiagi ma mõtet maksta sellist kuumaksu kus ma lihtsalt tapan mobbe 24/7 ja lõpuks kui ma olen 74+ siis ka pvp-n natuke, võib-olla muidugi, kui expist kahju ei hakka.
Aga noh, eks te ise teate kuidas te oma raha kulutate.
teie see käitumine, et : ,,Mina olen retailis mänginud ja nüüd tean restailist rohkem rohkem" ei näita tõesti midagi,olen piisavalt palju asjast lugenud, kuulnud, ning ka korra proovinud.Eks seal ikka leidub pvpd ja sieged on üldiselt suured. Aga fakt on see, et teie ei ole vist ühesgi käinud, ning mingist 1-2 pvpst heal juhul osa võtnud?
http://www.zone.ee/snaxez/Retail%20Pics/Duals_VS_bow.JPG?2
screen > sõnad. Ja kui selle peale öelda, et BD ei ole pvp class, siis sellise geariga, sellise lvli peal enda lvl tüüpe ei ole eriti raske ehk tappa, vähemalt rohkem punkte oleks kindlasti. See on ka asja juures väga huvitav, et snaxez kargas torufoorumis bullzeyele ninna kohe kui tema pvp score kuskil high rates oli ka mingi 2/0 vist. Vahe ka juba selles, et high rates on vähem inimesi + seal käib lvldamine ikka väga palju kiiremini, ning seal toimub ka pvp ainult max lvli ajal pmst. Retaili kohta sama EHK ei saa öelda, kuna seal võtab lvldamine ikka palju kauem aega, ja kui seal peaks ka pvp toimuma ainult high lvli juures, siis on see ju ikka väga carebear. Lvldad mingi 6 kuud+, et lõpuks pvpda, muidugi 24/7 siis kui sa ei donate, jne.
Ning jah, ma ei kavatsegi retaili kunagi minna, ning selle eest maksta.
(lisaks windows on originaal, microsoft office originaal plaatidel. Mängude eest ma tõesti nüüd maksma ei hakka, mängin low rate private l2 serverites + mõni mp mäng.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 10.12.2006 00:29:12 vasta tsitaadiga

Kust see kangelane välja kargas? Mängi kus tahad ja mida tahad. Sulle meeldivad high rate private serverid, teistele retail. Iga ühe oma asi, millega aega sisustab. ~200 krooni ei ole tõesti mingi raha mille pärast paanikasse sattuda.

Mitte et ma ise mingi retaili fan oleks, lihtsalt käib pinda, et mingi isehakanud kõiketeadja oma arvamust peale surub ja teisi maha teha üritab.
tagasi üles
EvilMick007
HV veteran

sõnum 10.12.2006 00:33:15 vasta tsitaadiga

Üks asi veel, ära snaxi grind screeni järgi kõigi pvp-de kogust hinda icon_wink.gif.... Mul sk-l on 82 pvp punkti, account aga kinni ja screeni teha ei saa,... capal oli hawkeye peal ka mingi 40+ pvp punkti... 8)
hallo
HV vaatleja

sõnum 10.12.2006 00:49:35 vasta tsitaadiga

haha
Lightsaber nagu ma oma postis mainisin, siis ma mängin low rate privaat serverites.
Ning maha tegemine tuli sellest, et retail on liiga üles hybitud.
capas ma ei kahtlegi, nägin ka teda l2 paradises, silentcapa oli nimi vist. Ma usun, et ta ei nuta eriti kui ta natuke expi kaotab.
ning jah 200kr kuus ei ole palju, aga mingi grindi alla ma seda ka ei mataks. Aga kui sa iga kuu ka adenat ostad siis läheb see summa juba kenasti suuremaks.
Aga noh eks ise teate, oma asi. Rohkem ei kavatse teiega vaielda. Huvitun küll natuke snaxeze vastusest selle kohta mida ta bullzeyele ette heitis aga ise (andke andeks) on palju masendavam.
Maha tegemise kohta veel niipalju, et jah ma poleks midagi öelnudki kui mõni inimene siin liiga retaili peale ei suruks või teisi maha ei teeks ise mingit "tegijat" mängides.
tagasi üles
EvilMick007
HV veteran

sõnum 10.12.2006 01:11:19 vasta tsitaadiga

No tegelikuses on privaat(Piraat) serverite peale surumine HV reeglite vastane kohati icon_wink.gif ... retaili peale surumine, on ausale teele suunamine icon_lol.gif, aga jah aitab juba sellest teemast ....

Everlong(No_Limit) kõik meist ei läinud wowile üle... ma lihtsalt atm ei mängi midagi, töö ja kooliga piisavalt kiire, et ple aega...
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 10.12.2006 01:47:14 vasta tsitaadiga

Nahui te ajate seda jura, peletab eemale kohe ju. icon_sad.gif See on >Mängud mitte >Võitlustanner
Snaxez
Kreisi kasutaja
Snaxez

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 10.12.2006 05:25:56 vasta tsitaadiga

minu BD pvp score on jah selline, sai algusest peale sellega suht hard core grindi tehtud ja vaatasin pvp-st suht mööda, aga ega see ei täneda et retailis pvp/pk puudub nagu sina väidad (kes otsib see ka leiab), mis sa arvad kus kõik need videod jms tuleb...
ega ma pole just hard core pvp karu kah, pealegi on Bartz kõige vanem server ja seal low lvleid vastavalt sellele kah vähem.
ja retailis mängib see poliitika kah rolli, olenevalt clanist.
donateimise kohapealt niipalju et alguses sai seda raha võetud jah, et oleks lvldamine kiirendatud, aga see A grade on mul selle 200m eest ostetud mis mulle tradeiti. oleks algusest peale retailis olnud oleks vabalt ilma saand.
ja ma olen retailis siegeil käind.
selle bullzeye vms. pvp score kohapealt, c`mon 300x server ja sai 2 inimest maha tappetud lv78 kohta....

ja mis tegija sa seal torufoorumis siis oled kui kysida võib, kuhu sa seal retailis siis jõudsid, või toksisid TI-l paar lvlit trialit ja nägid TI suurt ja laia pvp elu.

aa, ja mis deal selle snax and grupied on?:O pole nagu sellist asja, L2 läheb allamäge hetkel ja on teinud seda C5 alates

selle supreme või misiganes peale kah suuri panuseid ei teeks, niipalju kui ma kuulsin siis seal vist lastakse 1500 acci vms ainult teha ja ongi kõik rohkem server ei kannata, eks see võib tore olla ja puha, c5 client ja isegi mõni c5 skill, ilus kena, aga kui sinna c5 skillideni jõutakse siis võib juhtuda selline paha asi et saab raha otsa ja pannakse server kunni kuna donationite eest ei saa superhyper +30 geari ja server pannakse kinni nagu L2 paradise. see on lihtsalt minu oletus. retailis sa grindid ja mässad aga ei tõmmata sult seda kõike vähemalt korraga alt ära, liiga palju neid low rate private servereid läbind et jälle lihtsalt see grind ära visata kui ükspäev server otsa saab.
Üldse hetkel WoW-i peal ja ootan L3-e
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 53
tagasi üles
No_Limit
HV veteran
No_Limit

sõnum 10.12.2006 11:56:06 vasta tsitaadiga

hallo sa võid piixu imeda ja kui sa tahad veel oma pikka paska siia kirjutada, ime veelkord piixu! Siin on enamus rahvast retailis mänginud kasvõi natukenegi nii et ära tule mingit kägu ajama.
Siin on ennegi vaidlemisi olnud ja ma kõrvale vaadanud, aga sinusuguse noore kommari debiilne pask mis sealt suust välja lendab......ühesõnaga lõika oma pea maha, sest mis sa ikka 2 persega teed.

Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 10.12.2006 13:37:59 vasta tsitaadiga

Kuidas ma selle "bestows" asja relva pealt välja toon? Tahaks Acumeni saada C grade swordi peale.
EvilMick007
HV veteran

sõnum 10.12.2006 14:06:00 vasta tsitaadiga

Metsjeesus kirjutas:
Kuidas ma selle "bestows" asja relva pealt välja toon? Tahaks Acumeni saada C grade swordi peale.

Sõltub kuidas sinu selles serveris see asi ülessehitatud on, kui nagu retailis, siis pead enhance your weapon questi alustama ja soul crystalit leveldama, vastavalt relvale ja SA-le mida soovid peale panna, tuleb leveldada õiget värvi kristall piisavalt kõrgele.

http://lineage2.stratics.com/content/features/sa/ <--- äkki see aitab icon_smile.gif
tagasi üles
hallo
HV vaatleja

sõnum 10.12.2006 18:38:32 vasta tsitaadiga

No_Limit kirjutas:
hallo sa võid <b>piixu</b> imeda ja kui sa tahad veel oma pikka paska siia kirjutada, ime veelkord <b>piixu</b>! Siin on enamus rahvast retailis mänginud kasvõi natukenegi nii et ära tule mingit kägu ajama.
Siin on ennegi vaidlemisi olnud ja ma kõrvale vaadanud, aga sinusuguse noore kommari debiilne piix mis sealt suust välja lendab......ühesõnaga lõika oma pea maha, sest mis sa ikka 2 persega teed.

Butthurt ?
vaene evernoob icon_sad.gif
tagasi üles
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.12.2006 21:59:03 vasta tsitaadiga

supreme accountid läksid nagu soojad saiad.
ilma jäime vist kõik.
äkki kui beta läbi, siis saab acci

LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 10.12.2006 22:41:53 vasta tsitaadiga

Snaxez kirjutas:
selle supreme või misiganes peale kah suuri panuseid ei teeks, niipalju kui ma kuulsin siis seal vist lastakse 1500 acci vms ainult teha ja ongi kõik rohkem server ei kannata, eks see võib tore olla ja puha, c5 client ja isegi mõni c5 skill, ilus kena, aga kui sinna c5 skillideni jõutakse siis võib juhtuda selline paha asi et saab raha otsa ja pannakse server kunni kuna donationite eest ei saa superhyper +30 geari ja server pannakse kinni nagu L2 paradise. see on lihtsalt minu oletus. retailis sa grindid ja mässad aga ei tõmmata sult seda kõike vähemalt korraga alt ära, liiga palju neid low rate private servereid läbind et jälle lihtsalt see grind ära visata kui ükspäev server otsa saab.

Sa lihtsalt pettunud, et Paradises mööda näppe said. Ega muidugi midagi kindlat ei ole, aga usun et Supremes hakkab palju nalja saama. Donationid liiguvad juba sisse ja eks mingi aja pärast updatevad oma serverit.

Ah jaa.. ever icon_biggrin.gif hinga sügavalt beer_yum.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  lineage 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 186, 187, 188 ... 209, 210, 211  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.